Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2018 Postat Iulie 9, 2018 Sunt alte insule mai frumoase.Cred ca James Bond Island este mai usor de accesat din Phuket.Pentru peisaje mai frumoase, desi plaja si apa nu face cinste, recomand Railay Beach, la 10 minute cu longtail boat de Ao Nang(Krabi), de unde poti sa iei si 4 islands tour. Preturile nu sunt mari in perioada asta.Multumesc frumos ! Era planificata o plimbare in zona pentru anul asta, dar cand dai 1800 Euro pe un obiectiv foto, nu prea iti mai ramane si buget de umblat aiurea, asta este. :) Eu nu ma laud cu ce nu am. Poate la anul... 2
khun lev miskin Reputație: 87 Postat Iulie 9, 2018 Postat Iulie 9, 2018 Multumesc frumos ! Era planificata o plimbare in zona pentru anul asta, dar cand dai 1800 Euro pe un obiectiv foto, nu prea iti mai ramane si buget de umblat aiurea, asta este. :) Eu nu ma laud cu ce nu am. Poate la anul...Tot pentru peisaje, si tot in Phuket, recomand barul Baba Nest de la Sri Panwa, hotel detinut de un star TV din Thailanda.Cazarea e foarte scumpa, dar poti sa mergi la Baba Nest.Trebuie sa consumi de minim 2000 THB de persoana, cred.
parintele pipilica Reputație: 42 Postat Iulie 9, 2018 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Iulie 9, 2018 :pope
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2018 Postat Iulie 9, 2018 Tot pentru peisaje, si tot in Phuket, recomand barul Baba Nest de la Sri Panwa, hotel detinut de un star TV din Thailanda.Cazarea e foarte scumpa, dar poti sa mergi la Baba Nest.Trebuie sa consumi de minim 2000 THB de persoana, cred.Multumesc ! Punem pe hartie, bine de stiut !
black29 Reputație: 460 Postat Iulie 9, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iulie 9, 2018 Baa, are printesa asa ceva? 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2018 Postat Iulie 9, 2018 Pe topicul deschis de mine Mai poposesc adeseori feline. Leoaice, pisicuțe, chiar si pume Suficient ca unii sa producă spume. :)
dantas Reputație: 155 Postat Iulie 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 9, 2018 pune mah, poze din Venezuela din jungla, din Zanzibar, din Magadascar, din Tirol, nu din mall-uri. Un skidiving, ceva? nu stii din astea, ca esti singur si nu ai cu cine te duce, te macina ura si impotenta. Bai cacatule, nu ai rezista nici 10 minute la o bere cu noi, tute-n gatu matii de labar, ca ti-am da jet instant. Nici in cur nu te mai fute nimeni, ca esti urat, janghinaAm fost eu in Zanzibar, m-a deprimat saracia alora. Am si facut vaccin aiurea ca nu era obligatoriu.
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 9, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 9, 2018 E trist să vezi cum unii purtători de pulă (probabil ilegal), nu au coaie.A bon entendeur, salut! 1 3
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2018 Postat Iulie 9, 2018 Concursul se apropie de final, Iubiti-va, probabil si anal. Nimic nu va mai ca-n vremea lor, Iubitelor, Prințeselor 1
xoxotalent Reputație: -617 Postat Iulie 9, 2018 Postat Iulie 9, 2018 Multumesc frumos ! Era planificata o plimbare in zona pentru anul asta, dar cand dai 1800 Euro pe un obiectiv foto, nu prea iti mai ramane si buget de umblat aiurea, asta este. :) Eu nu ma laud cu ce nu am. Poate la anul...asa e cand esti prosteu am pus 18 sute pa rosu si am facut 36 da sutecu astia 36 da sute am futut 4printese si de restul ma duc in vietnam sa traiesc ca un rege
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2018 Postat Iulie 9, 2018 asa e cand esti prosteu am pus 18 sute pa rosu si am facut 36 da sutecu astia 36 da sute am futut 4printese si de restul ma duc in vietnam sa traiesc ca un regeFelicitari ! Eu nu joc la ruleta/blackjack sau altele asemenea. Si nici nu prea am noroc, de felul meu. :) Distractie placuta ! 2
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2018 Postat Iulie 9, 2018 Felicitari ! Eu nu joc la ruleta/blackjack sau altele asemenea. Si nici nu prea am noroc, de felul meu. :) Distractie placuta !Cel mai probabil ai noroc in iubire :)
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 9, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 9, 2018 Felicitari ! Eu nu joc la ruleta/blackjack sau altele asemenea. Si nici nu prea am noroc, de felul meu. :) Distractie placuta ! Cel mai probabil ai noroc in iubire :)Si dacă ai puterea de a dinamiza aceste mișcări ale...momentului, de cate ori îți vine!Ce te faci, mai stai să alegi? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2018 Postat Iulie 9, 2018 Si dacă ai puterea de a dinamiza aceste mișcări ale...momentului, de cate ori îți vine!Ce te faci, mai stai să alegi?Probabil... nu ! :)
_comisarul_ Reputație: -328 Postat Iulie 9, 2018 Oras:T O K Y O Oras:T O K Y O Postat Iulie 9, 2018 Dar concurs libidinosul sef nu se organizeaza ? 2 5
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 9, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 9, 2018 Probabil... nu ! :)Inseamna că doar cei cărora le e teamă de propria libertate de a alege...nu vor ajunge in acel punct ultim.Că sunt si unii care ajung căzuți in cap...e partea a doua!Se observă foarte clar si exact la cei cu foarte mulți bani... 19 18
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 9, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 9, 2018 Un exemplu aici... 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Iulie 10, 2018 Oras:aer Oras:aer Postat Iulie 10, 2018 Cica confirm!(e si el vanitos,exagerat,exact ca si mine) :))...same shit,different toilet paper,astia nu se schimba nici daca ar avea 16 vieti,si cu asta basta.... Altu' care nu vrea sa-i fie patata imaginea cu (ne)adevaruri scrise,care pot fi vazute de acele domnite,distinse,ori de catre acei recenzatori?/recenzori? corecti,cat si de cei care apreciaza umorul fortat si imprumutat,stangaci,al 'cutrelor batrane',care se cred ei...umblate prin viata cum umbla mancarea prin intestine...lorzii buchetelor de garoafe...doar la unele,la altele cu 'fa','marsh fa','te sparg'(iti sparg mufa)... ăăă,prin karaoke,normal,ce,s-a inteles altceva? :))... Nu vreau sa ma laud,DAR :)...cica veste antiglont,hartii,riscuri,de parca are restul lumii vreo legatura cu setea unora de a fi vazuti ca niste martiri oricu setea de putere combinata cu frica ...ceai -de sunatoare- ma...
thecat Reputație: 10279 Postat Iulie 10, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iulie 10, 2018 Cica confirm!(e si el vanitos,exagerat,exact ca si mine) :))...same shit,different toilet paper,astia nu se schimba nici daca ar avea 16 vieti,si cu asta basta.... Altu' care nu vrea sa-i fie patata imaginea cu (ne)adevaruri scrise,care pot fi vazute de acele domnite,distinse,ori de catre acei recenzatori?/recenzori? corecti,cat si de cei care apreciaza umorul fortat si imprumutat,stangaci,al 'cutrelor batrane',care se cred ei...umblate prin viata cum umbla mancarea prin intestine...lorzii buchetelor de garoafe...doar la unele,la altele cu 'fa','marsh fa','te sparg'(iti sparg mufa)... ăăă,prin karaoke,normal,ce,s-a inteles altceva? :))... Nu vreau sa ma laud,DAR :)...cica veste antiglont,hartii,riscuri,de parca are restul lumii vreo legatura cu setea unora de a fi vazuti ca niste martiri oricu setea de putere combinata cu frica ...ceai -de sunatoare- ma... ;) 1
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iulie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 10, 2018 ceva printese noi ... au mai aparut? sau mergem tot la alea vechi? intreb si eu asa ... ca-s in trecere pe aici, vorba cuiva:-Toti suntem in trecere pe lumea asta.parerea mea :hihat 2 3
roncea Reputație: 4 Postat Iulie 10, 2018 Postat Iulie 10, 2018 Concursul se apropie de final, Iubiti-va, probabil si anal. Nimic nu va mai ca-n vremea lor, Iubitelor, Prințeselor Vezi ca mai nou unele prințesă au pula. Nefuncțional, ce-i drept
khun lev miskin Reputație: 87 Postat Iulie 10, 2018 Postat Iulie 10, 2018 Parca @picon ii zicea aleia, @Lana, "printeso, te rog, nu te baga in conflicte", iar ea il apela cu "nobil domn".Pe alea mai urate, cum e @corinavip, le ia cu "distinsa domnita". Dr.Parnassus, nu te supara pe picon, nu e prea diferit de tine. Sa va luati vesta antiglont si hartie de la Minister.Plus stampila de confirmare. Ai de :) mea, colericule, ce tentativa penibila de humblebrag esti, cred ca la betie nu mai are nimeni loc de tine.
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2018 Postat Iulie 10, 2018 ... Dr.Parnassus, nu te supara pe picon, nu e prea diferit de tine.... Credeam ca sunt unic pe forum! :)
khun lev miskin Reputație: 87 Postat Iulie 10, 2018 Postat Iulie 10, 2018 Credeam ca sunt unic pe forum! :)Din pacate pentru tine, nu esti primul, nici ultimul, insa nici singurul babalac, care apeleaza curvele cu "printesa".Picon ti-a luat-o inainte.
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2018 Postat Iulie 10, 2018 Folosesc acest termen din noiembrie 2017.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum