Sari la conținut

Daniela 23 de ani : 0767190024

Postări Recomandate

• Oras:București

Stabilit intalnirea pe whatsapp pt seara dupa munca, confirmare cand plec spre Unirii

Am informat ca plec, ajuns la bloc am primit restul informatiilor.

M-a primit in halat, imi parea putin obosita sau suparata... putina conversatie, apoi dusul de rigoare

Revenit in camera, s-a dezbracat... priveliste ok pt mine: corp frumos, epilata super ok, f.frumos piercingul din buric, sani medii f fermi ceea ce imi place, piele catifelata, fund f apetisat ðŸ‘

Inceput cu oral neprotejat conform dorintei mele: executie super pt mine, imi place incet exact cum a prestat, fara graba si alte artificii, a avut grija de de extremitati... ne-am oprit ca altfel terminam

Trecut apoi la pasarica ei... nu am rezistat, mi-a placut f.mult. F.f curata!!! Coborat putin si mai jos... spre alta gaurica care m-a excitat maxim!!!

A urmat misionar, super senzatie... pt mine a fost exact cum imi place... nici larga. nici f.stramta... efectiv simteam ce trebuie. Oprit la fix apoi a trecut ea peste mine unde am si finalizat!

Note:

Oral NP: 10

Normal: 9,5

GFE: 9,5

Igiena: 10

Nu stiu daca am apucat sa ii spun ca a fost super, afla acum 😘🤗

Am uitat sa intreb daca a experimentat analul, si daca ma incadrez ca dimensiuni pt acest aspect cum precizase

PS: Sper sa ne revedem si sa iti gasesc la colegii de la brand o bricheta cu Sobranie 😉

Sa fii iubita!!! 🤗

Haaa...deci lucrezi la jti!

Inseamna ca ea fumeaza sobranie!

Link spre comentariu

Salutare domnilor!

După cum se întâmplă în viața reală - când te mănâncă trebuie să te scarpini😂, am băgat o vizită neplanificată (pe ultima 100 de metri) la Daniela.

Programare pe whatsup, recunosc că i-am zis ce user sunt pe nimfomane, totul a decurs foarte ok, am mai confirmat doar când am ajuns, puțin mai devreme și iarăși foarte ok, am fost primit chiar mai devreme.

Daniela e o fată frumușică, când zâmbește e chiar mai frumoasă dar e drăguță și când se încruntă și ridică sprânceana. Statură medie, slim, sâni micuți dar frumoși, ce să mai, pozele sunt elocvente. E o fată bine ancorată în realitate, știe și acceptă că nu e perfectă.

Cât despre ostilități, mie chiar mi-a plăcut, chiar are ceva aparte, se implică și trăiește momentul la maxim.

Zic să jurizez:

Modalitate contact: 10

Locație: cu o ușoară temere când am aflat adresa - e lângă o instituție de forță a statului 😱, cam de 9 (nu se pune problema de curățenie ci pentru faptul că e mai greu accesibilă - parcare, alea, alea...)

Aspect: 9

Atitudine/implicare: 10

Servicii oferite/accesate: FKONNPGFE (intenționat am scris legat sa va chinuiðŸ˜): 10

Amenda: 200 Ron/ora ... chilipir la ce smotoceală am primit, raport calitate/preț excelent.

De revenit, eu cu siguranță DA.

Să vă meargă bine!

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare domnilor!

După cum se întâmplă în viața reală - când te mănâncă trebuie să te scarpini, am băgat o vizită neplanificată (pe ultima 100 de metri) la Daniela.

Programare pe whatsup, recunosc că i-am zis ce user sunt pe nimfomane, totul a decurs foarte ok, am mai confirmat doar când am ajuns, puțin mai devreme și iarăși foarte ok, am fost primit chiar mai devreme.

Daniela e o fată frumușică, când zâmbește e chiar mai frumoasă dar e drăguță și când se încruntă și ridică sprânceana. Statură medie, slim, sâni micuți dar frumoși, ce să mai, pozele sunt elocvente. E o fată bine ancorată în realitate, știe și acceptă că nu e perfectă.

Cât despre ostilități, mie chiar mi-a plăcut, chiar are ceva aparte, se implică și trăiește momentul la maxim.

Zic să jurizez:

Modalitate contact: 10

Locație: cu o ușoară temere când am aflat adresa - e lângă o instituție de forță a statului , cam de 9 (nu se pune problema de curățenie ci pentru faptul că e mai greu accesibilă - parcare, alea, alea...)

Aspect: 9

Atitudine/implicare: 10

Servicii oferite/accesate: FKONNPGFE (intenționat am scris legat sa va chinui): 10

Amenda: 200 Ron/ora ... chilipir la ce smotoceală am primit, raport calitate/preț excelent.

De revenit, eu cu siguranță DA.

Să vă meargă bine!

Multumesc frumos pentru vizita si te mai astept oricand cu mare drag Te pup :)

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...