Sari la conținut

Panoramic

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
Postat

ascundeti femeile !!! ... paulica a fost externat din spital si e cu chef de "viata", a inceput sa bantuie pe forum in cautare de sange proaspat :laugh2

Tu le stii pe toate si ai numai informatii confidentiale, lol:)

• Minus 2
  • Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

Acest individ scrie si pe adevarul cu acelasi nickname si-l injura lumea pe acolo pt ce spune! Are opinii puternice si controversate.ataca pe cineva, nu mai retin!

paulica nu era de ajuns ca femeile nu te mai primesc la ele in casa, cu toate ca ai cartela noua cu 402 in coada , dar in plus de asta te-au mai si minusat dusmanii cu 1800 de puncte si ti-au dat umilinta maxima.

daca un minus ar inseamna o pula supta, si ai acumulat pana amu 1800 de minusuri, cate puli ai supt in total paulica ?

• Like 4

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere
Postat

paulica nu era de ajuns ca femeile nu te mai primesc la ele in casa, cu toate ca ai cartela noua cu 402 in coada , dar in plus de asta te-au mai si minusat dusmanii cu 1800 de puncte si ti-au dat umilinta maxima.

daca un minus ar inseamna o pula supta, si ai acumulat pana amu 1800 de minusuri, cate puli ai supt in total paulica ?

Ba nu. Paulică a supt 1798 de puli. Ai greșit cu 2 montane

Următoarele 2 pot fi cu CIM

=))

• Like 3
Postat

Ba nu. Paulică a supt 1798 de puli. Ai greșit cu 2 montane

Următoarele 2 pot fi cu CIM

=))

sa-i plimbam copiii prin gura =))

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

sa-i plimbam copiii prin gura =))

Aia aflati inca in stadiu de proiect :)))) 

• Like 3
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Acest individ scrie si pe adevarul cu acelasi nickname si-l injura lumea pe acolo pt ce spune! Are opinii puternice si controversate.ataca pe cineva, nu mai retin!

Asa mult timp are la dispozitie @kaizer suzeta asta ?

Bantuie pe 2 forumuri , foloseste conturi multiple , doar aici are vreo 3-4 de pe care se suge singur ...hmmm. ..urat comportament  de barbat , pardon , fatalu  emancipat .

Postat

Bantuie pe 2 forumuri , foloseste conturi multiple , doar aici are vreo 3-4 de pe care se suge singur ...hmmm. ..urat comportament  de barbat , pardon , fatalu  emancipat .

Nene habar nu ai cat de bine ajungi sa te simti dupa un timp in care sti in sufletu tau ca ai un singur cont de pe care ai luat si ai dat intelegi mesaju  :laugh2  Ca nah asta i viata daca vrei sa fi realist mai bine singur impotriva tuturor 

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ehei , Paulica se reface , se reinventeaza.

Se descurca el intr-un fel....

Mai pierde ,mai castiga , precum multi altii.

• Minus 4
Postat

Revine in forta, isi da singur puncte de pe Trujillo si Ciurelistu, celebritatea se castiga greu =))

• Like 3
Postat

A prins glas jandarmul lui Dragnea ?

Paulica Pumn de Fier sau Raducu ?=))

• Like 1
Postat

Hop si tu! Cretinule care te crezi smecherul smecherilor si stat in stat daca faci nu stiu ce aplicatie sau daca-mi iei casuta postala sau ma sicanezi in alt fel, tu chiar asa esti de convins ca eu stau in situl asta? In naivitatea ta, tu probabil ca asa gandesti, daca gandesti! Viata nu depinde de un site!

Stai cu pisicu ala ( motan sau ce-o fi in brate si mangaie-l ) si mandreste-te cu realizarile tale de mare itist! Pff! Retardat mintal!

• Minus 3
  • Administrator
Postat
La 21.08.2019 la 11:49, panoramic a spus:

Hop si tu! Cretinule care te crezi smecherul smecherilor si stat in stat daca faci nu stiu ce aplicatie sau daca-mi iei casuta postala sau ma sicanezi in alt fel, tu chiar asa esti de convins ca eu stau in situl asta? In naivitatea ta, tu probabil ca asa gandesti, daca gandesti! Viata nu depinde de un site!

Stai cu pisicu ala ( motan sau ce-o fi in brate si mangaie-l ) si mandreste-te cu realizarile tale de mare itist! Pff! Retardat mintal!

ma bucur ca ti-a placut aplicatia paulica :)))

• Like 4

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Si eu ma bucur ca pisoi e bucuros si ca lui Paulica ia placut aplicatia :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Oras:Ping 3 Ms
Postat

Si eu ma bucur ca pisoi e bucuros si ca lui Paulica ia placut aplicatia :laugh2  :laugh2  :laugh2

Limbricuț89, onanist guraliv și beat cu Babanu, jumate arab după tac'su care o să-i fie socrul mic când se căsătorește, tu de ce anume muști și te bagi în seamă aiurea pe la topice unde nu-ți fierbe oala??? Crezi că ești si tu cu băjeții, doar ptr ca latrii la unison cu ei??? Bă boule, trezește-te!

Care e treaba ta în răfuiala personală a șefului cu dezaxatul de Paulică? Tu ai impresia că dacă ești lingău pe lângă motan, ești diferit de imbecilul ăla??? Nu ești!

Care e sensul tău pe topicul ăsta și pe multe altele unde chibițezi ca o pizdă proastă..., what is your drive, băă analfabetule???

Îți spun o dată ptr totdeauna! Puțopalmistule agramat, d'alde Panoramic și Picon sunt zece clase deasupra la tot ce va fi neamul tău vreodată! Clar, trust me!

PS. Sper să nu leșini când vezi pizdă prima dată, fmm ! :))))

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Limbricuț89, onanist guraliv și beat cu Babanu, jumate arab după tac'su care o să-i fie socrul mic când se căsătorește, tu de ce anume muști și te bagi în seamă aiurea pe la topice unde nu-ți fierbe oala??? Crezi că ești si tu cu băjeții, doar ptr ca latrii la unison cu ei??? Bă boule, trezește-te!

Care e treaba ta în răfuiala personală a șefului cu dezaxatul de Paulică? Tu ai impresia că dacă ești lingău pe lângă motan, ești diferit de imbecilul ăla??? Nu ești!

Care e sensul tău pe topicul ăsta și pe multe altele unde chibițezi ca o pizdă proastă..., what is your drive, băă analfabetule???

Îți spun o dată ptr totdeauna! Puțopalmistule agramat, d'alde Panoramic și Picon sunt zece clase deasupra la tot ce va fi neamul tău vreodată! Clar, trust me!

PS. Sper să nu leșini când vezi pizdă prima dată, fmm ! :))))

Tu cine ești, mă, să-i interizici să scrie pe aici? Nu are și el dreptul pe care îl aii tu și alții de teapa ta, de a abera?  Cine ești tu  și armata de strânsură care vreți să faceți legea pe forum, care vă năpustiți ca niște hiene turbate pe oricine este de altă părere ca voi? Ăsta are zece clase peste tine, că se luptă singur cu "dujmanii" - printre care și cu mine, nu latră ca lupii în haită. 

P.S. Nu da din coadă, ți-am dat punct dintr-o eroare de manevrare, mi-a alunecat degetul pe ecranul telefonului! 

• Like 2
  • Minus 7
Postat

Tu cine ești, mă, să-i interizici să scrie pe aici? Nu are și el dreptul pe care îl aii tu și alții de teapa ta, de a abera?  Cine ești tu  și armata de strânsură care vreți să faceți legea pe forum, care vă năpustiți ca niște hiene turbate pe oricine este de altă părere ca voi? Ăsta are zece clase peste tine, că se luptă singur cu "dujmanii" - printre care și cu mine, nu latră ca lupii în haită. 

P.S. Nu da din coadă, ți-am dat punct dintr-o eroare de manevrare, mi-a alunecat degetul pe ecranul telefonului! 

Limba noastră e întortocheată rău ptr foarte mulți...

Dar sunt sigur că știi că înțeleg ce zici.

Cheers ;)

• Like 1
Postat

Limba noastră e întortocheată rău ptr foarte mulți...

Dar sunt sigur că știi că înțeleg ce zici.

Cheers ;)

Limba noastră-i o comoară.

:hihat

• Like 1
  • Minus 7
Postat

paulica isi vrea topicul inapoi, l-am ocupat eu, ca un pedofiI imbalsamat

• Like 1
  • Minus 6
Postat

fac glume de mos ajuns in pragul nebuniei :pope

• Like 1
  • Minus 6

• Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento
Postat

ai pus postarea fix cand trebuia :laugh2

• Like 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...