alexa26 Reputație: 5846 Postat August 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 28, 2019 Cel mai bun three-some posibil in Bucuresti in momentul asta.De abia aștept sa va întoarceți sa ne vedem din nou in 3 . Data trecută a fost memorabil si citind recenzia confratelui Witcher mi s-a facut o pofta teribila. Te pup dulce Alexa !Te pup si eu dragul meu Pupparo :*Abia astept sa ne revedem :inlovee 1 Link spre comentariu
calin04 Reputație: 807 Postat August 28, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat August 28, 2019 Ba da, dar cine rezista sa fie doar spectator ?Pai cu participare frate. Oricum sunt foarte frumoase amandoua Link spre comentariu
alexa26 Reputație: 5846 Postat August 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 28, 2019 Pai cu participare frate. Oricum sunt foarte frumoase amandouaMultumim :* 1 Link spre comentariu
calin04 Reputație: 807 Postat August 28, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat August 28, 2019 La jumatea lunii septembrie ajung si eu prin bucuresti sper sa le prind Link spre comentariu
alexa26 Reputație: 5846 Postat Septembrie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Buna dragilor,in curand concediul meu va lua sfarsit si probabil saptamana viitoare ne vom revedea :* :x 7 Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22454 Postat Septembrie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Septembrie 18, 2019 O ce veste minunata ☺ ! Abia aștept să ne revedem. A cam trecut ceva timp... 1 Link spre comentariu
tossy1987 Reputație: 19 Postat Septembrie 18, 2019 Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Ce bine,nu mai aveam rabdare:) Link spre comentariu
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2019 Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Noi, curvarii te asteptam cu mare drag sa revii la Bucuresti. :) Link spre comentariu
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2019 Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Frumos peisajul de la mare, dar mi-am cam sucit gatul si m-a luat putin ameteala incercand sa rotesc/privesc poza. :laugh2 Mihai, starul de la Galati te pupa si te saluta. :bye Link spre comentariu
rob_roy Reputație: 3 Postat Septembrie 18, 2019 Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Ea e Alexa ? Dacă ea e, scuzați da' piciorușele parcă nu prea dau bine. Sigur, e treaba cu gusturile însă...... Link spre comentariu
alexa26 Reputație: 5846 Postat Septembrie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Va multumesc tuturor,abia astept sa va revad si sa ne facem de cap :inlovee. P.S. Multumesc All Star pentru rotirea pozei,chiar nu inteleg de ce imi face chestia asta,desi pe telefonul meu e in pozitie normala. 2 Link spre comentariu
radu77 Reputație: 2039 Postat Septembrie 19, 2019 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Partajează Postat Septembrie 19, 2019 Va multumesc tuturor,abia astept sa va revad si sa ne facem de cap :inlovee.P.S. Multumesc All Star pentru rotirea pozei,chiar nu inteleg de ce imi face chestia asta,desi pe telefonul meu e in pozitie normala.Sa zicem ca te scuzam.....asta ptr ca nu dintr-o simpla poza iti poti forma o idee corecta. 🙄Asa ca, daca vrei sa te convingi, fa-i o vizita fetei.Live, arata intr-un mare fel, si se comporta asemenea atat in actiune cat si-n socializare. 2 Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22454 Postat Septembrie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Septembrie 19, 2019 Bine punctat frate Radu . Alexa este o fata deosebita. Din toate punctele de vedere. Iar piciorusele ei chiar sunt superbe. Nu ca restul corpului nu ar fi 😊. 5 Link spre comentariu
alexa26 Reputație: 5846 Postat Septembrie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 20, 2019 Buna dimineata drgilor :*Marti 24 septembrie voi fi in Bucuresti :xProgramul meu va fi zilnic intre 11:00-23:00.Luni imi voi deschide telefonul si voi putea prelua apeluri pentru programari. Programarile se vor realiza doar prin whatsapp si apel.Va pup si va imbratisez cu drag :* :inlovee 5 Link spre comentariu
witcher Reputație: 16268 Postat Septembrie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 20, 2019 Buna dimineata drgilor :*Marti 24 septembrie voi fi in Bucuresti :xProgramul meu va fi zilnic intre 11:00-23:00.Luni imi voi deschide telefonul si voi putea prelua apeluri pentru programari. Programarile se vor realiza doar prin whatsapp si apel.Va pup si va imbratisez cu drag :* :inloveeLa fix :xSper să ne putem sincroniza, mi-e dor de tine:inlovee Link spre comentariu
calin04 Reputație: 807 Postat Septembrie 20, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 20, 2019 Tree-some posibil de marti? Este si colega disponibila??? Link spre comentariu
calin04 Reputație: 807 Postat Septembrie 20, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 20, 2019 Tree-some posibil de marti? Este si colega disponibila??? Link spre comentariu
alexa26 Reputație: 5846 Postat Septembrie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 20, 2019 Da,voi fi disponibila si impreuna cu colega mea :* vom prelua programari de luni :) :* 1 Link spre comentariu
sophiedee Reputație: 354 Postat Septembrie 20, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Septembrie 20, 2019 La cluj cand mai vii? Link spre comentariu
alexa26 Reputație: 5846 Postat Septembrie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Buna dragilor :* venirea mea in Bucuresti se va amana pana pe data de 25 septembrie.Va pup si va imbratisez cu drag :*Pe miercuri :).:inlovee Link spre comentariu
handel Reputație: 46 Postat Septembrie 23, 2019 Oras:Corlatele Oras:Corlatele Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Pai ce-ati făcut măi nene? Ați pierdut avionul? Link spre comentariu
beeptexas Reputație: 47 Postat Septembrie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 25, 2019 Ce faceți fetelor? Ati ajuns în București? Link spre comentariu
alexa26 Reputație: 5846 Postat Septembrie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 26, 2019 Buna dragilor..am ajuns in Bucuresti..va pup si va astept cu nerabdare :x 2 Link spre comentariu
beeptexas Reputație: 47 Postat Septembrie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 26, 2019 WOW....cel mai tare there some de care am avut parte pana acum, cu doua fete foarte frumoase si profi. Foarte greu de facut o recenzie deoarece totul a fost perfect. Note greu de dat deoarece nu pot da nota mai mica de 10 niciuneia la nici un capitol. Va multumesc fetelor pt timpul petrecut împreună si ne vom revedea curand. 1 Link spre comentariu
alexa26 Reputație: 5846 Postat Septembrie 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 28, 2019 WOW....cel mai tare there some de care am avut parte pana acum, cu doua fete foarte frumoase si profi. Foarte greu de facut o recenzie deoarece totul a fost perfect. Note greu de dat deoarece nu pot da nota mai mica de 10 niciuneia la nici un capitol. Va multumesc fetelor pt timpul petrecut împreună si ne vom revedea curand.Iti multumim frumos pentru cuvintele tale si te mai asteptam :* :inlovee 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum