barroso Reputație: 1372 Postat Iulie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2018 Se pare ca niet!
versacee Reputație: 4 Postat Iulie 26, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 26, 2018 Am vizitat-o de 2 ori pe Lorena. Tipa arata intr-un mare fel si ...cand vrea ea...te face sa te urci pe pereti.Ca si aspect- primeste 10 cu felicitari, in opinia mea fiind a doua la acest capitol din cele vizitate de mine.Sani mari naturali, o strungareata foarte sexy si un fund micut sunt combinatia perfecta pentru mine.Daca prima vizita a fost super, din pacate a doua vizita a avut ceva neajunsuri , ea scuzandu-se ca a avut o zi foarte grea si promitand ca se revanseaza data viitoare.Note pe cele 2 vizite:Prima vizitaOP 9.5. Desi nu o ia pe toata in gura,acele jocuri pe care le face gen sta in pozitia capra un pic cambrata si se bate cu ea peste gura/sani, mie mi-a placut mult.Normal: 10. Participa, gemete, diverse pozitii, priviri cu ochii ei verzi... tot ce trebuie.Anal: 8. Din pacate aici accepta o singura pozitie si se vede ca nu prea o incanta. A doua vizita din pacate vine cu note semnificativ mai mici, dar sa speram ca a fost doar un accident- orice om are o zi mai proasta.OP 8.5. A fost destul de clasic ajutat de mana, nu au mai existat acele artificii.NP 7. In cap cu prima intalnire, aveam in minte tot felul de pozitii...una dintre ele fiind in picioare. A oftat adanc cand i-am propus dar a acceptat.Dupa cateva minute ma intreba de ce ma abtin sa termin. In concluzie- Lorena e o frumusete de fata pe care daca o prinzi in toane bune...incepi sa numeri clipele pana poti sa revii.Ca si sfaturi pentru ea: foloseste-ti cat mai mult sanii in masaj, in oral...asta excita teribil. Evita expresii gen 'ai terminat? De ce te abtii sa termini? Asta nu face decat sa omoare momentul si sa prelungeasca mult mai mult ejacularea. 3
futelnitza007 Reputație: 1 Postat Iulie 26, 2018 Postat Iulie 26, 2018 Te plictiseai și ai dat o recenzie inutilă.
versacee Reputație: 4 Postat Iulie 27, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 27, 2018 Why?Si tu te plictiseai si mai tare si ai postat un raspuns de hater :P)
dox1 Reputație: 914 Postat Iulie 27, 2018 Oras:Bronx Oras:Bronx Postat Iulie 27, 2018 Vreo veste despre domnișoara ?
7uuupp Reputație: 4782 Postat Iulie 28, 2018 Postat Iulie 28, 2018 A băgat povestea ca merge in concediu dar cred ca e pe alte plaiuri!
futelnitza007 Reputație: 1 Postat Iulie 28, 2018 Postat Iulie 28, 2018 E in pula mea cu sateliții de ziua aviației.
futelnitza007 Reputație: 1 Postat Iulie 28, 2018 Postat Iulie 28, 2018 Veniiar spumile pa ia sa ii vie.
lorena_top Reputație: 957 Postat Iulie 30, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 30, 2018 Buna ,din pacate un deces in familie ma impiedica momentan sa revin.Ma aflu intr o perioada trista a vietii,va pup si toate cele bune
jmen95 Reputație: 19 Postat Iulie 30, 2018 Oras:Rom$nica Oras:Rom$nica Postat Iulie 30, 2018 Buna ,din pacate un deces in familie ma impiedica momentan sa revin.Ma aflu intr o perioada trista a vietii,va pup si toate cele bune Pare rau sa aud asta, oricum ar fi :no2 :cry2 :cry2.E destul de greu prin ce treci Dumnezeu sa-l/s-o odihneasca in pace (si sa-i fie mai bine acolo, oriunde ar fi). Poate-ti iei un timp mai lung, sa revii cu forte proaspete din toamna (ca sa treci usor din acest necaz avut) ca as vrea sa te vizitez pentru prima data daca s-ar putea :telephone
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Iulie 31, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 31, 2018 Condoleante
lorena_top Reputație: 957 Postat Iulie 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 31, 2018 Multumesc !voi anunta aici cand ma intorc ,posibil undeva pe la mijlocul lunii septembrie !va pup ,aveti grija de voi !😘 1
barroso Reputație: 1372 Postat Iulie 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 31, 2018 Woooow, deci cand incepe scoala mi se scoala si pula!Ce sincronizare perfecta!
carlos886 Reputație: 86 Postat August 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 8, 2018 Va salut, Am fost la Lorena chiar in ultima zi cand a prestat in Bucuresti.Sta foarte prost cu organizare, cu programarile in rest note peste 9 la toate capitolele. E tanara , frumoasa , corp bestial ... are tot ce ii trebuie!Clar e de revizitat si sper sa o revad cat mai curand! Ps: Din ce am obs cred ca o sa fie cel mai bun septembrie si an de cand sunt pe site, avand in vedere calitatea fetelor care sunt deja si care se anunta!!! Ciocane tari!!!
nesatulul Reputație: -13 Postat August 8, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 8, 2018 Si ce fete ar mai fi de calitate?!..
ady21 Reputație: 108 Postat August 24, 2018 Oras:craiova Disponibila Oras:craiova Disponibila Postat August 24, 2018 Buna lorena su Sonia asa cum te stiu eu pe 10 Septembrie ajung pirin Brasov si asi vrea sa ne vedem crezi ca se poate ? Daca da te rog sa-mi comfirmi aici . Te pup 😘😘😘😘
ady21 Reputație: 108 Postat August 24, 2018 Oras:craiova Disponibila Oras:craiova Disponibila Postat August 24, 2018 Buna lorena su Sonia asa cum te stiu eu pe 10 Septembrie ajung pirin Brasov si asi vrea sa ne vedem crezi ca se poate ? Daca da te rog sa-mi comfirmi aici . Te pup 😘😘😘😘
iamwhoiam Reputație: 115 Postat August 28, 2018 Postat August 28, 2018 Pentru limba romana, apasati tasta 1 2 4
iamwhoiam Reputație: 115 Postat Septembrie 15, 2018 Postat Septembrie 15, 2018 Multumesc !voi anunta aici cand ma intorc ,posibil undeva pe la mijlocul lunii septembrie !va pup ,aveti grija de voi !Lorena, a venit mijlocul lui septembrie, ai ceva vesti pentru noi?
mario83 Reputație: -387 Postat Septembrie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2018 Buna rau, speram sa revina 1
carlos886 Reputație: 86 Postat Septembrie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2018 revine .... am vazut ca isi cauta cazare.
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Septembrie 19, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 19, 2018 revine .... am vazut ca isi cauta cazare. Si unde ai vazut asta???
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum