Sari la conținut

threesome Scarllet&Vichi

Postări Recomandate

1 an de munca fiindca in bani te-ai lamenta ca e scump...in zile de munca e mai pe gustul tau, un brav om al muncii fiind! :-)

Scumpă doamnă, cam cât m-ar costa un weekend cu dumneavoastră intr-o stațiune balneară ? :)

PS: Sunt om al muncii

Link spre comentariu

Ai dreptate, n-am citit corect la ceea ce te refereai, insa se merita in ambele cazuri daca iti face placere sau ai un moft...doar sa fie un topic concret despre careva si serviciile ei.

quote name="cerrone" post="4672643" timestamp="1531687064"]

Nu stiu daca ai inteles bine intrebarea. Mai vezi o data

Link spre comentariu
Vizitator vichi26
Reputație: 0

Buna dragii noștri, din aceasta seara 16.07 pana joi 19.07 vom fi plecate in “delegație”. Pt programări anticipate pt săptămâna ce urmează, puteți lasă mesaj, In care sa precizați ora si ziua pana când va putem răspunde cererilor voastre.

Va sărutăm dulce

VICHI&SCARLETT

Link spre comentariu
Vizitator scarlett29

Simplu...dar totusi Complicat pt alte persoane....totul este real și foarte intens! Asta din start e o provocare.

Cum am mai spus și alte dati. Nu serviciile in sine ne diferențiază, ci cum le prestam. :)

• Like 2
Link spre comentariu

ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘

Simplu...dar totusi Complicat pt alte persoane....totul este real și foarte intens! Asta din start e o provocare.

Cum am mai spus și alte dati. Nu serviciile in sine ne diferențiază, ci cum le prestam. :)

Link spre comentariu
Vizitator batranul george

Darling cand spui "ïncepand de azi va lansam o noua provocare" si apoi ca asta inseamna ca totul e "real si intens" ce sa deducem? Ca pana acum  nu a fost nici intens, nici real?

• Like 2
Link spre comentariu
Reputație: 40328
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

Darling cand spui "ïncepand de azi va lansam o noua provocare" si apoi ca asta inseamna ca totul e "real si intens" ce sa deducem? Ca pana acum  nu a fost nici intens, nici real?

Bre,astea sunt alea care organizau petreceri unde ofereau grisine,iar papagalii flausati veneau cu bautura si plateau futaiul la pretul standard??

1000 lei pentru un futai??Ai-de PLM,io cred ca astia sant copii de bani gata,ca sunt prea retardati sa faca ei banii astia.

• Like 3
Link spre comentariu

• Oras:ÃŽntr-o lume nebună
  • Oras:ÃŽntr-o lume nebună

Fetele sunt de top class,ar trebui lasate in pace

Să mori tu ca trebuie să le lăsăm in pace? Păi de la atâta pace au ajuns să ceara 1000 de lei pe oră

Eu zic să nu le mai zicem nimic la niciuna să facă ce vor iar noi eventual doar să cotizăm indiferent de ce și cum oferă

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...