Sari la conținut

Andreea (Gara de Nord) 0730771744

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Bucuresti

Va salut. 

M-am revăzut acum câteva zile cu Andreea și a fost o revedere plina de pasiune asa cum îmi place mie. 

Un DFK excepțional și intretinut perfect ( i-am și zis ca m-as limita numai la sărut,  atât de mult mi-a plăcut :lol: ) minute în șir cars a avut darul sa-mi întărească pula beton .

A urmat un super oral evident neprotejat de exceptie : deep complet pana la baza pulii , cu presiune , umed + un artificiu pe care nu îl mai încercasem de ani buni și care mi-a plăcut maxim ,  lins oo-le , lins pula pe lateral , o minunatie. 

A urmat o repriza lunga de cunni , pizda epilata complet o placere s-o ling , ceea ce am și făcut,  s-a excitat puternic și Andreea,  tremura de plăcere,  așa încât ca să nu ratam placerea ( era uda la greu ) , am montat rapid un cauciuc pe pula și am patruns-o ușor în misionar ( aluneca pula și se simtea incredibil de mișto în ea ), apoi am început pompele sanatoase,  fut sănătos,  limbi împletite în timpul futaiului și finalizat glorios în cauciuc. 

După futaiul extrem de intens am discutat multe ,numai simpla  companie a Andreei fiind o placere deosebita. 

Ora a trecut pe nesimțite,  asta fiind singurul " reproș " pe care i l-am făcut și anume ca ne-am luat cu vorba și nu am mai avut timp de nr 2 ( și ce chef aveam de încă un număr :lol: ) , dar vom corecta eroarea next time.

Notele finale din punctul meu de vedere sunt :

Aspect - 9 

Oral - 10 , neprotejat bineînțeles,  chiar și fără CIM , este perfect pentru gustul meu.

Normal- 10 , fut perfect,  pasional,  cum îmi place mie. 

Igiena  10 , curata impecabil,  o placere să lingi pizda aia extrem de fina și epilata complet. 

GFE - 10 , un DFK adevărat și intretinut la fel cum îmi doresc eu.

Cadoul - 450 RON,  1 finalizare mai lunga, timp aproximativ 70 min fără pic de graba. 

O zi buna va doresc  ! 

• Like 9
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
La 24.04.2023 la 12:22, il pupparo a spus:

Va salut. 

M-am revăzut acum câteva zile cu Andreea și a fost o revedere plina de pasiune asa cum îmi place mie. 

Un DFK excepțional și intretinut perfect ( i-am și zis ca m-as limita numai la sărut,  atât de mult mi-a plăcut :lol: ) minute în șir cars a avut darul sa-mi întărească pula beton .

A urmat un super oral evident neprotejat de exceptie : deep complet pana la baza pulii , cu presiune , umed + un artificiu pe care nu îl mai încercasem de ani buni și care mi-a plăcut maxim ,  lins oo-le , lins pula pe lateral , o minunatie. 

A urmat o repriza lunga de cunni , pizda epilata complet o placere s-o ling , ceea ce am și făcut,  s-a excitat puternic și Andreea,  tremura de plăcere,  așa încât ca să nu ratam placerea ( era uda la greu ) , am montat rapid un cauciuc pe pula și am patruns-o ușor în misionar ( aluneca pula și se simtea incredibil de mișto în ea ), apoi am început pompele sanatoase,  fut sănătos,  limbi împletite în timpul futaiului și finalizat glorios în cauciuc. 

După futaiul extrem de intens am discutat multe ,numai simpla  companie a Andreei fiind o placere deosebita. 

Ora a trecut pe nesimțite,  asta fiind singurul " reproș " pe care i l-am făcut și anume ca ne-am luat cu vorba și nu am mai avut timp de nr 2 ( și ce chef aveam de încă un număr :lol: ) , dar vom corecta eroarea next time.

Notele finale din punctul meu de vedere sunt :

Aspect - 9 

Oral - 10 , neprotejat bineînțeles,  chiar și fără CIM , este perfect pentru gustul meu.

Normal- 10 , fut perfect,  pasional,  cum îmi place mie. 

Igiena  10 , curata impecabil,  o placere să lingi pizda aia extrem de fina și epilata complet. 

GFE - 10 , un DFK adevărat și intretinut la fel cum îmi doresc eu.

Cadoul - 450 RON,  1 finalizare mai lunga, timp aproximativ 70 min fără pic de graba. 

O zi buna va doresc  ! 

Multumesc,te mai asptept pe la mine cu drag!😘🤗

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Reputație: 360
  • Oras:_
  • Oras:_
On 4/22/2023 at 9:10 AM, ovidiu69 said:

Superba......pacat ca varsta nu imi permite sa ajung la ea...(43 de ani)😍

pai politia te amendeaza doar daca depasesti cu peste 10, deci daca limita este 40 poti sa ai si 50 fara pb, doar de la 51 o sa ai probleme 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 25242
Acum 13 ore, andreeainna a spus:

Buna!🥰AA249DA7-B101-4BA2-9E14-8529BBDBC627.jpeg.f9058197fd5de242ec55ec66f2b8efb7.jpeg

Frumoasa poza...dar nu mai sta cu pasarica goala pe jos :refoz!

• Like 1
  • Haha 2

Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
Acum 19 minute, MisterX a spus:

Frumoasa poza...dar nu mai sta cu pasarica goala pe jos :refoz!

Plus ca daca sta pe cimentul ala rece s-ar putea sa si raceasca la pasarica 🤭!

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Am revenit de curând la Andreea, fiind totodată prima fata la care revin

După o încercare în care programele nu s-au sincronizat, nu cu mult timp in urmă, am reușit să ne revedem
Multe noutăți față de precedenta recenzie, nu prea mai pot adăuga 
Poate doar ca a părut să fie chiar mai bine ca precedenta întâlnire și totodată, că asa cum am mai văzut menționat si în alte recenzii, nu realizezi când trece timpul în compania ei. 
Este o fată alături de care poti discuta de la nimicuri, până la lucruri mai serioase si mai importante
O prezență mai mult decât plăcută din toate punctele de vedere, cel putin pentru mine
Legat de sex, nu voi scrie prea multe, mai ales ca fiecare dintre noi avem preferinte diferite, însă pot spune ca si aici se mulează foarte bine pe stilul meu
Mai mult, pare genul de persoană, care dă înapoi atât cât primește pe toate planurile
În încheiere, ținând cont de ultima postare a ei, aveti grija ca lovește bine, atat cu stânga cat si cu dreapta 😂
Multumesc Andreea, pentru timpul petrecut în compania ta! 😘
  • Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...