Sari la conținut

Parerea voastra

Vizitator cioco

Postări Recomandate

Vizitator cactusjack
Reputație: 0
Postat

da da da corect ... m-ati prins da' eu tot sunt profa de limbi nu de limba romana ... mare diferenta

SPOR in tot ceea ce va doriti! :flowers2

asta e o `dedicatiune` ca sa va linisteasca rautatea din `caligrafie` :hug1
Vizitator cactusjack
Postat

Domnu cu multi tepi, iti multumesc pentru vorba dulce... da' eu nu's deloc mare , pot spune ca mignona dar nici chiar asa , nu am pretentii de om mare sunt o biata muritoare  si nici serioasa nu sunt ...parol d'honor ca nu ...sa moara ce'am pe casa!

Domnu` cu multi tepi.....e un domn....asa s-a nascut si asa o sa moara..................ofticati-va!!!

Vizitator cactusjack
Postat

SPOR in tot ceea ce va doriti! :flowers2

asta e o `dedicatiune` ca sa va linisteasca rautatea din `caligrafie` :hug1

unde nu se intelege,contactati-ma....promit sa va traduc pana la virgula :hug1

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

,a-ti fi ramas.........mai ales in cazul in care v-ati recuperat `incomensurabila` suma de 35 de ron de la banca.......anonima nu sunteti,dar macar incercati sa ramaneti o femeie serioasa :bow

dar in propozitia de mai sus unde e greseala domnule cactus?:P  primul "ati" e scris gresit, desi al 2-lea e scris corect...mama ei de cratima cum s-a bagat acolo singura...

Vizitator cactusjack
Postat

ce mai halitzi toate alea....intentia e `pardonabila` prea stimabilelor....si preacultivatelor.............. :icecream  :baby2

Lexy, lasa-l fata , ca e doxa de carte nu ca noi astilea, mancatoarele de maciuci :D ca deh , noi nu avem masculi educati in casa... =)))

anonimooooooooooooooooooo.............care te vrei a fi anonima..............mai bine vezi-ti de drum..........si-ti dau eu 35 de ron ca sa te stiu cu inima-mpacata :hug1 (am pus bine cratima???)

Postat

ce mai halitzi toate alea....intentia e `pardonabila` prea stimabilelor....si preacultivatelor.............. :icecream  :baby2

anonimooooooooooooooooooo.............care te vrei a fi anonima..............mai bine vezi-ti de drum..........si-ti dau eu 35 de ron ca sa te stiu cu inima-mpacata :hug1 (am pus bine cratima???)

Mey intepatule, pastreaza pentru cine vrei ... crezi ca pentru 35lei plang? ce harfe de domn ai ... sa ma scolesti si pe mine mey ca poate imi merge bine

Vizitator cactusjack
Postat

pai pt 35 de ron ai plans.............pt lei plange Nutu Camataru`...........

Postat

pai pt 35 de ron ai plans.............pt lei plange Nutu Camataru`...........

Glumetule!!! nu eu am plans pt 35 lei .. a plans aia care nu a primit 50lei de la mine ... eu dau mai mult cui merita ... da' deh , tu baiet educat atat ai inteles... si daca atat ai inteles inseamna ca atat poti duce ... din partea mea ai ignore de azi ... o seara placuta !

Vizitator cactusjack
Postat

Aia care nu i-a primit,spre nesatisfactia ta ,afla ca i-a primit....si stii de ce?....pt ca mai sunt si oameni pt care banii nu vorbesc......asa ca mai bine culca-te si oftica-te in gand!('e' bine puse cratimili?)

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

:slap2 ...pisicule...nu vrei mataluta sa inchizi topicul asta ?...oricum se vor deschide altele...si altele...si altele...asa ca nu trebuie sa-ti faci probleme de trafic.Nu de alta dar imi pierd timpul de pomana . :slap2

Multam fain.

Postat

Aia care nu i-a primit,spre nesatisfactia ta ,afla ca i-a primit....si stii de ce?....pt ca mai sunt si oameni pt care banii nu vorbesc......asa ca mai bine culca-te si oftica-te in gand!('e' bine puse cratimili?)

Nu vad rostul la cat te oftici ... ma doare exact pe langa mine in ce coltiri iti pui cratimile... si cum spuneam , cu mare placere te ajut sa-ti dai pumni in cap cand iti voi arata pe unde posteaza aceasta domnisorica cerand acelasi ajutor umanitar incercand sa rupa inimi de buna credinta.

Te rog , ma scuza acum si pe viitor acelasi lucru sa il faci precum voi face eu ...

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ok,gata cu cearta! S-a transformat si topicul asta intr-un camp de lupta,ca atatea altele. Ce vreau sa va spun este ca azi,Cory a ridicat de la banca 1.350 lei urmand ca maine sa ridice restul,care a fost trimis astazi dupa-amiaza. Cel mai important lucru este ca in 4 zile,niste OAMENI au ajutat un OM. Atat. Restul e zgura. Niste OAMENI,curve si curvari,harnici gospodari,au sarit sa ajute pe cineva aflat la nevoie. Initiatica lui Cioco sete laudabila si merita felicitat. Nici nu conteaza prea mult numele(nick-urile) celor ce au contribuit,cu sume in general de 50 sau 100 lei. Ca au luat tzeapa si cory in loc sa ia mancare la copii si-a cumparat parfumuri sau dildoaie,nu are nici o importantza. Ca cei ce au contribuit au fost fraieri? Iarasi nu are nici o importanta. Important e faptul ca pe acest forum sunt OAMENI,si nu doar certareti si carcotasi. Am vazut ca au fost useri care au pus problema moralitatii. Despre ce moralitate putem vorbi noi? NOI,curve si curvari...S-a pus problema ilegalitatii. Ce ilegalitate? Ce inselatorie? Deosebirea intre un teledon,de exemplu,sau alte forme de actiuni caritabile,este doar forma,staiful,esenta este aceeasi. Dar,repet,importanta este reactia unor membri,care au sarit in ajutor.Evident,ca nu trebuiesc blamati cei ce au avut dubii si n-au reactionat si nici cei ce au avut opinii contrare. A facut fiecare,cum a crezut de cuviinta,a fost o actiune benevola.Nu am reusit sa iau legatura cu Cioco inca,dar cred ca subiectul poate fi inchis si topicul trecut la arhive. Nu de alta,dar balacareala asta si bagatul unora in seama cu orice chip strica frumusetea gestului.

Va urez o seara placuta si...

SA  FUTETI  BINE!

• Like 1
Vizitator Josep_Guardiola
Postat

eu va ofer un sfat prietenesc!! inchideti naibii topicul asta, fara rost... si abtineti-va de la glumele de genul asta...gen cheta pentru X, cheta pentru Y....

Vizitator cactusjack
Postat

Nu vad rostul la cat te oftici ... ma doare exact pe langa mine in ce coltiri iti pui cratimile... si cum spuneam , cu mare placere te ajut sa-ti dai pumni in cap cand iti voi arata pe unde posteaza aceasta domnisorica cerand acelasi ajutor umanitar incercand sa rupa inimi de buna credinta.

Te rog , ma scuza acum si pe viitor acelasi lucru sa il faci precum voi face eu ...

spre insatisfactia dvs,sunt si eu posesorul celor trei link-uri......dar contrar asteptarilor unora sau altora......eu mi-am urmat instinctul parental :bow ...daca v-am inselat asteptarile,scuzata-mi fie nesabuinta.......... 

Meyyyy nea Cactuse te ei de fata mea meyyyy? :laugh2  Poi cum imi mai iau eu meyyyy comisioanili? :laugh2

Scuze fratili meu,dar mai bine suport eu comisioanili......................+10% :laugh2

eu va ofer un sfat prietenesc!! inchideti naibii topicul asta, fara rost... si abtineti-va de la glumele de genul asta...gen cheta pentru X, cheta pentru Y....

don Josep...................la dvs chiar aveam pretentii.......sa mor io! :bow

• Oras:Russia
Postat

@CactusJack, vad ca iti place sa intepi pe aici, dar te cam intepi pe tine....daca-ti place e ok asta, desi imi pareai baiat bun, dar nu inteleg ce ai cu doamna/domnisoara Anonna....Se pare ca a luat o hotarare sa nu mai sponsorizeze una BUNA de munca, care apeleaza la mizerii de genul asta...

Si, vezi ca te-ai aprins dupa pasarica, problema-i ca inca o doreste cineva si s-ar putea sa te muste cumva....Daca-l respecti cat de putin, eu zic sa nu te mai dai la femeia lui...E prea evdent...

Vizitator cactusjack
Postat

Nu ca sunt aprins,chiar ard in flacari ash putea spune:))

Postat

...atunci iubeste-o, sponzorizeaz-o si pe cealalta care-i BUNA DE MUNCA, daca asa vrea tepii tai,  dar las-o pe Annona, nu-ti sade frumos sa te iei de o fata care nu a facut niciun rau...

Ca intotdeauna Cautatorul a fost cu 10 pasi inaintea tuturor...

Vizitator cactusjack
Postat

Mda.....noaptea e un sfetnic bun...pt unii....(scuze ,sunt pe tel si n-am emoticoane)

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

thread-ul si-a atins scopul si va fi inchis la cerere.

:wave

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...