johnny b23 Reputație: 21 Postat August 5, 2019 Oras:Pipera Oras:Pipera Partajează Postat August 5, 2019 pai si dc nu spui asa din prima?! Link spre comentariu
johnny b23 Reputație: 21 Postat August 5, 2019 Oras:Pipera Oras:Pipera Partajează Postat August 5, 2019 Succes in continuare. Link spre comentariu
johnny b23 Reputație: 21 Postat August 5, 2019 Oras:Pipera Oras:Pipera Partajează Postat August 5, 2019 chemoo sunt destul de normal, asa ca iti spun sa iti vezi ee treburile tale... Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3436 Postat August 5, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 5, 2019 Bineînțeles că ești normal. Toți oamenii normali când se enervează, fac Print Screen la Whatssapp și Postează pe Nimfomane. E clar că bună ziua. Nici un dubiu aici. 1 1 Link spre comentariu
spermitor Reputație: 38 Postat August 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 5, 2019 FOCA ..mai raspunde si tu la mesaje...Nu.prea ai cum .... acum inteleg... ca ai mainile ocupate tot timpul. Link spre comentariu
alexa26 Reputație: 5846 Postat August 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 5, 2019 :))) 2 Link spre comentariu
piata sud Reputație: 514 Postat August 5, 2019 Partajează Postat August 5, 2019 Johny R2D2 calmati :))) 1 Link spre comentariu
lorrenzzo Reputație: -75 Postat August 5, 2019 Partajează Postat August 5, 2019 Poate pentru ca o persoana normala pot sa inteleg sigura ? Ai mâncatu copilu' la găină stricatu ? Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3436 Postat August 5, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 5, 2019 Am revizitat-o astăzi Pe domnișoara Alexa. De obicei încerc să o vizitez la fiecare "debarcare" în București. Ce pot spune despre întâlnirea de azi este că a fost la aceleași nivel de performanță că celelalte. Chiar ține minte ce îmi place, și face de la sine. ÃŽmi place că nu trebuie să îi reamintesc. Mi-a plăcut foarte mult cum a avut părul astăzi. Era sexy coada aia. Deci, la cât mai multe întâlniri de succes !!! Sănătate tuturor !și pentru ALEXA ... Nu face schimbări !!! 🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
hanzohanzo Reputație: 644 Postat August 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 6, 2019 ...Avem un nou posibil Panoramic printre noi.Trebuie tinut atent sub observatie.. Link spre comentariu
alexa26 Reputație: 5846 Postat August 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 6, 2019 Indisponibila astazi baietii.Imi este cam rau si stau linistita sa imi incarc bateriile ptr maine :* 1 Link spre comentariu
alexa26 Reputație: 5846 Postat August 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 6, 2019 Baieti cu un singur "i" :) 2 Link spre comentariu
alexa26 Reputație: 5846 Postat August 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 7, 2019 Am revizitat-o astăzi Pe domnișoara Alexa. De obicei încerc să o vizitez la fiecare "debarcare" în București. Ce pot spune despre întâlnirea de azi este că a fost la aceleași nivel de performanță că celelalte. Chiar ține minte ce îmi place, și face de la sine. Îmi place că nu trebuie să îi reamintesc. Mi-a plăcut foarte mult cum a avut părul astăzi. Era sexy coada aia. Deci, la cât mai multe întâlniri de succes !!! Sănătate tuturor !și pentru ALEXA ... Nu face schimbări !!! Iti multumesc bebe :* 1 Link spre comentariu
averescu Reputație: 38 Postat August 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 7, 2019 Locatia? Zona? Link spre comentariu
lorrenzzo Reputație: -75 Postat August 7, 2019 Partajează Postat August 7, 2019 Indisponibila astazi baietii.Imi este cam rau si stau linistita sa imi incarc bateriile ptr maine :*Dacă nu ți-a trecut, zi dă deochi. Știi ?"Fugi deochi dintre ochiDintre gene și sprâncene..." ș.a.m.d. Și vezi că merge și cu doi de "i". Doar că ar trebui schimbată topica. Nu-i greșeală, oricum.Hai pa ! Link spre comentariu
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat August 8, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat August 8, 2019 Avem un nou posibil Panoramic printre noi.Trebuie tinut atent sub observatie.. Posibil @lorrenzzo ăsta de mai sus că prea se bagă peste tot și are ce are cu administratorul site-ului și cu moderatoarea în același timp. Link spre comentariu
mosparanoia Reputație: 54 Postat August 8, 2019 Partajează Postat August 8, 2019 Posibil @lorrenzzo ăsta de mai sus că prea se bagă peste tot și are ce are cu administratorul site-ului și cu moderatoarea în același timp.Lorrenzo e scandalagiul cerrone, nebunul care se crede ca detine adevarul absolut si a atacat zeci de recenzori de incredere cu vechime. E acelasi individ care a postat sute de postari cu DIICOT si cum ca motanul e proxenet si face parte din clanuri de interlopi. Link spre comentariu
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat August 8, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat August 8, 2019 Lorrenzo e scandalagiul cerrone, nebunul care se crede ca detine adevarul absolut si a atacat zeci de recenzori de incredere cu vechime. E acelasi individ care a postat sute de postari cu DIICOT si cum ca motanul e proxenet si face parte din clanuri de interlopi. Dacă e cerrone atunci e cantitate neglijabilă. Cine e cerrone ? O umbră pe fața pământului. 3 Link spre comentariu
averescu Reputație: 38 Postat August 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2019 Pana cand mai esti in Bucuresti? Link spre comentariu
alexa26 Reputație: 5846 Postat August 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2019 Pana marti inclusiv :* 1 Link spre comentariu
averescu Reputație: 38 Postat August 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2019 Maine de la ce ora incepi programul?la ce ora te pot suna pt o programare? Link spre comentariu
stefan567 Reputație: 368 Postat August 8, 2019 Partajează Postat August 8, 2019 Dacă e cerrone atunci e cantitate neglijabilă. Cine e cerrone ? O umbră pe fața pământului.el e 100%, hai sa lasam topicul doar pentru recenzii. Cerrone e intradevar degeaba pe forum, doar un labagiu notoriu ca si picon pedo fil dovedit. In rest toate bune ! Alexa e forta ;) 2 Link spre comentariu
lorrenzzo Reputație: -75 Postat August 8, 2019 Partajează Postat August 8, 2019 Posibil @lorrenzzo ăsta de mai sus că prea se bagă peste tot și are ce are cu administratorul site-ului și cu moderatoarea în același timp.Ești demn de milă. Și de scârbă. Bleah ! 1 Link spre comentariu
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat August 8, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat August 8, 2019 Ești demn de milă. Și de scârbă. Bleah ! Până la urmă cu o dungă ți-ar sta mai bine :) Link spre comentariu
lorrenzzo Reputație: -75 Postat August 8, 2019 Partajează Postat August 8, 2019 Până la urmă cu o dungă ți-ar sta mai bine :)Și ? Mi se flambează. Da' să vezi ce sexy o să fii tu cu limba tăiată :) 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum