georgepr Reputație: 1132 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2018 Nu am fost dar greu de crezut ca e mai prost ca Artemis din Bucuresti 1
stefanthegreat Reputație: 69 Postat Iunie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2018 Vip Zone, Jade Palace, Artemis, ca sa amintesc doar cateva. Foarte multe in Bucuresti desi si scumpe.
el futador Reputație: 157 Postat Iunie 23, 2018 Postat Iunie 23, 2018 Eu am fost la un cuib pe filaret. Mitropolit filaret. M a luat un taximetrist si am ajuns acolo, circuit inchis gen. Am facut greseala sa vorbesc romana si m-au dat afara imediat. Salon de masaj/bordel cu bodyguard prezent la fata loculuiE de departe si detasat cel mai de cacat 1
dorobanti41 Reputație: 962 Postat Iunie 24, 2018 Oras:București. Oras:București. Postat Iunie 24, 2018 Si eu am patit-o. Mi-au dat afară imediat. 1
unuunu1 Reputație: 78 Postat Iunie 24, 2018 Postat Iunie 24, 2018 Rubin masaj din bucuresti e un rahat de salon 1
georgepr Reputație: 1132 Postat Iunie 24, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2018 Faptu ca nu primesc romani in salon nu inseamna neaparat ca e de cacat.
dorobanti41 Reputație: 962 Postat Iunie 24, 2018 Oras:București. Oras:București. Postat Iunie 24, 2018 Păi,Nu e salon de masaj ala,Si nu primește români pentru ca le e frică să nu fie de la gardă ;)
string Reputație: 53 Postat Iunie 24, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2018 Attraction este de asemenea, unul dintre cele mai proaste saloane 2
georgepr Reputație: 1132 Postat Iunie 25, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2018 Ah sa nu uit nu e prost ca Artemis dar si Confidential la ce scoruri erau cel putin ultima data cand am fost. Desi na poate sa schimbat. Acum cativa ani cand era o fata Laura nu era rau
raduradu1234 Reputație: 10 Postat August 5, 2020 Postat August 5, 2020 Noblesse este cu siguranță cel mai prost salon de masaj. Pozele nu coincid cu realitatea!!! Foarte multa aroganta 1
justgg Reputație: 4 Postat August 7, 2020 Postat August 7, 2020 Noblesse este cu siguranță cel mai prost salon de masaj. Pozele nu coincid cu realitatea!!! Foarte multa arogantaCorect!
eagle77 Reputație: 2 Postat Septembrie 3, 2020 Postat Septembrie 3, 2020 artemis, cred ca e pe loc fruntas 1
iason Reputație: 220 Postat Septembrie 4, 2020 Postat Septembrie 4, 2020 Artemis , cel mai prost salon din Europa cu diferenta mare .
da da da Reputație: 363 Postat Septembrie 4, 2020 Postat Septembrie 4, 2020 Vip Zone plus celelalte locatii Thai si Jade Palace si Attraction Club iau premiul, dar nici Desiree, Excess Massagge, Ador Masaj, Noblesse si altele mai mici pline de tigani cum e cel de pe Alexander von Humboldt sau cel de pe Decebal nu sunt departe. Marea majoritate a saloanelor din Bucuresti sunt de rahat. 1
marrtel Reputație: -43 Postat Septembrie 4, 2020 Postat Septembrie 4, 2020 Artemis , cel mai prost salon din Europa cu diferenta mare .Din Europa zici ? Aha. Bine domne.
alon000 Reputație: 525 Postat Septembrie 5, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 5, 2020 da da dada..r latri cam mult ,bani de paine ai ?
da da da Reputație: 363 Postat Septembrie 5, 2020 Postat Septembrie 5, 2020 Tu poti sa vorbesti dupa ce n-o sa mai cheltui toata pensia de urmas pe laba cu ulei la saloane...
nasty_alex84 Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2020 Postat Septembrie 7, 2020 Attraction Club Massage
Vizitator supaplex Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2020 Postat Septembrie 7, 2020 Attraction Club MassageNu prea sunt de acord cu tine. Dupa ce am vizitat majoritatea saloanelor din Bucuresti: Exclusive, Nirvana, cele 3 de la Hotangels, Excess, Noblesse, Confidential, Secret, Mqt, Ador, Mon Amour (unele chiar de mai multe ori...si am enumerat doar saloanele care exista), ai fi surprins sa afli ca experientele cele mai placute le-am avut si le am in continuare cu o maseuza de la Attraction, din locatia de pe Soimus? Frumoasa, extrem de dulce si senzuala, dar na, ar avea sens ca toate astea sa depinda de comportamentul clientului. Nu-i zic numele ca nu stiu ce degenerati ii trimit pe cap, dar a facut sa merite deranjul cu mesajele si celalalte cacaturi specifice Attraction. La Noblesse, Excess si Hotangels ai sanse mult mai mici sa gasesti un masaj erotic atat de misto.
henry jullien Reputație: 983 Postat Septembrie 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2020 Nu prea sunt de acord cu tine. Dupa ce am vizitat majoritatea saloanelor din Bucuresti: Exclusive, Nirvana, cele 3 de la Hotangels, Excess, Noblesse, Confidential, Secret, Mqt, Ador, Mon Amour (unele chiar de mai multe ori...si am enumerat doar saloanele care exista), ai fi surprins sa afli ca experientele cele mai placute le-am avut si le am in continuare cu o maseuza de la Attraction, din locatia de pe Soimus? Frumoasa, extrem de dulce si senzuala, dar na, ar avea sens ca toate astea sa depinda de comportamentul clientului. Nu-i zic numele ca nu stiu ce degenerati ii trimit pe cap, dar a facut sa merite deranjul cu mesajele si celalalte cacaturi specifice Attraction. La Noblesse, Excess si Hotangels ai sanse mult mai mici sa gasesti un masaj erotic atat de misto.Si eu am avut experiente super tari la Attraction,Beatrice,Ada la care ma duceam regulat,dar am avut si muuuuulte experiente naspa cand nu mai erau ele,iar cu programarile stau foarte prost,ajungi la locatie cu programare pt o anumita fata si afli cu surprindere ca va ajunge peste cateva ore...Parerea mea este ca mai bine ii eviti,nemailuand in seama faptul ca te bombardeaza cu mesaje...Faptul ca nu vrei sa spui numele fetei il inteleg cu explicatia pe care ai dat-o,dar as fi vrut totusi sa imi spui si mie numele fetei totusi,caci nu fac parte din categoria celor la care te referi.Multumesc 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum