maria_mariaa Reputație: 504 Postat Februarie 4, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Februarie 4, 2022 👅 4 6
costy7 Reputație: 1473 Postat Februarie 4, 2022 Postat Februarie 4, 2022 Eu o urmăresc de mult ,îmi e cam frica că cică e prea frumoasa ,adevărul că mă cam inhib la domnișoare prea frumoase 😜,nu de alta dar eu seamănă cu Ms Bean😜 1 1
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Februarie 5, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Februarie 5, 2022 Hello! 🤗 👅 Disponibilă pt. programări 👅 Pupici 😘😘 1
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Februarie 5, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Februarie 5, 2022 🤗 3 3
zoro905 Reputație: 832 Postat Februarie 5, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 5, 2022 On 2/4/2022 at 7:23 PM, costy7 said: Eu o urmăresc de mult ,îmi e cam frica că cică e prea frumoasa ,adevărul că mă cam inhib la domnișoare prea frumoase 😜,nu de alta dar eu seamănă cu Ms Bean😜 Caut-o cu incredere. NU e frumoasa, e super frumoasa. 1
Victor87 Reputație: 267 Postat Februarie 5, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Februarie 5, 2022 Prima vizită la Maria am avut-o anu trecut,avea locația în lipovei pe str.Martir Ion Miron. Când a deschis ușa ma-am convins ca în realitate parcă e m-ai frumoasă. Atitudine bună,curata,mirosea bine și dinții de un alb imaculat. După duș ma luat de mana să mă conducă în dormitor. Știu că mi-a plăcut asta ma-m simțit ca la școală cand ma lua profa la tablă. Doar că acum diferența o făcea profesoara și nu ieșeam la tablă,mergeam în dormitor. Acțiunea o suge frumos,se mișcă bine,da contre,ma m-ai și provoca sa îi dau bine,da imi amintesc că ma lucrat frumos cu zâmbetul pe buze. 2 1 1
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Februarie 6, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Februarie 6, 2022 Acum 12 ore, Victor87 a spus: Prima vizită la Maria am avut-o anu trecut,avea locația în lipovei pe str.Martir Ion Miron. Când a deschis ușa ma-am convins ca în realitate parcă e m-ai frumoasă. Atitudine bună,curata,mirosea bine și dinții de un alb imaculat. După duș ma luat de mana să mă conducă în dormitor. Știu că mi-a plăcut asta ma-m simțit ca la școală cand ma lua profa la tablă. Doar că acum diferența o făcea profesoara și nu ieșeam la tablă,mergeam în dormitor. Acțiunea o suge frumos,se mișcă bine,da contre,ma m-ai și provoca sa îi dau bine,da imi amintesc că ma lucrat frumos cu zâmbetul pe buze. Hei, îți mulțumesc pt. aprecieri! Te mai aștept cu drag 🤗
marcustm Reputație: 139 Postat Februarie 6, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 6, 2022 Am revizitat-o pe Maria, după mult timp de la vizita anterioara, și ma bucur ca am ales sa o revăd. Am regăsit o femeie f frumoasa (parca mai frumoasa ca data trecuta). Are un chip f frumos si un corp, de asemenea, frumos. După dusul de rigoare, am revenit și acțiunea a fost una foarte reușită, cu OP (opțiunea mea la orice intalnire) foarte bun, cu deep reusit și cu priviri foarte incitante. NP a fost foarte bun, cu implicare din partea ei , și presărat cu picanterii din partea ei, ceea ce a fost minunat. Concluzionând, a fost o vizita foarte reușită, pe care o voi mai repeta dacă voi avea oportunitatea de a o mai vizita. Ca și note, sunt aproape 10 pe linie. Mulțumesc Maria, pentru compania ta minunata. 1
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Februarie 6, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Februarie 6, 2022 Acum 3 ore, marcustm a spus: Am revizitat-o pe Maria, după mult timp de la vizita anterioara, și ma bucur ca am ales sa o revăd. Am regăsit o femeie f frumoasa (parca mai frumoasa ca data trecuta). Are un chip f frumos si un corp, de asemenea, frumos. După dusul de rigoare, am revenit și acțiunea a fost una foarte reușită, cu OP (opțiunea mea la orice intalnire) foarte bun, cu deep reusit și cu priviri foarte incitante. NP a fost foarte bun, cu implicare din partea ei , și presărat cu picanterii din partea ei, ceea ce a fost minunat. Concluzionând, a fost o vizita foarte reușită, pe care o voi mai repeta dacă voi avea oportunitatea de a o mai vizita. Ca și note, sunt aproape 10 pe linie. Mulțumesc Maria, pentru compania ta minunata. Îți mulțumesc pt. cuvintele frumoase și mă bucur că te-am revăzut 😋 Te mai aștept cu drag 🤗
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Februarie 6, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Februarie 6, 2022 👅 Disponibilă pt. programări până seara târziu 👅
