panoramic Reputație: -1920 Postat August 20, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 20, 2019 ascundeti femeile !!! ... paulica a fost externat din spital si e cu chef de "viata", a inceput sa bantuie pe forum in cautare de sange proaspat :laugh2Tu le stii pe toate si ai numai informatii confidentiale, lol:) 2
Administrator pisicuts Reputație: 114403 Postat August 20, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 20, 2019 Acest individ scrie si pe adevarul cu acelasi nickname si-l injura lumea pe acolo pt ce spune! Are opinii puternice si controversate.ataca pe cineva, nu mai retin! paulica nu era de ajuns ca femeile nu te mai primesc la ele in casa, cu toate ca ai cartela noua cu 402 in coada , dar in plus de asta te-au mai si minusat dusmanii cu 1800 de puncte si ti-au dat umilinta maxima.daca un minus ar inseamna o pula supta, si ai acumulat pana amu 1800 de minusuri, cate puli ai supt in total paulica ? 4
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat August 20, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat August 20, 2019 paulica nu era de ajuns ca femeile nu te mai primesc la ele in casa, cu toate ca ai cartela noua cu 402 in coada , dar in plus de asta te-au mai si minusat dusmanii cu 1800 de puncte si ti-au dat umilinta maxima.daca un minus ar inseamna o pula supta, si ai acumulat pana amu 1800 de minusuri, cate puli ai supt in total paulica ? Ba nu. Paulică a supt 1798 de puli. Ai greșit cu 2 montane Următoarele 2 pot fi cu CIM =)) 3
zodiac_sex Reputație: 1802 Postat August 20, 2019 Postat August 20, 2019 Ba nu. Paulică a supt 1798 de puli. Ai greșit cu 2 montane Următoarele 2 pot fi cu CIM =)) sa-i plimbam copiii prin gura =)) 4 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 20, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 20, 2019 sa-i plimbam copiii prin gura =)) Aia aflati inca in stadiu de proiect :)))) 3
miky77 Reputație: -1394 Postat August 20, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 20, 2019 Acest individ scrie si pe adevarul cu acelasi nickname si-l injura lumea pe acolo pt ce spune! Are opinii puternice si controversate.ataca pe cineva, nu mai retin! Asa mult timp are la dispozitie @kaizer suzeta asta ? Bantuie pe 2 forumuri , foloseste conturi multiple , doar aici are vreo 3-4 de pe care se suge singur ...hmmm. ..urat comportament de barbat , pardon , fatalu emancipat .
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 20, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 20, 2019 Asa mult timp are la dispozitie @kaizer suzeta asta ? Bantuie pe 2 forumuri , foloseste conturi multiple , doar aici are vreo 3-4 de pe care se suge singur ...hmmm. ..urat comportament de barbat , pardon , fatalu emancipat . Nene habar nu ai cat de bine ajungi sa te simti dupa un timp in care sti in sufletu tau ca ai un singur cont de pe care ai luat si ai dat intelegi mesaju :laugh2 Ca nah asta i viata daca vrei sa fi realist mai bine singur impotriva tuturor 2
gelugun Reputație: -199 Postat August 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 21, 2019 paulica nu era de ajuns ca femeile nu te mai primesc la ele in casa, cu toate ca ai cartela noua cu 402 in coada , dar in plus de asta te-au mai si minusat dusmanii cu 1800 de puncte si ti-au dat umilinta maxima.daca un minus ar inseamna o pula supta, si ai acumulat pana amu 1800 de minusuri, cate puli ai supt in total paulica ?Ehei , Paulica se reface , se reinventeaza.Se descurca el intr-un fel....Mai pierde ,mai castiga , precum multi altii. 4
zodiac_sex Reputație: 1802 Postat August 21, 2019 Postat August 21, 2019 Asa mult timp are la dispozitie @kaizer suzeta asta ? Bantuie pe 2 forumuri , foloseste conturi multiple , doar aici are vreo 3-4 de pe care se suge singur ...hmmm. ..urat comportament de barbat , pardon , fatalu emancipat . Revine in forta, isi da singur puncte de pe Trujillo si Ciurelistu, celebritatea se castiga greu =)) 3
falcon60 Reputație: 460 Postat August 21, 2019 Postat August 21, 2019 A prins glas jandarmul lui Dragnea ? 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 21, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 21, 2019 A prins glas jandarmul lui Dragnea ? Paulica Pumn de Fier sau Raducu ?=)) 1
panoramic Reputație: -1920 Postat August 21, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 21, 2019 paulica nu era de ajuns ca femeile nu te mai primesc la ele in casa, cu toate ca ai cartela noua cu 402 in coada , dar in plus de asta te-au mai si minusat dusmanii cu 1800 de puncte si ti-au dat umilinta maxima.daca un minus ar inseamna o pula supta, si ai acumulat pana amu 1800 de minusuri, cate puli ai supt in total paulica ?Hop si tu! Cretinule care te crezi smecherul smecherilor si stat in stat daca faci nu stiu ce aplicatie sau daca-mi iei casuta postala sau ma sicanezi in alt fel, tu chiar asa esti de convins ca eu stau in situl asta? In naivitatea ta, tu probabil ca asa gandesti, daca gandesti! Viata nu depinde de un site!Stai cu pisicu ala ( motan sau ce-o fi in brate si mangaie-l ) si mandreste-te cu realizarile tale de mare itist! Pff! Retardat mintal! 3
panoramic Reputație: -1920 Postat August 21, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 21, 2019 Cartela aia e veche, dar proasta de karla crede ca e noua:-):-) 1
Administrator pisicuts Reputație: 114403 Postat August 21, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 21, 2019 La 21.08.2019 la 11:49, panoramic a spus: Hop si tu! Cretinule care te crezi smecherul smecherilor si stat in stat daca faci nu stiu ce aplicatie sau daca-mi iei casuta postala sau ma sicanezi in alt fel, tu chiar asa esti de convins ca eu stau in situl asta? In naivitatea ta, tu probabil ca asa gandesti, daca gandesti! Viata nu depinde de un site! Stai cu pisicu ala ( motan sau ce-o fi in brate si mangaie-l ) si mandreste-te cu realizarile tale de mare itist! Pff! Retardat mintal! ma bucur ca ti-a placut aplicatia paulica :))) 4
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 21, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 21, 2019 Si eu ma bucur ca pisoi e bucuros si ca lui Paulica ia placut aplicatia :laugh2 :laugh2 :laugh2 2
zero__tolerance Reputație: 463 Postat August 21, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat August 21, 2019 Si eu ma bucur ca pisoi e bucuros si ca lui Paulica ia placut aplicatia :laugh2 :laugh2 :laugh2 Limbricuț89, onanist guraliv și beat cu Babanu, jumate arab după tac'su care o să-i fie socrul mic când se căsătorește, tu de ce anume muști și te bagi în seamă aiurea pe la topice unde nu-ți fierbe oala??? Crezi că ești si tu cu băjeții, doar ptr ca latrii la unison cu ei??? Bă boule, trezește-te! Care e treaba ta în răfuiala personală a șefului cu dezaxatul de Paulică? Tu ai impresia că dacă ești lingău pe lângă motan, ești diferit de imbecilul ăla??? Nu ești! Care e sensul tău pe topicul ăsta și pe multe altele unde chibițezi ca o pizdă proastă..., what is your drive, băă analfabetule??? Îți spun o dată ptr totdeauna! Puțopalmistule agramat, d'alde Panoramic și Picon sunt zece clase deasupra la tot ce va fi neamul tău vreodată! Clar, trust me! PS. Sper să nu leșini când vezi pizdă prima dată, fmm ! :)))) 1 1
picon Reputație: 1046 Postat August 22, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 22, 2019 Limbricuț89, onanist guraliv și beat cu Babanu, jumate arab după tac'su care o să-i fie socrul mic când se căsătorește, tu de ce anume muști și te bagi în seamă aiurea pe la topice unde nu-ți fierbe oala??? Crezi că ești si tu cu băjeții, doar ptr ca latrii la unison cu ei??? Bă boule, trezește-te! Care e treaba ta în răfuiala personală a șefului cu dezaxatul de Paulică? Tu ai impresia că dacă ești lingău pe lângă motan, ești diferit de imbecilul ăla??? Nu ești! Care e sensul tău pe topicul ăsta și pe multe altele unde chibițezi ca o pizdă proastă..., what is your drive, băă analfabetule??? Îți spun o dată ptr totdeauna! Puțopalmistule agramat, d'alde Panoramic și Picon sunt zece clase deasupra la tot ce va fi neamul tău vreodată! Clar, trust me! PS. Sper să nu leșini când vezi pizdă prima dată, fmm ! :)))) Tu cine ești, mă, să-i interizici să scrie pe aici? Nu are și el dreptul pe care îl aii tu și alții de teapa ta, de a abera? Cine ești tu și armata de strânsură care vreți să faceți legea pe forum, care vă năpustiți ca niște hiene turbate pe oricine este de altă părere ca voi? Ăsta are zece clase peste tine, că se luptă singur cu "dujmanii" - printre care și cu mine, nu latră ca lupii în haită. P.S. Nu da din coadă, ți-am dat punct dintr-o eroare de manevrare, mi-a alunecat degetul pe ecranul telefonului! 2 7
zero__tolerance Reputație: 463 Postat August 22, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat August 22, 2019 Tu cine ești, mă, să-i interizici să scrie pe aici? Nu are și el dreptul pe care îl aii tu și alții de teapa ta, de a abera? Cine ești tu și armata de strânsură care vreți să faceți legea pe forum, care vă năpustiți ca niște hiene turbate pe oricine este de altă părere ca voi? Ăsta are zece clase peste tine, că se luptă singur cu "dujmanii" - printre care și cu mine, nu latră ca lupii în haită. P.S. Nu da din coadă, ți-am dat punct dintr-o eroare de manevrare, mi-a alunecat degetul pe ecranul telefonului! Limba noastră e întortocheată rău ptr foarte mulți...Dar sunt sigur că știi că înțeleg ce zici. Cheers ;) 1
picon Reputație: 1046 Postat August 22, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 22, 2019 Limba noastră e întortocheată rău ptr foarte mulți...Dar sunt sigur că știi că înțeleg ce zici. Cheers ;)Limba noastră-i o comoară. :hihat 1 7
falcon60 Reputație: 460 Postat August 23, 2019 Postat August 23, 2019 paulica isi vrea topicul inapoi, l-a ocupat mosul pedofiI imbalsamat 7
picon Reputație: 1046 Postat August 23, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 23, 2019 paulica isi vrea topicul inapoi, l-am ocupat eu, ca un pedofiI imbalsamat 1 6
not secure Reputație: 1152 Postat August 23, 2019 Postat August 23, 2019 glume de mos ajuns in pragul nebuniei :pope 6
picon Reputație: 1046 Postat August 23, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 23, 2019 fac glume de mos ajuns in pragul nebuniei :pope 1 6
leroy9 Reputație: 143 Postat August 23, 2019 Oras:pe tron Oras:pe tron Postat August 23, 2019 cine e acest panoramic ?
pidsadera Reputație: 41577 Postat August 23, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat August 23, 2019 ai pus postarea fix cand trebuia :laugh2 7
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum