bustamante Reputație: 44 Postat Martie 6, 2019 Autor Postat Martie 6, 2019 https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/ofer-masaj/fd09d36h9d367498e9e81ege71243d61.htmlO fost de câteva ori la mine la domiciliu, nu are locație masajul cat de cat ok, sta dezbrăcată nud poți sa face ce vrei cu ea, mai putin sex 100. 1
jinjunjo Reputație: 26 Postat Martie 7, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Martie 7, 2019 Parca mi-e târșă sa o chem la mine acasă. Ceva recomandări de fete care au locație? De preferat sa nu fie fosile sau imense :) Busta ne spui și cum arată tipa?
bustamante Reputație: 44 Postat Martie 7, 2019 Autor Postat Martie 7, 2019 Cam 30-35 ani roscata, potrivita nui grasa, i place mult sai bagi degetele chiar 4 iam bagat, chiar e ok, la sex, oral, am încercat ar accepta dar tarif astronimic, deci am zis pas.Un detaliu ce nu mia plăcut a 2a întâlnirea dimineața a fost am simntito a alcool, ceva tarie, nu bere.
bustamante Reputație: 44 Postat Martie 7, 2019 Autor Postat Martie 7, 2019 https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/masaj-de-relaxare-general-pt-stres-si-oboseala/64g3062288f672242f3fge7e3029dh99.htmlE veche pe piața, 30 ani,corp normal, masaj ok si o laba la sfârșit. Locație in zona Piața Mărăști.Apartament ok. Tarif 80 lei noi.Aștept si alți colegi sa scrieți experiențele avute cu maseuzele. Nu va mai luati după ele si faceți recenzii.Eu am fost abordat de multe ori de ele ca nui plac oamenii care scriu pe forum. Cu ocazia asta le zic ca, scriem despre calitate servicilor, care e ok rămâne pe piața. BaftaPs, mai sunt si altele... 1
jinjunjo Reputație: 26 Postat Martie 7, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Martie 7, 2019 Tipa asta se dezbracă? Poți să o atingi, sau ești legat de mâini?
bustamante Reputație: 44 Postat Martie 7, 2019 Autor Postat Martie 7, 2019 Legat de maini :)) care ți-o freaca permite si altceva ca sa te stimuleze, poti sa pui pana pe buci... 1
tortionaru Reputație: 4 Postat Martie 7, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Martie 7, 2019 Deci se dezbraca pana la urma sau nu?si tipa asta din Marasti mirosea a alcool sau aia de vine la domiciliu ca n-am inteles:))
jinjunjo Reputație: 26 Postat Martie 8, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Martie 8, 2019 In speranța că o să îi facem și pe alții să ne spună experiențele și recomandările lor va spun unde am fost eu. Blonda de lângă terapia - preț 100Servicii: masaj de relaxare și laba la final. Dacă duci îi poți cere o laba la început și una la final. Te lasă să o dezbraci dar nu o face din propria inițiativă. (Nu s-au retras cum a spus un coleg.) Îți dă block daca îi faci propuneri despre sex. Metoda de contact Whatsapp Cleo masaj: Carmen - bruneta 1.65-1.7 corp potrivit țâțe mici cur fain. Permisivitate, degete și fk. Atitudine super ok daca nu o prinzi obosita Diana - roșcată slăbuță 1.65 înălțime țâțe spre deloc, cur micuț și fain, buze mari, urâțică la fata. Masaj foarte bun și foarte permisiva. Atitudine faina de fiecare dataAna - blonda 1.75 corp perfect țâțe faine cur excelent. Permisiva daca o iei foarte ușor, un fel de FK mai mult pupici. Atitudinea in schimb e de tot rahatul. Se vede că e sictirită și nu o face cu plăcere.Mihaela - o fata average după care nu ai întoarce capul pe strada corp ok, fata este Smart are o atitudine faina, masajul de relaxare foarte bun iar la erotic destul de permisiva, daca te joci cu ea se uda foarte tare. Cam astea au fost experientele mele la masaj. Sper ca și alții să ne spună pe unde au mai fost. Mă interesează în special dacă ați obținut ceva extra de la cele care fac masaj de relaxare. Nu le țineți pentru voi că și ele vor să facă bani.... Nu o fac doar cu voi pt că aveți 2 perechi de oua 2
mateo g Reputație: 0 Postat Martie 8, 2019 Oras:Bucuresti Romania Oras:Bucuresti Romania Postat Martie 8, 2019 Salutare colegi din breaslă, eu unu am la tipa Blondă cu ochelari de mai multe ori, este foarte ok ca persoană masaj bun, are mâni foarte fine care te duce într-o Relaxare totală!Eu unu vo recomand, no să regretați.
tortionaru Reputație: 4 Postat Martie 9, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Martie 9, 2019 Colegu Bustamante,nu ai raspuns,tipa din Marasti se dezbraca sau te lasa sa o dezbraci?
bustamante Reputație: 44 Postat Martie 9, 2019 Autor Postat Martie 9, 2019 Depinde de client, in principiu nu se dezbrăca
baboui Reputație: 29 Postat Martie 9, 2019 Postat Martie 9, 2019 Blonda cu ochelari (identica cu cea de la Terapia) mai nou cere iarasi 100 de lei? Dupa ce s-a facut independenta cerea 80.
baboui Reputație: 29 Postat Martie 9, 2019 Postat Martie 9, 2019 Bustamante, aia care vine acasa n-am inteles ce ai facut cu ea si pt. ce cere pret astronomic? Oral ti-a facut si sexul era prea scump sau si la oral a cerut peste ce ai vrut sa dai?Si cat este acel astronomic in cifre concrete?
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Martie 9, 2019 Postat Martie 9, 2019 [quote name="jinjunjo" post="5501198" timestamp="1552034423"... Cleo masaj: Carmen - masaj, mai mult masa decât aj, dar pe acolo pe undeva, eroticul doar erotic fara erotism.Diana - masaj da, erotism da, adică nu doar erotic....Mihaela - masaj hmmmm, ceva, erotic pula, adică zero erotism.... Cu corecțiile mele ...
interesatul Reputație: 68 Postat Martie 11, 2019 Oras:Planet earth Oras:Planet earth Postat Martie 11, 2019 Am fost si eu la Terapia, la Alexandra.Subscriu la tot ce s-a scris inainte....un mic detaliu: cand m-am jucat cu degetele la "scoica", chiar si mirosea a scoica...Pana m-am dus la dus nu am atins nimic.Am fost seara, deci se poate ca mirosul sa vina de la utilizarea intensa din timpul zilei = alte degete, multe, dupa cate programari are.In rest, masajul ok, fara framantare prea intensa.Tipa prietenoasa, cu usor accent rural.Vad ca s-a reanimat treaba pe acest thread.Spor.
mateo g Reputație: 0 Postat Martie 11, 2019 Oras:Bucuresti Romania Oras:Bucuresti Romania Postat Martie 11, 2019 Bine înțeles părerile sunt împărțite, nu prea cred așa ceva despre Alexandra este o Dm foarte de treabă, cu-mine a fost de nota 10, eu unu o recomand!!!
baboui Reputație: 29 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 Mi-a placut cu doamna Timbus (mai putin masajul normal, dar laba era ok si ca se lasa smotocita la scorbura), dar si la mine dupa aia degetele mi-au putit a peste. Asta era pe timpul cand mai activa la Abator.(Tipa cu ochelari era mai laudata la masaj, dar pe mine nici aia nu m-a multumit. Am intrerupt dupa vreo 10 minute si i-am spus sa-mi faca in restul timpului cate labe poate.) 1
interesatul Reputație: 68 Postat Martie 12, 2019 Oras:Planet earth Oras:Planet earth Postat Martie 12, 2019 Mateo G.Se poate sa fi fost un moment nefericit...cel cu mirosurile.Era ora 7 seara, deci destul de tarziu si poate lucrase mult.In rest, tipa e ok, povesteste fain - inclusiv despre copii si sot.Eu am fost plecat mult cu treaba, de aceea nu am mai fost pe la ea.Cam atat.
baboui Reputație: 29 Postat Martie 13, 2019 Postat Martie 13, 2019 Da, povesteste din viata personala. Pt. mine e mai degraba iritant decat placut. Si mai are o poveste, probabil ati auzit-o si voi si anume ca altii (bineinteles intotdeauna sunt altii) isi inchipuie ca daca ii baga degetele in pizda ea se excita. Dupa care te asigura ca nu simte nimic.E ok sa fie si un pic de vorba si poveste, dar facut cu cap, nu prostii care fac sa ti se aplece pula.
jinjunjo Reputație: 26 Postat Martie 18, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Martie 18, 2019 A fost cineva la 0757655180? Are foarte multe anunțuri pe publi toate cu nume și poze (fake) diferite.
baboui Reputație: 29 Postat Martie 18, 2019 Postat Martie 18, 2019 A fost cineva la 0757655180? Are foarte multe anunțuri pe publi toate cu nume și poze (fake) diferite.Bagat in Google, nu-mi da nimic macar un anunt.
jinjunjo Reputație: 26 Postat Martie 19, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Martie 19, 2019 Dacă te uiți pe publi pe prima pagina jumate din anunțuri sunt ale ei. Doar că la search nu îți dă numerele din anunturile de pe publi.
baboui Reputație: 29 Postat Martie 19, 2019 Postat Martie 19, 2019 Acuma stim de ce d-soara Suzy nu maseaza pule:https://www.facebook.com/suzy.rusu.7
haladutu Reputație: 47 Postat Martie 23, 2019 Oras:romania Oras:romania Postat Martie 23, 2019 https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/masaj-de-relaxare-general-pt-stres-si-oboseala/64g3062288f672242f3fge7e3029dh99.htmlSalut. A reusit sa ajunga cineva la dooamna si ne poate impartasi experiența. Mersi. Număr 07516 22447.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum