Sari la conținut

Va arunca Dragnea Romania in aer pe 20 iunie ?

Vizitator

Va arunca Dragnea Romania in aer pe 20 iunie ?  

28 membri au votat

1. 1. Va arunca Dragnea Romania in aer pe 20 iunie ?

• Da, il vor suspenda pe Iohannis ca sa scape de bulau !!!
    • Da, vor da OUG noaptea ca hotii !!!
    • Nu, va fugi la Sebi in Serbia !
    • Nu stiu, am votat cu PSD ! #indraznestesacrezi

Postări Recomandate

• Oras:F
Postat

Repet, votantii PSD se cunosc si, in general, nivelul de cultura politica si simt critic al acestora cred ca este destul de subred.Al majortitatii dintre ei, ca sa fiu corect.

Dar, daca opozitia e reprezentata de maimute gen @ion de la raion, zic mai bine sa nu va prezentati la meci.

Asa cum babele votante de PSD isi iau informatiile de la popa din sat si executa, asa ionelii astia, isi iau informatiile de pe Facebook, neprocesand deloc ceea ce li se transmite.

Fara Diaspora sunteti morti.

Diaspora o fi mai breaza!? Cand vad ce laturi s-au scurs d-aci spre alte meleaguri, imi vine sa vomit de slabiciunea alora ca n-au pus interdictie si nu i-au aruncat in mare, sa-i ciuguleasca pestii, asezonati la imigranti africani... 

• Like 2
Vizitator andreeabubu
Reputație: 0
Postat

maidaneza  :laugh2

• Like 13
Postat

Diaspora o fi mai breaza!? Cand vad ce laturi s-au scurs d-aci spre alte meleaguri, imi vine sa vomit de slabiciunea alora ca n-au pus interdictie si nu i-au aruncat in mare, sa-i ciuguleasca pestii, asezonati la imigranti africani...

Diaspora v-a scapat de Ponta.

Diaspora este marele investitor in Romania.

Repet, daca ar fi plecat doar laturi, ar fi trebuit ca Romania sa prospere.

Nu am fost in tara un an, dar la aterizarea pe Henri Coanda se simte, ca nu esti in Europa.Cand intri in Bucuresti, ti se confirma.

Eu zic, sa va bucurati, ca marii majoritati a romanilor din Diaspora inca ii mai pasa de tara.

Pe mine ma doare-n perpulis.

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Diaspora v-a scapat de Ponta.

Diaspora este marele investitor in Romania.

Repet, daca ar fi plecat doar laturi, ar fi trebuit ca Romania sa prospere.

Nu am fost in tara un an, dar la aterizarea pe Henri Coanda se simte, ca nu esti in Europa.Cand intri in Bucuresti, ti se confirma.

Eu zic, sa va bucurati, ca marii majoritati a romanilor din Diaspora inca ii mai pasa de tara.

Pe mine ma doare-n perpulis.

Marș, bă, jigodie ordinară! Mai lasă-ne cu comentariile tale de căcat!
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Si pe tine salahorii, vidanjorule ! Mars la kkt  :laugh2  :laugh2

moarto, foloseste contul tau original ! Ti-e frica ca iti da omor Amelia ????

ai de plm

• Like 1
Postat

Usurel, sa nu crapi, Ioane.

Iar ești prost, hemoroidule! Marș, am zis!

moarto, foloseste contul tau original ! Ti-e frica ca iti da omor Amelia ????

ai de plm

I-a dat de a julit-o!
  • Minus 2
Postat

Daca nici la 6lei/euro si >6lei/l de benzina, in conditiile in care blestematul asta de stat continua sa "reglementeze" tot de nu mai poti trai, nu e nici macar o atmosfera generala de nemultumire, e clar ca rumanasii ar pune de o hora si daca s-ar introduce comunismul de cazarma, ala prescris de Marx, Engels si Trotsky. "Nebunia lu' Salam" sa fie, ce nevoia am avea de... salam? :pope Stalinismul e prea bland pentru rumanasi, le da prea multa libertate, ii streseaza (ca in poezia aia, "Mi-a spus mie o furnica: Multa libertate - strica."  :laugh2 ).

• Like 1
Vizitator caproshu
Postat

Daca nici la 6lei/euro si >6lei/l de benzina, in conditiile in care blestematul asta de stat continua sa "reglementeze" tot de nu mai poti trai, nu e nici macar o atmosfera generala de nemultumire, e clar ca rumanasii ar pune de o hora si daca s-ar introduce comunismul de cazarma, ala prescris de Marx, Engels si Trotsky. "Nebunia lu' Salam" sa fie, ce nevoia am avea de... salam? :pope Stalinismul e prea bland pentru rumanasi, le da prea multa libertate, ii streseaza (ca in poezia aia, "Mi-a spus mie o furnica: Multa libertate - strica."  :laugh2 ).

Stai linistit,ca majoritatea adopta pozitia ghiocelului !!!De azi,gata,m-am hotarat sa nu mai merg in nico piata si sa-mi rup palmanii strigand acolo,in timp ce altii stau impasibil asistand la dezastrul care se intampla..aseara a fost ultima iesire !!!

Postat

.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f1/Jack_Russell_Terrier_1.jpg/220px-Jack_Russell_Terrier_1.jpg Jack Russell Terrier? 

• Oras:gad, uai don ciu blãu mi?
Postat

FURCA, COASA SI TOPORUL: DOAR ASA SCAPA POPORUL! 

http://ziarulunirea.ro/wp-content/uploads/2016/11/rascoala.jpg

de une' plm coase, furci si topoare, si mai ales maini ca sa le apuce?! speram doar la obstescul sfarsit.... prin manelizare, vasluizare si tiganizare galopanta. scapa cine poate! :) 

• Like 1
Vizitator
Postat

Dragnea e un psihopat cu acte in regula !!! Trece foarte repede de la o stare in alta si faptul ca pesedeii aia il ling in cur neconditionat e foarte grav !!!

• Like 1
Postat

de une' plm coase, furci si topoare, si mai ales maini ca sa le apuce?! speram doar la obstescul sfarsit.... prin manelizare, vasluizare si tiganizare galopanta. scapa cine poate! :)

Topoare, furci si o coasa am si eu... Plus un baros de 25kg, macete, cosoare si 2 cozi de lopata (le folosesc sa fac flotari la paralele - don't ask...). 

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Marsh, fa putoare oligofrena. Ti-am vorbit frumos, imputito. Cum iti permiti tu sa vorbesti asa? Drogato, tu si cu taftu care a chemat saraciile in piata, ca altfel nu aveti curajul sa deschideti gura! Treci la cratita, ca te lasa neuronul singura! Retardato! Nici masaj nu esti in stare sa faci! Jet!

Mars tu mah scarba ce esti. Hipopotam borat, te dau la morocar la urgenta.

Vizitator mc hammer
Postat

Mars tu mah scarba ce esti. Hipopotam borat, te dau la morocar la urgenta.

fa harbuito, te bag la somn fara diazepan daca mai latri pe aici

Postat

"Curtea de Apel București (CAB) a desființat definitiv dosarul în care Direcția Națională Anticorupției (DNA) o pusese sub urmărire penală pe cea care a ocupat funcția de primar al Craiovei între 2012 și 2016".

Muioane iti urez din suflet, bai da' stii cum, tare, tare de tot iti urez sa stai si tu macar o zi si-o noapte la inchisoare, asa cum a stat Olguta - total nevinovata.

Bineinteles, nu e singura. Ba da' sa vezi si tu cum e in celula si sa te-ntrebi de ce esti acolo.

P.S.

Mai stii lotul vamesilor arestati cu mare tam-tam ? Vreo 20.

Toti au fost achitati definitiv. Mai putzin 2 (doi). Stii ce s-a intamplat cu cei doi ? Au murit. N-au mai rezistat.

Mai vrei ? Iti mai dau maine.

Postat

Topoare, furci si o coasa am si eu... Plus un baros de 25kg, macete, cosoare si 2 cozi de lopata (le folosesc sa fac flotari la paralele - don't ask...). 

esti o bestie sexuala, un adonis corcit cu priap! :))))))))))))))) 

• Like 3
Vizitator
Postat

"Curtea de Apel București (CAB) a desființat definitiv dosarul în care Direcția Națională Anticorupției (DNA) o pusese sub urmărire penală pe cea care a ocupat funcția de primar al Craiovei între 2012 și 2016".

Muioane iti urez din suflet, bai da' stii cum, tare, tare de tot iti urez sa stai si tu macar o zi si-o noapte la inchisoare, asa cum a stat Olguta - total nevinovata.

Bineinteles, nu e singura. Ba da' sa vezi si tu cum e in celula si sa te-ntrebi de ce esti acolo.

P.S.

Mai stii lotul vamesilor arestati cu mare tam-tam ? Vreo 20.

Toti au fost achitati definitiv. Mai putzin 2 (doi). Stii ce s-a intamplat cu cei doi ? Au murit. N-au mai rezistat.

Mai vrei ? Iti mai dau maine.

Marta am uitat sa te intreb, esti angajata la antena 3 ???  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Vizitator
Postat

PS: muie dragnea, muie FNS/PCR/PSD !!!

Postat

esti o bestie sexuala, un adonis corcit cu priap! :))))))))))))))) 

Adonis in mod sigur nu. Poate Hercules... da' mai am de lucru. Un fel de Herpules. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...