avpop Reputație: 40328 Postat Iunie 17, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 17, 2018 Du-te Popa prostu' si te mai odihneste din cand in cand ...ca te-ai oparit de la izmenele vesnic pisate . :)Taran basit si afumat,ai cules ceva ciuperci,sa-ti potolesti foamea? 2
katran Reputație: 1093 Postat Iunie 17, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 17, 2018 Nimeni nu prevazu ce urmase......usa se deschise larg .....chinezul -ingana miskin...miskin- ingana chinezul..... =)) DMX-ule !!! Opreste-te ba ! M-am scapat pe mine de ras !!! Ce imaginatie " fierbinte " ai ma ... ia zi fratioare , care-i smenul ? L-a " iubit " un chinez pe broscoi ? 2
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 17, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 17, 2018 Du-te Popa prostu' si te mai odihneste din cand in cand ...ca te-ai oparit de la izmenele vesnic pisate . :)Iar ai inceput bai tacanitule sa faci scandal pe aici? Te i trebi dupa aceea de ce se pisa toti pe tine! Vai steaua ta de handicapat! 1 4
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iunie 17, 2018 Postat Iunie 17, 2018 DMX-ule !!! Opreste-te ba ! M-am scapat pe mine de ras !!! Ce imaginatie " fierbinte " ai ma ... ia zi fratioare , care-i smenul ? L-a " iubit " un chinez pe broscoi ? Intre el si chinez focul iubirii nu-l poate stinge nimeni si nimic 1 1
katran Reputație: 1093 Postat Iunie 17, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 17, 2018 Câtă frustrare pe acest forum Felicitari !!! Ai descoperit apa calda ... Ce pielea pulii te asteptai ? Poezii sau imnuri religioase ? Ne distram si noi nitel , ca " baetii " , ce te oftici atat ? 1
dalina Reputație: 80 Postat Iunie 17, 2018 Postat Iunie 17, 2018 Felicitari !!! Ai descoperit apa calda ... Ce pielea pulii te asteptai ? Poezii sau imnuri religioase ? Ne distram si noi nitel , ca " baetii " , ce te oftici atat ?Ce sloboz să te bată ai ? Tu parcă erai d-ăla calm, dar la ce hobby ai ( faci cuțite ) era clar că nici tu nu ești departe de sociopații ăștia 1
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Iunie 17, 2018 Autor Postat Iunie 17, 2018 Nu va legati de @katran, ca e sensibil, apoi pica avioanele. 1
katran Reputație: 1093 Postat Iunie 17, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 17, 2018 Ce sloboz să te bată ai ?Tu parcă erai d-ăla calm, dar la ce hobby ai ( faci cuțite ) era clar că nici tu nu ești departe de sociopații ăștia n-am fa nimica ... sunt calm , sunt in concediu ... si ce daca fac cutite ? Asta inseamna ca sunt sociopat ? Nu ba ... soarece de umbrela ... se cheama ca sunt " mester " , ce pula mea ! Stai dracu' linistit , ca n-am intentionat sa te " ating " , bai mimoza ofilita ... Asa ma exprim eu , n-o fac cu rautate ... A cui clona mai esti si tu ? 1
katran Reputație: 1093 Postat Iunie 17, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 17, 2018 Nu va legati de @katran, ca e sensibil, apoi pica avioanele. Belaliule , intra-ti-ar un A388 de la Quatar in cur , cu deriva inainte !!! Te plictisesti iar ? Nu pica ba nici un avion , ca sunt atent ... da' nu acu' , c-am intrat in concediu si-am scapat de " saiba " vreo 2 saptamani ... 1
picon Reputație: 1045 Postat Iunie 17, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 17, 2018 Epitetele astea, pe care mi le arunci, nu ies deloc bine din gura ta.Nu te pricepi ioc.Ramai pe unul din conturile clona, unde nu te-ai dat in vileag de tembel, inca. Nu spuneai tu, tembelule, că ești un Messi al "nimfomanelor"? Adevărul, e că ești, doar când ratează. Bine, tu ești oricum, un rateu al geneticii! Sau nu?Ba, si tu esti tembel.Ce am eu cu Messi?Sunt si fan Dostoievski.Poate vrei sa faci misto de faptul ca ii placeau pacanelele.Ori Kafka.Asta a murit de tuberculoza.Sunt si mare iubitor de Edgar Allan Poe.Poate-s si eu betiv, ca omu' a murit in sant, in delirium tremens.Ba, tu esti prost sau te faci?Cum sa te bata o curva ratata in casa lu' ma-ta, ma?Ai de :) mea.Visca Barća! Visca Messi!Ai demență senilă, maimuțoiule? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2018 Postat Iunie 17, 2018 Apropo cum poti sa-i spui Amandinei ca e bolnava si sa se prezinte la psihiatru sau sa lase bautura ? Ai uitat deja cum te-ai afirmat /laudat si care ti-au fost vesnicele preocupari/indeletniciri (pe aici) de la bun inceput (acelea de om bolnav psihic si obsedat in diverse privinte ) ? Are si ea o parte din vina si anumite probleme care o face sa deraieze pe aici , pe care eu sau altii am incercat sa i le transmitem , dar n-am s-o acuz vreodata ca te va intrece in "cariera" ta de aici . De ce? Ptr. ca este mult mai inteligenta decat tine , atata timp cat este lucida si nu recurge la alte dandanale care nu-i fac cinste , mai ales unei femei . Tu , in scjimb , esti modelul schizofrenicului perfect care isi demasca cu usurinta obsesii/frustrarile care te macina zilnic. Deci , despre ce vorbim ? Nu stiu ce sa cred despre postarea asta, motiv pentru care nu i-am dat plus sau minus.O sa te rog pe viitor sa nu mai vorbesti despre mine, sunt destul de capabila sa-i scot untul, iar daca tu consideri ca as deraia, te priveste.
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 18, 2018 Postat Iunie 18, 2018 In Romania, prea grabităSpre standarde occidentaleProstituatele profitaSi oamenii de... trei parale. 3
picon Reputație: 1045 Postat Iunie 18, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 18, 2018 Nu stiu ce sa cred despre postarea asta, motiv pentru care nu i-am dat plus sau minus.O sa te rog pe viitor sa nu mai vorbesti despre mine, sunt destul de capabila sa-i scot untul, iar daca tu consideri ca as deraia, te priveste.Caută aliați, omul! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2018 Postat Iunie 18, 2018 Caută aliați, omul!M-a vazut ca l-am luat pe POPOnar... Pai ieri am avut show-uri si cu schizofrenicul de Muiskin, Xoxo, si RahatAlbastru... :laugh2 Fac colectie de aliati! :laugh2Daca pot sa le dau la 4 in aceeasi zi fara efort, de aliati nu am nevoie. ;) LE: Ptiu, am uitat de Dr. Partz. :laugh2 2
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 18, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iunie 18, 2018 Belaliule , intra-ti-ar un A388 de la Quatar in cur , cu deriva inainte !!! Injuratura anului 2018...? (pour les connaisseurs, de postat pe avherald...) :laugh2 3
katran Reputație: 1093 Postat Iunie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 18, 2018 Injuratura anului 2018...? (pour les connaisseurs, de postat pe avherald...) :laugh2 Nu e bre injuratura ... asa il alint eu pe broscoi ! Naspa ca am butonat aiurea ... nu e " Quatar " ...e " Qatar " . In fierbinteala " dansului " am bagat destele prost ... sorry ! . P.S. Citesti hartoaga aia sau esti in bransa ? cheers. 2
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 18, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iunie 18, 2018 Nu e bre injuratura ... asa il alint eu pe broscoi ! Naspa ca am butonat aiurea ... nu e " Quatar " ...e " Qatar " . In fierbinteala " dansului " am bagat destele prost ... sorry ! . P.S. Citesti hartoaga aia sau esti in bransa ? cheers. Nu sunt in bransa (uneori ma gandesc ca, poate, pe undeva mi-ar fi placut), e doar unul din hobby-uri :)
4nicator Reputație: 431 Postat Iunie 18, 2018 Oras:Tuvalu Oras:Tuvalu Postat Iunie 18, 2018 Injuratura anului 2018...? (pour les connaisseurs, de postat pe avherald...) :laugh2un ekranoplan e mai bun ca are 8 motoare 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2018 Postat Iunie 18, 2018 eu fut femei ca hobby asta nu e hobby ba :))))
katran Reputație: 1093 Postat Iunie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 18, 2018 Bai moromolocilor ... orice activitate in afara de munca la stapan e hobby . Indiferent ca e vorba de futut muieri , facut cutite sau abureala pe forum ... un ekranoplan e mai bun ca are 8 motoare Bai pacatosule ... ce dracu' e ala " ekranoplan " ? unde a disparut broscoiul ? s-a suparat ? sau a esuat printr-un bar d-ala de BJ , ranga de beat si fara pantaloni ? 1
4nicator Reputație: 431 Postat Iunie 18, 2018 Oras:Tuvalu Oras:Tuvalu Postat Iunie 18, 2018 Bai moromolocilor ... orice activitate in afara de munca la stapan e hobby . Indiferent ca e vorba de futut muieri , facut cutite sau abureala pe forum ... Bai pacatosule ... ce dracu' e ala " ekranoplan " ? unde a disparut broscoiul ? s-a suparat ? sau a esuat printr-un bar d-ala de BJ , ranga de beat si fara pantaloni ? e un plan de ecran
katran Reputație: 1093 Postat Iunie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 18, 2018 e un plan de ecran Ai de pula mea !!! Numa' rusii puteau sa " fete " asemenea tembelisme ... in afara de Antonov 225 si Suhoi 27 Flanker . Bine , mai sunt niste fofeze , da' nesemnificative ... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum