Sari la conținut

Concurs - Prințesă

Vizitator dr parnassus

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sunt alte insule mai frumoase.

Cred ca James Bond Island este mai usor de accesat din Phuket.

Pentru peisaje mai frumoase, desi plaja si apa nu face cinste, recomand Railay Beach, la 10 minute cu longtail boat de Ao Nang(Krabi), de unde poti sa iei si 4 islands tour.

Preturile nu sunt mari in perioada asta.

Multumesc frumos ! Era planificata o plimbare in zona pentru anul asta, dar cand dai 1800 Euro pe un obiectiv foto, nu prea iti mai ramane si buget de umblat aiurea, asta este. :) Eu nu ma laud cu ce nu am.

Poate la anul...

• Like 2
Postat

Multumesc frumos ! Era planificata o plimbare in zona pentru anul asta, dar cand dai 1800 Euro pe un obiectiv foto, nu prea iti mai ramane si buget de umblat aiurea, asta este. :) Eu nu ma laud cu ce nu am.

Poate la anul...

Tot pentru peisaje, si tot in Phuket, recomand barul Baba Nest de la Sri Panwa, hotel detinut de un star TV din Thailanda.

Cazarea e foarte scumpa, dar poti sa mergi la Baba Nest.Trebuie sa consumi de minim 2000 THB de persoana, cred.

Vizitator
Postat

Tot pentru peisaje, si tot in Phuket, recomand barul Baba Nest de la Sri Panwa, hotel detinut de un star TV din Thailanda.

Cazarea e foarte scumpa, dar poti sa mergi la Baba Nest.Trebuie sa consumi de minim 2000 THB de persoana, cred.

Multumesc ! Punem pe hartie, bine de stiut !

Vizitator dr parnassus
Postat

Pe topicul deschis de mine 

Mai poposesc adeseori feline. 

Leoaice, pisicuțe, chiar si pume 

Suficient ca unii sa producă spume. 

:)

• Oras:Bucuresti
Postat

pune mah, poze din Venezuela din jungla, din Zanzibar, din Magadascar, din Tirol, nu din mall-uri. Un skidiving, ceva? nu stii din astea, ca esti singur si nu ai cu cine te duce, te macina ura si impotenta. Bai cacatule, nu ai rezista nici 10 minute la o bere cu noi, tute-n gatu matii de labar, ca ti-am da jet instant. Nici in cur nu te mai fute nimeni, ca esti urat, janghina

Am fost eu in Zanzibar, m-a deprimat saracia alora. Am si facut vaccin aiurea ca nu era obligatoriu.

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

E trist să vezi cum unii purtători de pulă (probabil ilegal), nu au coaie.

A bon entendeur, salut!

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator dr parnassus
Postat

Concursul se apropie de final, 

Iubiti-va, probabil si anal. 

Nimic nu va mai ca-n vremea lor, 

Iubitelor, Prințeselor 

• Like 1
Postat

Poate la anul...

asa e cand esti prost

eu am pus 18 sute pa rosu si am facut 36 da sute

cu astia 36 da sute am futut 4printese si de restul ma duc in vietnam sa traiesc ca un rege

Vizitator
Postat

asa e cand esti prost

eu am pus 18 sute pa rosu si am facut 36 da sute

cu astia 36 da sute am futut 4printese si de restul ma duc in vietnam sa traiesc ca un rege

Felicitari ! Eu nu joc la ruleta/blackjack sau altele asemenea. Si nici nu prea am noroc, de felul meu. :) Distractie placuta !

• Like 2
Vizitator dr parnassus
Postat

Felicitari ! Eu nu joc la ruleta/blackjack sau altele asemenea. Si nici nu prea am noroc, de felul meu. :) Distractie placuta !

Cel mai probabil ai noroc in iubire 

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cel mai probabil ai noroc in iubire

Si dacă ai puterea de a dinamiza aceste mișcări ale...momentului, de cate ori îți vine!Ce te faci, mai stai să alegi?
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Si dacă ai puterea de a dinamiza aceste mișcări ale...momentului, de cate ori îți vine!Ce te faci, mai stai să alegi?

Probabil... nu ! :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Probabil... nu ! :)

Inseamna că doar cei cărora le e teamă de propria libertate de a alege...nu vor ajunge in acel punct ultim.Că sunt si unii care ajung căzuți in cap...e partea a doua!Se observă foarte clar si exact la cei cu foarte mulți bani...

• Like 19
  • Minus 18
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Un exemplu aici...

post-143417-0-55244700-1531178432_thumb.png

• Minus 1
  • Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Cica confirm!(e si el vanitos,exagerat,exact ca si mine) :))...same shit,different toilet paper,astia nu se schimba nici daca ar avea 16 vieti,si cu asta basta....

Altu' care nu vrea sa-i fie patata imaginea cu (ne)adevaruri scrise,care pot fi vazute de acele domnite,distinse,ori de catre acei recenzatori?/recenzori? corecti,cat si de cei care apreciaza umorul fortat si imprumutat,stangaci,al 'cutrelor batrane',care se cred ei...umblate prin viata cum umbla mancarea prin intestine...lorzii buchetelor de garoafe...doar la unele,la altele cu 'fa','marsh fa','te sparg'(iti sparg mufa)... ăăă,prin karaoke,normal,ce,s-a inteles altceva? :))...

Nu vreau sa ma laud,DAR :)...cica veste antiglont,hartii,riscuri,de parca are restul lumii vreo legatura cu setea unora de a fi vazuti ca niste martiri ori

cu setea de putere combinata cu frica ...ceai -de sunatoare- ma...

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Cica confirm!(e si el vanitos,exagerat,exact ca si mine) :))...same shit,different toilet paper,astia nu se schimba nici daca ar avea 16 vieti,si cu asta basta....

Altu' care nu vrea sa-i fie patata imaginea cu (ne)adevaruri scrise,care pot fi vazute de acele domnite,distinse,ori de catre acei recenzatori?/recenzori? corecti,cat si de cei care apreciaza umorul fortat si imprumutat,stangaci,al 'cutrelor batrane',care se cred ei...umblate prin viata cum umbla mancarea prin intestine...lorzii buchetelor de garoafe...doar la unele,la altele cu 'fa','marsh fa','te sparg'(iti sparg mufa)... ăăă,prin karaoke,normal,ce,s-a inteles altceva? :))...

Nu vreau sa ma laud,DAR :)...cica veste antiglont,hartii,riscuri,de parca are restul lumii vreo legatura cu setea unora de a fi vazuti ca niste martiri ori

cu setea de putere combinata cu frica ...ceai -de sunatoare- ma...

post-53465-0-70889800-1531194850_thumb.jpg

;)

• Like 1
Postat

ceva printese noi ... au mai aparut? sau mergem tot la alea vechi? intreb si eu asa ... ca-s in trecere pe aici, vorba cuiva:

-Toti suntem in trecere pe lumea asta.

parerea mea  :hihat

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Concursul se apropie de final, 

Iubiti-va, probabil si anal. 

Nimic nu va mai ca-n vremea lor, 

Iubitelor, Prințeselor

Vezi ca mai nou unele prințesă au pula. Nefuncțional, ce-i drept

Postat

Parca @picon ii zicea aleia, @Lana, "printeso, te rog, nu te baga in conflicte", iar ea il apela cu "nobil domn".

Pe alea mai urate, cum e @corinavip, le ia cu "distinsa domnita".

Dr.Parnassus, nu te supara pe picon, nu e prea diferit de tine.

Sa va luati vesta antiglont si hartie de la Minister.

Plus stampila de confirmare.

Ai de :) mea, colericule, ce tentativa penibila de humblebrag esti, cred ca la betie nu mai are nimeni loc de tine.

Vizitator dr parnassus
Postat

... 

Dr.Parnassus, nu te supara pe picon, nu e prea diferit de tine.

... 

Credeam ca sunt unic pe forum! 

Postat

Credeam ca sunt unic pe forum!

Din pacate pentru tine, nu esti primul, nici ultimul, insa nici singurul babalac, care apeleaza curvele cu "printesa".

Picon ti-a luat-o inainte.

Vizitator dr parnassus
Postat

Folosesc acest termen din noiembrie 2017. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...