Sari la conținut

Mihaela - Creata dornica de sex - 0735051223

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Sunat, mesaj, nimic pt mine neserioasa!

:))))) Te-ai gandit ca poate nu aveam cum sa raspund? Cum se pricep unele persoane sa se arunce cu capul inainte

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

:))))) Te-ai gandit ca poate nu aveam cum sa raspund? Cum se pricep unele persoane sa se arunce cu capul inainte

Trebuie sa fii nonstop draga...sa lucrezi si sa si raspunzi...pe bune ???? :slap2  :slap2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator cavadoro
Reputație: 0
Postat

Trebuie sa fii nonstop draga...sa lucrezi si sa si raspunzi...pe bune ???? :slap2  :slap2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Unde mai pui ca daca raspundea la tel. in timp ce lucra iesea cu cantec ca asa si pe dincolo. Pentru unii vad ca daca daca o fata raspunde la tel. cand este cu ei, e nasol dar daca este cu altul trebuie sa raspuna ca doar este EL.Ce basini de strut au unii in cap!
  • Like 2
  • Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia
Postat

te am cautat astazi in disperare am fost obligat sa vizitez chiar 2 fete sa scap de nebunie, sper sa ajung o data la tine

Postat

te am cautat astazi in disperare am fost obligat sa vizitez chiar 2 fete sa scap de nebunie, sper sa ajung o data la tine

Neata! Sper sa reusim sa ne sincronicam intr-o zi! Scuze inca o data celor carora nu le raspund. Daca se intampla asta, nu e pt ca nu vreau, ci pt ca nu pot. Insistati sau trimite-ti sms! Multumesc de intelegere! :*

Programul incepe la 10! Momentan, sa avem pofta la cafea! Zi frumoasa! :*

Postat

De ce nu mai arati tzatzele alea "beton" ??? 🤣🤣 Pentru curiosi : cautati putin mai in spate. Are niste poze la plaja cu niste tzatzeeee, va baga'n boala 😎😎

• Minus 1
  • Oras:ROMANIA
Postat

dar unde este creata Mihaela asta? din poze nu pare sa fie creata ....la pasarica nu este .....o fi creata pe la fund?

sa inteleg ca are celulita Mihaela ?

Postat

da domnule chiar e creata MIHAELA .....apropo MIHAELA .........  primesti si bosorogi ca mine cu scula creata?

Postat

Cand te hotarasti, ne auzim la un telefon! In caz ca nu raspund, imi poti trimite un sms si sa si specifici cine esti ;)! Seara frumoasa!

Postat

Buna! Da, maine o sa lucrez, dar nu stiu daca de la 10 sau 10:30, in functie de cum termin niste treburi de dimineata! O seara frumoasa si tie!

Postat

Buna dimineata! Azi si maine, program 10-17! Miercuri, 15 august, nu sunt la birou!

Servicii : Sex oral, normal, masaj de relaxare, FK, 69, cunnilingus/annilingus, annilingus activ ( doar daca igiena este impecabila si imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientii la acest serviciu ), sex intre sani, finalizare orala, finalizare corporala si alte mici fantezii.

Tarife: 1 finalizare ( 30 min ) - 80 lei

1 h ( 2 finalizari ) - 150 lei

Annilingus ( activ ) - +50 lei

Masaj de relaxare ( 45 min ) + 1 finalizare ( 30 min ) - 180 lei

Masaj de relaxare ( 45 min ) + 2 finalizari ( 60 min ) - 230 lei

Zona Inel 2, pct de reper, Triton Sport sau Fast-food-ul "Foarte Tare"!

Un inceput de saptamana minunat, tuturor! :*

Postat

Buna! Am sunat mai devreme si ocupat sau nr blocat! Cum stabilim o intalnire? O zi buna Mihaela

• Membru Premium
Postat

Buna! Am sunat mai devreme si ocupat sau nr blocat! Cum stabilim o intalnire? O zi buna Mihaela

Cred ca are o problema cu telef si eu i-am transmis o programare vineri si nimik...absolut nici un raspuns...am si sunat dc nu ma insel !!

Postat

Vineri a fost o zi destul de complicata! Mi-am deschis telefonul, dar nu am apucat sa lucrez, din cauza unei vizite neasteptate, si nici nu am reusit sa pun mana pe el pana spre dupa-amiaza, destul de tarziu. Cand am reusit sa-l verific, doar asta am facut, l-am verificat si l-am inchis, din cauza unor probleme de sanatate :(

Postat

Azi, din pacate, nu am reusit sa raspund la toate apelurile. Mai incearca! Eventual, poti trimite si un mesaj si imi poti specifica cine esti, si un interval de timp pana la care pot raspunde! Multumesc!

Postat

Am incercat si mai devreme,cred ca ai blocat nr!! In fine! O zi buna sa ai!

Postat

Ce ziceti, pofticiosilor? Sa aveti un week-end minunat!!! 😘🙈ðŸ–🌞

SEX INTRE SANI ?? What da' fuck ?!?

• Minus 1

Vizitator cavadoro
Reputație: 0
Postat

Stimata doamna poate reusim o data si o data sa termin si eu a doua oara ca azi iar nu a iesit pasenta. Poate ne futem odata pana se plictiseste unul din noi doi! Sincer i-ti multumesc ptr. efortul depus azi!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...