juan mata Reputație: 3129 Postat Iunie 21, 2018 Partajează Postat Iunie 21, 2018 Argentina - Croatia 3 - 1 Link spre comentariu
liviu 69 Reputație: 666 Postat Iunie 21, 2018 Partajează Postat Iunie 21, 2018 Argentina - Croația 1 - 0 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 21, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Iunie 21, 2018 Argentina - Croatia 1 - 2 Link spre comentariu
florin90m Reputație: 2797 Postat Iunie 21, 2018 Oras:Blaj Oras:Blaj Partajează Postat Iunie 21, 2018 Argentina - Croatia 1 - 2 Daca Argentina pierde in seara asta s-ar putea sa paraseasca Mondialul inca din faza grupelor. 2 Link spre comentariu
florin90m Reputație: 2797 Postat Iunie 21, 2018 Oras:Blaj Oras:Blaj Partajează Postat Iunie 21, 2018 3-0, le-a dat sah-mat croatii la argentinieni. 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2018 Partajează Postat Iunie 21, 2018 3-0, le-a dat sah-mat croatii la argentinieni.Le-a dat rușine :)))Măcar am ghicit ca dau croații 3 boabe. Fraerii, mai nou, din '18,nu dădeau nici dacă mai jucau până poimâine. :))) Ba, Messi, bă, Argentina nu-i Barcelona, unde sa faci ce vrea Crișka ta! :) Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Iunie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 21, 2018 Argentina a fost vraiste. Nicio idee de joc, nicio schema lucrata. S-a asteptat doar sclipirile individuale ale superstarurilor din atac.Cu toate ca Sampaoli nu e antrenor rau. Dar nu are autoritate in fatza jucatorilor, probabil. Care fac la nationala cam ce vor ei. 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 21, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 21, 2018 Argentina a fost vraiste. Nicio idee de joc, nicio schema lucrata. S-a asteptat doar sclipirile individuale ale superstarurilor din atac.Cu toate ca Sampaoli nu e antrenor rau. Dar nu are autoritate in fatza jucatorilor, probabil. Care fac la nationala cam ce vor ei.Numai în pielea lui Muesskin, să nu fii! :laugh2 1 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2018 Partajează Postat Iunie 21, 2018 Sa vedeți voi de n-o juca Croația semifinala, poate chiar finala. Dacă Islanda, care e o nuca tare, îi bate mâine pe nigerieni, Argentina trebuie sa dea multe,în ultima etapă tot cu Nigeria, sa depășească Islanda la golaveraj,in caz că ia bătaie de la croați. Link spre comentariu
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Iunie 21, 2018 Partajează Postat Iunie 21, 2018 Meeeeesiii, Meeeeessiii, Missssskiiiin! El mas grande, dar cu betivul de Sampaoli antrenor, nu ai nici o sansa. PS.Ma pis pe Picon si neamul tau de tarla/tarfe. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2018 Partajează Postat Iunie 21, 2018 :)))Runaldu-Mielssi 4-0.Măcar ăla cară echipa după el. Link spre comentariu
ruzckov Reputație: 187 Postat Iunie 21, 2018 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Iunie 21, 2018 Danemarca - Australia 1 - 1We have 4 winners :hooray futbineditatblaugranaflorin90mchristiano_29 :clapp :clapp :clapp... si +5 puncte pentru fiecare castigator, :clap2 :clap2 :clap2P.S. daca am ratat vreun castigator ... nu ezitati si atrageti-mi atentia ... :hihat Da si la baiatu ceva puncte pt franta peru 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2018 Partajează Postat Iunie 21, 2018 Sa vedeți voi de n-o juca Croația semifinala, poate chiar finala.Dacă Islanda, care e o nuca tare, îi bate mâine pe nigerieni, Argentina trebuie sa dea multe,în ultima etapă tot cu Nigeria, sa depășească Islanda la golaveraj,in caz că ia bătaie de la croați.Islanda bate maine si Croatia o da la pace cu ei.Pare rau de Argentina dar si-o merita!Messi fute meciu...n-a jucat nimic! Cum PLM sa nu fie nici macar in lot Icardi???E golgeter in Italia! Impresarul lui Rakitici trebuie sa-i caute echipa...Nu cred ca va avea viata buna la Barcelona dupa mondial :) Link spre comentariu
Vizitator futbineditat Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2018 Partajează Postat Iunie 21, 2018 Islanda bate maine si Croatia o da la pace cu ei.Pare rau de Argentina dar si-o merita!Messi fute meciu...n-a jucat nimic!Cum PLM sa nu fie nici macar in lot Icardi???E golgeter in Italia! Impresarul lui Rakitici trebuie sa-i caute echipa...Nu cred ca va avea viata buna la Barcelona dupa mondial :)Tu crezi ca Messi poate juca singur? Cu asa echipa de start...daca nu stiam ca joaca la mondial m-as fi gandit ca e amical.Cum sa lasi pe banca pe Di Maria,Higuain,Dybala,Biglia,Banega,Pavon? Cum a jucat cu Islanda nu am vazut,dar azi prima repriza cat am vazut eu a fost un meci mediocru al Argentinei.Marocul desi a pierdut in ambele partide jucate a aratat fotbal.Poti sa ai 2 sau 3 de Messi in echipa,tot nu ai garantia ca castigi orice meci.Ca o comparatie,Cfr Cluj nu a avut mare echipa dar a castigat campionatul fiindca a avut antrenor bun.FCSB a avut echipa mai valoroasa,da nu a avut antrenor.E vina antrenorului nu a lui Messi! In ultimul meci al calificarilor pentru mondialul din Rusia a peins mondialul Aegentina.Asta spune destul de multe...Foloseste un sistem gresit sau jucatori care nu sunt compatibili.Nici Germania nu a rupt gura targului si nu ii vad prea bine.Germanii au domminat fotbalul la toate nivelurile internationale,fata de Argentina au echipa mult mai valoroasa zic. 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2018 Partajează Postat Iunie 21, 2018 Ai si tu dreptatea ta, dar totusi prea putin din partea lui.Trebuia sa traga echipa dupa el, sa il vezi ca-si doreste mai mult...ca e mai implicat! Eu sunt fan Messi, tocmai d'aia zic! Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 22, 2018 Franta - Peru 1 - 0We have 3 winners :hooray liviu 69ruzckovdespasito :clapp :clapp :clapp... si +7 puncte pentru fiecare castigator :clap2 :clap2 :clap2P.S. daca am ratat vreun castigator ... nu ezitati si atrageti-mi atentia ... :hihat 4 3 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 22, 2018 Declar jocurile deschise ... :hooray astept pronosticuri pentru: Brazilia - Costa Rica x-x Nigeria - Islanda x-x Serbia - Elvetia x-x ============== pentru o mai buna gestionare a pariurilor va rog sa folositi optiunea "citare" in care sa specificati rezultatul vostru in locul "x-x" Se vor acorda +20 puncte reputatie pentru fiecare rezultat corect, iar in cazul in care sunt 2 sau mai multi castigatori, atunci cele 20 de punctele pentru fiecare meci se impart in mod egal. Bafta ! 6 3 Link spre comentariu
andrei 40 Reputație: 12275 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Iunie 22, 2018 Declar jocurile deschise ... :hooray astept pronosticuri pentru: Brazilia - Costa Rica2-0Nigeria - Islanda0-1Serbia - Elvetia1-1 1 Link spre comentariu
blaugrana Reputație: 983 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 22, 2018 Declar jocurile deschise ... :hooray astept pronosticuri pentru: Brazilia - Costa Rica 3-0 Nigeria - Islanda0 0-0 Serbia - Elvetia 1-1==============pentru o mai buna gestionare a pariurilor va rog sa folositi optiunea "citare" in care sa specificati rezultatul vostru in locul "x-x" Se vor acorda +20 puncte reputatie pentru fiecare rezultat corect, iar in cazul in care sunt 2 sau mai multi castigatori, atunci cele 20 de punctele pentru fiecare meci se impart in mod egal. Bafta ! Link spre comentariu
liviu 69 Reputație: 666 Postat Iunie 22, 2018 Partajează Postat Iunie 22, 2018 Brazilia - Costa Rica 1 -0 Link spre comentariu
juan mata Reputație: 3129 Postat Iunie 22, 2018 Partajează Postat Iunie 22, 2018 Brazilia - Costa Rica4 -0Nigeria - Islanda 1-1 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Iunie 22, 2018 Brazilia - Costa Rica 2 - 0 Link spre comentariu
ruzckov Reputație: 187 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Iunie 22, 2018 Brazilia - Costa Rica 3-1Nigeria - Islanda 1-1 Serbia - Elvetia 1-2 Link spre comentariu
lord superb Reputație: 435 Postat Iunie 22, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Partajează Postat Iunie 22, 2018 oooo, le-a dat la pume de le-a julit! :) Link spre comentariu
lord superb Reputație: 435 Postat Iunie 22, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Partajează Postat Iunie 22, 2018 Declar jocurile deschise ... :hooray astept pronosticuri pentru: Brazilia - Costa Rica2-1Nigeria - Islanda2-0Serbia - Elvetia1-1==============pentru o mai buna gestionare a pariurilor va rog sa folositi optiunea "citare" in care sa specificati rezultatul vostru in locul "x-x" Se vor acorda +20 puncte reputatie pentru fiecare rezultat corect, iar in cazul in care sunt 2 sau mai multi castigatori, atunci cele 20 de punctele pentru fiecare meci se impart in mod egal. Bafta ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum