vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 15, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 15, 2018 Unde ai vazut marlanie la mine?Adu-mi un comentariu de-al meu pentru orice minciuna de-a voastră si voi încerca apoi sa acord credit comportamentului vostru, încercând sa inteleg ceva!Pana atunci, parerea mea este ca altceva decat niste simplu prosti...nu aveti cum sa fiți, aceasta e limita voastra si eu nu am de ce sa cred altceva! Înjurăturile de mamă și referirile la mame, ce sunt, demento?Du-te și te culcă, obosito! Explicatia e simpla. Unele fete sunt amantele unora dintre voi. Eu nu..si probabil nici Vistantric Chiar atât de proastă și de disperată poți să fii? Adică, toate fetele de pe aici, cu care nu am conflicte (mă refer strict la mine), sunt amantele mele, mai puțin voi două? La fel și în cazul celorlalți useri.Ce fumezi? Ți-a dat Droghy?E posibil să iti fie necesară o înjurătură de mamă pentru a intelege ca n-ai acces la pizda unei femei?Dacă tu numesti orice logică ca fiind drog si orice gest o înjurătură, nici nu ma mir ca nu iti poți susține o acuzație si esti capabil doar sa jignesti...Nu contează că suntem doar câțiva jigniți la foc automat!Ideea este să nu nimerești exact pe cel care reprezintă imaginea nevinovăției...Ti-am zis sa-mi aduci un mesaj in care găsesti ceva care-ti permite să minți despre mine si nu ai facut-o mințind imediat la prima vorbă!Dar ceva real despre mine stie cineva de pe acest forum?Vă zic eu că nu si sunteți de toată jena...majoritatea care v-ati băgat in seamă cu mine! 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 15, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 15, 2018 picon hai totusi sa nu ne intrecem in care are virtutea mai mare pe aici si cine injura mai putin ca nu cred ca e cazul.Insasi enuntul libera exprimare dar fara injuraturi e o eroare logica, cine nu intelege asta nu intelege logica simpla deci nu pot sa dialoghez cu genul asta de oameni.Cat despre durere, asta e relativ, si mai trebuie si stiut cum sa ranesti cu vorbe bune.Băiete, te înșeli, ori nu știi ce înseamnă înjurătură!Unor personaje de teapa ta, într-adevăr, liberă exprimare fără înjurături e o "eroare logică". Întrebarea mea e: în viața reală, aia de zi cu zi, în familie, la serviciu, în magazin/piață etc. te exprimi liber, cu înjurături? 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 15, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 15, 2018 E posibil să iti fie necesară o înjurătură de mamă pentru a intelege ca n-ai acces la pizda unei femei?Dacă tu numesti orice logică ca fiind drog si orice gest o înjurătură, nici nu ma mir ca nu iti poți susține o acuzație si esti capabil doar sa jignesti...Nu contează că suntem doar câțiva jigniți la foc automat!Ideea este să nu nimerești exact pe cel care reprezintă imaginea nevinovăției...Ti-am zis sa-mi aduci un mesaj in care găsesti ceva care-ti permite să minți despre mine si nu ai facut-o mințind imediat la prima vorbă!Dar ceva real despre mine stie cineva de pe acest forum?Vă zic eu că nu si sunteți de toată jena...majoritatea care v-ati băgat in seamă cu mine!Stai fă, adică, în mintea ta prăjită, crezi că mi-a trecut vreo secundă ideea să mă apropii de pizda ta? Ești dusă și toată postarea ta e o aberație, ca mai toate postările tale. Du-te și te culcă, prăjito! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2018 Postat Iunie 15, 2018 Deci, consiliul ăsta (nici măcar nu ai înțeles că e vorba de o caterincă), este compus din câteva sute de curvari, care au fiecare câte o amantă, fiecare știe fiecare ce amantă are și le protejează reciproc.Adina, ești bine? Tu vezi ce aberezi?Si petrecerea joistilor din care ai facut parte tot o caterinca era? Sau ati pus tara la cale cu capul la vale?! :)
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Iunie 15, 2018 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Postat Iunie 15, 2018 Băiete, te înșeli, ori nu știi ce înseamnă înjurătură!Unor personaje de teapa ta, într-adevăr, liberă exprimare fără înjurături e o "eroare logică". Întrebarea mea e: în viața reală, aia de zi cu zi, în familie, la serviciu, în magazin/piață etc. te exprimi liber, cu înjurături?Cu astia de teapa ta nu am ce discuta conu " exprimare libera dar fara injuraturi ", efectiv sunteti analfabeti functionali daca nu va dati seama ca afirmatia aia e un sofism ordinar. Ce intrebare de tot cacatul, normal ca daca este nevoie ma exprim cu injuraturi, de aia e libera exprimare, ce plm e asa greu de inteles ? Sau tu vrei sa insinuezi ca exprimarea libera in viata reala presupune injuratul non-stop ca unul cu tourette ? Penibil.Oricum ma bucur ca din toate exemplele date de mine, voi tot la "nu injura ca a zis mami si don profesor ca nu frumos" ati ramas. Mentalitate de sclavi comunisti in cautare de stapani, macar ia-ti inapoi punctele ca ma pis pe ele, chiar nu vreau sa am vreo tangenta cu tine.
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 15, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 15, 2018 Si petrecerea joistilor din care ai facut parte tot o caterinca era? Sau ati pus tara la cale cu capul la vale?! :)Nu are nicio legătură una cu alta. Cu astia de teapa ta nu am ce discuta conu " exprimare libera dar fara injuraturi ", efectiv sunteti analfabeti functionali daca nu va dati seama ca afirmatia aia e un sofism ordinar. Ce intrebare de tot cacatul, normal ca daca este nevoie ma exprim cu injuraturi, de aia e libera exprimare, ce plm e asa greu de inteles ? Sau tu vrei sa insinuezi ca exprimarea libera in viata reala presupune injuratul non-stop ca unul cu tourette ? Penibil.Oricum ma bucur ca din toate exemplele date de mine, voi tot la "nu injura ca a zis mami si don profesor ca nu frumos" ati ramas. Mentalitate de sclavi comunisti in cautare de stapani, macar ia-ti inapoi punctele ca ma pis pe ele, chiar nu vreau sa am vreo tangenta cu tine. Băiete, de fapt nu avesm eu, ce să discut cu tine, m-am cam coborât la nivelul tău. Am mai avut controverse pe forum, am sperat totuși că erai doar într-o pasă proastă. Adevărul e că ai carențe mari de educație, ls care se adaugă o cultură precară, plus ceva scurt-circuite la nivel cerebral. Probabil și ceva complexe și/sau frustrări. Ca fapt divers: cam care ar fi acele situații care te-ar face să înjuri acasă, cu familia, ori la serviciu? Nu, băiete, nu faci așa, deși, ți-ai dori-periferia/mahalaua te împinge de la spate, dar...nu poți și știi de ce! O poți face în schimb, aici!Continuă! 1
caÅ£elul lui melinte Reputație: 250 Postat Iunie 15, 2018 Oras:Liber Oras:Liber Postat Iunie 15, 2018 @ghost_and_haunted, Best answer e stabilit de initiatorul topicului, nu de moderatori 1
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Iunie 15, 2018 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Postat Iunie 15, 2018 Nu are nicio legătură una cu alta. Băiete, de fapt nu avesm eu, ce să discut cu tine, m-am cam coborât la nivelul tău. Am mai avut controverse pe forum, am sperat totuși că erai doar într-o pasă proastă. Adevărul e că ai carențe mari de educație, ls care se adaugă o cultură precară, plus ceva scurt-circuite la nivel cerebral. Probabil și ceva complexe și/sau frustrări.Ca fapt divers: cam care ar fi acele situații care te-ar face să înjuri acasă, cu familia, ori la serviciu? Nu, băiete, nu faci așa, deși, ți-ai dori-periferia/mahalaua te împinge de la spate, dar...nu poți și știi de ce! O poți face în schimb, aici!Continuă!Ce-ai facut tu ma, te-ai coborat ? Unde sa te mai cobori ba, ca esti non-stop la fundul acestei mocirle de forum ( in asa masura incat chiar esti abisul absolut )? Bai fosila bolsevica imputita, pe mine nu ma mira deloc ca un fost turnator ca tine habar nu are ce-i aia libera exprimare, tu ciripeai doar ce trebuia si unde trebuia. Ai ramas cu sechele grave de atunci din cate se vede. Sa va muiesc si pe tine si pe toti ceilalti/celelalte cu pretentii de politia gandirii.Carente de educatie, cultura precara :laugh2 ? Ia mai explica tu odata bai rejectule cum e cu nonsensul "libera exprimare, dar fara injuraturi" ? Ceva de genul sa o futi pe una dar sa ramana si virgina ? Macar mai abtine-te din cand in cand ca rade lumea si cu curul de tine, oricarui copil de clasa a cincea caruia ii spui una ca asta te ia la maciuca.Complexe sau frustrari ? Dintre noi doi, tu esti ala bosorog, chelios, gusat si burtos, dar eu sunt ala cu complexe si frustari ????? Ahahahhahahaha ce tare esti :laugh2 .Tu in prostia ta confunzi autocontrolul cu cenzura sau vreo regula nescrisa care interzice injuratul. Dar na, cum sa-i ceri unui sclav sa-si injure stapanul/seful ? Ia zi taica, cand seful iti da o muie la servici, este ca pui capul in pamant si inghiti ? Sau cand sotia te trimite in mortii tai, este ca te duci acolo prompt ? Hai ca ti-am raspuns, sper ca pt. ultima data.O pot face aici ? Si care-i problema, din moment ce unele pizde ordinare pot sterge tot aici postarile ce nu le convin ?Continua, chiar ma distrez cu tine.
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Iunie 15, 2018 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Postat Iunie 15, 2018 @ghost_and_haunted, Best answer e stabilit de initiatorul topicului, nu de moderatori :laugh2 :laugh2 :laugh2 Greseala mea, sorry. Acum inteleg. Oricum nu am mai nimic cu cei care incaseaza bani ca unele sa poata sterge postari, bravo lor baieti destepti, desi nici ei nu-si dau seama ca n-are ce sa iasa bun din treaba asta. In fine...
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 15, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 15, 2018 Stai fă, adică, în mintea ta prăjită, crezi că mi-a trecut vreo secundă ideea să mă apropii de pizda ta? Ești dusă și toată postarea ta e o aberație, ca mai toate postările tale. Du-te și te culcă, prăjito!Esti neatent, e vorba de înțelegerea unui fapt...nu am eu treaba cu ce vor niste necunoscuți plini de agresivitate.Mai citeste o data comentariul meu si vezi în ce mod m-am exprimat si apoi vezi în contrast...cum ai raspuns, esti pe pilot automat!Parcă intentionezi să creadă alți oameni ca n-ai nici macar un mic necesar de educatie in interacțiunea umană...In cazul meu, spune-mi cam ce intenție rea am pentru a iti justifica agresivitatea!Ceea ce exprimi tu nu este libertate, ci chiar contrariul si încerci sa-mi impui si mie aceeasi stare de fapt...Eu v-am zis de la inceput ca nu ma simt sub nici o forma interesata si ceea voiesc eu e...literă de lege! 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 15, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 15, 2018 Ce-ai facut tu ma, te-ai coborat ? Unde sa te mai cobori ba, ca esti non-stop la fundul acestei mocirle de forum ( in asa masura incat chiar esti abisul absolut )? Bai fosila bolsevica imputita, pe mine nu ma mira deloc ca un fost turnator ca tine habar nu are ce-i aia libera exprimare, tu ciripeai doar ce trebuia si unde trebuia. Ai ramas cu sechele grave de atunci din cate se vede. Sa va muiesc si pe tine si pe toti ceilalti/celelalte cu pretentii de politia gandirii.Carente de educatie, cultura precara :laugh2 ? Ia mai explica tu odata bai rejectule cum e cu nonsensul "libera exprimare, dar fara injuraturi" ? Ceva de genul sa o futi pe una dar sa ramana si virgina ? Macar mai abtine-te din cand in cand ca rade lumea si cu curul de tine, oricarui copil de clasa a cincea caruia ii spui una ca asta te ia la maciuca.Complexe sau frustrari ? Dintre noi doi, tu esti ala bosorog, chelios, gusat si burtos, dar eu sunt ala cu complexe si frustari ????? Ahahahhahahaha ce tare esti :laugh2 .Tu in prostia ta confunzi autocontrolul cu cenzura sau vreo regula nescrisa care interzice injuratul. Dar na, cum sa-i ceri unui sclav sa-si injure stapanul/seful ? Ia zi taica, cand seful iti da o muie la servici, este ca pui capul in pamant si inghiti ? Sau cand sotia te trimite in mortii tai, este ca te duci acolo prompt ? Hai ca ti-am raspuns, sper ca pt. ultima data.O pot face aici ? Si care-i problema, din moment ce unele pizde ordinare pot sterge tot aici postarile ce nu le convin ?Continua, chiar ma distrez cu tine.Puțoiule cordit, ai scris un pogon și mi-ai căzut în plasă! Adică, ai dat o mostră de "exprimare liberă"! Sau, ce înțelegi tu prin exprimare liberă...Ești jalnic, băiete, produsul unei educații precare și a unei inculturi mai mult decât evidente. În concluzie: un rebut urât miroditor, imund, un lumpen mizer și ca să fie tabloul complet, cu grave probleme psihice, având în vedere aberațiile pe care le-au scris. Sincer, mi-e milă de tine!Însănătoșire grabnică! P.S. Ce plm fumezi? 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 15, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 15, 2018 Esti neatent, e vorba de înțelegerea unui fapt...nu am eu treaba cu ce vor niste necunoscuți plini de agresivitate.Mai citeste o data comentariul meu si vezi în ce mod m-am exprimat si apoi vezi în contrast...cum ai raspuns, esti pe pilot automat!Parcă intentionezi să creadă alți oameni ca n-ai nici macar un mic necesar de educatie in interacțiunea umană...In cazul meu, spune-mi cam ce intenție rea am pentru a iti justifica agresivitatea!Ceea ce exprimi tu nu este libertate, ci chiar contrariul si încerci sa-mi impui si mie aceeasi stare de fapt...Eu v-am zis de la inceput ca nu ma simt sub nici o forma interesata si ceea voiesc eu e...literă de lege!Du-te fă și te culcă! 2
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 16, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iunie 16, 2018 E posibil să iti fie necesară o înjurătură de mamă pentru a intelege ca n-ai acces la pizda unei femei?Dacă tu numesti orice logică ca fiind drog si orice gest o înjurătură, nici nu ma mir ca nu iti poți susține o acuzație si esti capabil doar sa jignesti...Nu contează că suntem doar câțiva jigniți la foc automat!Ideea este să nu nimerești exact pe cel care reprezintă imaginea nevinovăției...Ti-am zis sa-mi aduci un mesaj in care găsesti ceva care-ti permite să minți despre mine si nu ai facut-o mințind imediat la prima vorbă!Dar ceva real despre mine stie cineva de pe acest forum?Vă zic eu că nu si sunteți de toată jena...majoritatea care v-ati băgat in seamă cu mine! Esti neatent, e vorba de înțelegerea unui fapt...nu am eu treaba cu ce vor niste necunoscuți plini de agresivitate.Mai citeste o data comentariul meu si vezi în ce mod m-am exprimat si apoi vezi în contrast...cum ai raspuns, esti pe pilot automat!Parcă intentionezi să creadă alți oameni ca n-ai nici macar un mic necesar de educatie in interacțiunea umană...In cazul meu, spune-mi cam ce intenție rea am pentru a iti justifica agresivitatea!Ceea ce exprimi tu nu este libertate, ci chiar contrariul si încerci sa-mi impui si mie aceeasi stare de fapt...Eu v-am zis de la inceput ca nu ma simt sub nici o forma interesata si ceea voiesc eu e...literă de lege! 1
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Iunie 16, 2018 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Postat Iunie 16, 2018 Cica ti am cazut in plasa.... Ahahahahahhaha pai bai homuncul stalinist, daca vroiai sa te fut in gusa nu trebuia sa te chinui cu plase, trebuia doar sa apari pe aici.Vezi tu bai senilule ,diferenta intre mine si tine este ca tu mananci la cacat despre mine in orb, pe cand eu te stiu din pozele joistilor.Ai grija de tine ca mai ai o liniuta la baterie si te duci pulii de zestre ;)
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Iunie 16, 2018 Postat Iunie 16, 2018 Cica ti am cazut in plasa.... Ahahahahahhaha pai bai homuncul stalinist, daca vroiai sa te fut in gusa nu trebuia sa te chinui cu plase, trebuia doar sa apari pe aici.Vezi tu bai senilule ,diferenta intre mine si tine este ca tu mananci la cacat despre mine in orb, pe cand eu te stiu din pozele joistilor.Ai grija de tine ca mai ai o liniuta la baterie si te duci pulii de zestre ;)Gogule, tu cu cacatul de picon iti pui mintea? 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 16, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 16, 2018 Nu merită, e prea ahtiat sa aibă aprobarea altora si face erori de gândire, iar el nici nu e constient! 18 18
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Iunie 16, 2018 Postat Iunie 16, 2018 Nu merită, e prea ahtiat sa aibă aprobarea altora si face erori de gândire, iar el nici nu e constient!Eu inca sunt convins, ca are ceva "treburi" neterminate cu ma-sa, altfel nu-mi explic ura viscerala, pe care ti-o poarta.
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 16, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 16, 2018 Eu inca sunt convins, ca are ceva "treburi" neterminate cu ma-sa, altfel nu-mi explic ura viscerala, pe care ti-o poarta.E simplu...Eu nu-mi arăt vârsta, mama lui e o femeie care a murit...iar pe el il sperie moartea cand probabil că semnele bătrîneții sale îl țin in această ilogică.Doar frica este de obicei cea care acoperă rațiuni care in mod normal ne ajută sa evoluăm si lipsa unui acces ne întoarce impotriva celuilalt, sa ne oglindim.N-ai vazut cu cat aplomb a negat ca nu-i vorba de "pizda" mea!?Dar mă acuza că am avut tupeul sa-l trimit la origini...😅😈 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 16, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 16, 2018 Apropo...Ieri tocmai am primit din partea unui profesor vorbele cele mai importante in studiile mele...faptul ca am format un discurs psihanalitic!Nici nu-mi pot imagina încă la câte pot face din acest punct...si prea multe evenimente au coincis intr-o perioada scurtă, iar de data aceasta va trebui să iau in serios anumite situatii din viata mea. Ceea ce, usor-usor mă va îndepărta de acest mediu si activitate... 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 16, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 16, 2018 Eu inca sunt convins, ca are ceva "treburi" neterminate cu ma-sa, altfel nu-mi explic ura viscerala, pe care ti-o poarta.E simplu...Eu nu-mi arăt vârsta, mama lui e o femeie care a murit...iar pe el il sperie moartea cand probabil că semnele bătrîneții sale îl țin in această ilogică.Doar frica este de obicei cea care acoperă rațiuni care in mod normal ne ajută sa evoluăm si lipsa unui acces ne întoarce impotriva celuilalt, sa ne oglindim.N-ai vazut cu cat aplomb a negat ca nu-i vorba de "pizda" mea!?Dar mă acuza că am avut tupeul sa-l trimit la origini...O curvă drogată și reșapată și un lumpen frustrat, amândoi cu grave probleme psihice = cuplul ideal. Luați-vă o cameră. P.S. Întâmplător, cei mai înjurați de pe forum? 1
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Iunie 16, 2018 Postat Iunie 16, 2018 Baga si alea cu "nu eu am inceput", "postari cu caracter ludic", fa-ti numaru', bicisnicule, pana nu te ridica agenturili externe...
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 16, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 16, 2018 Baga si alea cu "nu eu am inceput", "postari cu caracter ludic", fa-ti numaru', bicisnicule, pana nu te ridica agenturili externe...Deschide gura, muistule! 1
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Iunie 16, 2018 Postat Iunie 16, 2018 Deschide gura, muistule!Ma confunzi cu ma-ta, ce ai patit?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum