Sari la conținut

Daniela 23 de ani : 0767190024

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Am fost și eu la Daniela, chiar dacă am întârziat 20 de minute din cauza traficului seara de la ora 6,am fost primit foarte ok fără graba, chiar dacă i-am dat programul peste cap. O sa mai revin sigur

Trebuie să fim înțelegătoare

Te pup :)

• Like 1
Link spre comentariu

Stabilit intalnirea pe whatsapp pt seara dupa munca, confirmare cand plec spre Unirii

Am informat ca plec, ajuns la bloc am primit restul informatiilor.

M-a primit in halat, imi parea putin obosita sau suparata... putina conversatie, apoi dusul de rigoare

Revenit in camera, s-a dezbracat... priveliste ok pt mine: corp frumos, epilata super ok, f.frumos piercingul din buric, sani medii f fermi ceea ce imi place, piele catifelata, fund f apetisat ðŸ‘

Inceput cu oral neprotejat conform dorintei mele: executie super pt mine, imi place incet exact cum a prestat, fara graba si alte artificii, a avut grija de de extremitati... ne-am oprit ca altfel terminam

Trecut apoi la pasarica ei... nu am rezistat, mi-a placut f.mult. F.f curata!!! Coborat putin si mai jos... spre alta gaurica care m-a excitat maxim!!!

A urmat misionar, super senzatie... pt mine a fost exact cum imi place... nici larga. nici f.stramta... efectiv simteam ce trebuie. Oprit la fix apoi a trecut ea peste mine unde am si finalizat!

Note:

Oral NP: 10

Normal: 9,5

GFE: 9,5

Igiena: 10

Nu stiu daca am apucat sa ii spun ca a fost super, afla acum 😘🤗

Am uitat sa intreb daca a experimentat analul, si daca ma incadrez ca dimensiuni pt acest aspect cum precizase

PS: Sper sa ne revedem si sa iti gasesc la colegii de la brand o bricheta cu Sobranie 😉

Sa fii iubita!!! 🤗

• Like 3
Link spre comentariu

Stabilit intalnirea pe whatsapp pt seara dupa munca, confirmare cand plec spre Unirii

Am informat ca plec, ajuns la bloc am primit restul informatiilor.

M-a primit in halat, imi parea putin obosita sau suparata... putina conversatie, apoi dusul de rigoare

Revenit in camera, s-a dezbracat... priveliste ok pt mine: corp frumos, epilata super ok, f.frumos piercingul din buric, sani medii f fermi ceea ce imi place, piele catifelata, fund f apetisat

Inceput cu oral neprotejat conform dorintei mele: executie super pt mine, imi place incet exact cum a prestat, fara graba si alte artificii, a avut grija de de extremitati... ne-am oprit ca altfel terminam

Trecut apoi la pasarica ei... nu am rezistat, mi-a placut f.mult. F.f curata!!! Coborat putin si mai jos... spre alta gaurica care m-a excitat maxim!!!

A urmat misionar, super senzatie... pt mine a fost exact cum imi place... nici larga. nici f.stramta... efectiv simteam ce trebuie. Oprit la fix apoi a trecut ea peste mine unde am si finalizat!

Note:

Oral NP: 10

Normal: 9,5

GFE: 9,5

Igiena: 10

Nu stiu daca am apucat sa ii spun ca a fost super, afla acum

Am uitat sa intreb daca a experimentat analul, si daca ma incadrez ca dimensiuni pt acest aspect cum precizase

PS: Sper sa ne revedem si sa iti gasesc la colegii de la brand o bricheta cu Sobranie

Sa fii iubita!!!

Multumesc frumos pentru vizita si te mai astept oricand cu mare drag pe la mine ❤

PS sa nu iti de brichetă:)

Link spre comentariu

Deci, dupa cum v am spus , ieri am reusit sa ajung la Daniela.Am mai avut niste tentative, dar nu am reusit sa ne sincronizam.

Programare - 10 - facuta pe whatsapp in jurul orei 12 pentru ora 14, respectata ( am asteptat putin , dar doar din cauza ca am ajuns eu mai devreme decat trebuia ).

Locatie - 9.5 - central, zona Unirii, o garsoniera micuta, dar potrivita pentru acest gen de activitate. Am primit prosop mare, curat si uscat.

Daniela - 9 - o fata foarte simpatica, blonduta, cu sanii cam micuti, fund frumos, epilata total.

Actiune - 8.5

A fost vorba la primul numar de oral ( reciproc ) si apoi normal LOT, unde am terminat ff repede. A urmat o pauza de tigara si suc, in care nu am comunicat ff mult, dar e pe undeva normal fiind prima intalnire, eu oricum nu sunt ff vorbaret.😂

Numarul 2 a inceput cu un oral neprotejat din partea ei, pana a prins viata juniorul..l a echipat cu un Durex si a urmat normal in cateva pozitii - capra, LOT si din nou pe la spate- dar nu am mai reusit sa finalizez.

Am oprit actiunea ca ora se apropia de sfarsit si Daniela dadea oarece semne de oboseala.

Am avut parte si de putin FK, personal as fi preferat sa fie mai mult, dar poate nu a existat chimia necesara😋

Deci: oral neprotejat 9, normal 8.

Halatul - 200- pentru o ora dtd.

Eu personal voi reveni cat mai curand, mai ales ca zona este una in raza mea de actiune.

Daniela e o femeie cu o figura si fizic de pustoaica, care isi da silinta sa plwci multumit.

Din punctul meu de vedere cred ca ar trebui sa mai lucreze putin la GFE.

La multi ani tuturor Andreelor si Andreilor!

• Like 5
Link spre comentariu

Deci, dupa cum v am spus , ieri am reusit sa ajung la Daniela.Am mai avut niste tentative, dar nu am reusit sa ne sincronizam.

Programare - 10 - facuta pe whatsapp in jurul orei 12 pentru ora 14, respectata ( am asteptat putin , dar doar din cauza ca am ajuns eu mai devreme decat trebuia ).

Locatie - 9.5 - central, zona Unirii, o garsoniera micuta, dar potrivita pentru acest gen de activitate. Am primit prosop mare, curat si uscat.

Daniela - 9 - o fata foarte simpatica, blonduta, cu sanii cam micuti, fund frumos, epilata total.

Actiune - 8.5

A fost vorba la primul numar de oral ( reciproc ) si apoi normal LOT, unde am terminat ff repede. A urmat o pauza de tigara si suc, in care nu am comunicat ff mult, dar e pe undeva normal fiind prima intalnire, eu oricum nu sunt ff vorbaret.😂

Numarul 2 a inceput cu un oral neprotejat din partea ei, pana a prins viata juniorul..l a echipat cu un Durex si a urmat normal in cateva pozitii - capra, LOT si din nou pe la spate- dar nu am mai reusit sa finalizez.

Am oprit actiunea ca ora se apropia de sfarsit si Daniela dadea oarece semne de oboseala.

Am avut parte si de putin FK, personal as fi preferat sa fie mai mult, dar poate nu a existat chimia necesara😋

Deci: oral neprotejat 9, normal 8.

Halatul - 200- pentru o ora dtd.

Eu personal voi reveni cat mai curand, mai ales ca zona este una in raza mea de actiune.

Daniela e o femeie cu o figura si fizic de pustoaica, care isi da silinta sa plwci multumit.

Din punctul meu de vedere cred ca ar trebui sa mai lucreze putin la GFE.

La multi ani tuturor Andreelor si Andreilor!

Multumesc frumos pentru vizita si te mai astept oricand cu mare drag

Si sa speram ca data viitoare o sa fie mult mai frumos 💋:)

• Like 1
Link spre comentariu

Principalul ei atu este fața,este f frumoasa la fata ,și mai frumoasa in realitate decât în pozele de la începutul forumului,la corp și servicii mai are de lucrat,o tonifiere ,sa fie mai atenta la client,să sărute pe corp etc,in principiu să crească gfe care este slab spre mediu,este amabila ,vrea să pleci mulțumit de la ea.

• Like 2
Link spre comentariu

Principalul ei atu este fața,este f frumoasa la fata ,și mai frumoasa in realitate decât în pozele de la începutul forumului,la corp și servicii mai are de lucrat,o tonifiere ,sa fie mai atenta la client,să sărute pe corp etc,in principiu să crească gfe care este slab spre mediu,este amabila ,vrea să pleci mulțumit de la ea.

Ai dreptate 100%...e foarte simpatica la fata, dar eu personal caut un GFE mai mare...poate mai lucreaza la capitolul acestaðŸ˜
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Micul Paris

Ai dreptate 100%...e foarte simpatica la fata, dar eu personal caut un GFE mai mare...poate mai lucreaza la capitolul acesta

Fratilor, eu inteleg ce spuneti voi, dar... haideti sa le lasam pe fete sa ramana mai naturale, sa nu le invatam pe toate sa joace teatru. Ca unde mai este placerea varietatii, daca le egalizam pe toate ca pe niste papusi de serie?

Intr-adevar, Daniela nu este foarte zambicioasa, asa e felul ei, dar si multe "prietenute" din viata reala sunt la fel, ceva mai retinute si mai serioase in exprimare.

In schimb, Daniela este "acolo", cu tine, pe tot parcursul intalnirii, e politicoasa, raspunde frumos la intrebari, nu sta cu ochii pe ceas, nu te grabeste sa finalizezi, in pat e naturala, saruta, imbratiseaza, are reactii cat si cand trebuie,  nu simuleaza ca sa te termine mai repede, se straduie sa te simti bine, dar nu se fereste sa se simta si ea bine (desi nu se manifesta foarte "aprins")... pentru mine cam asta inseamna GFE.

Sa nu credeti ca sar in apararea Danielei - ca nici nu am de ce, "criticile" voastre sunt pozitive si binevoitoare. Am intervenit mai mult... ca sa-mi apar mie interesele :D Ca mie - si or mai fi si altii ca mine - nu prea imi place teatrul, prefer fetele cat mai naturale, cat mai apropiate de "civile". Sa am si eu satisfactia "muncii" bine facute, cand e cazul, printr-un feedback cat mai clar si nedistorsionat ;)  Na, oi fi eu mai pervers... :)

• Like 3
Link spre comentariu

Fratilor, eu inteleg ce spuneti voi, dar... haideti sa le lasam pe fete sa ramana mai naturale, sa nu le invatam pe toate sa joace teatru. Ca unde mai este placerea varietatii, daca le egalizam pe toate ca pe niste papusi de serie?

Intr-adevar, Daniela nu este foarte zambicioasa, asa e felul ei, dar si multe "prietenute" din viata reala sunt la fel, ceva mai retinute si mai serioase in exprimare.

In schimb, Daniela este "acolo", cu tine, pe tot parcursul intalnirii, e politicoasa, raspunde frumos la intrebari, nu sta cu ochii pe ceas, nu te grabeste sa finalizezi, in pat e naturala, saruta, imbratiseaza, are reactii cat si cand trebuie, nu simuleaza ca sa te termine mai repede, se straduie sa te simti bine, dar nu se fereste sa se simta si ea bine (desi nu se manifesta foarte "aprins")... pentru mine cam asta inseamna GFE.

Sa nu credeti ca sar in apararea Danielei - ca nici nu am de ce, "criticile" voastre sunt pozitive si binevoitoare. Am intervenit mai mult... ca sa-mi apar mie interesele :D Ca mie - si or mai fi si altii ca mine - nu prea imi place teatrul, prefer fetele cat mai naturale, cat mai apropiate de "civile". Sa am si eu satisfactia "muncii" bine facute, cand e cazul, printr-un feedback cat mai clar si nedistorsionat ;) Na, oi fi eu mai pervers... :)

In conceptia mea GFE nu e echivalent cu teatrul...
  • Like 1
Link spre comentariu

In conceptia mea GFE nu e echivalent cu teatrul...

Atunci... defineste, te rog.

Eu asa am inteles, ca daca ii spui sa mai lucreze la capitolul asta, ii sugerezi sa invete sa se prefaca mai bine...

Cred ca nu o sa se supere Daniela de putin offtopic, daca tot e plecata.

Link spre comentariu

Au fost de la alti useri la gfe note de 9 sau 9,5 pt Daniela ,e părerea lor personală,dar nu își merită notele astea,Daniela e doar amabila și atât.am fost la destul de multe fete de pe forum inclusiv la Daniela și știu despre ce vorbesc ,pot să fac o comparație.in rest fata e ok.calitate preț e ok.

• Like 1
Link spre comentariu

Au fost de la alti useri la gfe note de 9 sau 9,5 pt Daniela ,e părerea lor personală,dar nu își merită notele astea,Daniela e doar amabila și atât.am fost la destul de multe fete de pe forum inclusiv la Daniela și știu despre ce vorbesc ,pot să fac o comparație.in rest fata e ok.calitate preț e ok.[/quot

Ca sa ai un GFE foarte ridicat depinde si de persoana de langa tine cum te stimulează....

Am fost foarte multe persoane care au știut cum sa procedeze cu mine si a iesit de minune...

Acum mai depinde si de voi... Nu numai de mine 💋

• Like 3
Link spre comentariu

Au fost de la alti useri la gfe note de 9 sau 9,5 pt Daniela ,e părerea lor personală,dar nu își merită notele astea,Daniela e doar amabila și atât.am fost la destul de multe fete de pe forum inclusiv la Daniela și știu despre ce vorbesc ,pot să fac o comparație.in rest fata e ok.calitate preț e ok.[/quot

Ca sa ai un GFE foarte ridicat depinde si de persoana de langa tine cum te stimulează....

Am fost foarte multe persoane care au știut cum sa procedeze cu mine si a iesit de minune...

Acum mai depinde si de voi... Nu numai de mine 💋

Bine, rautacioasa mica😋

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...