sorinu Reputație: 3230 Postat Martie 10, 2013 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Martie 10, 2013 Salutari, tocmai ce am postat un topic la EVITARI despre 2 domnisoare care nu au venit din cauza adresei crezand ca este falsa am zis sa mai fac o ultima incercare, aveam chef de ceva matur si am zis sa o incerc pe doamna http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/...na_36_ani/ , care stiu ca s-a discutat despre dansa aici si ca ar fii ok am zis hai sa vad care e treaba cu ea am sunat-o i-am zis adresa i-am explicat pe unde e si a zis ca stie nu e nevoie sa ii trimit mesaj ca stie exact unde este. Dupa 5 min am primit mesaj de la ea ca este pe drum si un telefon final ca a ajuns in fata portii. M-am dus la sofer si mi-a zis ca a platit ea ceea ce am ramas blocat, am chemat acasa N dame dar nici una nu platise la taximetrist ea a fost singura, intram in casa intra in camera la care zice " buna ziua " eu i-am zis ca nu e nimeni aici doar eu stau singur ea nu ca asa zic eu cand miroase frumos in camera ) in fine i-am zis daca doreste $ inainte si a zis ca nu, dupa prestatie ca asa este frumos si ca niciodata nu se plateste inainte, ok. M-a dezbrac,ea la fel incepe cu un oral frumos cam de nota 7-8+ cu supt de oo executat fara maini. I-am zis hai sa trecem la partea a 2a la normal, a stat ea deasupra la care a facut toata treaba eu nu am depus nici un efort, a inceput dama cu opturi prima si ce mai stia ea la care mi-a cam placut, si ultima pozitie pe la spate, am dat ce am dat la care finalizarea a fost orala, cam atat. La plecare a chemat taxiul pe speeker ca sa vad ca nu o iau un peste sau altcineva. Cost 50 ron o finalizare + taxiul dus/intors = 12 ron ( sta in tomis 2 ) Mentionez ca ea este in poze, are cam 1.70 cum a precizat in anunt, si la kg s-a mai ingrasat putin are ceva burtica , dar pt o dama de aproape 40 ani merge ok. Foarte politicoasa si vorbareata parerea mea daca ar fii toate asa nu cred ca m-as mai insura Concluziile si recomandari. - Pentru un nr o s-o mai chem a fost destul de ok, o ora nu cred ca as lua 5
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 10, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 10, 2013 Anuntul este urmatorul : doamna 36 ani36 de ani , 1, 68 , 73 kg ,roşcată, sani nr 4, sexi , pasională , curată , discretă, ofer domnilor generoşi şi discreţi , plăceri unicate prin sex oral , normal şi masaj.doar deplasări,50 nr 100 h,nu raspund la nr private. Telefon de contact :0767560691 Poza din ziarul on line : 2
sorinu Reputație: 3230 Postat Martie 10, 2013 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Autor Postat Martie 10, 2013 Dap ea este, in realitate este cam plinuta, si tunsa mai scurta decat in poza, hmm pt o finalizare e ok ( 50 ron ) dar pt o ora nu cred ca m-as combina ! Salut
marioct Reputație: 26 Postat Aprilie 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Aprilie 2, 2013 am apelat si eu la serviciile d-nei.Ne-am intalnit la ora programata,dupa care am mers la mine acasa.Face oralul pana te plictisesti dupa care se trece la sexul normal protejat unde se chinuie sa-ti faca pe plac.Am platit 100 lei pt o ora economisind astfel banii de taxi.Consider ca-si merita banii cu toate ca n-arata prea excitant 2
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 2, 2013 Mario daca poti da-ne si noua niste note pentru pretatia doamnei asa ca sa fim conform cu regulamentul
andreiz_2005 Reputație: 59 Postat Aprilie 3, 2013 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 3, 2013 salut fratii mei.am avut si eu tangente cu doamna respectiva,tin sa precizez ca intalnirea a avut loc acum un an sa zic.Povestea incepe asa ...eram intr-o seara cu varmiu si ne plictiseam ..intra varmiu pe telegraf sa-si mai clateasca ochii si da de un anunt ...doamna matura..el fiind innebunit dupa mature pune mana pe tel si ne prezinta oferta..100 lei ora ..50 de lei numarul ...doar deplasari,,ne hotaram sa mergem si stabilim intalnirea..o rugam sa se imbrace si ea mai sexy ..cu niste dresuri ceva..zice ca nu e nici o pb ..imi da adresa de unde sa o iau si urmeaza sa o sun cand aj acolo ..locul de intalnire era undeva pe lapusneanu ..la trecerea aceea de pietoni de la andrei shaguna ...o zaresc intr-un final si era imbracata mai mult spre casnica decat spre sexy..in fine nu era asta o pb ..macar sa faca meserie buna..ajungem la locatia mea ...si dam cu zarul care sa intre primul...castigator varmiu ...intra el cat timp savuram eu o tigara si un pahar rece de cola...da un numar de vreo 10 -15 min max si iese nu prea incantat...randul meu sa intru ...primul lucru pe care il observ era ca nu prea are dinti in gura ..sa zicem ca sunt mai rari ..pt mine derangant de rari ..in fine ...mai putini dinti ...mai putine sanse sa zgarie ..incepe cu un oral destul de bunicel as putea spune executat din mai multe pozitii ..nici un comentariu din partea ei ..urmeaza normalul ..ma sui eu pe ea si pe urma bag capritza ..are niste hemoroizi la fundulet de marimea unor nuci ..pe bune...vb cat se poate de serios ..mie unul mi s-a facut instantaneu sila si am vrut sa termin mai repede ...doar ca nu cazusem de acord cu bidonashul meu care nu vroia sa termine..dezgusstat de priveliste o pune pe spate si ma urc cu curul pe tzatzele ei si incepe un oral (pt ca la asta am vazut ca se pricepe) ..termin intr-un final pe fata ei moment in care se cam stramba,,gen ca nu ii place...ii dadusem putin din serul dragostei mele si in ochi si poate asta a deranjat-o.mergem sa ne spalam..intru eu pe urma ea ...toata actiunea cu mine a durat sa zic jum de ora maxim si a lu varmiu 10 min sa zic ..maxim 15...cand iese din dush se imbraca si urmeaza sa facem plata ..unde ne arunca un scor de vreo 250 lei in total(eu si varmiu)..ii zic..femeie esti cu capu>?raspunsul ei:- nu ca tu ai stat o ora si 15 min si baiatul (adica varmiu ) o ora ,,total 250 lei ..ii spun sa nu o mai incerce cu noi ...si ii arunca varmiu 100 de lei pt amandoi si ii zice sa stea multumita ca a primit cat se poate de corect si conform tarifelor practicate de ea ...pune banii in geanta si o ducem de unde am luat-o .acum notele aspect:5igiena :8( nu am simtit nici un miros suspect dar nu era proaspat epilata la gaurica )locatie :10 + ca doar am mers la mineprestatie :pt oral 8,5 ...normal 6 ..anal nu am intrebat dar nici nu cred ca ma bagam ca nu aveam loc de hemoroizi ..per total a fost o experienta asa si asa dar eu unul nu as recomanda-o si nici nu cred ca o sa revin eu pe la ea .PAREREA MEA.Numai bine fratii mei si la cat mai multe recenzii!Sanatate si ciocane tari 7
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 3, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 3, 2013 Andreiz_2005 nu am nici o problema ca te zbati sa faci recenzii si te felicit pentru asta, dar tare as vrea sa vad si eu o recenzie in care te-ai dus singur la vreo fetitza.
andreiz_2005 Reputație: 59 Postat Aprilie 3, 2013 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 3, 2013 ba frate gabriel nu vreau sa creez o discutie pe tema asta pt ca nu cred ca este un site sa reglam prob de genul...merg cu varmiu ca singur nu mi se duce..altfel e cand se duc doi..mai o caterinca mai o discutie dupa iti dai tu seama lace ma refer ...ciocane tari confutaciosii mei
Administrator pisicuts Reputație: 115048 Postat Aprilie 4, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 4, 2013 multumim pt recenziimai asteptam si altele:wave
johndoe00000000007 Reputație: 80 Postat Aprilie 24, 2013 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 24, 2013 Din ciclul "te cunosc de undeva", o sa postez o recenzie care are aproape 1 an - mai 2012 - dar cred ca lucrurile nu s-au schimbat...Seara tarziu, anunt pe telegraf cu o doamna bine intr-o poza si un anunt imbietor...sun si spune ca face numai deplasari; asta e, o indrum spre adresa, ajunge in cam 1 ora (!) de am zis ca nu mai vine. La telefon recunoscuse ca poza nu e actuala dar cica era ea mai tanara. Ajunge la usa, suna si cand ce sa vezi....o "casnica din schimbul 3"-look-a-like, pe la vreo 40 de ani, imbracata de piata. A intrat in casa si atunci am observat ca lipseste niste "piese" din dantura...offf....asta e, am stat ca fraierul 1 ora si uite ce a ajuns la usa. Norocul meu ca o ursitoare cred ca a zis la nastere "asta sa poata sa futa tot" si cam asa a fost. Totusi m-am rezumat la un oral in hol, ca mai in casa nu am vrut sa o primesc. Ea a zis ca e ok in hol si in secunda 2 era in genunchi tragandu-ma de pantaloni. Gand la gand cu bucurie, hai sa ma eliberez si eu si ea:)) A executat un oral mediocru dpdv personal, dar cred ca era chiar bun daca nu vedeam cine il face. Asa ca pentru e termina frumos m-am gandit la ultima piesa cu care am petrecut ore toride si am reusit.Prin comparatie Moni face o treaba mult mai buna si are si dintii la locul ei.Eu dau "next" cand mai vad un anunt de-al ei de atunci incoace. Spor la treaba! 5
johndoe00000000007 Reputație: 80 Postat Aprilie 25, 2013 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 25, 2013 Notele juriului:Locatie - 10 cu felicitari pentru holul meuOral - 5 (am scris mai sus de ce...)Aspect - 4Normal & Anal - N/A 3
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 26, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 26, 2013 Johndoe rugamintea mea la tine ar fi ca notele sa faca parte din aceeasi postare cu recenzia. Te rog sa ne crezi ca ne este mult mai usor de urmarit asa. Multumesc de intelegere.
talibanu Reputație: 9948 Postat Aprilie 26, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Aprilie 26, 2013 Johndoe rugamintea mea la tine ar fi ca notele sa faca parte din aceeasi postare cu recenzia. Te rog sa ne crezi ca ne este mult mai usor de urmarit asa. Multumesc de intelegere.Nenea gabi aici e partial vina mea. Domnu johndoe a facut mai multe recenzii care nu contineau note. Eu l-am rugat sa revina cu note chiar daca acestea sunt subiective. Nu are el nici o vina. Pe viitor oricum sunt sigur ca va incadra notele in recenzii.
dorinel18 Reputație: 672 Postat Aprilie 28, 2013 Oras:Inca pe pamant... Oras:Inca pe pamant... Postat Aprilie 28, 2013 Doamna mai are un numar de telefon (0728720788) dupa cum se vede: http://www.ecombinatii.ro/anunturi/Matrimoniale-De-la-Fete-pentru-Baieti-Doamna-discreta-ofer-companie-domnilor-seriosi!!!/133039/index.html si poze cu partea dorsala (cea de-a 2-a mai veche, de cand avea doar 35 ani ): 1
johndoe00000000007 Reputație: 80 Postat Aprilie 29, 2013 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 29, 2013 da da! a doua poza parca e aia care zicea "domnisoara" ca e mai din tinerete ) 1
Afriq Reputație: 1265 Postat Aprilie 30, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Aprilie 30, 2013 Off-topic nene... hai sa dam exemplu frumos ca suntem colorati, nu?
senya_g Reputație: -516 Postat Ianuarie 26, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 26, 2014 Am sunato si eu intro seara,si mia zis sa revin dupa 1 ora.Am revenit cu tel si peste 1 ora si peste 2 si peste 3 ore si peste 4 ore si nici macar nu sa obosit sa raspunda
alistair85 Reputație: 101 Postat Martie 2, 2014 Oras:- Oras:- Postat Martie 2, 2014 Din ciclul "a fost odata..." pot sa zic ca am apelat si eu la doamna...Anca daca nu ma insel! Am sunat-o si am stabilit intalnirea...eu gandindu-ma ca e ca in pozele pe care le-am vazut prin anunturi....am stabilit locul de intalnire...la mine si am asteptat. A ajuns dupa vreo jumatate de ora- 40 min, a sunat la usa, cand am deschis...am cam ramas cu gura cascata. Totul se intampla prin toamna daca nu ma insel eu, toamna 2013. Doamna nu mai arata ca cea din poza...avea cateva kg in plus...cateva bine...cam vreo 15-20 zic eu...in jur de 85 kg in total.Daca tot a venit am zis hai...am stat sa fumam o tigara, am zis sa ma linistesc un pic dupa socul avut cand am deschis usa, am vb un pic...si mi s-a parut ok avand in vedere la ce ma asteptam cand am vazut-o. Am trecut dupa la fapte...inceput cu un oral mediocru, pus caciulita si muncit...normal ca eu deasupra...Spre surprinderea mea...doamna cred ca a terminat si ea...daca nu inseamna ca s-a prefacut destul de bine...Am mai fumat o tigara, baut un pic de cafea, timp in care am mai vorbit si dupa a plecat. Acum notele:Aspect : 4-5 ( s-a ingrasat mult fata de poze)oral : 7,5 - mediocru, se joaca si cu 00 -le, e mai bine ecat te astepti cand o vezinormal...7 - nu prea poate sa depuna prea mult efosr ca oboseste repede dar se straduiestegfe - 8 (foarte ciudat si neasteptat...dar se face placuta daca treci peste aspect)anal - nu m-a interesathalatul - 50 lei pentru vreo 40-50 min un atu din partea mea, e ca nu s-a grabit, si nu a stat cu ochii pe ceas, ba chiar nu a deranjat-o ca a stat mai mult...incearca pe cat posibil sa isi dea interesul si se simte. Daca as mai reveni...doar daca ar mai scapa de kilograme sa ajunga pe la un 60 max 65... 10
bebelush2009 Reputație: 8 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 21, 2015 Stie cineva ceva de dansa? Mai activeaza?
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 23, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 23, 2015 esti tu sigur ca iti doresti??? daca scotocesc un pic....cred ca mai gasesc nr. ei de telefon...dar amice...a trecut mult timp de atunci, iar timpul nu-i un avantaj~!!! 1
bebelush2009 Reputație: 8 Postat Aprilie 24, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 24, 2015 Ehh... Fiecare cu fetish-urile lui
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 24, 2015 corect~!!!
bebelush2009 Reputație: 8 Postat Aprilie 24, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 24, 2015 Am dat de ea pe un site, nu dau numele, si zice ca e vechi anuntul si doar pentru persoanele cunoscute...
doncta Reputație: 2539 Postat Aprilie 24, 2015 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Postat Aprilie 24, 2015 Am dat de ea pe un site, nu dau numele, si zice ca e vechi anuntul si doar pentru persoanele cunoscute...Asa este doar cateva persoane vreo 2-3, unul sunt eu
bebelush2009 Reputație: 8 Postat Aprilie 24, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 24, 2015 Felicitari domnu'
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum