Sari la conținut

Va arunca Dragnea Romania in aer pe 20 iunie ?

Vizitator

Va arunca Dragnea Romania in aer pe 20 iunie ?  

28 membri au votat

1. 1. Va arunca Dragnea Romania in aer pe 20 iunie ?

• Da, il vor suspenda pe Iohannis ca sa scape de bulau !!!
    • Da, vor da OUG noaptea ca hotii !!!
    • Nu, va fugi la Sebi in Serbia !
    • Nu stiu, am votat cu PSD ! #indraznestesacrezi

Postări Recomandate

Postat

ba da' voi va uitati un pic pe fb la aia de tin cu pesedeu'? stiti ca sunt d-astia? care pun imagini din rusia samd? stiti ca sunt multi???!

Da, domne, milioane. Numara-i ! Vezi ca e si Angela Merkel pe-acolo.

Ba nene, tu ai cazut din basculanta ? Sau n-ai citit prospectul ? 

Tu te uiti la tine ce postii spui ? Culca-te !

• Oras:the buleni
  • Oras:the buleni
Postat

Da, domne, milioane. Numara-i ! Vezi ca e si Angela Merkel pe-acolo.

Ba nene, tu ai cazut din basculanta ? Sau n-ai citit prospectul ? 

Tu te uiti la tine ce postii spui ? Culca-te !

eu nu am de ce sa-mi fac vreodata griji pentru locul de munca :) bonus am o sursa inepuizabila de comedie :) cu voi nu se plictiseste omu'. chiar daca cei mai multi nu sunt borfasi pesedisti, nivelul prostiei e tot p-acolo la pulimea din romania. oteve n-a murit :) 

daca ai probleme in a intelege corect si frazele de mai sus scrie-mi :)

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

PSD, un guvern plin de retardati si analfabeti, ce strategie? ce viziune? cand abia leaga 2 vorbe si fac gafe dupa gafe. schimba legi pentru cei 75 de infractori condamnati pt abuz de serviciu? Au blocat proiecte de investitii pentru a mari salarii. E dezastru

Ba da' prost esti, sa-ti bag ciomagu pe gat, tu ar trebui sa fii pus sub interdictie judecatoreasca. Stii ce-i aia ? Stii o pula !

Vizitator
Reputație: 0
Postat

pesedeul poate sa o suga, Moarta are dreptate cu cresterea ....

AU CRESCUT TOATE PRETURILE, ROBOR, INFLATIA, DEFICITUL BUGETAR, DEFICITUL DE PENSII, PRETUL LA POMPE.

in PLM !!!

• Like 1
Vizitator mc hammer
Postat

Ba da' prost esti, sa-ti bag ciomagu pe gat, tu ar trebui sa fii pus sub interdictie judecatoreasca. Stii ce-i aia ? Stii o pula !

Marsh, fa putoare oligofrena. Ti-am vorbit frumos, imputito. Cum iti permiti tu sa vorbesti asa? Drogato, tu si cu taftu care a chemat saraciile in piata, ca altfel nu aveti curajul sa deschideti gura! Treci la cratita, ca te lasa neuronul singura! Retardato! Nici masaj nu esti in stare sa faci! Jet!

• Like 1
Postat

eu nu am de ce sa-mi fac vreodata griji pentru locul de munca :) bonus am o sursa inepuizabila de comedie :) cu voi nu se plictiseste omu'. chiar daca cei mai multi nu sunt borfasi pesedisti, nivelul prostiei e tot p-acolo la pulimea din romania. oteve n-a murit :)

daca ai probleme in a intelege corect si frazele de mai sus scrie-mi :)

In caputzul tau te crezi foarte metaforic, hiperbolic, metempsihotic, psihedelic, cu origini in shambala. Bravo !

Ia urgent legatura cu Jung ! Stii cum.

Vizitator
Postat

BINE MUION ! BRAVO MUION !

COMBATI FOARTE BINE !

SUNTEM MANDRI DE TINE !

TEMBELULE  :laugh2  :laugh2 

fugi la Dragnea BOLSEVICULE !!!

• Like 1
Vizitator
Postat

PS: mm de sovietic ultraprost

• Like 1
Vizitator
Postat

Marsh, fa putoare oligofrena. Ti-am vorbit frumos, imputito. Cum iti permiti tu sa vorbesti asa? Drogato, tu si cu taftu care a chemat saraciile in piata, ca altfel nu aveti curajul sa deschideti gura! Treci la cratita, ca te lasa neuronul singura! Retardato! Nici masaj nu esti in stare sa faci! Jet!

da-l in plm de cretin, pot sa bag mana in foc ca in spatele contului ultraprost e Codrin Stefanescu  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

fugi la Dragnea BOLSEVICULE !!!

=))  =))  =))

Hai bai Muioane nici cand iti zic de bine nu esti multumit. Of, esti un om foarte dificil ! Da' combati bine.

Zevzecule !  =))  =))

Postat

PS: mm de sovietic ultraprost

Cum gm sovietic ? Cum adica ? Nu se-ntelege. De URSS zici tu ? 

Prostanacule !  :laugh2  :laugh2

Vizitator
Postat

Cum gm sovietic ? Cum adica ? Nu se-ntelege. De URSS zici tu ? 

Prostanacule !  :laugh2  :laugh2

Hai mars ca puti a prost.

Vizitator
Postat

La canal cu tine ! 

Imbacsitule !  :laugh2

sa te futa gunoierii, boschetarule ! scoate capul din canal.

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

da-l in plm de cretin, pot sa bag mana in foc ca in spatele contului ultraprost e Codrin Stefanescu  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Pare a fu tot Marta. Același stil (de pizdă), aceleași interjecții, aceleași obsesii. Scârbă pesediszdă!

• Minus 2
Postat

Pare a fu tot Marta. Același stil (de pizdă), aceleași interjecții, aceleași obsesii. Scârbă pesediszdă!

Gura, scarba neostalinista 

Postat

sa te futa gunoierii, boschetarule ! scoate capul din canal.

Si pe tine salahorii, vidanjorule ! Mars la kkt  :laugh2  :laugh2

Vizitator
Postat

Rusia va fi Campioana Mondiala in functie de trocul(trocurile) pe care Putin il face (le face) cu Merkel, Macron, Shinzo Abe, Jing Un si Trump...

Vizitator
Postat

Ow crap, wrong topic...

Postat

a inceput regimul de teroare !

attachicon.gifmafia_psd.jpg

Minti, fgm de jegos. Minti cu nerusinare fmm de jartea penala care esti. 

Uite aici adevarul

"Ce mizerie pe propaganda #rezist. Judecatorul ICCJ Constantin Epure (unul din cei trei judecatori care au alcatuit completul care l-a condamnat pe presedintele PSD Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare) s-a trezit cu geamurile sparte de vecinul spre curtea caruia isi facuse mai multe ferestreVa vine sa credeti ca propaganda sorosista (presa si ONG-uri) au inceput sa tipe ca e razbunarea lui Dragnea, ca a inceput razboiul civil pentru distrugerea Romaniei si alte asemenea scenarii apocaliptice? Judecatorul a intrat in litigiu cu vecinul si, credem noi, ca multi alti stabi care cred ca au puterea sa faca ce vor, si-a facut geamurile spre curtea vecinului ca sa i se lumineze mai bine casa. Numai ca legea constructiilor nu permite. Si daca e adevarat ca judecatorul si-a aratat muschii ca face geamurile unde vrea el, vecinul stiind cu cine are de-a face si ca in justitie nu va avea nicio sansa, probabil ca si-a facut dreptatea cu mana lui. Pe un litigiu de asemenea gen, la o judecatorie de provincie nimeni nu ar avea sanse sa cimenteze ferestrele unui judecator al ICCJ, pentru ca stim cu totii cum se dau sentintele cand e vorba de prea inaltele fete in robe.

Asa ca vecinul si-a facut singur dreptate. Doar ca vecinul a incalcat legea si i se va face dosar penal. Cu aruncatul cu pietre in geamuri nu suntem de acord, chiar daca ii acordam circumstante atenuante omului pentru ca o fi fost adus la disperare. Poate avea omul o sotie frumoasa si vroia sa faca plaja in curte si judecatorul se holba. E ceva ca la nerespectarea Deciziei CCR de catre presedintele Iohannis.

Daca geamurile au fost construite ilegal de judecator, credem ca ar face bine vecinul denuntat la politie sa sesizeze CSM pentru comportamente nedemne de un magistrat. Am vazut atatea cazuri de magistrati care si-au adus vecinii la disperare incat suntem convinsi ca nu i se spargeau geamurile degeaba onorabilului judecator daca nu isi sfida vecinii. Deh, astea sunt riscurile vietii. Sa zica mersi judecatorul ca vecinul nu i-a pus un cotet de porci sub geamuri sa-l bazaie muscoii si sa respire aer de tara! Sau ca nu era in SUA. Ca acolo nu mergea figura ca sunt judecator si ai legea de partea ta."

Postat

Repet, votantii PSD se cunosc si, in general, nivelul de cultura politica si simt critic al acestora cred ca este destul de subred.Al majortitatii dintre ei, ca sa fiu corect.

Dar, daca opozitia e reprezentata de maimute gen @ion de la raion, zic mai bine sa nu va prezentati la meci.

Asa cum babele votante de PSD isi iau informatiile de la popa din sat si executa, asa ionelii astia, isi iau informatiile de pe Facebook, neprocesand deloc ceea ce li se transmite.

Fara Diaspora sunteti morti.

Postat

Gura, sunt o scarba neostalinista

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...