JeanVal Reputație: 1833 Postat Septembrie 25 Partajează Postat Septembrie 25 14 minutes ago, diezel1 said: Astăzi nu are cum pt că are telefonul închis. De mult timp încerc să o prind și nu reușesc. Deci ce zici tu nu se verifică. Colegule, apreciez spiritul tău de detectiv dar eu am vizitat-o pe Alexa cu aproximativ o săptămână în urmă. Nu fac recenzii la cald. Succes cu obținerea unei programări. Link spre comentariu
JeanVal Reputație: 1833 Postat Septembrie 25 Partajează Postat Septembrie 25 9 hours ago, diezel1 said: Astăzi nu are cum pt că are telefonul închis. De mult timp încerc să o prind și nu reușesc. Deci ce zici tu nu se verifică. Colegule, apreciez spiritul tău de investigație, dar întâlnirea mea cu Alexa a avut loc cu mai multe zile în urmă. Nu fac recenzii “la cald”. După cum observi ea nu postează disponibilitatea aici pentru că probabil are mulți clienți fideli. Mai încearcă în alte zile, și eu am avut mai multe încercări până am reușit să ajung la ea. Succes cu programarea. 1 Link spre comentariu
alexa26 Reputație: 5846 Postat Septembrie 27 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 27 Buna dragilor Am revenit in București ❤️ 1 2 Link spre comentariu
mandarina22 Reputație: 21 Postat Octombrie 12 Oras:Bucuresri Oras:Bucuresri Partajează Postat Octombrie 12 Buna! Pretul pentru o ora a ramas 500 lei? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum