catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 7, 2018 o vezi si pe watsappE solida. Te masează asta de nu mai știi cum te cheamă. :) 8
petter Reputație: 30 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Decembrie 7, 2018 Nu e chiar asa solida! A mai slabit! 2
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 7, 2018 Nu e chiar asa solida! A mai slabit!Am vorbit cu ea. A rămas ca dau pe acolo săptămâna viitoare. Vorbește foarte frumos la telefon. Sa vedem ce masaj face.. :) 7
petter Reputație: 30 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Decembrie 7, 2018 Prima data cand am vorbit cu ea mi-a spus ca nu e din Ploiesti si ca nu mai are camera unde sa faca masaj, dar daca vreau vine la hotel cand iese de la munca (50 ron sedinta de o ora). Auzind asta m-am gandit ca nu poate fi vorba numai de masaj. In ziua respectiva nu am putut eu, iar peste cateva zile cand am sunat-o avea deja spatiu inchiriat si am mers acolo. A vorbit frumos, m-a pus sa ma dezbrac total ca sa nu se murdareasca lenjeria intima si s-a apucat de treaba. Prima data pe spate, apoi m-a intors cu fata in sus. Dupa ce a terminat de masat picioarele a trecut la abdomen si aici a inceput sa tot insiste pana s-a ridicat juniorul. Se facea ca-l atinge din greseala, Apoi mi-a propus sa-l maseze pentru un cost suplimentar de 20 lei. Am acceptat si am inceput sa o ating si eu si am vazut ca nu se da la o parte, dimpotriva. Au fost si cateva sarutari, dar nu a vrut sa treaca la alt nivel. A doua oara cand am fost lucrurile au decurs la fel, dar mi-a dat de inteles ca daca vreau mai mult trebuie sa devin un client fidel (adica sa merg mai des). La a patra sedinta a cedat. Nici eu nu am fost prea insistent. Am inteles de la ea ca e divortata si are un copil si ca masajul e pe langa serviciu. 4
andreiph Reputație: -1 Postat Decembrie 7, 2018 Postat Decembrie 7, 2018 Dacă se poate mai detaliată partida😠2
andreiph Reputație: -1 Postat Decembrie 7, 2018 Postat Decembrie 7, 2018 Update:Am schimbat 2.3 cuvinte cu doamna pe whatsapp, cu scopul de a o suna, zis si facut..mi.a raspuns o voce foarte amabilă, calda, pe numele ei Cristina. Locația in centru, la casă..Urmează să mă programez sa vedem ce si cum. 3
marian34 Reputație: 10 Postat Decembrie 7, 2018 Postat Decembrie 7, 2018 ma tenteaza sa ma duc si eu la ea..stie cineva cati ani are?mersi
dragos_ender Reputație: 26 Postat Decembrie 8, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 8, 2018 Deci sa înțelegem ca oral nu face doamna ... așa e ?
ciociocio Reputație: 54 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2018 Se dezbracă în timpul mesajului? 1
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:F Oras:F Postat Decembrie 9, 2018 Se dezbracă în timpul mesajului?In timpul mesajului pe whatsapp? :slap2 2
andreiph Reputație: -1 Postat Decembrie 9, 2018 Postat Decembrie 9, 2018 Sa ne raspunda userul petter..ca ardem toti😠2
petter Reputație: 30 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Decembrie 9, 2018 Doamna nu se dezbraca in timpul masajului (cel putin nu cu mine). Si nu a facut nici oral. Dar stiti cum e ... fiecare cu bafta lui. 2
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 9, 2018 Doamna nu se dezbraca in timpul masajului (cel putin nu cu mine). Si nu a facut nici oral. Dar stiti cum e ... fiecare cu bafta lui.Nu s-a dezbrăcat pana a patra oara, când spui ca i-ai tras-o..:) 7
dragos_ender Reputație: 26 Postat Decembrie 10, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 10, 2018 Salutare Vin și eu cu o recenzie după ce am testat doamna sus menționata Locație undeva in centru la casa , pe rudului destul de Ok nu am evaluat mobilierul , foarte vorbăreață , masajul nu stiu ce sa zic nu ceva extraordinar , finalizarea prin tehnici de masaj - și îți zice de la început dacă o dorești , actul in sine o laba in ulei făcută cu rapiditate , rezultatul o ejaculare forțată.De la început specifica ca ar fi bine de la dus sa ieși gol golut , nu vrea sa îți murdărească lenjeria intimă de ulei , se ocupa de masaj pret de vreo 30-35 de minute , revin și spun masajul nu e ceva spectaculos ,apoi se apuca de junior și îl ia la frecat rapid , nu înainte sa te umple de ulei Halatul 50 lei masaj 20 de lei laba De vorbit vorbește de când intri pana când ieși . 2
dragos_ender Reputație: 26 Postat Decembrie 10, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 10, 2018 PS: A specificat , dacă caut altceva in afara de masaj sa caut in alta parte , ea este femeie serioasă și nu face altceva. Acum sa vedem chiar as încerca sa merg de mai multe ori sa vad dacă domnul petter spune adevarul , nu am menționat nimic de recenziile de aici , și cred ca nici ea nu știe . De revenit : nu stiu as strica câțiva bănuți numai sa cad dacă este adevărat ca in momentul in care devii fidel ți-o și trage 2
dragos_ender Reputație: 26 Postat Decembrie 10, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 10, 2018 PS: A specificat , dacă caut altceva in afara de masaj sa caut in alta parte , ea este femeie serioasă și nu face altceva. Acum sa vedem chiar as încerca sa merg de mai multe ori sa vad dacă domnul petter spune adevarul , nu am menționat nimic de recenziile de aici , și cred ca nici ea nu știe . De revenit : nu stiu as strica câțiva bănuți numai sa cad dacă este adevărat ca in momentul in care devii fidel ți-o și trage 2
llaur Reputație: 41 Postat Decembrie 11, 2018 Postat Decembrie 11, 2018 Ce tinuta are doamna in timpul masajului? Arata si ea cat de cat sexy?
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Decembrie 11, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 11, 2018 Am vizitat-o pe duduie. Face un masaj bun, are forță in mâini, fara a avea o tehnica foarte reușita. In orice caz, e un masaj relaxant destul de ok, la un pret bun (50 lei). Acțiunea se desfășoară pe o masa speciala. De remarcat faptul ca face programari si chiar le respecta, lasa un anumit interval de timp intre clienti. Masaj fara pic de graba. E foarte amabila si deschisa la diverse discutii.Ceva erotic practic nu exista, ea este îmbracata normal, iti face o laba cu mult ulei la final contra sumei de 20 lei. Treaba asta e opțională, se poate si fără, sincer sa fiu ma descurc mult mai bine singur. :)Alte servicii sexuale nu cred ca presteaza, sincer sa fiu n-am fantezii cu ea. Daca vrei sex, mai bine încerci in alta parte. După un masaj de o ora aici, dai o fuga la Raluca, de exemplu, futi 4-5 minute, ca n-are timp de mai mult si te duci liniștit acasa. =)))))Locuință 6..e ceva mic, destul de modest, langa spalatoria auto intersecția Rudului cu Mărășești.Masaj 8.5 bun 10
dragos_ender Reputație: 26 Postat Decembrie 11, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 11, 2018 Recenzie perfect adevarata Confirm cele menționate mai sus 3
mateidaniel2000 Reputație: 25 Postat Decembrie 13, 2018 Postat Decembrie 13, 2018 Salutare , am vizitat-o si eu pe Cristina de multe ori , si cea ce spune Petter nu este adevarat, într-adevăr face o finalizare manuală, si nu tin partea la nimeni dar stam cam prost la sectorul aceste si cred ca ar trebui să le respectăm . 3
hingherul Reputație: 481 Postat Decembrie 13, 2018 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Postat Decembrie 13, 2018 Fiind in trecere, mi-am propus un masaj terapeutic si un pranz la Davinci.Recenzie masajFace masaj bun, te ia pe toate partile, nota 8, laba uleioasa pt o sfarseala buna si atat.Nu cred ca face sex pe bani !( nici nu prea merita ;) ) 50+20De revenit, strict pt masajul terapeutic Recenzie davinciLocatie 7Oral 7 ( mancare buna, tava picanta, se putea si mai bine )Normal ca o sa mai revin, pt pizzaGFE ospatarita 8Halat: 60, cu pesches cu tot 6
priaprist Reputație: 7 Postat Decembrie 15, 2018 Postat Decembrie 15, 2018 Ar fi interesant de știut dacă te primește doar pentru o labă cu 20 de lei cu ulei,dă-l dracului de masaj! 1
maryo85 Reputație: 592 Postat Decembrie 15, 2018 Postat Decembrie 15, 2018 Ar fi interesant de știut dacă te primește doar pentru o labă cu 20 de lei cu ulei,dă-l dracului de masaj!Da.e bine ca eviti febra!! 3
emachines Reputație: 872 Postat Decembrie 16, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 16, 2018 42 de ani... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum