Vizitator mieuna Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2020 Postat Ianuarie 16, 2020 Heeyy😘,cât timp stai prin zona?,vreau sa ajung la tine,doar luni ajung in Arad ,mersi,te pup 🤗O să mai stau câteva zile :* 1
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2020 Postat Ianuarie 16, 2020 Ce repede au trecut problemele de sănătate din cauza operatiei Poate ar fi fost bine ca măcar o postare să fi fost o recenzie. Ca să nu fii parazit sau asistat social. Colericul dixit.
Vizitator fucku87 Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2020 Postat Ianuarie 17, 2020 Futacioșilor vin si eu cu o recenzie, Pentru ca in ultima perioadă tot am vrut sa ajung la Roxi si am ratat-o de vre-o 3 -4 ori(din vina mea si nici nu mai aveam nici o vizită pe la ea...)in sfarsit am reusit sa ajung astazi pe la ea, dupa ce in prealabil am facut programarea cu 2 zile înainte (cred ca inca mai era la Baia Mare) . Confirmat cu 30 min înainte, ajuns la ea( totul a decurs bine )Ajuns sus,imi deschide o domnișoară frumoasa cu un corp superb( parerea mea ) pfff exact cum imi doream . După mica prezentare mergem in cameră (colega avea alt client) stam cateva minute la taclale si ajungem la partea de program....(aici gandindu-ma ca nu am mai vizitat-o si tot ratat-o am decis "pachetul cu 3 finalizari sau 90 min " ceva de genu "ori , ori" :)) . După stabilire Roxi incepe cu un oral foarte bun cu ruperi de ritm și priviri perverse , aici m-am gândit să condimentam putin si am dorit un 69 pentru inca o perioadă scurtă...finalizare orala . Ea ma ajuta pentru refresh stat la povești trecem la nr 2 . Aici întreagă nebunie...ON ea , ON eu , NP schimbat vre-o 4-5 poziții demențial tot ( cred ca si ei ia placut ) finalizez in balonaș . Refresh taclale dupa care trecem la nr 3 . Din nou Roxi un ON foarte bun se ridică "mititelul" punem balonaș si începem iar un NP cu câteva poziții schimbate....momentan degeaba...dam jos balonasul începem iar un 69 , doar ca "mititelul " numai de scuipat nu mai putea....ma ajutat Roxi sa elimin tot la precedentele:)) . Deși Roxi a insistat, nu a vrut sa ma lase nefinalizat, am decis să mă opresc ca eram un " lac de apă " si probabil se mai decala destul de mult si celelalte programări....nu ma grăbit cu timpul, cele 90 de minute au zburat minunat si foarte repede. Cadou 350 lei dați din proprie inițiativă la final fara sa imi ceară eaCa si note,Locație : 10 intr-o zonă intens circulata ( mie îmi convine)Igiena: 10 fata chiar respectă toate normele de igienă in acest domeniu Aspect: 10 fata chiar este frumoasă cu un corp beton ( parerea mea de luat acasă;) ) De revenit cu siguranță. Dacă am uitat ceva revin mai târziu cu detalii suplimentare.
Vizitator mieuna Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2020 Postat Ianuarie 17, 2020 Futacioșilor vin si eu cu o recenzie, Pentru ca in ultima perioadă tot am vrut sa ajung la Roxi si am ratat-o de vre-o 3 -4 ori(din vina mea si nici nu mai aveam nici o vizită pe la ea...)in sfarsit am reusit sa ajung astazi pe la ea, dupa ce in prealabil am facut programarea cu 2 zile înainte (cred ca inca mai era la Baia Mare) . Confirmat cu 30 min înainte, ajuns la ea( totul a decurs bine )Ajuns sus,imi deschide o domnișoară frumoasa cu un corp superb( parerea mea ) pfff exact cum imi doream . După mica prezentare mergem in cameră (colega avea alt client) stam cateva minute la taclale si ajungem la partea de program....(aici gandindu-ma ca nu am mai vizitat-o si tot ratat-o am decis "pachetul cu 3 finalizari sau 90 min " ceva de genu "ori , ori" :)) . După stabilire Roxi incepe cu un oral foarte bun cu ruperi de ritm și priviri perverse , aici m-am gândit să condimentam putin si am dorit un 69 pentru inca o perioadă scurtă...finalizare orala . Ea ma ajuta pentru refresh stat la povești trecem la nr 2 . Aici întreagă nebunie...ON ea , ON eu , NP schimbat vre-o 4-5 poziții demențial tot ( cred ca si ei ia placut ) finalizez in balonaș . Refresh taclale dupa care trecem la nr 3 . Din nou Roxi un ON foarte bun se ridică "mititelul" punem balonaș si începem iar un NP cu câteva poziții schimbate....momentan degeaba...dam jos balonasul începem iar un 69 , doar ca "mititelul " numai de scuipat nu mai putea....ma ajutat Roxi sa elimin tot la precedentele:)) . Deși Roxi a insistat, nu a vrut sa ma lase nefinalizat, am decis să mă opresc ca eram un " lac de apă " si probabil se mai decala destul de mult si celelalte programări....nu ma grăbit cu timpul, cele 90 de minute au zburat minunat si foarte repede. Cadou 350 lei dați din proprie inițiativă la final fara sa imi ceară eaCa si note,Locație : 10 intr-o zonă intens circulata ( mie îmi convine)Igiena: 10 fata chiar respectă toate normele de igienă in acest domeniu Aspect: 10 fata chiar este frumoasă cu un corp beton ( parerea mea de luat acasă;) ) De revenit cu siguranță. Dacă am uitat ceva revin mai târziu cu detalii suplimentare.Mulțumesc! Te pup :* 1
Vizitator fucku87 Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2020 Postat Ianuarie 17, 2020 Hmm am prins pupicul;)
futaciosul_69 Reputație: 1865 Postat Ianuarie 17, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 17, 2020 Seara buna, tocmai ce am fost la pisicutza asta de fata, după o programare făcută din urma cu 2 zile, și nu am decât cuvinte de lauda, ii o dulceața, am optat pentru o ora din care la al doilea număr sa participe și Roxy cu all inclusive.ÃŽnainte sa dau detalii legate de întâlnire vreau să-mi cer scuze anticipat pentru eventualele lucruri pe care le omit, sau greșeli dar încă am o stare de euforie care probabil o sa mai tina ceva vreme.Adina:Cum am spus o dulceața de fata “bolanda†in sensul bun, care deșii la început am fost puțin timid, a reusit sa ma facă in cele din urma sa ma destind.Acțiunea pe partea asta o voi tine doar pentru mine de data asta, (oricum e belea asta micaðŸ˜)dau doar note:ON: 8 (scuze Adri) mai trebuie sa ne cunoaștem puțin pentru o nota mai mare, cu toate ca și-a dat foarte mult interesNP: 9 încă odată aici mai avem sa ne cunoaștem dar e ok😉GFE: 10 cu felicitări și restul știu doar eu și cine a fost pe la ea și a avut parte de nebunatica din eaLa al doilea număr cu amândouă aici a început nebunia; wow wow wow 👌Deci este experiența vieții mele pe care nu o voi uita mult timp de acum înainte, nici sa vreau sa dau prea multe detalii și nu as putea pentru ca nici eu nu mai știam la un moment dat de mine, cine ce face cu cine se săruta, pe cine f..e sau cine face oral, deci m-au terminat fizic cu toate ca mai mult doar ele au “lucrat†Aici nu știu ce nota as putea da, pentru ca oricât ar fi de mare nu cred ca e de ajuns pentru cum m-au făcut sa ma simt, dar1000******ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘, bravo felicitări fetelor, tot respectul😙🤗Va mulțumesc pentru o seara cu mult peste Așteptările mele si cu care voi rămâne in minte, va pup dulce😙 și sa aveți grija de voiSpor la futut🤘 2
Vizitator mieuna Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2020 Postat Ianuarie 18, 2020 Seara buna, tocmai ce am fost la pisicutza asta de fata, după o programare făcută din urma cu 2 zile, și nu am decât cuvinte de lauda, ii o dulceața, am optat pentru o ora din care la al doilea număr sa participe și Roxy cu all inclusive.ÃŽnainte sa dau detalii legate de întâlnire vreau să-mi cer scuze anticipat pentru eventualele lucruri pe care le omit, sau greșeli dar încă am o stare de euforie care probabil o sa mai tina ceva vreme.Adina:Cum am spus o dulceața de fata “bolanda†in sensul bun, care deșii la început am fost puțin timid, a reusit sa ma facă in cele din urma sa ma destind.Acțiunea pe partea asta o voi tine doar pentru mine de data asta, (oricum e belea asta micaðŸ˜)dau doar note:ON: 8 (scuze Adri) mai trebuie sa ne cunoaștem puțin pentru o nota mai mare, cu toate ca și-a dat foarte mult interesNP: 9 încă odată aici mai avem sa ne cunoaștem dar e ok😉GFE: 10 cu felicitări și restul știu doar eu și cine a fost pe la ea și a avut parte de nebunatica din eaLa al doilea număr cu amândouă aici a început nebunia; wow wow wow 👌Deci este experiența vieții mele pe care nu o voi uita mult timp de acum înainte, nici sa vreau sa dau prea multe detalii și nu as putea pentru ca nici eu nu mai știam la un moment dat de mine, cine ce face cu cine se săruta, pe cine f..e sau cine face oral, deci m-au terminat fizic cu toate ca mai mult doar ele au “lucrat†Aici nu știu ce nota as putea da, pentru ca oricât ar fi de mare nu cred ca e de ajuns pentru cum m-au făcut sa ma simt, dar1000******ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘, bravo felicitări fetelor, tot respectul😙🤗Va mulțumesc pentru o seara cu mult peste Așteptările mele si cu care voi rămâne in minte, va pup dulce😙 și sa aveți grija de voiSpor la futut🤘Te pupăm :* :* 1
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2020 Postat Ianuarie 18, 2020 Ți-ai făcut singur ON???? Învață un cuvânt: cunnilingus... No... Cuvintele astea le foloseau/folosesc cei vechi pe aici. Pregătesc floricelele?
Vizitator mieuna Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2020 Postat Ianuarie 18, 2020 No... Cuvintele astea le foloseau/folosesc cei vechi pe aici. Pregătesc floricelele?Mai bine frișca! 1
Vizitator fucku87 Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2020 Postat Ianuarie 18, 2020 Ți-ai făcut singur ON???? Învață un cuvânt: cunnilingus...Multumim Coleric ca m-ai corectat , dar inca eram in stadiul de euforie :))
Vizitator mieuna Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2020 Postat Ianuarie 18, 2020 Frumoșii mei! Când îmi scrieți pentru programări, am rugămintea să îmi specificați în ce interval de timp vă pot răspunde înapoi, pentru a nu cauza neplăceri.:* 1
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14742 Postat Ianuarie 19, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Ianuarie 19, 2020 Frumoșii mei! Când îmi scrieți pentru programări, am rugămintea să îmi specificați în ce interval de timp vă pot răspunde înapoi, pentru a nu cauza neplăceri. :*@mieuna, pe la Timisoara nu ai in plan sa faci o vizita? Stiu, poate imi vei spune ca nu sunt decat 50 de km si pot sa vin eu in Arad, insa nu e chiar atat de simplu (pentru mine cel putin). In plus, sunt convins ca sunt multi colegi din Timisoara interesati sa te viziteze.P.S. Multumesc si sper ca nu am deranjat cu postarea (intrebarea) mea! 5
Vizitator crazy21 Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2020 Postat Ianuarie 19, 2020 Pe la Oradea nu faci o vizita?
Vizitator mieuna Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2020 Postat Ianuarie 19, 2020 Pe la Oradea nu faci o vizita?Ba da, o să anunț pe forum când :*
Membru Premium farafiltre Reputație: 4769 Postat Ianuarie 19, 2020 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Ianuarie 19, 2020 @mieuna, pe la Timisoara nu ai in plan sa faci o vizita? Stiu, poate imi vei spune ca nu sunt decat 50 de km si pot sa vin eu in Arad, insa nu e chiar atat de simplu (pentru mine cel putin). In plus, sunt convins ca sunt multi colegi din Timisoara interesati sa te viziteze.P.S. Multumesc si sper ca nu am deranjat cu postarea (intrebarea) mea!Daca evita raspunsul am sa ti spun ce mi a zis mie(live):"Timisoara este un oras prea agitat, le prefer pe cele mici plus ca voi aveti foarte multe fete de top" PS: merita efortul, atat la simplu cat si treesome(aia mica ii "data naibii")....un real succes! 2 dag dal gas!
Vizitator mieuna Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2020 Postat Ianuarie 19, 2020 Nu evit subiectul 🤗 nu venim în Timișoara pentru că sunt foarte multe fete la Top. ÃŽncerc să ajung în orașele care duc lipsă de fete🤗😘 1
rock10 Reputație: 642 Postat Ianuarie 19, 2020 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Ianuarie 19, 2020 Nellu2012 stai calm si eu am incercat sa o conving macar asa o saptamana sa vina si mainales acuma ca are si pe colega .. O stiu pe roxy e superba si are niste serivi de top,, pacat ca nu o aveam sau le avem in Timisoara 😢😢😢 1
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2020 Postat Ianuarie 19, 2020 Nu evit subiectul nu venim în Timișoara pentru că sunt foarte multe fete la Top. Încerc să ajung în orașele care duc lipsă de fetePăi tocmai, nu e nicio problemă să mai adăugăm una sau două :D La nevoie, dau și eu o mână de ajutor, am căpătat experiență în număratul recenziilor
Vizitator mieuna Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2020 Postat Ianuarie 19, 2020 Păi tocmai, nu e nicio problemă să mai adăugăm una sau două :D La nevoie, dau și eu o mână de ajutor, am căpătat experiență în număratul recenziilor Am încredere în ce poți să faci😂Încerc să vă fac pe voi să vă simțiți bine,nicidecum pentru recenzii bune sau pentru a ajunge în top. Probabil înainte de a mă retrage, am să vă fac și vouă o vizită. :)Asta înseamnă cât de curând. :* 1
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2020 Postat Ianuarie 19, 2020 A fi la Top la Timisoara inseamna ca ai puls si respiratie, astea sunt conditiile necesare si cred ca nici macar astea nu sunt obligatorii. Cred ca si un baby doll ar intra fara probleme in topul de acolo...Ne iubește Pisicuts, ăsta este marele și singurul secret al deja celebrului TOP Timisoara ;) PS: "Azi în Timișoara, mâine-n toată țara" :D :laugh2
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2020 Postat Ianuarie 19, 2020 Am încredere în ce poți să faciÎncerc să vă fac pe voi să vă simțiți bine,nicidecum pentru recenzii bune sau pentru a ajunge în top.Probabil înainte de a mă retrage, am să vă fac și vouă o vizită. :)Asta înseamnă cât de curând. :*Neapărat și cu Adina, că eu vă doresc la pachet :)
Vizitator mieuna Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2020 Postat Ianuarie 19, 2020 A fi la Top la Timisoara inseamna ca ai puls si respiratie, astea sunt conditiile necesare si cred ca nici macar astea nu sunt obligatorii. Cred ca si un baby doll ar intra fara probleme in topul de acolo...Nu sunt curioasă de absolut niciun top. Cum am cerut să fiu scoasă de aici, o să o fac și în Deva. Nu a fost și nici nu este un loc pe care mi l-am dorit/ mi-l doresc. :) 2
rock10 Reputație: 642 Postat Ianuarie 19, 2020 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Ianuarie 19, 2020 Neapărat și cu Adina, că eu vă doresc la pachet :) Da daaa eu Votezz Ai 3 de DA DA DA🤗🤗🤗🤗
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum