ginecolog1983 Reputație: -5 Postat Februarie 26, 2019 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat Februarie 26, 2019 Esti in Galati ? Link spre comentariu
only4fun Reputație: 46 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Februarie 26, 2019 Faptul ca Lory prefera sa nu raspunda insultelor repetate din partea celor doi cercopiteci si nu se coboara la nivelul lor, spune multe despre caracterul ei si despre josnicia celor doi... Mai bine va carati de pe topicul lui Lory ca va faceti de ras cu limbajul si prostiile pe care le aberati si va tradeaza invidia... 2 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 26, 2019 Faptul ca Lory prefera sa nu raspunda insultelor repetate din partea celor doi cercopiteci si nu se coboara la nivelul lor, spune multe despre caracterul ei si despre josnicia celor doi... Mai bine va carati de pe topicul lui Lory ca va faceti de ras cu limbajul si prostiile pe care le aberati si va tradeaza invidia... te PUP Bby, respect 😘😘😘💋 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 26, 2019 Faptul ca Lory prefera sa nu raspunda insultelor repetate din partea celor doi cercopiteci si nu se coboara la nivelul lor, spune multe despre caracterul ei si despre josnicia celor doi... Mai bine va carati de pe topicul lui Lory ca va faceti de ras cu limbajul si prostiile pe care le aberati si va tradeaza invidia... te PUP Bby, respect 😘😘😘💋 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 26, 2019 😋🤩💋💋💋 Link spre comentariu
omanid Reputație: 209 Postat Februarie 27, 2019 Partajează Postat Februarie 27, 2019 Papusa....cand vei arata si tu ca sora mea Adina atunci mai stam de vorba,...Doar EA este CALITATEA SUPERIOARA IN CEEA CE INSEAMNA TRANS in Romania,,,,,,,,,,,,pana atunci Doar EA este Nr 1 in Bucuresti cat si in Romania pe cand tu ramai doar un Lilian frustrat si FAKE....................daca nu vezi bine foloseste LUPA sa vezi DIFERENTA din NATURALETEA ADINEI si FAKE-ul din Tine....o zi fainaTu te lauzi cu alte ts??! Lauda-te cu tine ,dar la cum arati si la ce fata ai si tie iti e rusine. 2 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Februarie 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 27, 2019 Mulțumesc frumos dragul meu, mulțumesc pentru vizită și clipe de neuitat 😋😘😘😘💋💋💋💋 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Februarie 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 27, 2019 👋 Link spre comentariu
dorian91 Reputație: 421 Postat Februarie 27, 2019 Oras:Constanta / Bucuresti Oras:Constanta / Bucuresti Partajează Postat Februarie 27, 2019 Desi nu am mai fost la Lory de ceva vreme, asta nu inseamna ca nu m-am mai gandit la ea. Este o persoana incredibila de amabila si prietenoasa. Sincer, as vrea sa ii fac o vizita, dar doar ca sa o mai vad. Ca sa vad cum mai este. Pur si simplu sa imi petrec timp in preajma ei, sa radem, sa vorbim. Este chiar in acel fel de uimitoare. Foarte multe femei ar trebui sa ia exemplu de la aceasta uimitoare persoana. Ii trimite pe multi sa repete cei 7 ani de acasa. 1 Link spre comentariu
nesquik Reputație: 24 Postat Februarie 27, 2019 Oras:Prahova Oras:Prahova Partajează Postat Februarie 27, 2019 Decizia îți aparține,multi o sa regrete dar restul lumii o sa înțeleagă dc... Decizia îți va fi respectata, totuși este extrema și fără înțeles...nu poți abandona lumea aceasta de la o simpla cearta. Viața este că o scară. Decizia îți aparține în totalitate dar realitatea este că toți te vrem aici. 1 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 28, 2019 Desi nu am mai fost la Lory de ceva vreme, asta nu inseamna ca nu m-am mai gandit la ea. Este o persoana incredibila de amabila si prietenoasa. Sincer, as vrea sa ii fac o vizita, dar doar ca sa o mai vad. Ca sa vad cum mai este. Pur si simplu sa imi petrec timp in preajma ei, sa radem, sa vorbim. Este chiar in acel fel de uimitoare. Foarte multe femei ar trebui sa ia exemplu de la aceasta uimitoare persoana. Ii trimite pe multi sa repete cei 7 ani de acasa. mulțumesc frumos iubitel, te aștept cu drag 😘😘😘😘 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 28, 2019 Decizia îți aparține,multi o sa regrete dar restul lumii o sa înțeleagă dc... Decizia îți va fi respectata, totuși este extrema și fără înțeles...nu poți abandona lumea aceasta de la o simpla cearta. Viața este că o scară. Decizia îți aparține în totalitate dar realitatea este că toți te vrem aici. Da nesquik,am primit fr multe mesaje de la clienți, m-au încurajat, va iubesc 🤗😘😘😘😘😘 mulțumesc pentru apelul de aseară dacă îți amintești am zis ca nu pot vb ca sunt la hotel 😘😘😘 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 28, 2019 Iubiței mei nu sunt în bucurești,Sunt la munte,puțin relax .revin joi😘😘😘 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 28, 2019 O primavara frumoasa sa aveți dragilor🞠😘😘😘 Link spre comentariu
rina11 Reputație: 104 Postat Februarie 28, 2019 Telefon: 0786140097 Oras:Bucuresti Telefon: 0786140097 Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 28, 2019 O primavara frumoasa sa aveți dragilor🞠😘😘😘Loricico mie dor de tine,abia astept sa te revad mancati as curu ala bombat si frumos de bunaciunea naibii ce esti tu ðŸ˜ðŸ˜ðŸ‘¸ðŸ¤—😈👅👅â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸ I love you baby Link spre comentariu
rina11 Reputație: 104 Postat Februarie 28, 2019 Telefon: 0786140097 Oras:Bucuresti Telefon: 0786140097 Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 28, 2019 Lorooodanoo mie dor de tine,abia astept sa te revad mancati as curu ala bombat si frumos de bunaciunea naibii ce esti tu ðŸ˜ðŸ˜ðŸ‘¸ðŸ¤—😈👅👅â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸ I love you baby Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Martie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2019 Lorooodanoo mie dor de tine,abia astept sa te revad mancati as curu ala bombat si frumos de bunaciunea naibii ce esti tu ðŸ˜ðŸ˜ðŸ‘¸ðŸ¤—😈👅👅â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸ I love you baby am revenit în bucurești, te aștept cu drag 🤗😘😘😘😋 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Martie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2019 A iubi. Iar și iaraa....a iubi e primăvară 👄👄👄💘 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Martie 1, 2019 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Martie 1, 2019 Nu ti a mai placut la munte?😊 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Martie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2019 Nu ti a mai placut la munte?😊 Nu ca m-am plictisit 2 zile,mie când îmi vine plictiseala plec indiferent de situație, așa sunt eu, sunt de zodie Berbec 😊🤗👄 Link spre comentariu
andabuze35 Reputație: 47 Postat Martie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2019 A iubi. Iar și iaraa....a iubi e primăvară 👄👄👄💘As vrea ca acest mărÅ£iÅŸor, împreună cu primii ghiocei si primele randunele care vestesc regenerarea naturii, sa fie si un simbol al înălÅ£ării sufletelor noastre. Fie ca aceasta primavara sa îÅ£i aducă noi speranÅ£e si pace in suflet, gingaÅŸie si dragoste, putere si multe realizari. 1 Link spre comentariu
faabiani Reputație: 4 Postat Martie 1, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Martie 1, 2019 Salut , sa postez si eu mesaj , zic :) Mergeti cu incredere , ea este - si , cred ca i singura reala suta la suta din toate transexualele :) Si da , are un " motanas " delicios , chiar obraznic uneori :p 1 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Martie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2019 As vrea ca acest mărÅ£iÅŸor, împreună cu primii ghiocei si primele randunele care vestesc regenerarea naturii, sa fie si un simbol al înălÅ£ării sufletelor noastre. Fie ca aceasta primavara sa îÅ£i aducă noi speranÅ£e si pace in suflet, gingaÅŸie si dragoste, putere si multe realizari. Mulțumesc Anda, o primăvară frumoasă și ție și celor dragi de lângă tie👄👄👄 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Martie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2019 Salut , sa postez si eu mesaj , zic :) Mergeti cu incredere , ea este - si , cred ca i singura reala suta la suta din toate transexualele :) Si da , are un " motanas " delicios , chiar obraznic uneori :p hihi mersi, 👄😋 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Martie 1, 2019 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Martie 1, 2019 As vrea ca acest mărţişor, împreună cu primii ghiocei si primele randunele care vestesc regenerarea naturii, sa fie si un simbol al înălţării sufletelor noastre. Fie ca aceasta primavara sa îţi aducă noi speranţe si pace in suflet, gingaşie si dragoste, putere si multe realizari.Cum adica simbol al inaltarii sufletor sa fie hb martisor???? Stii cand se inalta sufletul?? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum