Sari la conținut

LUXURY SHEMALE Lore Lorens 0790315166

Postări Recomandate

• Oras:Suceava

Faptul ca Lory prefera sa nu raspunda insultelor repetate din partea celor doi cercopiteci si nu se coboara la nivelul lor, spune multe despre caracterul ei si despre josnicia celor doi... Mai bine va carati de pe topicul lui Lory ca va faceti de ras cu limbajul si prostiile pe care le aberati si va tradeaza invidia...

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Faptul ca Lory prefera sa nu raspunda insultelor repetate din partea celor doi cercopiteci si nu se coboara la nivelul lor, spune multe despre caracterul ei si despre josnicia celor doi... Mai bine va carati de pe topicul lui Lory ca va faceti de ras cu limbajul si prostiile pe care le aberati si va tradeaza invidia...

te PUP Bby, respect 😘😘😘💋
Link spre comentariu

te PUP Bby, respect 😘😘😘💋
Link spre comentariu

Papusa....cand vei arata si tu ca sora mea Adina atunci mai stam de vorba,...Doar EA este CALITATEA SUPERIOARA IN CEEA CE INSEAMNA TRANS in Romania,,,,,,,,,,,,pana atunci Doar EA este Nr 1 in Bucuresti cat si in Romania pe cand tu ramai doar un Lilian frustrat si FAKE....................daca nu vezi bine foloseste LUPA sa vezi DIFERENTA din NATURALETEA ADINEI si FAKE-ul din Tine....o zi faina

Tu te lauzi cu alte ts??! Lauda-te cu tine ,dar la cum arati si la ce fata ai si tie iti e rusine.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta / Bucuresti
  • Oras:Constanta / Bucuresti

Desi nu am mai fost la Lory de ceva vreme, asta nu inseamna ca nu m-am mai gandit la ea. Este o persoana incredibila de amabila si prietenoasa. Sincer, as vrea sa ii fac o vizita, dar doar ca sa o mai vad. Ca sa vad cum mai este. Pur si simplu sa imi petrec timp in preajma ei, sa radem, sa vorbim. Este chiar in acel fel de uimitoare. Foarte multe femei ar trebui sa ia exemplu de la aceasta uimitoare persoana. Ii trimite pe multi sa repete cei 7 ani de acasa.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Prahova
  • Oras:Prahova

Decizia îți aparține,multi o sa regrete dar restul lumii o sa înțeleagă dc... Decizia îți va fi respectata, totuși este extrema și fără înțeles...nu poți abandona lumea aceasta de la o simpla cearta. Viața este că o scară. Decizia îți aparține în totalitate dar realitatea este că toți te vrem aici.

• Like 1
Link spre comentariu

Desi nu am mai fost la Lory de ceva vreme, asta nu inseamna ca nu m-am mai gandit la ea. Este o persoana incredibila de amabila si prietenoasa. Sincer, as vrea sa ii fac o vizita, dar doar ca sa o mai vad. Ca sa vad cum mai este. Pur si simplu sa imi petrec timp in preajma ei, sa radem, sa vorbim. Este chiar in acel fel de uimitoare. Foarte multe femei ar trebui sa ia exemplu de la aceasta uimitoare persoana. Ii trimite pe multi sa repete cei 7 ani de acasa.

mulțumesc frumos iubitel, te aștept cu drag 😘😘😘😘
Link spre comentariu

Decizia îți aparține,multi o sa regrete dar restul lumii o sa înțeleagă dc... Decizia îți va fi respectata, totuși este extrema și fără înțeles...nu poți abandona lumea aceasta de la o simpla cearta. Viața este că o scară. Decizia îți aparține în totalitate dar realitatea este că toți te vrem aici.

Da nesquik,am primit fr multe mesaje de la clienți, m-au încurajat, va iubesc 🤗😘😘😘😘😘 mulțumesc pentru apelul de aseară dacă îți amintești am zis ca nu pot vb ca sunt la hotel 😘😘😘
Link spre comentariu
  • Telefon: 0786140097

O primavara frumoasa sa aveți dragilor🞠😘😘😘

Loricico mie dor de tine,abia astept sa te revad mancati as curu ala bombat si frumos de bunaciunea naibii ce esti tu ðŸ˜ðŸ˜ðŸ‘¸ðŸ¤—😈👅👅â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸ I love you baby
Link spre comentariu

Lorooodanoo mie dor de tine,abia astept sa te revad mancati as curu ala bombat si frumos de bunaciunea naibii ce esti tu ðŸ˜ðŸ˜ðŸ‘¸ðŸ¤—😈👅👅â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸ I love you baby

Link spre comentariu

Lorooodanoo mie dor de tine,abia astept sa te revad mancati as curu ala bombat si frumos de bunaciunea naibii ce esti tu ðŸ˜ðŸ˜ðŸ‘¸ðŸ¤—😈👅👅â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸ I love you baby

am revenit în bucurești, te aștept cu drag 🤗😘😘😘😋
Link spre comentariu

A iubi. Iar și iaraa....a iubi e primăvară 👄👄👄💘

As vrea ca acest mărÅ£iÅŸor, împreună cu primii ghiocei si primele randunele care vestesc regenerarea naturii, sa fie si un simbol al înălÅ£ării sufletelor noastre. Fie ca aceasta primavara sa îÅ£i aducă noi speranÅ£e si pace in suflet, gingaÅŸie si dragoste, putere si multe realizari.

post-275828-0-65182300-1551465276_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Salut , sa postez si eu mesaj , zic :) 

Mergeti cu incredere , ea este - si , cred ca i singura reala suta la suta din toate transexualele :) 

Si da , are un " motanas " delicios , chiar obraznic uneori :p

• Like 1
Link spre comentariu

As vrea ca acest mărÅ£iÅŸor, împreună cu primii ghiocei si primele randunele care vestesc regenerarea naturii, sa fie si un simbol al înălÅ£ării sufletelor noastre. Fie ca aceasta primavara sa îÅ£i aducă noi speranÅ£e si pace in suflet, gingaÅŸie si dragoste, putere si multe realizari.

Mulțumesc Anda, o primăvară frumoasă și ție și celor dragi de lângă tie👄👄👄
Link spre comentariu

Salut , sa postez si eu mesaj , zic :)

Mergeti cu incredere , ea este - si , cred ca i singura reala suta la suta din toate transexualele :)

Si da , are un " motanas " delicios , chiar obraznic uneori :p

hihi mersi, 👄😋
Link spre comentariu

• Oras:Buc
  • Oras:Buc

As vrea ca acest mărţişor, împreună cu primii ghiocei si primele randunele care vestesc regenerarea naturii, sa fie si un simbol al înălţării sufletelor noastre. Fie ca aceasta primavara sa îţi aducă noi speranţe si pace in suflet, gingaşie si dragoste, putere si multe realizari.

Cum adica simbol al inaltarii sufletor sa fie hb martisor???? Stii cand se inalta sufletul??

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...