Sari la conținut

Ce este Amada și ce vrea ea?

14 membri au votat

1. 1. Care-i problema Amadei?

• Nu are doar o problemÄ?, poate reprezenta un studiu de caz pentru psihiatri. Oricum, e irecuperabilÄ?.
    • E o dementÄ? evadatÄ? de la Spitalul 9 È?i care se ascunde pe forum ca sÄ? nu o gÄ?seasca bÄ?ieÈ?ii în halate albe.
    • E o golancÄ? proastÄ? È?i frustratÄ?, cu prea mult timp liber.
    • E o ratatÄ? singurÄ? È?i deprimatÄ?, cÄ?reia - dacÄ? ar dispÄ?rea - nu-i ar simÈ?i lipsa nici mÄ?car un singur om din întreaga lume.
    • Nu prea o bag în seamÄ?, e doar o alcoolicÄ? drogatÄ? fÄ?rÄ? rost în viaÈ?Ä?.

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

Baa,tot cu cearta??

Nu, tu. Mai faci de prune, sau ai trecut pe pufoaică?  :laugh2

Baa,tot cu cearta??

Nu, tu. Mai faci de prune, sau ai trecut pe pufoaică?  :laugh2

tu stii ce limba vorbesti cand e vorba de alcool
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

(...) Le-ai strigat apport sclavilor @thecat și @picon, (...)

Dom'le, stop joc... ce mi-o strigat mie? intreb doar asa, pentru conformitate - ca io unu', n-am receptionat nimic... :)

• Oras:Undeva in Romania
  • Oras:Undeva in Romania
Postat

Cred că ai greșit,nu?
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Dom'le, stop joc... ce mi-o strigat mie? intreb doar asa, pentru conformitate - ca io unu', n-am receptionat nimic... :)

Zice ca e destept cat o petarda, si fiind bolnav psihic, ne explica ca sufera de paranoia cu teorii de conspiratie.

As fi vrut eu sa va am de sclavi.  :laugh2  (In sensul bun ;) )

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Doar observ. Te-am observat și m-ai îngrețoșat. Ne-ai îngrețoșat.

• Minus 5
Postat

Doar observ. Te-am observat și m-ai îngrețoșat. Ne-ai îngrețoșat.

tu ai ingretosat ani de zile un forum intreg
  • Like 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Tu ce p,m. vrei bă, labă tristă? te-am băgat eu în seamă, sau altundeva? Mai bine spune tu, ce ești, cine ești și ce pulile noastre vrei! 

Ba , ai inebunit de tot  de ai inceput sa te exprimi ba la singular , ba la plural ? :256

Postat

Ba , ai inebunit de tot  de ai inceput sa te exprimi ba la singular , ba la plural ? :256

Tu chiar nu vezi că toți te scuipă, toți te-nură, toți îți bagă pula-n gură, mocofane?

tu ai ingretosat ani de zile un forum intreg

Retardel, mai bine vezi-ți de necazurile tale și de treaba ta! 

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Tu chiar nu vezi că toți te scuipă, toți te-nură, toți îți bagă pula-n gură, mocofane?

Retardel, mai bine vezi-ți de necazurile tale și de treaba ta!

puradel,eu nu am necazuri,sa inteleg cs daca tu stai pe forum non stop si jignesti si denigrezi,ai necazuri?
Postat

Gata, Gogule, o face admin-sarmala moderator pe tacanita asta.

Sa vezi apoi mania grandorii si un nou gasit rol in viata.

Mai ramane si pe @picon sa-l faca moderator, apoi purced astia doi in starpirea nesimtitilor si ordinarilor....Vai de :) mea...

Postat

Mai ramane si pe @picon sa-l faca moderator, apoi purced astia doi in starpirea nesimtitilor si ordinarilor....Vai de :) mea...

tu nu ai inteles,dar ei deja asa se cred(stapanii inelelor,pardon al forumului)
Vizitator
Postat

Stai linistit, s-ar goli forumul.  :laugh2

• Like 1
Postat

Stai linistit, s-ar goli forumul.  :laugh2

clar s ar golii,ce dracu sa vorbeasca lumea cu o alcoolica care citeste un boabe de porumb si un bosorog **spam editat**
Vizitator
Postat

Si totusi tot cauti motive sa vorbesti cu mine... 

• Like 1
Postat

Ce poti "goli" tu este doar sticla de vodca, chiar nu inteleg, de cand ai inceput sa crezi, ca cineva te-ar lua in serios sau ca ai "atinge" cumva prin elucubratiile tale.

Esti precum nefericitii aia cu dizabilitati psihice, pusi in situatii jenante, apoi filmati, iar video-ul postat pe Youtube.

Esti de circ.La propriu si la figurat.

Postat

Si totusi tot cauti motive sa vorbesti cu mine...

faaa nebuno,pai eu caut motive?nu mi mai raspunde obezo
Postat

Mai bine suna la 112 vezi ce s a intamplat cu Picoaie,am scris intentionat gresit,poate iese sa ma corecteze...dar nimic

Postat

Nu e de gluma,omul ala chiar sufera daca l jigneste cineva mai mult decat jigneste el..sincer...sunati mai oaneni buni la 112

Vizitator
Postat

Da' rau va mai bate soarta daca sambata seara stati sa cautati certuri cu mine...

Betivul de Nicu, cel putin, care tot vorbeste de alcool, pana nu face singur 3 postari nu se simte bine.

Iti place sa ai ultimul cuvant, te las sa ai mai multe, macar o satisfactie sa ai si tu in viata.

• Like 2
Postat

Da' rau va mai bate soarta daca sambata seara stati sa cautati certuri cu mine...

Betivul de Nicu, cel putin, care tot vorbeste de alcool, pana nu face singur 3 postari nu se simte bine.

Iti place sa ai ultimul cuvant, te las sa ai mai multe, macar o satisfactie sa ai si tu in viata.

despre ce satisfactie vorbesti nebuno?eu intru aici la o luna si da,imi place sa mi bat pula de tine care stai non stop aici,de Picoaie la fel,el saracu cred ca viseaza si cand mai apucs sa doarma,forum,satisfactia e a ta desalato
Postat

Eu stau aici in seara asta sa mi treaca timpul dar nu mai intru o luna aici disperato

Postat

In schimb tu aici dormi,aici te trezesti,aici iti petreci amarul de viata pe care o ai

Postat

puradel,eu nu am necazuri,sa inteleg cs daca tu stai pe forum non stop si jignesti si denigrezi,ai necazuri?

În lupta de Dorohoi

Nea Nae și-a pierdut un coi.

-Dom' le Ministru de Război

Dați-mi coiu' înapoi!

- Du-te-n pizda mă-tii Nae,

Statu' nu fabrică coaie!

• Like 1
  • Minus 4

Vizitator mc hammer
Postat

Amada e pe forum si cand e la cumparaturi, mai ia o conserva, mai verifica topingul. Amada e AI-ul forumului, un fel de call center: stie sa ghiceasca in bobi, cafea, sa schimbe o teava, sa configureze un portgroup in vcenter, sa editeze un manifest. Alta explicatie nu e pt faptul ca-i place sa fie umilita de toti, fara un minim simt al penibilului. Pacat de ea, fata tanara

• Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...