Sari la conținut

Ce este Amada și ce vrea ea?

14 membri au votat

1. 1. Care-i problema Amadei?

• Nu are doar o problemÄ?, poate reprezenta un studiu de caz pentru psihiatri. Oricum, e irecuperabilÄ?.
    • E o dementÄ? evadatÄ? de la Spitalul 9 È?i care se ascunde pe forum ca sÄ? nu o gÄ?seasca bÄ?ieÈ?ii în halate albe.
    • E o golancÄ? proastÄ? È?i frustratÄ?, cu prea mult timp liber.
    • E o ratatÄ? singurÄ? È?i deprimatÄ?, cÄ?reia - dacÄ? ar dispÄ?rea - nu-i ar simÈ?i lipsa nici mÄ?car un singur om din întreaga lume.
    • Nu prea o bag în seamÄ?, e doar o alcoolicÄ? drogatÄ? fÄ?rÄ? rost în viaÈ?Ä?.

Postări Recomandate

Postat

Ce tacanita, Gogule, ai de :) mea...Asta nu are dupa ce sa bea apa si se considera o fiinta superioara, :) mea, daca @vistantric se drogheaza, asta deja e pe ketamina.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ce tacanita, Gogule, ai de :) mea...Asta nu are dupa ce sa bea apa si se considera o fiinta superioara, :) mea, daca @vistantric se drogheaza, asta deja e pe ketamina.

Iar ai prins voce?  Da, mai, stiu, esti in limba grav dupa mine, obsedat de forum si de mine... Nu sunt interesata.

• Like 1
  • Oras:#
  • Oras:#
Postat

Parintii tai s-au despartit devreme, ai stat cu maica-ta.

As rectifica: Ai fost plimbat pe strazi de maica-ta.

Ai primit totusi o educatie, felicitari.

Dar cand modelul tau in viata este o femeie confuza, nevoiasa, ca doar deseori trebuia sa fii tu cel matur... e normal sa ramai intr-o doaga, cu mai putine tigle pe casa.

Nemultumirea ta fatza de mine provine de la faptul ca ti-am scris ceva neplacut tie la un moment dat, iar fiind o persoana obsesiva... tu nu treci peste trecut.

De mai multe ori, dar nu din cauza tristetii, sunt o perfectionista in reabilitare, viata mea pentru mine era un dezastru, obosita si satula nu am vrut-o.

Se pare ca nu pot muri, sanse am avut destule, multi mi-au spus ca o fi ceva de religie, ingeri pazitori, menire in viata... plm. Nu oricine poate citit pe cineva fara sa-l vada macar, ceva e acolo. Nu mai am ganduri de genul, am lucruri de construit.

:slap2  :slap2  :slap2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Delir în formă pură!

O să mai încerci. O să mai ai, probabil, momente rare de luciditate când o să realizezi că existența ta chinuită și deprimantă nu poate fi numită viață și că nu merită efortul.

Oricum, să eșuezi de mai multe ori ... asta e o culme a ratarii.

• Like 2
  • Oras:Romania
Postat

Nu mai inventati, cretinilor, va pot da amanunte personale de vi se ridica parul pe corp, dar tot va mananca in cur! :)  :slap2

faaa distruso,baga ti detaliile personale in pizda sau in curu lu Picon ca nu intereseaza pe nimeni,ai uitat tembelo ca ai vrut sa te sinucizi...gasesc eu topicul metode de sinucidere
Postat

:slap2  :slap2  :slap2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Delir în formă pură!

O să mai încerci. O să mai ai, probabil, momente rare de luciditate când o să realizezi că existența ta chinuită și deprimantă nu poate fi numită viață și că nu merită efortul.

Oricum, să eșuezi de mai multe ori ... asta e o culme a ratarii.

cu cretina asta e doar pierdere de timp aici...sunt sute care citesc forumul asta,toti se inchina si se intreaba daca si noi astia care i mai raspundem pe aici nu cumva suntem la fel de prajiti ca ea
  • Like 1
Vizitator
Postat

Doar 3 retardati? Mai chemati pe cineva.  :laugh2

Cacatul secret - nu vreau sa te citesc, strangi cu tot sufletul si nu am chef.

Muiskin - nu am platit contul.

Nicu P. - ia o dusca si roaga-te de alta, nu ti-am dat atunci, nu-ti dau nici acum, fie si atentie.

Postat

Mai oameni buni,nu i mai raspunde ti lu puscariasa asta

Vizitator
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :pope

Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :pope

fai tuto,tot te bagi in seama?culca te prajito
  • Like 1
Postat

fai tuto,tot te bagi in seama?culca te prajito

am citat un clasic in viata
  • Oras:F
  • Oras:F
Postat

Eu vreau ca tu să continui, târâturo.

Întrebare serioasă: de câte ori ai încercat să te sinucizi până acum? Dar sincer!!

Nu conteaza de cate ori incerci, conteaza doar ca nu reusesti  :no2 . 

Vizitator
Postat

Mai oameni buni,nu i mai raspunde ti lu puscariasa asta, lasati-ma pe mine sa vorbesc cu ea!

Am corectat eu. :)

Postat

Am corectat eu. :)

pai tu corectezi ce vrea creierul tau prajit de alcool mereu
Postat

Lasa femeile in pace,daca ele asta au ales sa faca...prajito..nu mai fii invidioasa pe ele,alcoolicooo

Vizitator
Postat

Doar 2 postari, slabutz!  :laugh2

Ai valoare si respect de la 5 in sus!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Doar 2 postari, slabutz!  :laugh2

Ai valoare si respect de la 5 in sus!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

tii neaparat sa demonstrezi ca esti praf si pulbere
Vizitator
Postat

tii neaparat sa demonstrezi ca esti praf si pulbere

Ai vazut ca poti sa nu te intinzi pe toata pagina cu 3 propozitii? :)

Hai pa, unii mai avem si treaba.

Postat

Ai vazut ca poti sa nu te intinzi pe toata pagina cu 3 propozitii? :)

Hai pa, unii mai avem si treaba.

tuto,ai dreptate,unii mai au si alta treaba,intra pe aici la o saptamana,o luna..dar tu ce cacat de treaba ai de stai non stop aici..nu raspunde...era retoric...
  • Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ce faci, scursură umană, ameninți?

Le-ai strigat apport sclavilor @thecat și @picon, încercând să deturnezi topicul de la subiectul inițial. Dar creierașul tău îmbibat in alcool și etnobotanice ieftine nu-ți permite sa realizezi că-ți expui și mai mult caracterul jegos și apucăturile de mahalagioaică semi-analfabetă. Proastă, needucată și agresivă ... astea-s singurele tale calități.

Tu ce p,m. vrei bă, labă tristă? te-am băgat eu în seamă, sau altundeva? Mai bine spune tu, ce ești, cine ești și ce pulile noastre vrei! 

• Minus 3
Postat

Ptiu, ma pune si drogata pe ganduri dupa ce... as sta "putin" infipta in ceva...   :laugh2   :slap2

Il cunosti, e Nicu, betivul retardat...

Mda.... bănuiam!

Nici nu esti in stare sa te exprimi corect, esti un linge blide...Nu vad cu ce ocazie să ai tu vreun contact real cu mine si da, vezi ca aceasta e plângerea Amadei...refuz oameni care au bani sa-mi dea pentru ca nu doresc sa-mi petrec momente cu ei!Aceasta sa fie problema oare sau înverșunarea cu care căutați să-mi demonstrati prostia ce va e specifică?

O s-o fac prin reprezentați, terminato!  :rax2

• Minus 3

Postat

tu cu tuica te delectezi?

Nu, tu. Mai faci de prune, sau ai trecut pe pufoaică?  :laugh2  

• Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...