Sari la conținut

Daniela 23 de ani : 0767190024

Postări Recomandate

am fost de curand.

locatia centrala, ok, nici prea, prea, nici foarte, foarte. 8

fata e frumusica tare la fata, are un corp tineresc, putin miniona, picioare si fund ok, nu wow, dar te atrage cu faptul ca e de treaba si zambitoare... un 9

prestatie civilizata, nu cine stie ce

ON de 7, slabut, fara variatii, fara deep, cam cu 1 viteza.

drept care am trecut la 

NP, ceva mai bine, mai cu participare, accepta mai multe pozitii, stramta, placut. 8-9

halat parca 100 / aprox 30 min

cred ca o sa revin. merita macar o data, pt ca nu sunt prea multe fete dragute ca ea pe piata, la pretul asta

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

am fost de curand.

locatia centrala, ok, nici prea, prea, nici foarte, foarte. 8

fata e frumusica tare la fata, are un corp tineresc, putin miniona, picioare si fund ok, nu wow, dar te atrage cu faptul ca e de treaba si zambitoare... un 9

prestatie civilizata, nu cine stie ce

ON de 7, slabut, fara variatii, fara deep, cam cu 1 viteza.

drept care am trecut la 

NP, ceva mai bine, mai cu participare, accepta mai multe pozitii, stramta, placut. 8-9

halat parca 100 / aprox 30 min

cred ca o sa revin. merita macar o data, pt ca nu sunt prea multe fete dragute ca ea pe piata, la pretul asta

Multumesc pentru vizita:)

Link spre comentariu

pune l sa stea cu spatele la geam....si tu in fata lui....si de acolo sa te pozeze...

.

Desteptul care imi face pozele sunt eu : ))

Am pus cameră pe auto de 10 secunde si mi le fac eu singura ...

Am si scria mai sus

Una este când iti faci pozele singura ,alta este când iti face cineva poze:)

Link spre comentariu

.

Desteptul care imi face pozele sunt eu : ))

Am pus cameră pe auto de 10 secunde si mi le fac eu singura ...

Am si scria mai sus

Una este când iti faci pozele singura ,alta este când iti face cineva poze:)

Hai ca trec eu sa îți fac niște poze.

Pregătește o cafea😋

Link spre comentariu

Salut ! Fac parte din grupul celor care nu prea scriu recenzii.Citesc si eu recenziile altor colegi de aici si o sa incep sa scriu si eu. Nimfomane.com nu mai e site de injuraturi si nu se mai permite orice.

Azi la ora 16 am fost la titulara topicului,locatie usor de ajuns,pe bulevard..,etaj superior.

Domnisoara foarte draguta,m-a intampinat imbracata intr-o rochita rosie.E deschisa la vorba,arata bine la fata si la corp,asa o vad eu.

Am vorbit putin,am facut dus,prosop curat,gel de dus,tot ce trebuie.

Actiunea,oral bunicel,am ghidat-o putin si a fost bine.Sexul normal a fost bun,schimbat pozitii,capra,ea deasupra,eu peste,sta cum o pui,pussy mica,frumoasa si curata.Mie mi-a placut .Am finalizat prima data la oral si a doua oara la normal protejat.Am finalizat mai greu a doua oara dar nu a comentat,nici nu m-a grabit.Nu prea sunt cu notele,dar daca asa trebuie o sa dau o nota pt tot,aspect,igiena fetei,sex,locatie..nota 9.Achitat -200

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Salut ! Fac parte din grupul celor care nu prea scriu recenzii.Citesc si eu recenziile altor colegi de aici si o sa incep sa scriu si eu. Nimfomane.com nu mai e site de injuraturi si nu se mai permite orice.

Azi la ora 16 am fost la titulara topicului,locatie usor de ajuns,pe bulevard..,etaj superior.

Domnisoara foarte draguta,m-a intampinat imbracata intr-o rochita rosie.E deschisa la vorba,arata bine la fata si la corp,asa o vad eu.

Am vorbit putin,am facut dus,prosop curat,gel de dus,tot ce trebuie.

Actiunea,oral bunicel,am ghidat-o putin si a fost bine.Sexul normal a fost bun,schimbat pozitii,capra,ea deasupra,eu peste,sta cum o pui,pussy mica,frumoasa si curata.Mie mi-a placut .Am finalizat prima data la oral si a doua oara la normal protejat.Am finalizat mai greu a doua oara dar nu a comentat,nici nu m-a grabit.Nu prea sunt cu notele,dar daca asa trebuie o sa dau o nota pt tot,aspect,igiena fetei,sex,locatie..nota 9.Achitat -200

Multumesc frumos

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...