Sari la conținut

Ce este Amada și ce vrea ea?

14 membri au votat

1. 1. Care-i problema Amadei?

• Nu are doar o problemÄ?, poate reprezenta un studiu de caz pentru psihiatri. Oricum, e irecuperabilÄ?.
    • E o dementÄ? evadatÄ? de la Spitalul 9 È?i care se ascunde pe forum ca sÄ? nu o gÄ?seasca bÄ?ieÈ?ii în halate albe.
    • E o golancÄ? proastÄ? È?i frustratÄ?, cu prea mult timp liber.
    • E o ratatÄ? singurÄ? È?i deprimatÄ?, cÄ?reia - dacÄ? ar dispÄ?rea - nu-i ar simÈ?i lipsa nici mÄ?car un singur om din întreaga lume.
    • Nu prea o bag în seamÄ?, e doar o alcoolicÄ? drogatÄ? fÄ?rÄ? rost în viaÈ?Ä?.

Postări Recomandate

• Oras:Here
  • Oras:Here
Postat
  La 18.07.2018 la 14:59, pisicuts a spus:

Amada tie iti promit altceva

Te-ai tinut de cuvant? :D

• Oras:#
Postat
  La 15.07.2018 la 6:00, thecat a spus:

Nici eu nu stiu ce vrea de la forum (in schimb stiu ce-a zis Dabija, da' aia-i alta poveste)... si-o stiu si io ca-i mai... impulsiva, sa zic asa.

Da' macar pare sa aiba k0aele necesare sa-si asume tot ce zice, folosindu-si mereu contul principal... stii ce zic? :)

Nu o să-ți reproșez faptul că nu mi-ai văzut postarea în care recunoșteam că am mai avut un cont, dar nu o să accept, totuși, să fiu adomnestat de Tudorel Toader-ul forumului ... știi ce zic?

Postat

Magie neagra nu altceva...Jerry potter e fix pula

Amada zi si de mine....ma duc sa iau chipsurile  =))

• Minus 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat
  La 19.07.2018 la 14:07, dmx dmx a spus:

Magie neagra nu altceva...Jerry potter e fix pula

Amada zi si de mine....ma duc sa iau chipsurile  =))

Nu stiu daca pot, in venirea orgasmului am fost unsa pe spate...  :slap2

Sa ma adun.

Fizic, scuza-ma, zboara gandul, ai carnea tare... Pfff! Sa-mi revin mai bine...

Copilaria ai facut mult la tara, in mare parte fericita.

Nu vreau sa vorbesc de traume, esti o persoana optimista, cu multa incredere in sine, ai si de ce.

Sentimental nu vad concretul pentru ca nu exista, tu inca cantaresti.

Sa fie in ceas bun, cum se spune! ;)

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

esti adevarata fata a mamei omida?  :shocked

Brrr ::::: imi e frica sa te intreb si de mine .... cine stie ce mai aflu ... si o iau razna.

Incepe cu ... gradinita  :laugh2

• Like 4
  • Minus 3
Vizitator mc hammer
Postat

Amada aka Mama Balena

Plata prin paypal sau transfer in Revolut

PS: accepta si contactless. Adica iti ia banii din cont cu unica putere a mintii.

• Minus 3
Vizitator batranul george
Postat
  La 19.07.2018 la 16:52, mc hammer a spus:

Amada aka Mama Balena

Plata prin paypal sau transfer in Revolut

PS: accepta si contactless. Adica iti ia banii din cont cu unica putere a mintii.

stie Amada despre orice si de Revolut si despre criptomonede, dar daca e sa faca ceva cu informatiile, maxim poate sa le mixeze cu niste votca.

• Like 1
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat
  La 19.07.2018 la 13:12, secret_account a spus:

Nu o să-ți reproșez faptul că nu mi-ai văzut postarea în care recunoșteam că am mai avut un cont, dar nu o să accept, totuși, să fiu adomnestat de Tudorel Toader-ul forumului ... știi ce zic?

Postarea respectiva nu am vazut-o, ai cuvantul meu de onoare. Cred, insa, ca nu-s singurul care e deja satul pana-n epiglota de fenomenul "clone wars" - mereu acelasi tipar: useri "noi", cu putine postari, inscrisi recent, dar care cunosc tot istoricul forumului de-acu' ani de zile, si posteaza mesaje "cu dedicatie", varsandu-si ura pe persoana x sau y. Sunt convins ca sunt cativa oameni (ma indoiesc ca-s mai mult de 10-20 in total), care, impreuna, au (sau or avut) mult peste 1000 de conturi aici. 

Asa ca, plm®... ce sa-i faci, mai injuram / luam la misto / admonestam, vorba ta, si noi pe cate cineva, cand ni se mai umple paharu'. Amu' ca uneori se-ntampla sa fie unu' care-i doar la al doilea cont, in loc de la al 328-lea, ce sa-i faci... collateral damage :)

Pe de alta parte, sa mor daca inteleg de ce ma asemanati toti cu vreun judecatoru' pwlii mele. De cate ori am repetat...? Nu stau suficient de bine financiar incat sa am vreme de voluntariat, inclusiv ca judecator / moderator. N-am niciodata pretentia ca emit verdicte, numa' ma mai distrez si io, si, eventual, in cel mai rau caz, dau cu parerea... Futa-le Stalin de pareri, tre' sa-mi scriu chestia asta in semnatura, cu font de 36? ;)

(edit - typo)

• Like 1
Postat
  La 20.07.2018 la 5:34, thecat a spus:

Pe de alta parte, sa mor daca inteleg de ce ma asemanati toti cu vreun judecatoru' pwlii mele

Sa ma bata zeii, si eu, odata, am incetat un scandal(temporar), "pentru @thecat", oi fi fost in transa, Gogule.

Tu nu esti judecator, mai degraba un fel de struto-turtle ninja, care inteapa, preferential, dar asa, fara motiv, apoi, cand e sa ia capacele, se retrage in carapace ori baga capu-n nisip.

Neuitand, normal, sa spui, ca tu esti obosit, ca familia e plecata, ca :) mea, ca ai gatit nush ce omleta cu telina si kaizer, ca iar :) mea, ca ce nashpa ti-a iesit poza.

Eu zic sa stai bland si nu te obraznici.Mai mult decat ti-ai permis.

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

...zise kinuitu', cel care își permite să o facă el, pe judecătorul și să emită judecăți de valoare, de morală și caracter!

Să ne pișăm pe el!

• Minus 5
Vizitator mc hammer
Postat
  La 20.07.2018 la 6:04, picon a spus:

...zise kinuitu', cel care își permite să o facă el, pe judecătorul și să emită judecăți de valoare, de morală și caracter!

Să ne pișăm pe el!

A iesit miss kin la outcall, ia muie in oras si niste pipi pe la caca.

• Like 1
  • Minus 3
Postat
  La 20.07.2018 la 5:47, khun lev miskin a spus:

Sa ma bata zeii, si eu, odata, am incetat un scandal(temporar), "pentru @thecat", oi fi fost in transa, Gogule.

Tu nu esti judecator, mai degraba un fel de struto-turtle ninja, care inteapa, preferential, dar asa, fara motiv, apoi, cand e sa ia capacele, se retrage in carapace ori baga capu-n nisip.

Neuitand, normal, sa spui, ca tu esti obosit, ca familia e plecata, ca :) mea, ca ai gatit nush ce omleta cu telina si kaizer, ca iar :) mea, ca ce nashpa ti-a iesit poza.

Eu zic sa stai bland si nu te obraznici.Mai mult decat ti-ai permis.

Pai zic si io de-ale mele, cum zic si altii de-ale lor... io mai zic ce mai fac io, ce-mi mai face familionu', ca-mi mai place sa bucataresc, sa mai pozez una-alta etc.

Altii zic ce mai fac ei, cum zboara ei imbracati casual la business class, cum mananca / beau prin rooftop bars / restaurants....

Fiecare zice de-ale lui / ce-i place lui sa faca. E vreo diferenta de principiu? :)

Nu stiu pe ce fus orar se afla the Big Mango (da, sunt incult), dar eu zic sa savurezi frumusetea zilei/noptii, sa iei lucrurile mai relaxat, mai zambitor... ti-am mai zis io, doar ai bani, ai statut social, viata-i frumoasa ;)

A, si "bagatul in carapace" il interpretezi gresit. Postez ce-am de zis si-mi vad, in general, de-ale mele; nu am timp sa sparg tastaturi implicandu-ma in certuri pe 10 pagini de-a lungul unei nopti intregi. Capacele poti sa le trimiti linistit, ca dara n-am unde ma eschiva, le-oi citi cand oi reveni pe thread...

• Like 1
Vizitator
Postat
  La 20.07.2018 la 6:33, thecat a spus:

Pai zic si io de-ale mele, cum zic si altii de-ale lor... io mai zic ce mai fac io, ce-mi mai face familionu', ca-mi mai place sa bucataresc, sa mai pozez una-alta etc.

Altii zic ce mai fac ei, cum zboara ei imbracati casual la business class, cum mananca / beau prin rooftop bars / restaurants....

Fiecare zice de-ale lui / ce-i place lui sa faca. E vreo diferenta de principiu? :)

Nu stiu pe ce fus orar se afla the Big Mango (da, sunt incult), dar eu zic sa savurezi frumusetea zilei/noptii, sa iei lucrurile mai relaxat, mai zambitor... ti-am mai zis io, doar ai bani, ai statut social, viata-i frumoasa ;)

A, si "bagatul in carapace" il interpretezi gresit. Postez ce-am de zis si-mi vad, in general, de-ale mele; nu am timp sa sparg tastaturi implicandu-ma in certuri pe 10 pagini de-a lungul unei nopti intregi. Capacele poti sa le trimiti linistit, ca dara n-am unde ma eschiva, le-oi citi cand oi reveni pe thread...

Ia zi, dom'judecator :D :D ce aripile mele ma fac, ca a pus și sefa nevestei okii pă DEavol.... :))))
  • Like 1
Postat
  La 20.07.2018 la 6:33, thecat a spus:

Da, Gogule, scrii mult, dar nu transmiti nimic.

Cand pe un topic, par example, @picon ameninta cu bataia o curva, tu alegi sa intepi/comentezi pe altii/altceva, doar asa, "in all fairness", apoi sa bagi mantra cunoscuta, cu familia pe coclauri, iar tu, mare bucatar, eu zic, ca mai bine stai bland, pentru ca asta nu inseamna sa-ti vezi de ale tale.

Diseara ma duc la restaurant frantuzesc.De fapt, peste cateva ore.

:)

Postat
  La 20.07.2018 la 6:48, khun lev miskin a spus:

Da, Gogule, scrii mult, dar nu transmiti nimic.

Cand pe un topic, par example, @picon ameninta cu bataia o curva, tu alegi sa intepi/comentezi pe altii/altceva, doar asa, "in all fairness", apoi sa bagi mantra cunoscuta, cu familia pe coclauri, iar tu, mare bucatar, eu zic, ca mai bine stai bland, pentru ca asta nu inseamna sa-ti vezi de ale tale.

Diseara ma duc la restaurant frantuzesc.De fapt, peste cateva ore.

:)

Dar tu ce p.m. transmiți mă? Sau, te erijezi tu în judecător?  E obligat cineva, @tuecat, ori altcineva să reacționeze? Să reacționeze că vrei tu, împotriva celor pe care nu-i înghiți? Sau, e cineva obligat să citească tot forumul și să observe tot, că vrei tu să porți războaiele tale de căcat? Să pună botu' la minciunile și interpretările tale? Mai du-te, bă, în pula mea, dementule și ordinarule! 

• Minus 3
Postat

Postarea respectiva nu am vazut-o, ai cuvantul meu de onoare. Cred, insa, ca nu-s singurul care e deja satul pana-n epiglota de fenomenul "clone wars" - mereu acelasi tipar: useri "noi", cu putine postari, inscrisi recent, dar care cunosc tot istoricul forumului de-acu' ani de zile, si posteaza mesaje "cu dedicatie", varsandu-si ura pe persoana x sau y. Sunt convins ca sunt cativa oameni (ma indoiesc ca-s mai mult de 10-20 in total), care, impreuna, au (sau or avut) mult peste 1000 de conturi aici. 

Asa ca, plm®... ce sa-i faci, mai injuram / luam la misto / admonestam, vorba ta, si noi pe cate cineva, cand ni se mai umple paharu'. Amu' ca uneori se-ntampla sa fie unu' care-i doar la al doilea cont, in loc de la al 328-lea, ce sa-i faci... collateral damage :)

Pe de alta parte, sa mor daca inteleg de ce ma asemanati toti cu vreun judecatoru' pwlii mele. De cate ori am repetat...? Nu stau suficient de bine financiar incat sa am vreme de voluntariat, inclusiv ca judecator / moderator. N-am niciodata pretentia ca emit verdicte, numa' ma mai distrez si io, si, eventual, in cel mai rau caz, dau cu parerea... Futa-le Stalin de pareri, tre' sa-mi scriu chestia asta in semnatura, cu font de 36? ;)

(edit - typo)

Nu o sa ma "anexez"  :laugh2  :laugh2  pe tentativele de a-ți justifica acțiunile/inacțiunile de pe forum (deși m-aș lega puțin de expresia Qui s'excuse s'accuse), dar o să încerc să-ți lămuresc curiozitatea: ești duplicitar și perfid, exact ca renumitul profesor universitar doctor de renume mondial Tudorel Toader. Și, tot ca el, slujești frecvent ca avocat al "penalilor". De pe forum și păstrând proporțiile, evident.:)

Vizitator
Postat

De la barfa despre mine, ati sarit pe alti membri.  :slap2

Sa va bagati frustrarile in cur ca poate va place si va mai linistiti.  :laugh2

• Like 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Futa-le Stalin de pareri, tre' sa-mi scriu chestia asta in semnatura, cu font de 36? ;)

(edit - typo)

Excelent!

De cand am vrut să aud aceasta macar de la unul dintre voi...!!!De cand si-a facut primul titlu de batjocură la adresa mea in virtutea faptului ca el expune doar simple păreri si nu îi ingradeste nimeni dreptul la liberă exprimare in acest mediu virtual...

Pfoai ce răbdare am si-o milă pentru micimea omului, de neînchipuit!

Iar tu Picon, tu sa taci!

• Like 15
  • Minus 18
Vizitator mc hammer
Postat

Vis, lumea se ia de tine, in primul rand, pentru ca scrii precum o persoana cu probleme de ordin psihiatric. Nu scrii logic si imi pare rau sa afirm: ori esti analfabeta functional, ori esti retardata, ori nu stii limba romana. E ca si cum gandesti intr-o limba si scrii in alta.

• Like 1
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
  La 20.07.2018 la 16:16, mc hammer a spus:

Vis, lumea se ia de tine, in primul rand, pentru ca scrii precum o persoana cu probleme de ordin psihiatric. Nu scrii logic si imi pare rau sa afirm: ori esti analfabeta functional, ori esti retardata, ori nu stii limba romana. E ca si cum gandesti intr-o limba si scrii in alta.

Asa si e...gândesc in alta limbă, opt ani imediat după scoala nu am mai vorbit româneste si asa m-am obisnuit.Faptul că citesc cărți despre mintea omului destul de complicate si am participat la conferințe si cercuri in cercetare psihanalitică nu mă face intr-atât de diferită in limbaj incat sa mă trezesc intr-un mediu cum se lipesc jigodenii de mine!Educația care o am si oamenii deosebiți ce i-am întâlnit la viața mea, sentimentele alese si pretenția ce o am față de mine...la fel, nu-s motive pentru ca altul sa-si permită excese prostesti si absurdități in fața mea.Nu există nici o scuză pe lumea aceasta pentru mizeria umană si nu are nimeni ce sa imi zică daca asa este cheful meu sa fac o abstractizare intr-un alt mod, după cum ma amuză si mă face pe mine sa fiu deasupra, rămânând aceeași cum ma stiu si imi place.Tu dacă nu poți la fel, nu-i nimic...ai infinit de alte posibilități.Te servesti din această viață atat cat poti fara sa imi cauți mie ceea ce nu poti scuza lumii intregi, pentru că iti zic...nu există scuză nicăieri!
  • Like 15
  • Minus 21
Postat
  La 20.07.2018 la 15:50, vistantric a spus:

Excelent!

De cand am vrut să aud aceasta macar de la unul dintre voi...!!!De cand si-a facut primul titlu de batjocură la adresa mea in virtutea faptului ca el expune doar simple păreri si nu îi ingradeste nimeni dreptul la liberă exprimare in acest mediu virtual...

Pfoai ce răbdare am si-o milă pentru micimea omului, de neînchipuit!

Iar tu Picon, tu sa taci!

Culcă-te, drogato! 

La 20.07.2018 la 17:38, vistantric a spus:

Asa si e...gândesc in alta limbă, opt ani imediat după scoala nu am mai vorbit româneste si asa m-am obisnuit.Faptul că citesc cărți despre mintea omului destul de complicate si am participat la conferințe si cercuri in cercetare psihanalitică nu mă face intr-atât de diferită in limbaj incat sa mă trezesc intr-un mediu cum se lipesc jigodenii de mine!Educația care o am si oamenii deosebiți ce i-am întâlnit la viața mea, sentimentele alese si pretenția ce o am față de mine...la fel, nu-s motive pentru ca altul sa-si permită excese prostesti si absurdități in fața mea.Nu există nici o scuză pe lumea aceasta pentru mizeria umană si nu are nimeni ce sa imi zică daca asa este cheful meu sa fac o abstractizare intr-un alt mod, după cum ma amuză si mă face pe mine sa fiu deasupra, rămânând aceeași cum ma stiu si imi place.Tu dacă nu poți la fel, nu-i nimic...ai infinit de alte posibilități.Te servesti din această viață atat cat poti fara sa imi cauți mie ceea ce nu poti scuza lumii intregi, pentru că iti zic...nu există scuză nicăieri!

Făăăăăă, tu nu ești în stare să gândești nici în română, dar în altă limbă! Am văzut cum te exprimi și scrii în franceză și în engleză: mai prost ca în română! :laugh2

Culcă-te! :rax2

• Like 1
  • Minus 5

• Oras:Oriunde m-as afla
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat
  La 20.07.2018 la 16:16, mc hammer a spus:

Spui adevarul adevarul si doar adevarul  :bow

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...