ovidiu69 Reputație: 538 Postat Aprilie 22, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 22, 2023 La 20.04.2023 la 12:10, andreeainna a spus: Buna!😍 Superba......pacat ca varsta nu imi permite sa ajung la ea...(43 de ani)😍 1 1 Link spre comentariu
amedeo13 Reputație: 860 Postat Aprilie 22, 2023 Oras:Maldive Oras:Maldive Partajează Postat Aprilie 22, 2023 Acum 1 oră, ovidiu69 a spus: Superba......pacat ca varsta nu imi permite sa ajung la ea...(43 de ani)😍 Comunicarea este mama inteleptciunii.... 1 Link spre comentariu
georgepr Reputație: 1098 Postat Aprilie 22, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2023 Acum 2 ore, ovidiu69 a spus: Superba......pacat ca varsta nu imi permite sa ajung la ea...(43 de ani)😍 Poti sa iti faci buletin fals 2 Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22448 Postat Aprilie 24, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Va salut. M-am revăzut acum câteva zile cu Andreea și a fost o revedere plina de pasiune asa cum îmi place mie. Un DFK excepțional și intretinut perfect ( i-am și zis ca m-as limita numai la sărut, atât de mult mi-a plăcut ) minute în șir cars a avut darul sa-mi întărească pula beton . A urmat un super oral evident neprotejat de exceptie : deep complet pana la baza pulii , cu presiune , umed + un artificiu pe care nu îl mai încercasem de ani buni și care mi-a plăcut maxim , lins oo-le , lins pula pe lateral , o minunatie. A urmat o repriza lunga de cunni , pizda epilata complet o placere s-o ling , ceea ce am și făcut, s-a excitat puternic și Andreea, tremura de plăcere, așa încât ca să nu ratam placerea ( era uda la greu ) , am montat rapid un cauciuc pe pula și am patruns-o ușor în misionar ( aluneca pula și se simtea incredibil de mișto în ea ), apoi am început pompele sanatoase, fut sănătos, limbi împletite în timpul futaiului și finalizat glorios în cauciuc. După futaiul extrem de intens am discutat multe ,numai simpla companie a Andreei fiind o placere deosebita. Ora a trecut pe nesimțite, asta fiind singurul " reproș " pe care i l-am făcut și anume ca ne-am luat cu vorba și nu am mai avut timp de nr 2 ( și ce chef aveam de încă un număr ) , dar vom corecta eroarea next time. Notele finale din punctul meu de vedere sunt : Aspect - 9 Oral - 10 , neprotejat bineînțeles, chiar și fără CIM , este perfect pentru gustul meu. Normal- 10 , fut perfect, pasional, cum îmi place mie. Igiena 10 , curata impecabil, o placere să lingi pizda aia extrem de fina și epilata complet. GFE - 10 , un DFK adevărat și intretinut la fel cum îmi doresc eu. Cadoul - 450 RON, 1 finalizare mai lunga, timp aproximativ 70 min fără pic de graba. O zi buna va doresc ! 9 2 Link spre comentariu
incepator5 Reputație: -24 Postat Aprilie 27, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 27, 2023 La 20.04.2023 la 12:10, andreeainna a spus: Buna!😍 Superbă poză și 💅 ! 1 Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Aprilie 28, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 28, 2023 La 24.04.2023 la 12:22, il pupparo a spus: Va salut. M-am revăzut acum câteva zile cu Andreea și a fost o revedere plina de pasiune asa cum îmi place mie. Un DFK excepțional și intretinut perfect ( i-am și zis ca m-as limita numai la sărut, atât de mult mi-a plăcut ) minute în șir cars a avut darul sa-mi întărească pula beton . A urmat un super oral evident neprotejat de exceptie : deep complet pana la baza pulii , cu presiune , umed + un artificiu pe care nu îl mai încercasem de ani buni și care mi-a plăcut maxim , lins oo-le , lins pula pe lateral , o minunatie. A urmat o repriza lunga de cunni , pizda epilata complet o placere s-o ling , ceea ce am și făcut, s-a excitat puternic și Andreea, tremura de plăcere, așa încât ca să nu ratam placerea ( era uda la greu ) , am montat rapid un cauciuc pe pula și am patruns-o ușor în misionar ( aluneca pula și se simtea incredibil de mișto în ea ), apoi am început pompele sanatoase, fut sănătos, limbi împletite în timpul futaiului și finalizat glorios în cauciuc. După futaiul extrem de intens am discutat multe ,numai simpla companie a Andreei fiind o placere deosebita. Ora a trecut pe nesimțite, asta fiind singurul " reproș " pe care i l-am făcut și anume ca ne-am luat cu vorba și nu am mai avut timp de nr 2 ( și ce chef aveam de încă un număr ) , dar vom corecta eroarea next time. Notele finale din punctul meu de vedere sunt : Aspect - 9 Oral - 10 , neprotejat bineînțeles, chiar și fără CIM , este perfect pentru gustul meu. Normal- 10 , fut perfect, pasional, cum îmi place mie. Igiena 10 , curata impecabil, o placere să lingi pizda aia extrem de fina și epilata complet. GFE - 10 , un DFK adevărat și intretinut la fel cum îmi doresc eu. Cadoul - 450 RON, 1 finalizare mai lunga, timp aproximativ 70 min fără pic de graba. O zi buna va doresc ! Multumesc,te mai asptept pe la mine cu drag!😘🤗 1 Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Mai 3, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 3, 2023 Buna!🥰 3 13 Link spre comentariu
Geraia Reputație: 0 Postat Mai 3, 2023 Partajează Postat Mai 3, 2023 La 22.04.2023 la 9:10, ovidiu69 a spus: Superba......pacat ca varsta nu imi permite sa ajung la ea...(43 de ani)😍 Da' ce ???? Îți cere buletinul la intrare? Link spre comentariu
kingx Reputație: 360 Postat Mai 4, 2023 Oras:_ Oras:_ Partajează Postat Mai 4, 2023 On 4/22/2023 at 9:10 AM, ovidiu69 said: Superba......pacat ca varsta nu imi permite sa ajung la ea...(43 de ani)😍 pai politia te amendeaza doar daca depasesti cu peste 10, deci daca limita este 40 poti sa ai si 50 fara pb, doar de la 51 o sa ai probleme Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Mai 4, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Mai 4, 2023 Acum 13 ore, andreeainna a spus: Buna!🥰 Frumoasa poza...dar nu mai sta cu pasarica goala pe jos ! 1 2 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2023 Partajează Postat Mai 4, 2023 Acum 19 minute, MisterX a spus: Frumoasa poza...dar nu mai sta cu pasarica goala pe jos ! Plus ca daca sta pe cimentul ala rece s-ar putea sa si raceasca la pasarica 🤭! Link spre comentariu
georgepr Reputație: 1098 Postat Mai 4, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 4, 2023 Acum 2 ore, MisterX a spus: Frumoasa poza...dar nu mai sta cu pasarica goala pe jos ! Presupun ca a dat cu igienol inainte Link spre comentariu
Greucea Reputație: 167 Postat Mai 4, 2023 Oras:B Disponibila Oras:B Disponibila Partajează Postat Mai 4, 2023 Acum 16 ore, andreeainna a spus: Buna!🥰 Ai grija e sezonul căpușelor Andreiuta așteptăm una și in rapită🤫😘😋 Link spre comentariu
Membru Premium Subteranaa Reputație: 9877 Postat Mai 4, 2023 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Partajează Postat Mai 4, 2023 Niciodata nu mi-am dorit atat de mult sa fiu trotuar 😏 5 Link spre comentariu
fakeaccount Reputație: 2156 Postat Mai 4, 2023 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Partajează Postat Mai 4, 2023 40 minutes ago, Subteranaa said: Niciodata nu mi-am dorit atat de mult sa fiu trotuar 😏 Cred că este bordură. 2 Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Mai 5, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 5, 2023 Buna!Va aștept!😈 2 5 Link spre comentariu
georgepr Reputație: 1098 Postat Mai 5, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 5, 2023 Dar eu nu vreau bataie 🤨 Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Mai 5, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 5, 2023 Acum 3 minute, georgepr a spus: Dar eu nu vreau bataie 🤨 Asta e Bonus obligatoriu!🤣 1 1 Link spre comentariu
trumtram Reputație: 395 Postat Mai 5, 2023 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Partajează Postat Mai 5, 2023 lupte goale în noroi Link spre comentariu
DidyouKnow Reputație: 23 Postat Mai 10, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 10, 2023 Am revenit de curând la Andreea, fiind totodată prima fata la care revin După o încercare în care programele nu s-au sincronizat, nu cu mult timp in urmă, am reușit să ne revedem Multe noutăți față de precedenta recenzie, nu prea mai pot adăuga Poate doar ca a părut să fie chiar mai bine ca precedenta întâlnire și totodată, că asa cum am mai văzut menționat si în alte recenzii, nu realizezi când trece timpul în compania ei. Este o fată alături de care poti discuta de la nimicuri, până la lucruri mai serioase si mai importante O prezență mai mult decât plăcută din toate punctele de vedere, cel putin pentru mine Legat de sex, nu voi scrie prea multe, mai ales ca fiecare dintre noi avem preferinte diferite, însă pot spune ca si aici se mulează foarte bine pe stilul meu Mai mult, pare genul de persoană, care dă înapoi atât cât primește pe toate planurile În încheiere, ținând cont de ultima postare a ei, aveti grija ca lovește bine, atat cu stânga cat si cu dreapta 😂 Multumesc Andreea, pentru timpul petrecut în compania ta! 😘 2 1 Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Mai 17, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 17, 2023 Buna!♥️ https://links.vip/onlydeea 1 8 Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Mai 18, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2023 Buna! ♥️ 2 6 Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Mai 19, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 19, 2023 Buna!🤪 4 13 Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22448 Postat Mai 19, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Mai 19, 2023 WAU !!! Fără cuvinte efectiv. Link spre comentariu
xxxnickxxx Reputație: 293 Postat Mai 22, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Mai 22, 2023 Ce e cu linistea asta? Mai lucrezi ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum