Sari la conținut

Daniela 23 de ani : 0767190024

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

O domnișoară corecta. 

Am contactat pe WhatsApp. În 1 ora eram la ea. Nu e o frumusețe rara da nici nașpa ne este. Slaba, țațe mai pe lipsa dar mișto pizda. Se mulează cumva pe ciocan și iese o treaba mișto. Nu comentează, indura tot asediul. 

Nu i place Cim dar a făcut... 

Nu e fast fuck. Faci treaba și pleci

Taxa 100 balauri 🤣 o finalizare. 

Mai merg. De recomandat... Nu știu, mie mi-a plăcut. 

• Like 1
  • Mersi 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0767190024
  • Oras:București
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 49 minute, eugen2012 a spus:

O domnișoară corecta. 

Am contactat pe WhatsApp. În 1 ora eram la ea. Nu e o frumusețe rara da nici nașpa ne este. Slaba, țațe mai pe lipsa dar mișto pizda. Se mulează cumva pe ciocan și iese o treaba mișto. Nu comentează, indura tot asediul. 

Nu i place Cim dar a făcut... 

Nu e fast fuck. Faci treaba și pleci

Taxa 100 balauri 🤣 o finalizare. 

Mai merg. De recomandat... Nu știu, mie mi-a plăcut. 

Mulțumesc frumos 😘

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
La 08.11.2021 la 17:13, Daniela122 a spus:

Buna băieții 

Mâine o să ajung in București

Îmi cer scuze că scriu după un cont nou dar după atâta timp am uitat parola la contul pe care îl foloseam 

Va pupăcesc 

Ca să nu se mai întâmple așa ceva, poți să ne spui nouă parola actuală. Sigur se găsește cineva care să nu o uite 😂

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 30 minute, witcher a spus:

Ca să nu se mai întâmple așa ceva, poți să ne spui nouă parola actuală. Sigur se găsește cineva care să nu o uite 😂

😂😂

Link spre comentariu

Fost, vizitat domnișoară și este chiar ok. Nu vreo frumusețe rară dar nici noi ăștia care mergem la ea nu suntem participanți la vreun concurs de frumusețe.Arata bine , prestație foarte ok in ciuda faptului că nu eram zodii compatibile :)

Oral 10, eu i-am cerut soft și s-au conformat, atenție deosebită la împrejurimi și chiar se pricepe

Normal 9, a fost o singura poziție și ok, păsărica foarte drăguță și se mulează perfect

Locație 7, departe și nu cea mai ok, poate o sa caute ceva mai ok

De revenit: DA

• Like 2
Link spre comentariu
La 12.11.2021 la 9:21, cristi977010 a spus:

Fost, vizitat domnișoară și este chiar ok. Nu vreo frumusețe rară dar nici noi ăștia care mergem la ea nu suntem participanți la vreun concurs de frumusețe.Arata bine , prestație foarte ok in ciuda faptului că nu eram zodii compatibile :)

Oral 10, eu i-am cerut soft și s-au conformat, atenție deosebită la împrejurimi și chiar se pricepe

Normal 9, a fost o singura poziție și ok, păsărica foarte drăguță și se mulează perfect

Salut,Cristi!Dezvoltă,te rog,subiectul "păsărică drăguță"...adică,cameltoe ,explodată,labii evidențiate,etc.Multumesc să fii bine!Sau,dacă citește,chiar Daniela poate detalia....🙋‍♂️

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
La 12.11.2021 la 9:21, cristi977010 a spus:

Multumesc frumos .😘

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...