Sari la conținut

0784712079 , ALEXIA2018 bulevardul libertății numărul 12

Postări Recomandate

• Oras:Dobrogea
  • Oras:Dobrogea

Aaa gata știu cine ești , m ai sunat azi și numai vreau sa te mai primesc la mine pt ca deja nu ne mai înțelegem ai prea multe pretentii și mofturi tu le ai, m ai sunat cu ascuns pt ca îți am numărul la blocat , mereu când ai venit ai plătit 150 pt o fin și mereu ai stat 1 h ! In fine o zi frumoasa nu te voi mai primi niciodată

Ce pretentii de diva!
Link spre comentariu
Vizitator drragomirr
Reputație: 0

Salutare am fost ieri la Alexia , o tipa super ok plinuta dar cu forme frumoase,la fata super simpatica, o tipa super ok deschisa la discutie ,nu te grabeste deloc.

Lasat 250 lei 1h, dus,prosop curat,locatie destul de ok.

ON-8, umed ai apasat

NP-8, geme subtil

N-ai cum sa mergi la ea si sa nu o pui "capra", sa te bucuri de privelistea aia cu curul .

Prima mea recenzie ,daca am omis ceva scuze .

Link spre comentariu

Și chiar dacă sunt Disponibila scriind aici in ultimile 2 sapt de locație noua am avut maxim 3-4 clienții pe care ii știam deoarece nu am timp pt ca am găsit sa fac altceva între timp și sunt ultimile mele zile de munca iau o pauza mai lunga

Ai pus placa asta cu retrasul?

Sunt sigur că și peste 2 luni tot aici pe forum o să fii, cu anunțuri și poze.

Link spre comentariu
  • Oras:București

Ai pus placa asta cu retrasul?

Sunt sigur că și peste 2 luni tot aici pe forum o să fii, cu anunțuri și poze.

Mai omule vedeți de viața ta, e problema mea când ma retrag și când revin ok? Nu ma întreții tu , ce îți pasa ți-e ce fac?
Link spre comentariu

Pai minti de stingi. Spune clar cate kg ai, sigur se vor gasi doritori. Si placa asta cu retrasul e cea mai mare mizerie pe care o poti face. Stii prea bine ca doar asta o sa faci mereu: prostitutie.

N ai nici o noima in ce scrii, sari din una dai in alta:)) oftica-te cât poți ca nu vei afla prea multe kiss youuu

Link spre comentariu

Sper că Alexia să revină curând. Am fost cu ea de mai multe ori și a fost fantastic. Este o femeie foarte sexy și foarte frumoasă. Este întotdeauna foarte amabilă și foarte corectă. O persoană bună. Ne este dor de tine Alexia :)

O îmbrățișare mare.

• Like 1
Link spre comentariu
La 06.10.2019 la 13:47, alexia2018 a spus:

M ai jignit ,

Dacă eu te-am jignit, tu m-ai înjurat

La 07.10.2019 la 18:05, alexia2018 a spus:

așa îți place ți-e sa jignești văd ... nu pot posta aici Ca am eroare la site dar dacă vrei sa vezi îți pot trimite

Mie îmi place să jignesc ? Iar ție îți place să-njuri. Nu poți posta ? Lasă că postez eu

La 19.07.2019 la 13:52, alexia2018 a spus:

nr de telefon 0736960801. Acum locația mea este la Favorit dr Tab 34

La 23.07.2019 la 3:53, alexia2018 a spus:

Eu nu cred ca te am jignit , dacă tu nu știi unde stau numai comenta , acum numai sare nimeni pe el ca jignește? Eu dacă jignesc sare toată lumea in capul meu , dar nu îmi sta in fire și caracter fata de tine am cei 7 anii de acasă !

Nu m-ai jignit ? Dar ce mi-ai făcut, m-ai înjurat, nu ?
Hai să văd arăt eu câți „ani” are fata „de acasă”

https://ibb.co/qpZQ63J

https://ibb.co/Yhb4Kg2

Cam așa vorbește dânsa, și ea spune că „are cei 7 ani de acasă și că nu jignește”

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 7 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...