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Februarie 7, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Februarie 7, 2022 Bună, dragilor! 🤗 👅 Disponibilă pt. programări 👅
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Februarie 8, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Februarie 8, 2022 Bună dimineața! ❤️ Disponibilă pt. programări! 😋 1 1
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Februarie 8, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Februarie 8, 2022 ❌ INDISPONIBILĂ ❌
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Martie 4, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Martie 4, 2022 🤗 Bună dimineața, dragii mei! 🤗 Am revenit pt. câteva zile și voi fi disponibilă începând cu ora 14:00. Pt. detalii și programări, vă aștept la tel. sau pe Whatsapp. 👅 Serviciile mele sunt: 👅 - Oral protejat / neprotejat în funcție de igienă; - Normal Protejat, 69, Fk, COB, atingeri, mici fantezii, duș împreună, masaj; - Accept anilingus și cunilingus. * ANAL și CIM nu accept indiferent de suma oferită! Cadoul este de 200 lei / 30 min., 350 lei / 1h. Zona Bălcescu - 0750691746 Vă doresc o primăvară frumoasă și întâlniri cât mai reușite! 😋 😘 Pupici 😘 3
Scrat_one Reputație: 67 Postat Martie 4, 2022 Postat Martie 4, 2022 Intreb si eu ... domnisoara nu ar trebui trecuta in top, la cate recenzii pozitive are ? Merita ! 1
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Martie 4, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Martie 4, 2022 Vreau să le mulțumesc celor care vin cu aprecieri și propuneri la Top.. Dar, nu cred că are așa multă importanță dacă voi reveni la Top sau nu, pt. mine cel puțin 😋 Consider că e cu mult mai important ca întâlnirile noastre să fie cât mai reușite și să reveniți cu drag 🤗🤗 * Disponibilă până târziu 😘 Vă pupăcesc 😘 5 2
costy7 Reputație: 1473 Postat Martie 4, 2022 Postat Martie 4, 2022 Acum 12 minute, maria_mariaa a spus: Vreau să le mulțumesc celor care vin cu aprecieri și propuneri la Top.. Dar, nu cred că are așa multă importanță dacă voi reveni la Top sau nu, pt. mine cel puțin 😋 Consider că e cu mult mai important ca întâlnirile noastre să fie cât mai reușite și să reveniți cu drag 🤗🤗 * Disponibilă până târziu 😘 Vă pupăcesc 😘 Cat de târziu😜
Giorgio1975 Reputație: 111 Postat Martie 4, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Martie 4, 2022 8 hours ago, maria_mariaa said: 🤗 Bună dimineața, dragii mei! 🤗 Am revenit pt. câteva zile și voi fi disponibilă începând cu ora 14:00. Pt. detalii și programări, vă aștept la tel. sau pe Whatsapp. 👅 Serviciile mele sunt: 👅 - Oral protejat / neprotejat în funcție de igienă; - Normal Protejat, 69, Fk, COB, atingeri, mici fantezii, duș împreună, masaj; - Accept anilingus și cunilingus. * ANAL și CIM nu accept indiferent de suma oferită! Cadoul este de 200 lei / 30 min., 350 lei / 1h. Zona Bălcescu - 0750691746 Vă doresc o primăvară frumoasă și întâlniri cât mai reușite! 😋 😘 Pupici 😘 Pana cand stai? 1
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Martie 5, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Martie 5, 2022 Disponibilă pentru voi pana târziu! 🥰 2 4
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Martie 6, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Martie 6, 2022 Hello dragilor! ❤️ Disponibilă pană târziu, va aștept cu drag! 🥰 pupici😘😘😘
Giorgio1975 Reputație: 111 Postat Martie 6, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Martie 6, 2022 Maria , esti fantasatica. Cat mai stai in Timisoara? 1
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Martie 7, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Martie 7, 2022 🤗 Bună, frumoșilor! 🤗 Disponibilă pt. programări până seara târziu 👅 Vă pupăcesc😘😘
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Martie 8, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Martie 8, 2022 Disponibilă pentru programări, va pupacesc! 😘😘 4 3
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Martie 9, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Martie 9, 2022 Bună dimineața! ❤️ Disponibilă pt. programări! 😋
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Martie 10, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Martie 10, 2022 🤗 Neața, dragilor! 🤗 Ultimele zile în Tm 😋 Disponibilă pt. programări până seara târziu 👅 Pupii😘😘 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum