Vizitator mieuna Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2019 Postat Iunie 15, 2019 🤣 am decis eu să iau o pauză de Arad,că acum sunt fete ok acolo 😋 mai ajutăm și alte orașe 2
jack32 Reputație: 4 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 15, 2019 So early? Iei o pauza de la activitate sau te putem gasi in alt judet?
Vizitator mieuna Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2019 Postat Iunie 30, 2019 Marți o să revin în Arad! :) 8
euro4 Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iunie 30, 2019 buna Roxi! citind recenziile sunt nerabdator sa-ti fac o vizita! sper sa prin o programare la tine pe marti sau miercuri
Vizitator mieuna Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2019 Postat Iunie 30, 2019 buna Roxi! citind recenziile sunt nerabdator sa-ti fac o vizita! sper sa prin o programare la tine pe marti sau miercuriTe aștept cu drag! 😊 1
euro4 Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iunie 30, 2019 cand ma uit la pozele tale; asa trebuie sa arate o femeie!
aradeanuul Reputație: 7 Postat Iunie 30, 2019 Oras:arad Oras:arad Postat Iunie 30, 2019 Unde esti? Deva?
silentbob Reputație: 7 Postat Iulie 1, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 1, 2019 Vreau si eu o programare pe Miercuri. Iti scriu pe whatsapp...pusi
futaciosul_69 Reputație: 1846 Postat Iulie 2, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 2, 2019 Ceau, m-ar interesa prețuri și servicii? Cât rămâi prin Arad?
Vizitator mieuna Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2019 Postat Iulie 2, 2019 Nu mai sunt disponibilă în Arad.
mariusm Reputație: 109 Postat Iulie 2, 2019 Oras:oradea Oras:oradea Postat Iulie 2, 2019 Odata esti disponibila,odata nu esti disponibila,te sun nu raspunzi,aiurea
wertzui Reputație: 36 Postat Iulie 2, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 2, 2019 Nu mai sunt disponibilă în Arad.Asa repede ai plecat? Ce s-a intamplat?
ghiurghiusan Reputație: 308 Postat Iulie 2, 2019 Postat Iulie 2, 2019 Unde esti disponibilă la Sofronea ?
wertzui Reputație: 36 Postat Iulie 2, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 2, 2019 Nu mai sunt disponibilă în Arad.Am sa intru direct in subiect. Vroiam sa merg azi la Raluca. Am vorbit cu ea pe wap si a ramas ca o voi anunta cand pot sa merg, probabil undeva in jurul orei 22. Cum eram cam obosit de la munca si de caldura de afara, m-am intins in pat si am adormit. m-am trezit in jur de ora 20 si 30 de minute. Ma uit pe calculator pe forum si vad anuntul cu nu mai sunt disponibila in Arad. Soc!!! Cum adica? Ce s-a intamplat? I-i scriu pe wap sa vad poate a gresit, o fi ceva la mijloc. Mai tarziu pe la 23 primesc raspuns pe wap. Din nou soc!!!! Raspunsul ei e clar si cat se poate de adevarat. M-a rugat sa scriu aici ca a plecat dintr-un motiv personal si ca nu mai doreste sa se discute despre ea pe acest forum si ca nu va mai intra aici niciodata. Asta e cu parere de rau. Aradul numai belele creeaza din acest punct de vedere. PACAT, mare PACAT.
luciano96 Reputație: 40 Postat Iulie 3, 2019 Postat Iulie 3, 2019 Nu mai sunt disponibilă în Arad.. Ce sa intamplat ralu :(?
sido Reputație: 223 Postat Iulie 3, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 3, 2019 . Ce sa intamplat ralu :(? Ce să se întâmple luciano am mai scris mai demult așa știm să ținem fetele bune la noi în Oraș 2
samsonite Reputație: 58 Postat Iulie 3, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 3, 2019 Mai mult ca sigur, o fi fost amenintata fata de boschetarii care bat doua tiganci penale(fara dinti in gura) si le trimit la strada sa suga pula, asa numiti "pestii Aradului"...pacat ca a plecat, chiar dimineata cautam anuntul sa o contactez...:( 1
alexprofu Reputație: 24 Postat Iulie 3, 2019 Oras:Romford/Essex Oras:Romford/Essex Postat Iulie 3, 2019 Disponibilă.hey, hey, bine ai revenit. te pup .... pe unde esti acum, ca si zona? tarifele sunt aceleasi sau? astept un mesaj de la tine, mi-e dor de teribil de tine, pusi
wertzui Reputație: 36 Postat Iulie 3, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 3, 2019 hey, hey, bine ai revenit. te pup .... pe unde esti acum, ca si zona? tarifele sunt aceleasi sau? astept un mesaj de la tine, mi-e dor de teribil de tine, pusi Nu mai e disponibila. A avut o problema extrem de urata si a plecat din Arad.
andrei242 Reputație: 143 Postat Iulie 3, 2019 Oras:Banat Oras:Banat Postat Iulie 3, 2019 Nu mai e disponibila. A avut o problema extrem de urata si a plecat din Arad. :no2 :cry2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum