Sari la conținut

Roxanica29 - topic nou - 0799032535 / 0790507725

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

Postat

Salutare la toată lumea.
Am promis ca am sa fac o recenzie pentru Roxanica29.
Prima întâlnire am avut.o pe dezrobirii. Am contacta.o folosind publi24.
Am stabilit la telefon și preț și oferta.
Oferta a fost 150/300.
Am ajuns la locație destul de ușor și m.a întâmpinat în usa o tipa bruneta și cu u zambet larg și cu o voce foarte plăcută.
Pe vremea aceea avea o poza postata pe publi cu un tricou prin care puteai sa " vezi " cu putea gândului și a imaginației o pereche de sâni tari și tupeiști de adolescentina de mărimea perfecta pentru a încăpea în palma mea.
Sa nu uit ca la aceasta fata dusul inainte este OBLIGATOIU și la tine și la ea. Prosoape curate.
La prima întâlnire nu a pre a fost vb GFE ( următoarele întâlniri GFE a fost real) datorita faptului probabil ca nu ne cunoșteam,am trecut destul de repede la oral protejat ( cerut de mine protejat) și normal la de protejat. A fost misionar și ea deasupra.  Felul în care acesta m.a " lucrat" a fost ceva deosebit ( pentru mine) încet și cu atenție, nu cu ochii închiși și atenta la ce.mi doresc.
Nu m.am putut abține și am plătit pentru o ora pentru ca am mai vrut încă odată.
După dus, am mai stat de vorba și apoi a început sa ma " pregătească" pentru a-l 2-lea număr...care pot spune pentru mine ca a fost super.
Nu este niciodată cu ochii pe ceas iar eu cred ca am stat mult peste o ora.
După aceasta experienta am mai revenit de mai multe ori și am sa mai revin.
Ce nu mi.a plăcut...este locația de la Dacia...pensiunea aceea...
Și acum notele:

Prestatie: 9 ( cred ca 10 este perfecțiune - știu, o sa.mi spuneți ca de ce am dat "100" la început și acum " m.ma intors" , ei poate entuziasmul primei mele postări aici).
Locație dezrobirii: 8
Locație dacia: 6
Curatenie: 10 ( fata schimba cearceafuri după fiecare client).
Pret: foarte bun/prestație
Aspect: 10 - are niște sâni...waw!
GFE: prima data : 6
GFE: După ce ne.am cunoscut :9

Cam atât este recenzia mea.
Salutare la toată lumea bună de aici.

• Like 2
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 16 minute, g2br13l a spus:

Ioioio1 felicitări. Acum te întreb eu. Cum ți se pare ce ai scris, fata de recomandarea de la început? 

Mda, ai dreptate...sunt novice...dar cu ceva îndrumări de la voi cred ca a fost mult mai bine decât la început.

Mulțumesc frumos! 

PS. O sa urmeze (nu aici) o alta recenzie DEZASTRU.

Bafta multa și sa auzim de bine!

• Like 1
Postat
6 minutes ago, Ioioio1 said:

Mda, ai dreptate...sunt novice...dar cu ceva îndrumări de la voi cred ca a fost mult mai bine decât la început.

Mulțumesc frumos! 

PS. O sa urmeze (nu aici) o alta recenzie DEZASTRU.

Bafta multa și sa auzim de bine!

Nu e problema, cu un pic de bunăvoința, toată lumea învață. 

Daca recenzia care urmează este negativa, te rog eu mult sa o faci cât mai detaliata. 

• Like 1
Vizitator roxanica29
Reputație: 0
Postat

Buna, astazi disponibila in zona Dacia, pana la ora 17.

0727977787

Vizitator roxanica29
Postat
La 31.08.2021 la 11:03, roxanica29 a spus:

Buna, astazi disponibila in zona Dacia, pana la ora 17.

0727977787

Disponibila astazi pana la ora 16. 

• Oras:Constanta
Postat

Pune te rog niste poze mai recente. Am rasfoit topicul tau si nu am gasit nimic nimic.

Vizitator roxanica29
Postat
La 08.09.2021 la 9:20, roxanica29 a spus:

Disponibila astazi pana la ora 16. 

Zona dacia

0727.977.787

Postat
La 11.09.2021 la 9:17, roxanica29 a spus:

Zona dacia

0727.977.787

Roxanica nu e rea ca și servicii e de un 8 ca nota generală chiar un punct mai mult pt.sani.Am văzut că locațiile lasa de dorit respectiv Dacia și Dezrobirii.       Pe mine m a futut in alta locație fată de cele de mai sus.intr un bloc de garsoniere după Cora spre Cet.o infectie.Dupa futaiul cu ea care a fost binisor am avut proasta inspiratie să o întreb dacă mai are altceva de futut .Mi a zis ca da și a chemat un dinozaur de femeie care a iesit pe cant din bucătărie.M am speriat. Am mulțumit.Mi am luat încălțămintea la subrat și m am încălțat în mașina. 

• Mersi 1
  • Haha 2
  • Minus 1
Postat

@premix mai lucrează cu cineva??? Eu nu am știut...tot timpul când am fost la ea a fost singura.

Adevărat ca locațiile nu sunt premium dar prestația pentru mine a fost de recomandat și de revenit. Bănuiesc ca dacă ar folosi alta locație mai premium și prețul ar creste.

Bafta și numai bine!

Postat

Eu prefer o locație ca cea din Dezrobirii unde ai intimitate decât un apartament undeva în oraș unde " poți da cu nasul" de o cunoștință. Adevărat, locația de la Dacia la pensiune, este cam nașpa...îmi da sentimentul de nesiguranță...

Bafta multa.

• Mersi 1
Postat
Acum 29 minute, Ioioio1 a spus:

@premix mai lucrează cu cineva??? Eu nu am știut...tot timpul când am fost la ea a fost singura.

Adevărat ca locațiile nu sunt premium dar prestația pentru mine a fost de recomandat și de revenit. Bănuiesc ca dacă ar folosi alta locație mai premium și prețul ar creste.

Bafta și numai bine!

Cum am zis..prestația e bună.Locatia un ghetou pe la pod la butelii..Mie mi a scos o morsa din bucătărie  de m am speriat. La pret dacă umblă in plus.pierde.Daca nu și aduce aminte ii pot improspata memoria. 

• Mersi 1
  • Minus 1
Vizitator roxanica29
Postat
La 03.10.2021 la 22:27, Ioioio1 a spus:

@roxanica29 bună. Nu ai mai postat nimic în ultima vreme...

Te pup.

Bună, nu am mai lucrat. 

O sa deschid telefonul de luni, dar disponibila numai pentru cei cu care m-am cunoscut deja pentru ca o sa fiu disponibila destul de puțin timp. 

😚🤗

Postat
Acum 5 ore, roxanica29 a spus:

Bună, nu am mai lucrat. 

O sa deschid telefonul de luni, dar disponibila numai pentru cei cu care m-am cunoscut deja pentru ca o sa fiu disponibila destul de puțin timp. 

😚🤗

Bună Roxana.

Am încercat sa te contactez în PM dar nu cred ca.ti este funcțional sau nu ma pricep eu...

Cum sa fac sa dau de tine fiind un client mai vechi al tău? Nu am mai fost de ceva vreme dar doresc sa revin..😘😉

Postat

a scris destul de clar dar repetăm cuvintele domnișoarei: "O sa deschid telefonul de luni"

Postat
Acum 14 minute, carbone77 a spus:

a scris destul de clar dar repetăm cuvintele domnișoarei: "O sa deschid telefonul de luni"

Mulțumesc frumos.

Ma refeream la PM de aici de pe site și nu de la tel ei privat.

Bafta multă!

Vizitator roxanica29
Postat
La 16.10.2021 la 13:51, Ioioio1 a spus:

Bună Roxana.

Am încercat sa te contactez în PM dar nu cred ca.ti este funcțional sau nu ma pricep eu...

Cum sa fac sa dau de tine fiind un client mai vechi al tău? Nu am mai fost de ceva vreme dar doresc sa revin..😘😉

Aveam mesageria plina. Acum merge. Pup

Vizitator roxanica29
Postat

Disponibila astazi pana la ora 15. 

0727977787

Vizitator roxanica29
Postat

Disponibilă astăzi pana la ora 15. 

0727977787

Vizitator roxanica29
Postat
La 29.10.2021 la 9:38, roxanica29 a spus:

Disponibilă astăzi pana la ora 15. 

0727977787

Dispo astăzi zona Dacia. Pana la ora 15

Postat
5 hours ago, roxanica29 said:

Dispo astăzi zona Dacia. Pana la ora 15

Pasarica,gaseste-ti o locatie calumea.Sunt multi care te-ar vizita ca esti fata frumoasa,dar nu in ghetoul ala de pensiune.

Fa-ti curaj si fa o schimbare,treci la nivelul urmator.

• Like 1
  • Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici
Postat
Acum 20 minute, gigi brecu a spus:

Fa-ti curaj si fa o schimbare,treci la nivelul urmator.

Cu tristete o spun, nivelul urmator pentru roxanica ar fii mai rau decat actualul. Nu are cum sa dea timpul inapoi sa aiba iar macar 30 de ani. 

Daca ii convine la Barzoti asta e nivelul actual mai sus nu mai poate, a fost mai sus, la timpul trecut. 

Sper sa ma insel, vom vedea. 

• Like 1
  • Minus 1

Postat
Acum 49 minute, doncta a spus:

Cu tristete o spun, nivelul urmator pentru roxanica ar fii mai rau decat actualul. Nu are cum sa dea timpul inapoi sa aiba iar macar 30 de ani. 

Daca ii convine la Barzoti asta e nivelul actual mai sus nu mai poate, a fost mai sus, la timpul trecut. 

Sper sa ma insel, vom vedea. 

coclititilor vreti sa futeti fete frumoase in vile de lux la preturi de filipine. unele au apartamente,intradevar inchiriate, mai frumoase decat cocinele in care stati voi inghesuiti cate 3-4. natie de pretentiosi,basinosi cu aere de monaco. nu mai bagati mana in buzunar ca va inteapa aricii, uitati-va pe fluturasul de salariu si treziti-va la realitate

• Haha 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...