baboui Reputație: 29 Postat Mai 21, 2019 Postat Mai 21, 2019 Sonia - masaj relaxare totala https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/masaj-relaxare-totala/h9i1iede2ig271e22d94i226d2188deg.htmlCu asta am corespondat.Nu are locatie.Cere 200. Nu stiu pt. ce.
tortionaru Reputație: 4 Postat Mai 25, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Mai 25, 2019 Nimeni.... Nimic?Am fost eu la doamna.locatia pe Decebal.ca si aspect mica de statura,grasuna,varsta pe la 50+.arata ca o tanti.ca si atitudine vorbareata,prietenoasa.masajul de relaxare este unul placut iar la final m-a intrebat daca vreau sa imi faca si zona intima.m-a finalizat manual masandu-ma si la prostata.tot timpul cu zambetul pe buze ,intrebandu-ma daca imi place.atitudinea compenseaza lipsa sex-appeal-ului.
aisberg75 Reputație: 267 Postat Mai 25, 2019 Oras:Monaco Disponibila Oras:Monaco Disponibila Postat Mai 25, 2019 Salut Totionaru!Halatul...cât ai decartat la "tanti"?
tortionaru Reputație: 4 Postat Mai 25, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Mai 25, 2019 Salut Totionaru!Halatul...cât ai decartat la "tanti"? 60 lei o ora.
pmihai24 Reputație: 2 Postat Mai 27, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Mai 27, 2019 Care e anuntul doamnei?
flyfish Reputație: 0 Postat Mai 28, 2019 Oras:cluj Oras:cluj Postat Mai 28, 2019 https://www.piata-az.ro/masaj-de-relaxare-intretinere-si-reflexoterapie-servicii-de-sanatate-si-infrumusetare-544207
georgehada Reputație: 0 Postat Mai 29, 2019 Oras:Alba Oras:Alba Postat Mai 29, 2019 Doamna mai presteaza? https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/tehnician-maseur-masaj-de-relaxare-terapeutic-anticelulitic/780860737e6a6153.html
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Mai 29, 2019 Postat Mai 29, 2019 Doamna mai presteaza? https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/tehnician-maseur-masaj-de-relaxare-terapeutic-anticelulitic/780860737e6a6153.htmlNu, cu certitudine nu. P.S.: a devenit mare rockerita (sursa FB).
jinjunjo Reputație: 26 Postat Mai 30, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Mai 30, 2019 Altceva proaspăt ați mai prins? De preferat sub 40 de ani.
nairpic7 Reputație: 764 Postat Iunie 3, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iunie 3, 2019 Nu, cu certitudine nu. P.S.: a devenit mare rockerita (sursa FB).. Pe lângă rockerița și-a tras și iubit. In acest caz se înțelege de ce nu mai prestează. Dar e de urmărit contul de FB, poate se plictiseste de motociclist, muzica rock și se întoarce la muzica ambientală.
cristi.adamescu Reputație: 4 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Galati Oras:Galati Postat Iunie 5, 2019 Salut, La doamna a fost cineva ? https://www.olx.ro/oferta/masaj-anicelulitic-si-terapeutic-la-domicilul-meu-sau-ma-deplasez-IDbF38L.html
marian80 Reputație: 75 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Iunie 5, 2019 Salut, La doamna a fost cineva ? https://www.olx.ro/oferta/masaj-anicelulitic-si-terapeutic-la-domicilul-meu-sau-ma-deplasez-IDbF38L.htmlDaca esti atent la anuntul de pe OLX....vezi ca o cheama MARCEL :))))
baboui Reputație: 29 Postat Iunie 6, 2019 Postat Iunie 6, 2019 Hai mai Bustamante, acuma vrei sa testam si barbatii pt. tine? :laugh2 :boob :pope :bow :rax2
bustamante Reputație: 45 Postat Iunie 7, 2019 Autor Postat Iunie 7, 2019 E femeie, poate io pus altcineva anutul, lucatia e in zorilor, pare o doamna mai in varata dupa voce.
baboui Reputație: 29 Postat Iunie 13, 2019 Postat Iunie 13, 2019 Anuntul acesta nu mai este disponibil. Cum cel mai probabil produsul a fost deja vandut, sa ne bucuram o clipa pentru vanzator. Si acum te invitam sa reiei cautarea. Poti gasi anunturi similare din aceeasi categorie.
interesatul Reputație: 71 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Planet earth Oras:Planet earth Postat Iunie 16, 2019 Am fost eu la "Marcel" acum vreo 3 saptamani.Am avut parte doar de masaj de relaxare, cu budigaii pe mine.Masajul excelent, executat profesionist.Doamna, amabila si good looking pt varsta ei ( aprox 45-50).Zicea ca se intoarce in Italia dupa 15 iunie.Cam atat.
nairpic7 Reputație: 764 Postat Iunie 24, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iunie 24, 2019 A incercat cineva acest tip de masaj, japonez. Suna interesant.https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/masaj-japonez-relaxare/fe0eihe19g7f72841d16d406hgd72180.html
dandandan85 Reputație: -8 Postat Iulie 4, 2019 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Postat Iulie 4, 2019 Am cerut eu detalii si am intrebat daca se face nud masajul si ce anume se face mai exact si zicea ca sa imi fac programre si o sa vad. 150 cica ora muzeul apei. Daca stie cineva ceva sa lasa detalii
itep20 Reputație: 5 Postat Iulie 6, 2019 Postat Iulie 6, 2019 Am sunat si eu ieri si tot asa am cerut detalii si am primit putine ,dar pretul cerut a fost de 200 ron pt o ora!!!mi se pare putin piperat acest pret si nu m-am dus........sunt curios si eu cine asa pe la doamna sa ne dea niste detalii.
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2019 Postat Iulie 6, 2019 Am sunat si eu ieri si tot asa am cerut detalii si am primit putine ,dar pretul cerut a fost de 200 ron pt o ora!!!mi se pare putin piperat acest pret si nu m-am dus........sunt curios si eu cine asa pe la doamna sa ne dea niste detalii.Chiar va mira că prețurile cresc când telefoanele suna "in draci", după ce cu ceva vreme in urma avea câteva apeluri pe zi.Chiar va mira că prețurile cresc când cei care suna spun că au citit pe forum despre oferta ei?Chiar va mira că prețurile cresc când doamna nu stia nimic despre acest forum și voi, unii, îi dați "asul" pe masa?Chiar va mira? P.S.: am vizitat-o. Cu ceva vreme in urma. Atât.De fapt, ceva ar mai fi de spus: https://m.youtube.com/watch?v=1WglDft9H_w
baboui Reputație: 29 Postat Iulie 6, 2019 Postat Iulie 6, 2019 Na, dar ce-i Mocule? Nu mai e bine sa stie curvele de Forum? Intoarcere de 180 grade?Si nici preturile sa nu fie cat mai ridicate? Tu care esti generos si futi numai de calitate?
nairpic7 Reputație: 764 Postat Iulie 11, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iulie 11, 2019 Chiar va mira că prețurile cresc când telefoanele suna "in draci", după ce cu ceva vreme in urma avea câteva apeluri pe zi.Chiar va mira că prețurile cresc când cei care suna spun că au citit pe forum despre oferta ei?Chiar va mira că prețurile cresc când doamna nu stia nimic despre acest forum și voi, unii, îi dați "asul" pe masa?Chiar va mira? P.S.: am vizitat-o. Cu ceva vreme in urma. Atât.De fapt, ceva ar mai fi de spus: Acum daca cineva ia spus ca are numarul de pe acest forum e un mare BOU. Dar din cele relatate de baieti nu se intelege ca ar i-ar fi zis careva despre acest forum. Eu când am sunat o, am intrebat o strict de masaj si asa ar trebui sa faca toti.iar daca la o posibila intalnire se produce si altceva decat masaj, e cu atat mai bine. Poate ne spui si experienta pe care ai avut o la ea. Multumesc.
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2019 Postat Iulie 11, 2019 Acum daca cineva ia spus ca are numarul de pe acest forum e un mare BOU. Dar din cele relatate de baieti nu se intelege ca ar i-ar fi zis careva despre acest forum. Eu când am sunat o, am intrebat o strict de masaj si asa ar trebui sa faca toti.iar daca la o posibila intalnire se produce si altceva decat masaj, e cu atat mai bine. Poate ne spui si experienta pe care ai avut o la ea. Multumesc.Experiența avută a fost OK.La 150.OK.
bustamante Reputație: 45 Postat Iulie 29, 2019 Autor Postat Iulie 29, 2019 Anunțul e de pe olx :In salonul meu se efectueaza:masaj de relaxare a spatelui si general,masajul scalpului si cervical,masaj limfatic, anticelulitic, masajul bebelusului, masajul gravidei,masaj reflexogenDaca iti doresti sa fi beneficiarul unui astfel de masaj, contacteaza-ma la tel.0743893742Ati fost careva?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum