christiano_29 Reputație: 72588 Postat Decembrie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 9, 2019 Buna... disponibilă pentru programări Va pupic Schimbare locație. . La universitate💋Bine ai revenit! Link spre comentariu
daniela12 Reputație: 1070 Postat Decembrie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 9, 2019 Bine ai revenit!Multumesc frumos Te pup Link spre comentariu
johnqwer Reputație: 610 Postat Decembrie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 9, 2019 Buna... disponibilă pentru programări Va pupic Schimbare locație. . La universitateBunaAnalul mai e in meniu ca nu il.vad in semnatura?Multam Link spre comentariu
daniela12 Reputație: 1070 Postat Decembrie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 9, 2019 BunaAnalul mai e in meniu ca nu il.vad in semnatura?MultamDa mai este Dar tot în funcție de grosime si se discuta la fața locului Link spre comentariu
xxxford Reputație: 31 Postat Decembrie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 9, 2019 Buna... disponibilă pentru programări Va pupic Schimbare locație. . La universitateDaca maine se vor alinia "planetele" te revizitez Link spre comentariu
xxxford Reputație: 31 Postat Decembrie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 9, 2019 😘🤗 Link spre comentariu
daniela12 Reputație: 1070 Postat Decembrie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 9, 2019 Daca maine se vor alinia "planetele" te revizitezCu drag :) Link spre comentariu
daniela12 Reputație: 1070 Postat Decembrie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 10, 2019 Buna dimineata Disponibilă până tarziu Va pup 2 Link spre comentariu
daniela12 Reputație: 1070 Postat Decembrie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 10, 2019 💋⤠6 Link spre comentariu
robert02 Reputație: 38 Postat Decembrie 10, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 10, 2019 Stabilit intalnirea pe whatsapp pt seara dupa munca, confirmare cand plec spre Unirii Am informat ca plec, ajuns la bloc am primit restul informatiilor. M-a primit in halat, imi parea putin obosita sau suparata... putina conversatie, apoi dusul de rigoare Revenit in camera, s-a dezbracat... priveliste ok pt mine: corp frumos, epilata super ok, f.frumos piercingul din buric, sani medii f fermi ceea ce imi place, piele catifelata, fund f apetisat 👠Inceput cu oral neprotejat conform dorintei mele: executie super pt mine, imi place incet exact cum a prestat, fara graba si alte artificii, a avut grija de de extremitati... ne-am oprit ca altfel terminam Trecut apoi la pasarica ei... nu am rezistat, mi-a placut f.mult. F.f curata!!! Coborat putin si mai jos... spre alta gaurica care m-a excitat maxim!!! A urmat misionar, super senzatie... pt mine a fost exact cum imi place... nici larga. nici f.stramta... efectiv simteam ce trebuie. Oprit la fix apoi a trecut ea peste mine unde am si finalizat! Note:Oral NP: 10Normal: 9,5GFE: 9,5Igiena: 10 Nu stiu daca am apucat sa ii spun ca a fost super, afla acum 😘🤗 Am uitat sa intreb daca a experimentat analul, si daca ma incadrez ca dimensiuni pt acest aspect cum precizase PS: Sper sa ne revedem si sa iti gasesc la colegii de la brand o bricheta cu Sobranie 😉 Sa fii iubita!!! 🤗Haaa...deci lucrezi la jti!Inseamna ca ea fumeaza sobranie! Link spre comentariu
witcher Reputație: 16279 Postat Decembrie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 10, 2019 💋⤠20191210_103432.jpg 3 Link spre comentariu
bugs_bunny Reputație: 597 Postat Decembrie 10, 2019 Oras:Looney Tunes Oras:Looney Tunes Partajează Postat Decembrie 10, 2019 post-274407-0-04262200-1575967338_.jpgmare grijă să nu râdă roamer dă tine Link spre comentariu
daniela12 Reputație: 1070 Postat Decembrie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 10, 2019 post-274407-0-04262200-1575967338_.jpgMultumesc mult....Am incercat si eu sa o adaug cum trebuie si nu reusesc Link spre comentariu
robert02 Reputație: 38 Postat Decembrie 10, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 10, 2019 Multumesc mult....Am incercat si eu sa o adaug cum trebuie si nu reusesc6[/quoteAm sunat mai devreme dar ai tel inchis. A intrat mesageria. Deci? :)))) Link spre comentariu
daniela12 Reputație: 1070 Postat Decembrie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 10, 2019 Multumesc mult....Am incercat si eu sa o adaug cum trebuie si nu reusesc6[/quoteAm sunat mai devreme dar ai tel inchis. A intrat mesageria. Deci? :)))) 0762327303 acesta este numarul Link spre comentariu
daniela12 Reputație: 1070 Postat Decembrie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 10, 2019 ❤ 1 Link spre comentariu
daniela12 Reputație: 1070 Postat Decembrie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 10, 2019 ❤ 5 Link spre comentariu
daniela12 Reputație: 1070 Postat Decembrie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 10, 2019 ❤ 3 Link spre comentariu
costi4fun Reputație: 579 Postat Decembrie 10, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 10, 2019 Salutare domnilor!După cum se întâmplă în viața reală - când te mănâncă trebuie să te scarpini😂, am băgat o vizită neplanificată (pe ultima 100 de metri) la Daniela.Programare pe whatsup, recunosc că i-am zis ce user sunt pe nimfomane, totul a decurs foarte ok, am mai confirmat doar când am ajuns, puțin mai devreme și iarăși foarte ok, am fost primit chiar mai devreme.Daniela e o fată frumușică, când zâmbește e chiar mai frumoasă dar e drăguță și când se încruntă și ridică sprânceana. Statură medie, slim, sâni micuți dar frumoși, ce să mai, pozele sunt elocvente. E o fată bine ancorată în realitate, știe și acceptă că nu e perfectă.Cât despre ostilități, mie chiar mi-a plăcut, chiar are ceva aparte, se implică și trăiește momentul la maxim.Zic să jurizez:Modalitate contact: 10Locație: cu o ușoară temere când am aflat adresa - e lângă o instituție de forță a statului 😱, cam de 9 (nu se pune problema de curățenie ci pentru faptul că e mai greu accesibilă - parcare, alea, alea...)Aspect: 9Atitudine/implicare: 10Servicii oferite/accesate: FKONNPGFE (intenționat am scris legat sa va chinuiðŸ˜): 10Amenda: 200 Ron/ora ... chilipir la ce smotoceală am primit, raport calitate/preț excelent.De revenit, eu cu siguranță DA.Să vă meargă bine! 4 Link spre comentariu
daniela12 Reputație: 1070 Postat Decembrie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 10, 2019 Salutare domnilor!După cum se întâmplă în viața reală - când te mănâncă trebuie să te scarpini, am băgat o vizită neplanificată (pe ultima 100 de metri) la Daniela.Programare pe whatsup, recunosc că i-am zis ce user sunt pe nimfomane, totul a decurs foarte ok, am mai confirmat doar când am ajuns, puțin mai devreme și iarăși foarte ok, am fost primit chiar mai devreme.Daniela e o fată frumușică, când zâmbește e chiar mai frumoasă dar e drăguță și când se încruntă și ridică sprânceana. Statură medie, slim, sâni micuți dar frumoși, ce să mai, pozele sunt elocvente. E o fată bine ancorată în realitate, știe și acceptă că nu e perfectă.Cât despre ostilități, mie chiar mi-a plăcut, chiar are ceva aparte, se implică și trăiește momentul la maxim.Zic să jurizez:Modalitate contact: 10Locație: cu o ușoară temere când am aflat adresa - e lângă o instituție de forță a statului , cam de 9 (nu se pune problema de curățenie ci pentru faptul că e mai greu accesibilă - parcare, alea, alea...)Aspect: 9Atitudine/implicare: 10Servicii oferite/accesate: FKONNPGFE (intenționat am scris legat sa va chinui): 10Amenda: 200 Ron/ora ... chilipir la ce smotoceală am primit, raport calitate/preț excelent.De revenit, eu cu siguranță DA.Să vă meargă bine!Multumesc frumos pentru vizita si te mai astept oricand cu mare drag Te pup :) 1 Link spre comentariu
kasparian Reputație: 6196 Postat Decembrie 11, 2019 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Partajează Postat Decembrie 11, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=kmcR9cRj0ZQhttps://www.youtube.com/watch?v=SokTX_HHmPs:) Link spre comentariu
daniela12 Reputație: 1070 Postat Decembrie 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 11, 2019 Buna dimineata Disponibilă până tarziu Va pup Link spre comentariu
daniela12 Reputație: 1070 Postat Decembrie 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 11, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=kmcR9cRj0ZQhttps://www.youtube.com/watch?v=SokTX_HHmPs:)[/quote Multumesc:) Link spre comentariu
daniela12 Reputație: 1070 Postat Decembrie 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 11, 2019 ❤ 4 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Decembrie 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 11, 2019 â¤Tot asa?Pe o parte?ðŸ˜ðŸ˜ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum