johnqwer Reputație: 600 Postat Septembrie 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 13, 2019 Niste poze noi recente ar fi binevenite. Link spre comentariu
mira24 Reputație: 81 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:Rasarit de soare Titan Oras:Rasarit de soare Titan Partajează Postat Septembrie 14, 2019 Niste poze noi recente ar fi binevenite.Dai un pupic la schimb?☺ :) :) :) :) Neata! Astazi sunt pana la 22 00 Link spre comentariu
johnqwer Reputație: 600 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2019 cate unul pt fiecare poza sexy si noua 1 Link spre comentariu
johnqwer Reputație: 600 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2019 ...... 1 Link spre comentariu
mira24 Reputație: 81 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Rasarit de soare Titan Oras:Rasarit de soare Titan Partajează Postat Septembrie 16, 2019 ......Promit si pozele cat de curand. Neata!Astazi sunt pana la ora 22 00 Link spre comentariu
johnqwer Reputație: 600 Postat Septembrie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Buna,Cu pozele.ce.se mai aude?Saptamana asta lucrezi? Multam Link spre comentariu
mira24 Reputație: 81 Postat Septembrie 19, 2019 Oras:Rasarit de soare Titan Oras:Rasarit de soare Titan Partajează Postat Septembrie 19, 2019 Lucrez toata saptamana.O sa fac si pozele cat de curand. Link spre comentariu
bagheraxxl Reputație: 34 Postat Septembrie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 19, 2019 Lucrez toata saptamana.O sa fac si pozele cat de curand.Ai alt nr de contact sau astăzi este închis? Link spre comentariu
mira24 Reputație: 81 Postat Octombrie 28, 2019 Oras:Rasarit de soare Titan Oras:Rasarit de soare Titan Partajează Postat Octombrie 28, 2019 Buna! Nu mai lucrez.as ruga un moderator sa inchida topicul.Va doresc toate cele bune si mult succes tuturor. Multumesc celor care m-au vizitat Link spre comentariu
calugarul69 Reputație: -25 Postat Octombrie 28, 2019 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Octombrie 28, 2019 Buna! Nu mai lucrez.as ruga un moderator sa inchida topicul.Va doresc toate cele bune si mult succes tuturor. Multumesc celor care m-au vizitat Eu as spune sa nu te grabesti. Sa mai astepti putin, sa nu fii nevoita sa faci alt topic. 2 Link spre comentariu
siro1652 Reputație: 63 Postat Noiembrie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2019 si totusi cine este 'available' la numarul ei de tel? Link spre comentariu
Vizitator lady natalia Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2019 Partajează Postat Noiembrie 5, 2019 si totusi cine este 'available' la numarul ei de tel?Eu sau beatrice4u Link spre comentariu
Vizitator lady natalia Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2019 Partajează Postat Noiembrie 5, 2019 Http://ladynatalia.asaj.blogspot.com pt masaj Http://nataliadomina.blogspot.com pt servicii bdsm Link spre comentariu
Vizitator lady natalia Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2019 Partajează Postat Noiembrie 5, 2019 Si Betty are blogul http://beatrice4u.blogspot.com Cand Mira a ppecat ne-a lasat noua cartela si telefonul. Si e mentionat acest aspect si la profil/status/avatar/stare Link spre comentariu
mira24 Reputație: 81 Postat Noiembrie 4, 2020 Oras:Rasarit de soare Titan Oras:Rasarit de soare Titan Partajează Postat Noiembrie 4, 2020 Buna seara tuturor!Daca va era dor de mine va anunt ca am revenit pentru o scurta perioada de timp si sunt disponibila pentru doritorii de masaj erotic de calitate in compania mea va astept cu drag.Aceeasi locatie in Titan Complex Rasarit de Soare. Noul nr de telefon este 0729326044.Iar cadoul este 300 ron/45 de minute. Pt programari va astept pe whatsapp oricand aveti placere sa discutam. Nu stiu exact cat voi fi disponibila dar va tin la curent. Link spre comentariu
siro1652 Reputație: 63 Postat Noiembrie 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2020 Hey, buna, Mira, Bine ai revenit. Este chiar o surpriza placuta pentru ca esti o prezenta placuta. :) Buna seara tuturor!Daca va era dor de mine va anunt ca am revenit pentru o scurta perioada de timp si sunt disponibila pentru doritorii de masaj erotic de calitate in compania mea va astept cu drag.Aceeasi locatie in Titan Complex Rasarit de Soare.Noul nr de telefon este 0729326044.Iar cadoul este 300 ron/45 de minute.Pt programari va astept pe whatsapp oricand aveti placere sa discutam.Nu stiu exact cat voi fi disponibila dar va tin la curent. Link spre comentariu
mira24 Reputație: 81 Postat Noiembrie 4, 2020 Oras:Rasarit de soare Titan Oras:Rasarit de soare Titan Partajează Postat Noiembrie 4, 2020 Hey, buna, Mira, Bine ai revenit. Este chiar o surpriza placuta pentru ca esti o prezenta placuta. :)incerc si maine sa postez cateva fotografii proaspete si dragute pentru voi.mirramasaj.blogspot.com Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Noiembrie 5, 2020 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2020 Http://mirramasaj.blogspot.com Link spre comentariu
mira24 Reputație: 81 Postat Noiembrie 5, 2020 Oras:Rasarit de soare Titan Oras:Rasarit de soare Titan Partajează Postat Noiembrie 5, 2020 Buna seara tuturor!Daca va era dor de mine va anunt ca am revenit pentru o scurta perioada de timp si sunt disponibila pentru doritorii de masaj erotic de calitate in compania mea va astept cu drag.Aceeasi locatie in Titan Complex Rasarit de Soare. Noul nr de telefon este 0729326044.Iar cadoul este 300 ron/45 de minute. Pt programari va astept pe whatsapp oricand aveti placere sa discutam. Nu stiu exact cat voi fi disponibila dar va tin la curent.Hey! Am ajuns in locatie.va astept cu drag! Pupicei!!! Link spre comentariu
bluestar Reputație: 55 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 8, 2020 Buna seara tuturor!Daca va era dor de mine va anunt ca am revenit pentru o scurta perioada de timp si sunt disponibila pentru doritorii de masaj erotic de calitate in compania mea va astept cu drag.Aceeasi locatie in Titan Complex Rasarit de Soare.Noul nr de telefon este 0729326044.Iar cadoul este 300 ron/45 de minute. Pt programari va astept pe whatsapp oricand aveti placere sa discutam.Nu stiu exact cat voi fi disponibila dar va tin la curent. 45 min doar sedinta de masaj sau DTD cu tot cu dusuri ? Link spre comentariu
Vizitator tudor_88 Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2020 Partajează Postat Noiembrie 8, 2020 Pe criza asta 300 pt o labă tristă, ma gandesc de două ori înainte, nu rentează..... Link spre comentariu
mira24 Reputație: 81 Postat Noiembrie 9, 2020 Oras:Rasarit de soare Titan Oras:Rasarit de soare Titan Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 Buna seara,dragalasilor!Maine voi fi toata ziua disponibila pentru programari.cu mare drag va astept,sunt in toame foarte bune,odihnita,fresh. Referitor la intrebarea de mai sus, 45 de minute este sesiunea in sine adica dusurile,masajul,cuddling,stimularea erotica,etc. Dtd de obicei se ajunge cam la ora intreaga. Nu sunt genul care sa se grabeasca, cei care ma cunosc pot confirma acest aspect,cu siguranta voi face tot ce pot sa ne simtim bine impreuna si timpul sa nu fie o problema pt niciunul dintre noi.Cat despre "300 pt o laba trista.." si eu as considera acelasi lucru daca ar fi asa. Pana la urma este o suma destul de frumusica si fiecare dintre noi avem niste asteptari atunci cand alegem servicii de calitate. Insa eu nu sunt genul care sa isi centreze intr-o sedinta atentia pe o "laba trista", nici pe departe. Si aici,cei care au fost la mine pot confirma. Inainte de a face afirmatii eu recomand intai testarea si experienta. Pupici Link spre comentariu
mira24 Reputație: 81 Postat Noiembrie 10, 2020 Oras:Rasarit de soare Titan Oras:Rasarit de soare Titan Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 Buna dimineata,dragalasilor! Eu am ajuns in locatie si va astept cu mare drag sa ne rasfatam.Whatsapp me 0729326044.Va pupic dulce dulce Link spre comentariu
martel Reputație: -33 Postat Noiembrie 10, 2020 Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 De când aveai 24 de ani ești datoare cu pozele. Ai și uitat, normal. Mai trece un an, nu ? 1 1 Link spre comentariu
unaltu Reputație: 48 Postat Noiembrie 10, 2020 Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 Blogul de la adresa beatrice4u.blogspot.com a fost eliminat. Această adresă nu este disponibilă pentru bloguri noi. adio poze... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum