Sari la conținut

Daniela 23 de ani : 0767190024

Postări Recomandate

• Oras:In your mouth with my dick
  • Oras:In your mouth with my dick

Cred ca o sa fac o revenire la ea, vedem cand. Cel puțin cu mine tin minte ca a fost ok.

Am vazut ca are serviciu nou " finalizare faciala " poate il testez.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Eu doresc un gfe mai mare ,dar nu teatru,Daniela momentan nu poate oferi un gfe ridicat pt că asta e stilul ei.nu am nimic cu fata,e chiar simpatica,daca ar zâmbi cu fata ei drăguță ar topi pe oricine.

Buna... ca sa am un GFE ridicat totul depinde de voi ... am spus și o sa repet

Decât sa joc teatru mai bine sunt naturală

• Like 5
Link spre comentariu

Foarte buna miniona, cu servicii de o calitate mult mai inalta fata de perioada in care lucra undeva pe Popa Tatu. Se poate si mai bine, dar e pe drumul cel bun! Felicitari, frumusico !

Mulțumesc frumos știu ca se poate și mai bine și încerc pe zi ce trece sa am o prestație mult mai buna

Te pup :)

• Like 2
Link spre comentariu

Sa va spun eu cum e treaba din punctul meu de vedere.

O nota generala de 5, e a doua oara cand ma pacalesc cu ea.

Eu cred ca pozele nu sunt reale, oricum nu evoca adevarul si varsta… solicitati cartea de identitate.

Nu fac ca altii sa o laud sa rad ca va pacaliti si voi.

Slab rau de tot si burtoasa.

Va recomand sa stati departe!

Link spre comentariu

Eu cred ca pozele nu sunt reale, oricum nu evoca adevarul si varsta… solicitati cartea de identitate.

Observ ca in ultima vreme le vorbesti pe toate fetele de rau! Eu am fost la ea, pozele ii apartin ba chiar arata chiar mai bine in realitate, ca varsta nu stiu ce sa spun insa eu cred ca este reala. Cand spui de posibila burta pe care o are.......probabil tu futi numai fotomodele si Daniela care are o nastere la activ clar nu poate fi pe placul tau! Poate nu o fi ea perfecta, insa eu m-am simtit destul de bine cu ea (si cred ca pe viitor poate fi chiar mai bine) insa trebuie sa ai si tu o atitudine adecvata fata de fata si sa nu incerci sa fortezi ceea ce ea nu accepta. Sigur sunt altele care accepta ceea ce iti doresti tu ;)     Cel mai mare plus si faptul pt care o voi vizita si pe viitor, este ca nu m-am simtit nicio clipa grabit, ba chiar am mai schimbat cateva vb dupa si eu eram cel crispat ca as putea sa o incurc! In incheiere si fara suparare, nu stiu care este scopul tau, insa am vazut acceeasi atitudine si pe topicul altor fete......gen Antonia....si altele.....asa ca pare cumva suspecta aceasta atitudine!

• Like 4
Link spre comentariu

Pozele sunt reale, si o dezavantajeaza...arata mai bine in realitate...si e frumusica rau la fata.

Si eu o voi revizita cu siguranta!

• Like 1
Link spre comentariu

Va urez success si daca e pe gustul vostru e foarte bine.

Asa sa va ajute cel de sus.

Eu am alte standarde si cred ca merit ceva mai bun.

In plus de asta avea 19 ani acum vreo 10 daca nu mai bine. E naspa ce sa zic.

Bravo ca meriți ceva mai bun

Caută ceva mai bun dacă ești așa bine tu

Și altceva scumpul meu

Vârsta mea este de 21 de ani

Confunzi scumpul meu

Și nu încerca sa mai dai cu noroi ca nu sunt singura la care ai scris

• Like 1
Link spre comentariu

Bravo ca meriți ceva mai bun

Caută ceva mai bun dacă ești așa bine tu

Și altceva scumpul meu

Vârsta mea este de 21 de ani

Confunzi scumpul meu

Și nu încerca sa mai dai cu noroi ca nu sunt singura la care ai scris

In titlu scrie clar 19, tu spui ca 21, iar eu spun ca ai mai mult cu cel putin 10...

Sigur ca am sa caut mai bun si gasesc mai bun, esti destul de jos in meseria asta. ar fi bine sa realizezi asta. In ce ma priveste personal eu sunt cel care plateste serviciile si nu furnizorul asa ca …  oricum eu nu am un topic aici in care sa-mi affirm si laud calitatea de client, cu toate astea ma comport decent, avand respect pentru coforumisti si exprimand civilizat o parere.

Din pacate ai dreptate, nu esti singura la care am scris, majoritatea fiind cu mari minusuri, doar cateva fiind la un nivel onorabil.

Facand un bilant pentru 2019 pot spune ca nu a fost nici o aparitie notabila in piata asta pe Bucuresti.

• Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...