doixdoi Reputație: 941 Postat Martie 22, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2013 Cu toate ca nu il cunosc si nici nu ne-am conversat, colegul @Ventrino merita din plin promovare. Stat-urile sale sunt graitoare, recenziile bune si comentariile cu substanta PS: unde mai pui ca e si altruist si recomanda pe altii Totalmente de acord,Ventrino merita cu prisosinta
doixdoi Reputație: 941 Postat Martie 22, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2013 Si daca tot se fac propuneri pt.promovari,propun o promovare in masa a membrilor cu vechime mai mare de doi ani si jumatate la o noua categorie VETERANI.Poate nu mai apar atatea demisii si reveniri.Sint inclusi aici si cei autodemisi si reveniti ca vyypuss sau scrat
picon Reputație: 1046 Postat Martie 22, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 22, 2013 Felicitari noilor "inaintati in grad"!
ovii Reputație: 185 Postat Martie 22, 2013 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Martie 22, 2013 Normal c-a fost buna, mai ales c-ai platit-o tu Glumesc...Cred ca prima mea propunere in ceea ce te (va) priveste a fost inainte sa ne intalnim noi doi. @ovii, da-ne detalii. Ce ai vrut sa zici? :dorinel...18 nu-l mai pun ca multi il confunda cu varsta . Detalii daca vrei...doar la un vin...aici nu se poate. Ca un indiciu...la recenziile mele din ultima perioada ma refeream...dar motivul este obiectiv, din punctul meu de vedere .
Bosssu Reputație: 405 Postat Aprilie 3, 2013 Oras:Braila Oras:Braila Postat Aprilie 3, 2013 Am si eu o intrebare aici cand se promoveaza la serious contribuitor ca sunt uniii cu mai putine postari ca mine si au acest grad din ce am citit in regulament as cam indeplini standardele, nu ca m-ar deranja asa dar am dat ogroaza de bani ca sa am aceste puncte de reputatie, sa fiu un utilizator de incredere, si desigur sa ma simt bine.Chiar i-am trimis un mail domnului super moderator ciocan, si eu zik ca am scris recenziiile complete, pot fi oricand verificat de orice alt user care au fost cu doamnele care am fost eu sa zik adreesa si ce mai trebuie sa nu se creada altceva.Chiar as fi curios sa-mi raspunda cineva, nu-s disperat si nici nu ma intereseaza dar totusi este o facilitate sa ai acces la mesageria privata sa poti trimite unui membru important cum este cazul rebecai din braila cand m-as fi hotarat sa o vizitez cand faceam rost de banuti.Astept si eu un raspuns puteti sa ma testati si ce mai vreti.
Afriq Reputație: 1265 Postat Aprilie 3, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2013 Nu avem cum sa urmarim toate postarile si toti membrii... tocmai din cauza asta avem membrii colorati care ne mai atrag atentia asupra unor aspecte ca acesta... Verific, si daca indeplinesti conditiile discutam in echipa de moderare Bafta!
georgi_88 Reputație: 661 Postat Aprilie 4, 2013 Telefon: georgi_8888 Oras:romania Telefon: georgi_8888 Oras:romania Postat Aprilie 4, 2013 D-l Afriq va rog sa faceti verificari si la mine si colorati-ma va rog.
Administrator pisicuts Reputație: 114573 Postat Aprilie 4, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Aprilie 4, 2013 membrul Bosssu a fost promovat la Serios C.
Administrator pisicuts Reputație: 114573 Postat Aprilie 4, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Aprilie 4, 2013 D-l Afriq va rog sa faceti verificari si la mine si colorati-ma va rog. am notat.:wave
georgi_88 Reputație: 661 Postat Aprilie 4, 2013 Telefon: georgi_8888 Oras:romania Telefon: georgi_8888 Oras:romania Postat Aprilie 4, 2013 Stiu ca nu am acest drept dar mai indreptatit ca mine sa ii fie schimbata culoarea este the goodfather
Afriq Reputație: 1265 Postat Aprilie 4, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2013 fiecare membru este analizat periodic in vederea promovarii din punct de vedere al activitatii pe forum.
leonidas Reputație: 719 Postat Aprilie 5, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Postat Aprilie 5, 2013 Vad ca promovarile aici se fac la cerere! ))Vreau si eu sa raman cum sunt, adica un simplu om! ))
Afriq Reputație: 1265 Postat Aprilie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2013 nu se fac la cerere... fiecare membru este analizat periodic in vederea promovarii din punct de vedere al activitatii pe forum. fiecare membru e liber sa se planga daca se simte nedreptatit la promovare...
the godfather Reputație: -1028 Postat Aprilie 5, 2013 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Aprilie 5, 2013 nu se fac la cerere... Daca s-ar face promovarile corect si la fel pentru toti membrii probabil nu s-ar plange nimeni pentru promovare...uni se considera nedreptatiti...pe de o parte le spuneti membrilor sa faca propuner ca voi nu aveti timp pe de alta parte ii luati in baza ca promovarile nu se fac la cerele ...in fine bafa si la mai mare...
leonidas Reputație: 719 Postat Aprilie 5, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Postat Aprilie 5, 2013 nu se fac la cerere... fiecare membru e liber sa se planga daca se simte nedreptatit la promovare...Era o gluma, din nou am uitat sa specific! Chiar nu mai exista simtul umorului pe forumul asta? ))
Afriq Reputație: 1265 Postat Aprilie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2013 Taica... promovarile se fac corect, pentru toti membrii si cu aceleasi criterii.Membrii cu reputatie sunt analizati nu numai din punct de vedere al reputatiei ci si apropos de activitatea pe forum - recenzii, suport, etc... Intr-adevar, nu apucam sa trecem sa analizam TOTI membrii suficient de des si din acest motiv ne bucuram daca apar propuneri si sesizari apropos de promovare. Dupa cum s-a vazut si la postarea lui Vyypuss referitor la promovari... Fiecare dintre membrii mentionati a fost analizat si, daca s-a considerat de echipa de moderare a fost si promovat. Multi dintre ei erau deja in curs de verificare si promovarea a fost mai rapida.
Administrator pisicuts Reputație: 114573 Postat Aprilie 5, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Aprilie 5, 2013 membrul JackBlack a fost promovat la VIP :wave
Administrator pisicuts Reputație: 114573 Postat Aprilie 5, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Aprilie 5, 2013 Astazi membrul Skydiver a fost promovat la Platinum Member:wave
legolasfotbalistul16 Reputație: 726 Postat Aprilie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Postat Aprilie 11, 2013 Buna seara, avand in vedere dedicarea de care a dat dovada si recenziile din ce inc e mai bogate si mai bune din ultima perioada , doresc sa propun moderatorilor promovarea la rangul de membru vip a userului darkness : https://nimfomane.com/forum/user/42206-darkness/ Cu stima , elful bautor de pepsi twist
magic blue Reputație: -409 Postat Aprilie 16, 2013 Postat Aprilie 16, 2013 Cred ca sunt in asentimentul multora daca propun ca domnul Ventrino sa fie promovat de la rangul de S.C. la cel de VIP MEMBER.Recenziile sale, multe la numar, sunt de-a dreptul impresionante.Consider ca l-ar "prinde" mai bine culoarea albastra.
mario1000 Reputație: 738 Postat Aprilie 16, 2013 Oras:satu lu Bucur Oras:satu lu Bucur Postat Aprilie 16, 2013 Cred ca sunt in asentimentul multora daca propun ca domnul Ventrino sa fie promovat de la rangul de S.C. la cel de VIP MEMBER.în asentimentul meu cu siguranță, susțin propunerea iar pentru maestrul Ventrino
ventrino Reputație: 955 Postat Aprilie 25, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Aprilie 25, 2013 Salut. In primul rand tin sa multumesc celor care au propus promovarea mea la umatoarea treapta ierarhica pe forum. Cred ca am spus acelasi lucru de n ori, si anume faptul ca nu ma intereseaza culoarea si reputatia. Niciodata nu m-am recomandat cu numele de pe forum, putinele fete care ma cunosc si cu numele de Ventrino pot sa confirme acest lucru, insa nu inteleg un singur lucru: De nu se respecta regulamentul avand in vedere ca sunt singurul SC intre primii 15-20 utilizatori de pe forum conform punctelor de reputatie. Inca un aspect, nu sunt un user vechi, dar in doar 4 luni sa ajungi unde altii au ajuns intr-un an sau chiar doi de activitate pe forum nu mi se pare deloc un lucru neglijabil.Stiu foarte bine ca acest aspect nu este singular, mai sunt si altele cum ar fi activitatea pe forum, suport, obiectivitate, corectitudine, verticalitate. De asemenea si aceste lucruri se pot verifica foarte usor.O singura data am gresit nejustificat, cand am cerut stergerea contui. O sa explic aici pe scurt de ce am facut lucrul asta pentru ca mi s-au adus unele acuze si reprosuri. NU mi-a fost nicio clipa rusine de cele spuse, daca era asa nu mai aveam ce cauta pe forum. A fost un gest de penitenta si de supliciu pe care l-am facut pentru ca am considereat ca este cel mai onorabil mod prin care pot indrepta cele spuse. Nimic mai mult.Restul "conflictelor" in care am intrat nu au fost decat schimburi de opinii, mi-am spus punctul de vedere vizavi de unele lucruri care m-au deranjat. A avea pareri si puncte de vedere diferite nu inseamana ca ai si intotdeauna dreptate, inseama doar ca nu esti in bataia vantului, ci ai ceva de spus bun sau rau, iti manifesti dreptul la libera exprimare, lucru deloc neglijabil de altfel. Atat doar si nimic mai mult. In ultimul rand vreau sa va rog sa va abtineti de la comentarii inutile. Postul meu se adreseaza strict celor care administreaza si modereaza forum. Nu vreau promovare, vreau doar un raspuns transparet si pe cat posibil obiectiv.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum