Sari la conținut

Dupa diaspora, potopul

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu-mi place bautura Aripel ... fumez , merg la curve , da' nu beau . Poate o bere ...asa , de caldura . Acu' sunt la " sopronul " de vacanta , la atelier ... 

si ma enerveaza miskin , lua-l-ar dracii de clampau subdezvoltat . In loc sa termin suriul ala , stau sa schimb " intepaturi " ... Pai nu sunt eu tembel ? Pffff....

îl iei în serios, și faci o mare eroare. Rezultatul....
Vizitator
Postat

Auuu ... ! Am orbit ! Iar mi s-a intunecat ... " Da draga ... ai dreptate . "

Aripel , n-o inviti la dans pe VisNaucitor ? Nefericitule ...

sunt cam nefericit, tot trag da una s-o fwt.... Să lasă greu :))) Nu, nu e Vistantric :)))
Reputație: 40328
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Ops....simt ca se infiripeaza ceva intre Vistantric si Mijkin :gifs_ojos

• Like 1
Vizitator
Postat

Să mai am si dreptate cand am vazut cu ochii mei...e maximum!Să mai dansez si cu Aripel cand eu nu am nevoie de aripi sa zbor, e...stie el cum!

https://imgur.com/N7D12AB
Vizitator
Postat

Love is in the air

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

A fost bine,dar nu s-a incadrat in standardele da lux.Data viitoare merg la hotelul fratelui tau.Miky,ala de 5 stele

Are 3 , ma , n-ai vazut ? Nu mi-au dat 4 ca n-am AC in fiecare camera , SPA si brazde de porumb prin parcare .

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Schimbul de generații e un lucru firesc, inevitabil și normal. Numai că la noi, observați vă rog cum sunt politicienii din generația aia, de care spunea kinuitu'! Sunt cel puțin la fel de nemernici, ca ăia pe care i-au înlocuit.

• Minus 1
Postat

Are 3 , ma , n-ai vazut ? Nu mi-au dat 4 ca n-am AC in fiecare camera , SPA si brazde de porumb prin parcare .

Eu am vazut doar un taran basit si afumat imbracat in zdrente.Poze cu hotelul tau n-am vazut,dar te cred.

Vizitator
Postat

Miky unde ai pensiunea ? E pe booking ? Ai contract cu aia ?

Postat

Miky unde ai pensiunea ? E pe booking ? Ai contract cu aia ?

E doar in imaginatia lui bolnava

• Oras:F
Postat

Ma mai gandeam la o solutie: vine toata imigratia, facem un razboi civil ca ala din Rusia, pana-n 1922; se reduce populatia la o treime, cei care raman iau tot. Fiind selectie pe baza de violenta, lupta cu maciuca, cei ramasi vor fi spaima omenirii, numa' d-aia cu genetic bun, lati in spate, pumni ca barosu' de 25kg, 2m jumate... numa' muschi, rezistenti la foame si frig fara sa manance nimic. Fixeaza azotul direct din atmosfera. Salvarea Europei, singurii capabili sa starpeasca invazia Islamica. Uite asa, urmasii getilor salveaza civilizatia Occidentala. Si fac sex dur cu Vikingele, se naste Supraomul lui Nietzsche. Doar Dragnea si acolitii stau in calea Evolutiei speciei umane. 

Vizitator
Postat

E doar in imaginatia lui bolnava

Eu chiar vroiam sa caut pe booking pensiunea Miky77 :)

• Like 1
Postat

Contract de mana , mi l-a parafat Pipilica, iar impozitul pe venit si TVA-ul il decartez la CSPu

• Like 2
Postat

Ba nu , platesc la bagaboantele lu' Cinestie , daca face oferte a la carte .

Cica e  bun ofertant , daca curva e de 5-6 ti-o face de 9-10 fara doar si poate .

Mai conteaza , dai la buci cu ochii inchisi , ca asa e practica pe aici

Vizitator
Postat

Ba nu , platesc la bagaboantele lu' Cinestie , daca face oferte a la carte .

Cica e  bun ofertant , daca curva e de 5-6 ti-o face de 9-10 fara doar si poate .

Mai conteaza , dai la buci cu ochii inchisi , ca asa e practica pe aici

Daca vede Xoxo ce ai scris o sa te ia la injuraturi.

Sa nu zici ca nu ti-am spus.

Vizitator
Postat

Mie personal imi este EXTREM de greu sa cred ca exista in tara asta vreo forta politica de stanga, de dreapta, de centru, de est, de vest, de lemn, de fier, de orice fel si orice denumire ar avea, care sa militeze pentru progresul social. Oricine ajunge astazi la putere, de oriunde, poate sa fie si din Alianta Spargatorilor de seminte sau din Liga spargatorilor de nuci, nu face decat sa urmareasca ca buzunarele sa fie cat mai burdusite cu Lei/$$$/Euro iar burta cat mai plina cu gratarel, bere si sampanie Moet...

Nu stiu ce s-ar putea face, si nu stiu ce fel de solutie s-ar putea adopta care sa multumeasca pe toata lumea.

• Like 3
Postat

care parte , ma ?

aia cu bagaboantele de 5-6 sau ca dai la buci pe neveu si cu becu stins ?

eventual platesti si 100 E/per numar  , ca de , luxul se plateste intotdeauna

PS: Ba , potoliti-va si bagati-va mintile in cap , ca va face la portofel orice proasta semianalfabeta de aici. Sa nu ziceti ca nu v-am avertizat .

Vizitator
Postat

Ceva care ilustreaza Romania din ziua de astazi (un fel de rasu-plansu)...

- Buna ziua [...] Da' de ce e casa asa pe jumatate refacuta?
- Ei, pai e baiatul care a venit din Spania si are bani...
- Daca are bani, de ce nu a refacut-o pe toata?
- Pai partea 'ailalta ii a lu' sora-sa si ea e in Italia plecata...

https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/35766644_2195916827104945_2262220954828537856_n.jpg?_nc_cat=0&_nc_eui2=AeGCcQUL-22LtH_YBQDFa73BEAsod8oxOmZeB56izIRUjqW_4RcgEx-l0DvbQHRgDayBAbTZYZzckla_9DNnTJff8tSilrfF8oWm0cSwdMyf2w&oh=d16753dbb7849ee945bd5768a5f74b8c&oe=5BB2361B

• Like 5
Postat

care parte , ma ?

aia cu bagaboantele de 5-6 sau ca dai la buci pe neveu si cu becu stins ?

eventual platesti si 100 E/per numar  , ca de , luxul se plateste intotdeauna

PS: Ba , potoliti-va si bagati-va mintile in cap , ca va face la portofel orice proasta semianalfabeta de aici. Sa nu ziceti ca nu v-am avertizat .

Asa Miky,da-le lectii prostilor.

• Like 1
Postat

Nu-mi place bautura Aripel ... fumez , merg la curve , da' nu beau . Poate o bere ...asa , de caldura . Acu' sunt la " sopronul " de vacanta , la atelier ...

si ma enerveaza miskin , lua-l-ar dracii de clampau subdezvoltat . In loc sa termin suriul ala , stau sa schimb " intepaturi " ... Pai nu sunt eu tembel ? Pffff....

Tu bei Corona.Aia nu e bere.

E bautura balerinelor.

• Like 1
Postat

Ai de :) mea...

Hai da-te-n PLM.fii mandru de fratele tau siamez Miky,este expert in toate domeniile.

• Like 2
Postat

Mie personal imi este EXTREM de greu sa cred ca exista in tara asta vreo forta politica de stanga, de dreapta, de centru, de est, de vest, de lemn, de fier, de orice fel si orice denumire ar avea, care sa militeze pentru progresul social. Oricine ajunge astazi la putere, de oriunde, poate sa fie si din Alianta Spargatorilor de seminte sau din Liga spargatorilor de nuci, nu face decat sa urmareasca ca buzunarele sa fie cat mai burdusite cu Lei/$$$/Euro iar burta cat mai plina cu gratarel, bere si sampanie Moet...

Nu stiu ce s-ar putea face, si nu stiu ce fel de solutie s-ar putea adopta care sa multumeasca pe toata lumea.

LIBERTATEA. LIBERTATEA MULTUMESTE INTOTDEAUNA PE TOATA LUMEA. 

Vezi libertarianismul, lucrarile lui Ludwig von Mises, M. N. Rothbard (incepand cu "Ce a facut statul banilor nostri"), Hans-Hermann Hoppe etc. 

LIBERTATE PENTRU TOTI. 

Postat

Ceva care ilustreaza Romania din ziua de astazi (un fel de rasu-plansu)...

- Buna ziua [...] Da' de ce e casa asa pe jumatate refacuta?

- Ei, pai e baiatul care a venit din Spania si are bani...

- Daca are bani, de ce nu a refacut-o pe toata?

- Pai partea 'ailalta ii a lu' sora-sa si ea e in Italia plecata...

https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/35766644_2195916827104945_2262220954828537856_n.jpg?_nc_cat=0&_nc_eui2=AeGCcQUL-22LtH_YBQDFa73BEAsod8oxOmZeB56izIRUjqW_4RcgEx-l0DvbQHRgDayBAbTZYZzckla_9DNnTJff8tSilrfF8oWm0cSwdMyf2w&oh=d16753dbb7849ee945bd5768a5f74b8c&oe=5BB2361B

Asta e "casa refacuta", fie ea si pe jumatate?! Imi vine sa vomit. Daca asta e "diaspora", astia sunt cei mai cei dintre rumanasi, nu e de mirare ca toata lumea, inclusiv salbaticii din Africa Neagra, ne privesc ca pe un soi de rahati ambulanti care lasa dara de prostie. 

Da, chiar si pentru astia cred ca LIBERTATEA este singura solutie: cel putin vor muri prostii de foame si boli. Statul social nu face decat sa intarzie moartea prostilor, de toate varstele si sexele. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...