Sari la conținut

Roxana 0749407660

Vizitator mieuna

Postări Recomandate

Vizitator mieuna
Reputație: 0

Roxi luni dacă ești disponibilă iti fac o vizită doar sa imi răspunzi aicea dacă ești disponibilă, nu de alta dar am vazut prea multe comentari si poze siropoase pe aicea ðŸ˜

Da, luni o să fiu disponibilă 😘

Link spre comentariu
Vizitator magarusulfutacios

Eu m-am învechit deja, nu mai funcționez?😂👊

😂😂😂😂 las ca ne descurcam cumva si asa invechiti. Mai trebuie sa gasim o colega mai tinerica 😉😉

Link spre comentariu
Vizitator mieuna

De mâine dimineață de la ora 10:00 încep. Pe acest număr , dă-mi te rog mesaj pe whatsapp să facem o programare . Mesaje normale nu am.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator mieuna

Dragi băieți, începând de mâine o să am o nouă colegă, cu care fac show lesby! Pentru cei interesați, detalii pe whatsapp , la numărul de telefon 0742738355. Pup :*

• Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:România
  • Oras:România

Nice!

"Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale."

Link spre comentariu
Vizitator magarusulfutacios

Asta inseamna ca ai schimbat locatia?

Sa-si faca si blondina cont aici, sa o vizitam si pe ea 😉😉😉

Link spre comentariu
Vizitator mieuna

Bună, ne spui te rugam ce servicii prestezi impreuna cu colega ta si ce tarif aveti amândouă? Multumesc frumos !

Tarifele împreună sunt de 300 de lei finalizarea, 500 de lei ora . Facem și show lesby.

La servicii facem cam de toate, înafară de anal.

Link spre comentariu

Buna roxy. De data asta tin doar sa iti multumesc pt k te-ai gandit sa o aduci si pe colega ta care de alt fel e la fel de incantatoare ca si tine din toate punctele de vedere si va doresc o seara minunata in continuare sunte-ti una mai dulce ca cealalta ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜‹

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...