Sari la conținut

Roxanica29 - topic nou - 0799032535 / 0790507725

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

Vizitator roxanica29
Reputație: 0
La 06.04.2022 la 11:16, Baldyman a spus:

Și ce faci de la 9 la 15? Îți rozi unghiile ca  nu mai ai bani de pacanele?

Sa nu spui ca ai renunțat la ambele obiceiuri!

😅😅😅 

Asta da! 

Asta fac! 

Eu fac asta de la 9 pana la 15, dar tu ești prost 24/24 😅😅😅imi pare rau pt tine. 

Link spre comentariu
Vizitator Roxanica1
La 19.04.2022 la 7:28, Vizitator roxanica29 a spus:

0727977787

Bună,

Disponibila mâine intre 9-16

Zona Dacia

0727.977.787

Link spre comentariu
Vizitator Roxanica1
Acum 4 minute, Ioioio1 a spus:

Bună.

Roxana tu ești Roxanica29? 

Ți.ai schimbat contul?

Bună,

Da, eu 😊

Prezentă✌

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
Acum 3 ore, Roxanica1 a spus:

:) "mulțumesc "

Cred ca esti prea bazata pe tine pentru noi "muritorii de rand" din moment ce ne arunci, asa zeflemista, niste neinformatii. Nimic despre CE, DESPRE  CAT, CUM, UNDE... Nu inteleg de ce mai folosesti forumul din moment ce nu oferi niste informatii utile.... sau nu prea ai timp din cauza ingramadirii de clienti?

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator Roxanica1
Acum 6 ore, playmaker a spus:

Cred ca esti prea bazata pe tine pentru noi "muritorii de rand" din moment ce ne arunci, asa zeflemista, niste neinformatii. Nimic despre CE, DESPRE  CAT, CUM, UNDE... Nu inteleg de ce mai folosesti forumul din moment ce nu oferi niste informatii utile.... sau nu prea ai timp din cauza ingramadirii de clienti?

Nu e vb de timp. Timp îmi fac. Dar nu am chef! Și nu am chef de aceleași subiecte cum este și cel cu locația..  

Dacă nu am vb pe subiectul asta de m am plictisit. Dacă omul spune locația, de ce trebuie iar si iar comentat despre asta? Și mie nu mi place sa ma repet  dar NU TE OBLIGA NIMENI SA MERGI ACOLO! 

Cine vrea detalii cu privire la preț,servicii, ma poate suna. Ca de aceea exista un nr de contact. Nu labareala multă..ca de labareala multă, da ,n-am timp. 

Si app, nu ma intereseaza statutul tău "muritorule de foame",  cum te-ai autointitulat. Ironia ta..vax albina. O zi frumoasă  să ai!! 

Link spre comentariu
Acum 9 ore, Roxanica1 a spus:

Nu e vb de timp. Timp îmi fac. Dar nu am chef! Și nu am chef de aceleași subiecte cum este și cel cu locația..  

Dacă nu am vb pe subiectul asta de m am plictisit. Dacă omul spune locația, de ce trebuie iar si iar comentat despre asta? Și mie nu mi place sa ma repet  dar NU TE OBLIGA NIMENI SA MERGI ACOLO! 

Cine vrea detalii cu privire la preț,servicii, ma poate suna. Ca de aceea exista un nr de contact. Nu labareala multă..ca de labareala multă, da ,n-am timp

Si app, nu ma intereseaza statutul tău "muritorule de foame",  cum te-ai autointitulat. Ironia ta..vax albina. O zi frumoasă  să ai!! 

Aici m-ai prins. Jos palaria! Am facut, fac si am sa fac la labe la pozele tale pana m-o lua capul 🤣🤣🤣

• Haha 2
Link spre comentariu
Vizitator Charlie_h
La 23.06.2022 la 6:39, Roxanica1 a spus:

Nu e vb de timp. Timp îmi fac. Dar nu am chef! Și nu am chef de ac

Buna Roxana, poate ca, dincolo de arogante,  sunt și dorințele celor ce vor sa te cunoască și au rețineri doar datorită locatiei…

Eu te-am vizitat acolo, tu mi-ai lăsat o impresie f buna, însă nu am mai apelat la serv tale doar datorită locatiei, deși as fi vrut…

poate gasesti ceva in regim de colaborare cu alte colege, într-un spațiu mai optim pentru igiena și serviciile tale …tu te ridici mult peste nivelul locatiei și este păcat ca decizia fiecăruia sa fie influențată de un aspect ce nu tine neaparat de prestația si implicarea ta..

poate te mai gândești la acest aspect…

multumesc și All the Best!💋

Link spre comentariu

Vizitator Roxanica1
Acum 2 ore, Charlie_h a spus:

Buna Roxana, poate ca, dincolo de arogante,  sunt și dorințele celor ce vor sa te cunoască și au rețineri doar datorită locatiei…

Eu te-am vizitat acolo, tu mi-ai lăsat o impresie f buna, însă nu am mai apelat la serv tale doar datorită locatiei, deși as fi vrut…

poate gasesti ceva in regim de colaborare cu alte colege, într-un spațiu mai optim pentru igiena și serviciile tale …tu te ridici mult peste nivelul locatiei și este păcat ca decizia fiecăruia sa fie influențată de un aspect ce nu tine neaparat de prestația si implicarea ta..

poate te mai gândești la acest aspect…

multumesc și All the Best!💋

Bună,

O sa mă gândesc și la acest aspect în viitorul apropiat. Din păcate, în acest moment, nu pot lucra foarte multe ore pe zi și atunci, m-a avantajat mai mult acel loc din anumite puncte de vedere. Pe viitor, dacă revin la un program normal, o sa fac în asa fel sa schimb și locația. 😘

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...