alon000 Reputație: 525 Postat Iunie 18, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 18, 2020 Paulica vezi ca te-ai logat pe contul gresit :)) :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
jim_raynor Reputație: 516 Postat Iunie 21, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 21, 2020 paulica, tu ai frati? Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 22, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 22, 2020 Paulica vezi ca te-ai logat pe contul gresit :))astept sa te duca la ospiciu...acolo ti-e locu...si cat mai repede, coaie! Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 22, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 22, 2020 vad ca pe casalot l-ai banat dar pe naremamaia nu, foarte interesant! Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 22, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 22, 2020 Cu virusul asta, nici macar el nu cred ca mai are curaj sa iasa de nebun pe strada ! =))da ma, n-am curaj.. nu mai merg la nebunele astea ca sa nu-mi iasa vreo pata pa pula...si oricum toate sunt naspete rau! Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 22, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iunie 22, 2020 Ce faci ba Paulica ? =))) 1 Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 22, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 22, 2020 paulica si-o facut cont noupe care l-am banat azitot nu se potolestescrie undeva ca n-am voie sa-mi fac conturi? e vreun ordin? e vreun HG? toti nebunii isi fac.. Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 22, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 22, 2020 paulica, tu ai frati?nu, de ce? Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 22, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 22, 2020 ce legi exista paulica ?nici macar n-ai banat contul care trebuie, ai gresit:-):-) Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 22, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 22, 2020 ce numere de telefon noi mai are paulica ?am auzit ca tu ai tel de anglia. e adevarat coaie? Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114274 Postat Iunie 22, 2020 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 22, 2020 astept sa te duca la ospiciu...acolo ti-e locu...si cat mai repede, coaie!asteapta paulicade ce nu te mai primesc femeile ?? 2 Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Iulie 5, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iulie 5, 2020 tu vb gayule?? nu se uita niciuna la tine! mai bine ai sterge topicu ca sa ai loc pe server!:-) Link spre comentariu
armani01 Reputație: 242 Postat Iulie 5, 2020 Oras:facebook Oras:facebook Partajează Postat Iulie 5, 2020 Ce faci ba Paulica ? =))) Gura târgului zice că e la mare și linge coaiele la negrii pe la Techirghiol =)) Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 5, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 5, 2020 Gura târgului zice că e la mare și linge coaiele la negrii pe la Techirghiol =))Unde ca era pe aici acu vreo ora 2 n-ai vazut? E suparat ca trece timpul si nu se inchide pagina :laugh2 Link spre comentariu
armani01 Reputație: 242 Postat Iulie 5, 2020 Oras:facebook Oras:facebook Partajează Postat Iulie 5, 2020 Unde ca era pe aici acu vreo ora 2 n-ai vazut? E suparat ca trece timpul si nu se inchide pagina :laugh2 E supărat de când era mic si strângea păpuși de pluș de gât. Traumele unei copilării nefericite :)) Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 5, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 5, 2020 E supărat de când era mic si strângea păpuși de pluș de gât. Traumele unei copilării nefericite :))=)) Auzeam eu ca nu primea cadou nici de ziua de nastere nici de Craciun de la ai lui si a intrat in depresie 2 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114274 Postat Iulie 5, 2020 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iulie 5, 2020 tu vb gayule?? nu se uita niciuna la tine!mai bine ai sterge topicu ca sa ai loc pe server!:-)paulica gay o fost cel care te-o crescut pe tine si cu iubitul lui vasilein alta ordine de idei asteapta tu sa sterg topicul cum asteapta vrabia malaiul 2 Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iulie 8, 2020 paulica gay o fost cel care te-o crescut pe tine si cu iubitul lui vasilein alta ordine de idei asteapta tu sa sterg topicul cum asteapta vrabia malaiulo sa-l tii pana la adanci batraneti? n-o sa mai existe curvele de acum atunci si nu o sa aiba rost! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114274 Postat Iulie 8, 2020 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iulie 8, 2020 are rost paulica stai linistit 1 Link spre comentariu
jim_raynor Reputație: 516 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 8, 2020 Unde ca era pe aici acu vreo ora 2 n-ai vazut? E suparat ca trece timpul si nu se inchide pagina :laugh2Paulica e asa de rau? Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 8, 2020 Paulica e asa de rau?Nu sunt eu in masura sa ti spun Insa poti intreba marea majoritate a fetelor despre calvarul prin care au fost nevoite sa treaca o buna perioada de timp datorita lui Link spre comentariu
jim_raynor Reputație: 516 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 8, 2020 Nu sunt eu in masura sa ti spun Insa poti intreba marea majoritate a fetelor despre calvarul prin care au fost nevoite sa treaca o buna perioada de timp datorita lui cica a fost batut de paza de la masaj, se lauda anul trecut un agent de paza ca ia rupt cateva coaste 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 8, 2020 cica a fost batut de paza de la masaj, se lauda anul trecut un agent de paza ca ia rupt cateva coastePrea putin imi pasa sincer parca scria ceva aici pe topic mai in spate Link spre comentariu
jim_raynor Reputație: 516 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 8, 2020 Prea putin imi pasa sincer parca scria ceva aici pe topic mai in spate mergi la salon si intreaba de paulicapumnii mei minte nu are 2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 8, 2020 mergi la salon si intreaba de paulicapumnii mei minte nu areImi pare rau nu ma preocupa personajul Capu face capu trage daca atat il duce nu il pot ajuta 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum