Sari la conținut

NEW Bruneta-Central-Bucuresti 0753558902

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

100/300

de luni pana vineri de la 10 la 6 seara...spune ca pozele sunt reale.

mai are o colega cu 100/200

pffff

Postat

am fost. propun trecerea la DE EVITAT!

pt ca:

1. poze false. la fata aduce cu fata (e o conlocuitoare cu ochi frumosi si trasaturi simpatice), dar la corp are cam 85kg la 165cm sau mai putin, are toace si poate parea mai inalta. dar are curul cat casa, solduri impanate cu zeci de kg, celulita pe picioare la greu, e un butoi 

2. prestatia este penibila, cica OP, dar trebuia sa fac eu o laba ca sa imi ridic gigelul si sa puna ea preze fara sa atinga sula mea... apoi incerca laba cu prezervativ... cu gura la 3 cm de sula... asta e premiera. am trecut la NP si statea ca o scandura, dar care scancea au.. hau... sau ceva de genul asta, de Maia Morgenstern ar fi geloasa...

3. locul e un cuib, cu o alta tipa urata si slaba, intr-o cladire veche cred cu risc seismic, langa piata amzei, la o mansarda, insalubra, cu praf si nenorocire pe jos, cu chestii aruncate in toate partile, cu o baie care de la intrare mi-a facut sila. nu avea nici servetele umede...

Deci recenzie:

locatie centrala, sub orice critica 4

ea cu indulgenta 5, pt cine vrea o tipa dragutica la fata, cu peste 30 kg peste normal (are doar tate maricele si moi ca +)

prestatie OP - 1 (minus 1)

NP 2

nu am terminat ca nu mi-a mai venit cand dupa 10 min de cand intrasem m-a intrebat... N-ai terminat inca???

JALEEE Teapa anului. 

• Like 6
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Frate , scuze ca te intreb ( stiu ca nu e vorba de bani ) , dar de ce ai ramas ? Tu ai alte standarde totusi...

• Like 8
Postat

de bou! si eu ma intreb. am ceva vise cu unele mai impanate si eram nefutut. mare idiot si eu... e probabil cea mai penibila teapa din ultimii ani! totusi nu inteleg de ce a ajuns la testate... e clar pt DE EVITAT

• Like 3
Vizitator batranul george
Postat

Frate , scuze ca te intreb ( stiu ca nu e vorba de bani ) , dar de ce ai ramas ? Tu ai alte standarde totusi...

A sperat sa fie bine ca cica nu e urata.

Eu am ca regula pesrsonala sa refuz daca: ceea ce am vorbit la telefon nu se confirma si la fata locului, dar dupa ce am dat banul...aia e.

Uite un exemplu in care mi-am incalcat regula si mi-am luat teapa este Ines.Am cerut o tinuta sexy, a zis da si la fata locului m-a asteptat in pizda goala.In mod normal plecam pentru ca premizele sunt sa ma fi mintit si cu alte aspecte, dar na era Ines si mi-am luat muia.

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator
Postat

A sperat sa fie bine ca cica nu e urata.

Eu am ca regula pesrsonala sa refuz daca: ceea ce am vorbit la telefon nu se confirma si la fata locului, dar dupa ce am dat banul...aia e.

Uite un exemplu in care mi-am incalcat regula si mi-am luat teapa este Ines.Am cerut o tinuta sexy, a zis da si la fata locului m-a asteptat in pizda goala.In mod normal plecam pentru ca premizele sunt sa ma fi mintit si cu alte aspecte, dar na era Ines si mi-am luat muia.

Nu mai fi suparat pe mine. Eram si eu intr-o perioada mai agitata. Totusi e vorba de luna decembrie . :*

Vizitator batranul george
Postat

Nu mai fi suparat pe mine. Eram si eu intr-o perioada mai agitata. Totusi e vorba de luna decembrie . :*

Ok, e prima oara cand nu mai insisti cu aceeasi placa cum ca eu am facut o programare ca japca, ca aveam dintii stricati si altele.

Scuzele sunt acceptate si din partea mea nu o sa mai vezi nici un deranj pe threadurile tale.

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Ok, e prima oara cand nu mai insisti cu aceeasi placa cum ca eu am facut o programare ca japca, ca aveam dintii stricati si altele.

Scuzele sunt acceptate si din partea mea nu o sa mai vezi nici un deranj pe threadurile tale.

Multumesc 🙈
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...