Sari la conținut

La miting cu japca!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Mai trebuie sa apara unul care sa strige "Ratatilor" si atat...

Asta se potriveste alora pe care i-a adus PSD-ul sambata in Piata Victoriei. Nu aratau defel ca niste insi care au reusit in viata.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Corect, omule. La partea cu votul sunt perfect de acord, insa aici e un piculet mai nuantat, si anume ca prea a luat-o economia la vale. Deciziile luate de psd au creat un soc in economie care se va propaga ani de zile pana vom ajunge iar la un echilibru. Un pachetel de unt de la 6 ron a sarit in cateva luni la 9 ron. Ce facem? platim asistati sociali care sa fie folositi pe post de masa electorala, in teritoriu, sau la bucuresti, la comanda?

Oamenii astia nu au strategie economica, nu au fost capabili sa diminueze evaziunea fiscala, nu au reusit sa recupereze creantele datorate ANAF-ului. Traim intr-o tara unde daca ceri bon fiscal, te intreaba : "la ce va trebuie?". RATB-ul inghite sute de milioane de euro subventii. De ce? sa se plimbe pensionarii moca? si autobuzele sunt cocina iar biletul e 1.3 RON, cand ar tb sa fie peste 2 RON. Sa vorbim si de RADET? Nu e cazul

PS: scuze daca am fost pe alocuri incoerent dar e trist ce se intampla cu tara asta

Sancta simplicitas !

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Bine. Sunt las, indiferent si prost dar fac parte din **spam editat**itatea care a fost la vot si a votat contra monstruozitatii la care luam parte. #hailavot

Mersul la vot nu e suficient, fie și pentru că nici dincolo, nu avem opțiuni cu adevărat valabile.

Manifestările civice, de protest, de rezistență, pot aduce la o reformare a clasei politice. Începutul, ar fi tragerea pe linie moartă a "greilor" partidelor politice, să fie lăsată justiția să-și facă treaba (+înlăturarea magistraților corupți sau/și obedienți politic), scoaterea la înaintare a politicienilor "curați", care vor să facă ceva pentru oamenii ăștia amărâți. Asta ar însemna o reformare din interior, care mi se pare cam nerealistă.

Ar mai fi soluția cu partide noi, dar, USR de exemplu, din punctul meu de vedere este o deziluzie.

Ar mai fi soluția neprezentării masive la vot. Cu o prezență de 20% de exemplu, nicio putere nu este legitimă de facto.

Orice variantă ar fi, presiunea străzii este necesară. Presiune masivă, civilizată, continuă. Stând în casă, la televizor, pe net, nu avem nicio șansă.

• Minus 1
Postat

Mersul la vot nu e suficient, fie și pentru că nici dincolo, nu avem opțiuni cu adevărat valabile.

Manifestările civice, de protest, de rezistență, pot aduce la o reformare a clasei politice. Începutul, ar fi tragerea pe linie moartă a "greilor" partidelor politice, să fie lăsată justiția să-și facă treaba (+înlăturarea magistraților corupți sau/și obedienți politic), scoaterea la înaintare a politicienilor "curați", care vor să facă ceva pentru oamenii ăștia amărâți. Asta ar însemna o reformare din interior, care mi se pare cam nerealistă.

Ar mai fi soluția cu partide noi, dar, USR de exemplu, din punctul meu de vedere este o deziluzie.

Ar mai fi soluția neprezentării masive la vot. Cu o prezență de 20% de exemplu, nicio putere nu este legitimă de facto.

Orice variantă ar fi, presiunea străzii este necesară. Presiune masivă, civilizată, continuă. Stând în casă, la televizor, pe net, nu avem nicio șansă.

presiunea insteamna ca ameninti cu ceva concret, e diferenta dintre a zice pe net unui necunoscut ca iti dai un pumn si a da cu pumnul in masa, in cazul de fata actul concret e votul, nu le-ar fi rusine policiticenilor sa isi vada de treaba chiar si cu 10% prezenta, mai degreaba daca ar fi 90% buletine anulate ar fi ceva,  no fi USR cine stie ce dar mai multe voturi pt opozitie, oricine o fi ea, independenti daca nu, contrabalanseaza puterea, in romania orice partid cu prea multa putere o ia razna, eg USL (in martea neaga). 

Postat

Nedusul la vot nu e o solutie deloc. Putin le pasa politicienilor de asa ceva. Ei oricum au masele lor de manevra. Un „esantion reprezentativ” a putut fi vazut la mitingul din 09.06.2018. Aia si cei de teapa lor sigur merg la vot. Si stim sigur cam pe cine pun stampila. Lasandu-i doar pe ei sa voteze, inseamna procente si mai mari pentru PSD-ALDE.

In actuala conjunctura, strategia minimala ar fi urmatoarea:

- eliminarea de la Putere a PSD-ALDE, prin acordarea votului partidului cu cele mai mari sanse de a-i depasi procentual;

- presiune publica constanta pe Noua Putere sa adopte reformele vitale societatii romanesti in toate domeniile: Educatie, Sanatate, Infrastructura etc.;

- inlocuirea vechilor politicieni cu altii noi, indiferent daca pe structura vechilor partide sau prin aparitia altora noi.

• Like 1
Postat

presiunea insteamna ca ameninti cu ceva concret, e diferenta dintre a zice pe net unui necunoscut ca iti dai un pumn si a da cu pumnul in masa, in cazul de fata actul concret e votul, nu le-ar fi rusine policiticenilor sa isi vada de treaba chiar si cu 10% prezenta, mai degreaba daca ar fi 90% buletine anulate ar fi ceva,  no fi USR cine stie ce dar mai multe voturi pt opozitie, oricine o fi ea, independenti daca nu, contrabalanseaza puterea, in romania orice partid cu prea multa putere o ia razna, eg USL (in martea neaga).

Nedusul la vot nu e o solutie deloc. Putin le pasa politicienilor de asa ceva. Ei oricum au masele lor de manevra. Un „esantion reprezentativ” a putut fi vazut la mitingul din 09.06.2018. Aia si cei de teapa lor sigur merg la vot. Si stim sigur cam pe cine pun stampila. Lasandu-i doar pe ei sa voteze, inseamna procente si mai mari pentru PSD-ALDE.

In actuala conjunctura, strategia minimala ar fi urmatoarea:

- eliminarea de la Putere a PSD-ALDE, prin acordarea votului partidului cu cele mai mari sanse de a-i depasi procentual;

- presiune publica constanta pe Noua Putere sa adopte reformele vitale societatii romanesti in toate domeniile: Educatie, Sanatate, Infrastructura etc.;

- inlocuirea vechilor politicieni cu altii noi, indiferent daca pe structura vechilor partide sau prin aparitia altora noi.

Eu am enumerat câteva soluții, care se regăsesc și în cele spuse de voi.

Ar mai fi una: prezența masivă la vot și auto-anularea lui, prin multiple stampilări. Un procent de cca. 50% voturi nule - din voința votantului, ar fi grav, extrem de grav. Un semnal puternic adresat clasei politice pentru a se reforma. Iar puterea politică rezultată va fi fără legitimitate, practic. Asta în situația că se va reuși formarea unei alianțe majoritare pentru guvernare.

• Minus 2
Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Ar mai fi una: prezența masivă la vot și auto-anularea lui, prin multiple stampilări. Un procent de cca. 50% voturi nule - din voința votantului, ar fi grav, extrem de grav. Un semnal puternic adresat clasei politice pentru a se reforma. Iar puterea politică rezultată va fi fără legitimitate, practic. Asta în situația că se va reuși formarea unei alianțe majoritare pentru guvernare.

Tocmai asta nu inteleg multi: chiar daca sunt dezamagiti de clasa politica, pe langa votul in sine, au si optiunea anularii votului, care e o palma pentru candidati. In plus, scade probabilitatea falsificarii votului.

• Like 2
Postat

Pt cei care mai au un pic de creier, duminica, Miscarea Coruptia Ucide cheama protestatarii #Rezist in Piata Victoriei.

Nu va dati cocosi stand in fotoliu in fata televizorului! Daca va pasa, veniti Duminica in Piata Victoriei!

Pfoai...Ia uite deontoloaga.

Incepe tu, prin a-ti declara veniturile reale, apoi fa gura mare p-acilea.

Vizitator izabellasex&bdsm
Postat

Pfoai...Ia uite deontoloaga.

Incepe tu, prin a-ti declara veniturile reale, apoi fa gura mare p-acilea.

S-a legalizat prostitutia si eu nu mi-am declarat veniturile?

Este legala aceasta munca si eu totusi doresc sa muncesc la negru, in loc sa am carte de munca si pensie ?

In tarile destepte, unde biserica nu are nici primul si nici ultimul cuvant, statul incaseaza din prostitutie sute de milioane de euro.

Da, as putea sa am PFA, dar tot ar trebui sa mint cu privire la "obiectul muncii ".

Iar subiectul topicului nu eram eu, ca prestatoare a unor servicii nelegalizate aici in Romania.

• Like 21
Postat

S-a legalizat prostitutia si eu nu mi-am declarat veniturile?

Este legala aceasta munca si eu totusi doresc sa muncesc la negru, in loc sa am carte de munca si pensie ?

In tarile destepte, unde biserica nu are nici primul si nici ultimul cuvant, statul incaseaza din prostitutie sute de milioane de euro.

Da, as putea sa am PFA, dar tot ar trebui sa mint cu privire la "obiectul muncii ".

Iar subiectul topicului nu eram eu, ca prestatoare a unor servicii nelegalizate aici in Romania.

Nu ma asteptam deloc sa vii cu legalizarea prostitutiei...

E usor sa strigi : uite coruptu', cand uiti, ca prin comportamentul tu, girezi furtul altora.

• Like 1
Postat

Mai nene, astia ne fura pe noi toti in mod legal si realizezi ca ajungi muritor de foame la batranete, multumita pensiei obtinute dupa zeci de ani de munca in care ai cotizat la stat. Mai au un pic si fac varsta minima de pensionare 80 de ani, doar doar nu ajung prea multi sa mai manance si din pensie.

Mama a muncit legal zeci de ani ca si contabila, nu operator pc ce fac cei din ziua de azi, ci pe tiparul vechi cu pixul si creionul pe foaie si are o pensie in jur de 600 lei. Daca era singura, fara barbat si copil , ar fi ajuns sa cerseasca in masura in care 300 lei se duc doar pe medicamente.

Te "iei de mine", o curva ce se fute pentru bani , ca multe altele, de parca din cauza noastra are Romania datorii de 100 de miliarde euro, exista infractori in politica si e tara asta vanduta bucatica cu bucatica.

De fapt, ai si tu dreptatea ta. Totul este din cauza curvelor! A curvelor de oameni pt care s-a ajuns aici !

• Like 21
Postat

Mai nene, astia ne fura pe noi toti in mod legal si realizezi ca ajungi muritor de foame la batranete, multumita pensiei obtinute dupa zeci de ani de munca in care ai cotizat la stat. Mai au un pic si fac varsta minima de pensionare 80 de ani, doar doar nu ajung prea multi sa mai manance si din pensie.

Mama a muncit legal zeci de ani ca si contabila, nu operator pc ce fac cei din ziua de azi, ci pe tiparul vechi cu pixul si creionul pe foaie si are o pensie in jur de 600 lei. Daca era singura, fara barbat si copil , ar fi ajuns sa cerseasca in masura in care 300 lei se duc doar pe medicamente.

Te "iei de mine", o curva ce se fute pentru bani , ca multe altele, de parca din cauza noastra are Romania datorii de 100 de miliarde euro, exista infractori in politica si e tara asta vanduta bucatica cu bucatica.

De fapt, ai si tu dreptatea ta. Totul este din cauza curvelor! A curvelor de oameni pt care s-a ajuns aici !

Esti prea proasta, pentru a observa/sesiza legatura dintre coruptia mica, de toate zilele si cea la nivel statal.

• Minus 1
Postat

"Stiu ca sunt prost(proasta), dar cand ma uit in jur prind curaj". Creanga

• Like 16
Reputație: 40328
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Hai să nu prostim lumea cu pensia de 600 lei.

Postat

Domnule Avpop, am intrebat-o acum cat are pensia , mi-a raspuns 648 lei. Stiu ca este putin, din pacate asta e adevarul.

Domnule Miskin, daca si eu sunt sau macar aduc a baragladina, cand imi stiu clar originile si arborele genealogic, atunci te invit sa imi examinezi gingiile si mameloanele care chiar nu sunt vinete ca la tigani, ceea ce m-ai facut, intr-un mod mai "dragut".

Cat despre faptul ca l-am citat pe Creanga, multi habar nu au ca el a spus-o.

Ce a facut el ca om in casa lui, e prea putin relevant fata de ceea ce a lasat in urma.

• Like 17
Reputație: 40328
Postat

Domnule Avpop, am intrebat-o acum cat are pensia , mi-a raspuns 648 lei. Stiu ca este putin, din pacate asta e adevarul.

Domnule Miskin, daca si eu sunt sau macar aduc a baragladina, cand imi stiu clar originile si arborele genealogic, atunci te invit sa imi examinezi gingiile si mameloanele care chiar nu sunt vinete ca la tigani, ceea ce m-ai facut, intr-un mod mai "dragut".

Cat despre faptul ca l-am citat pe Creanga, multi habar nu au ca el a spus-o.

Ce a facut el ca om in casa lui, e prea putin relevant fata de ceea ce a lasat in urma.

i afirmat că are zeci de ani de cotizare, deci stagiu complet, plus că a fost contabila,deci minim salariu mediu.Asta înseamnă minim 1500 lei pensie.

Vizitator
Postat

Esti prea proasta, pentru a observa/sesiza legatura dintre coruptia mica, de toate zilele si cea la nivel statal.

tot cu psd-ul ?  :slap2 Asa e la Vaslui ?  :no2

Vizitator
Postat

Pfoai, l-a citat baragladina pe Creanga, un badaran care-si batea femeia.

am uitat ca faci parte din cealalta jumatate civilizata a Moldovei :))))

Postat

Bă, javră, cu fata asta, ce p.m. mai ai? Tu, fără să te iei de cinevs, fără să jignești, nu poți? 'mi-aș pula în strachina ta, de dement și de javră!

• Like 1
  • Minus 2

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

am intrebat-o acum cat are pensia , mi-a raspuns 648 lei. Stiu ca este putin, din pacate asta e adevarul.

Ceva s-a intamplat...nu are cum sa aiba pensia doar 648 de lei . Poate a iesit  anticipat , nu are vechime integrala si atunci se schimba problema

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...