randunica Reputație: 6345 Postat Martie 19, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Martie 19, 2013 Randunico dar iti dai seama ca si pe noi ne-au vazut azi cand iti luam masurile?Sa astept acasa niste poze de santaj?A,stai ca le-am aratat eu cand am ajuns tine-le ca proba de divort:))
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 19, 2013 Postat Martie 19, 2013 Sa-mi dai parte de la cafelili pe care le faci...auzisi soro??? Mare-i Gradina Domnului! maine ,poimaine ,daca mai stau mult prim jurul tau soro ma scot astia si militian sub acoperire
picon Reputație: 1046 Postat Martie 19, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 19, 2013 mai stii,teposule? 1
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 19, 2013 Postat Martie 19, 2013 mai stii,teposule?De unde dreacu` sa mai stiu...nu vezi ca zi de zi mi se gaseste cate-o `functie`?!? sunt capabil...da-ma dreacu`
doixdoi Reputație: 941 Postat Martie 19, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2013 a,s-a sculat si cactusIrina,le pastrez ca proba de divort,dar tot nu garantez ca nebuna asta a mea vrea sa ma lase pe liber .Cica sint prea bun,auzi...Nimeni nu duce ca mine ...tomberonul de gunoi la poarta
picon Reputație: 1046 Postat Martie 19, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 19, 2013 De unde dreacu` sa mai stiu...nu vezi ca zi de zi mi se gaseste cate-o `functie`?!? sunt capabil...da-ma dreacu` Care functie bre?e reproducere? 1
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 19, 2013 Postat Martie 19, 2013 Care functie bre?e reproducere? iegzact bre...mai nou mi-am luat colivii si reproduc randunici si PAPAGALI...nu stiai???
randunica Reputație: 6345 Postat Martie 19, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Martie 19, 2013 mare ginionista sunt..inca vad bine tastele...azi nu m-am imbatat...dar e si maine o zi
ciocan Reputație: 382 Postat Martie 20, 2013 Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Postat Martie 20, 2013 @debracatu, chill cu limbajul trivial si jignirile direct la persoana sau continua si ne spunem la revedere.Cred ca iti poti exprima opinia si in mod mai civilizat.
oly123 Reputație: 178 Postat Martie 20, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Postat Martie 20, 2013 M-am trezit si beau cafeaua. Imi lipseste pasarica randunicii @2x2...te-ash pupa daca ma lasa nevasta-ta oly mic
Vizitator debracatu Reputație: 0 Postat Martie 20, 2013 Postat Martie 20, 2013 @debracatu, chill cu limbajul trivial si jignirile direct la persoana sau continua si ne spunem la revedere.Cred ca iti poti exprima opinia si in mod mai civilizat.I-am zis penibila? Am gresit. Nu e vorba de persoana ei. Actiunile ei sunt penibile...Am anticipat ca va deschide un thread ca asta, eu inca il astept pe ala in care ne va spune ca si-a reinnoit polita RCA, etc, etcRandunica, special am facut userul asta -debracatu- in loc de -dezbracatu-, eram sigur ca ori nu stii sa belesti ochii si sa citesti corect ori deja il faci ''dezbracat'' pe ala care nu te linge/pupa-n fund (translate ; adica cel care nu e de aceeasi parere cu tine) ori pur si simplu iti doresti un barbat pe care sa il dezbraci. Actiunile tale par ale unei femei disperate ; ori nu ai parte de giu-giu-giu (SEX) ori nu ai nicio activitate si vrei sa te promovezi, dar uiti ca cea mai buna promovare inseamna servicii adevarate. Da, stiu, ai coada la masaj.....Daca te promovezi asa..., atat iti zic...Jalnic! Concediaza-ti PR-ul! Cumparati un caine (adevarat). Make love. Nu abuza de limbi. Nu ma intereseaza ceaiul tau.Nici cacafeaua. Nici asa zisele prietenii innodate pe fundul unei cani. Vreau sa vad o banare pentru o parere sincera.
Vizitator barzatrei Reputație: 0 Postat Martie 20, 2013 Postat Martie 20, 2013 I-am zis penibila? Am gresit. Nu e vorba de persoana ei. Actiunile ei sunt penibile...Am anticipat ca va deschide un thread ca asta, eu inca il astept pe ala in care ne va spune ca si-a reinnoit polita RCA, etc, etcRandunica, special am facut userul asta -debracatu- in loc de -dezbracatu-, eram sigur ca ori nu stii sa belesti ochii si sa citesti corect ori deja il faci ''dezbracat'' pe ala care nu te linge/pupa-n fund (translate ; adica cel care nu e de aceeasi parere cu tine) ori pur si simplu iti doresti un barbat pe care sa il dezbraci. Actiunile tale par ale unei femei disperate ; ori nu ai parte de giu-giu-giu (SEX) ori nu ai nicio activitate si vrei sa te promovezi, dar uiti ca cea mai buna promovare inseamna servicii adevarate. Da, stiu, ai coada la masaj.....Daca te promovezi asa..., atat iti zic...Jalnic! Concediaza-ti PR-ul! Cumparati un caine (adevarat). Make love. Nu abuza de limbi. Nu ma intereseaza ceaiul tau.Nici cacafeaua. Nici asa zisele prietenii innodate pe fundul unei cani. Vreau sa vad o banare pentru o parere sincera. Woau .... Randunico, pe debracatu musai trebuie sa-l aduci la cafea.....altul mai nesuferit ca el sigur nu gasesti
randunica Reputație: 6345 Postat Martie 20, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Martie 20, 2013 M-am trezit si beau cafeaua. Imi lipseste pasarica randunicii @2x2...te-ash pupa daca ma lasa nevasta-ta oly micpoi bei cafea singur mah?asa te-am invatat??
doixdoi Reputație: 941 Postat Martie 20, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2013 Woau .... Randunico, pe debracatu musai trebuie sa-l aduci la cafea.....altul mai nesuferit ca el sigur nu gasesti Este foarte frumos spus,mai ales venind de la "cel ce aduce copii".Prietene,respect Stimate Debracatu (eu am observat lipsa "z"-ului dar am crezut ca-i o greseala de tastare,debracat nu stiu ce inseamna).Parca ai spus pe undeva ,sau asa am inteles eu,nu stiu,ca esti banatul cuni linguist(denumire aproximativa).Imi scapa motivul exact al banarii pe acel cont dar cred ca nu are importanta nici pt.tine.In mod evident esti un om inteligent ,un om care poate tine un dialog.Te rog,spune-mi ,evident,daca ai timp si chef,de ce tot tragi cu gloante verbale in fata asta.Parerea mea este ca e un om normal,un om care este extrem de sociabil si ii face placere sa petreaca timpul distrandu-se.Vrea sa fie originala si inventeaza tot felul de servicii mai mult sau mai putin platite.Ieri spre exemplu pentru vreo 4-5 ore de distractie(pt.mine exact asta a fost) in trei am achitat "monstruoasa" suma de ....70 de lei,eu+oly,reprezentand ceva de baut,niste alune si "maxi-mix" iar la plecare doua seturi de cani si cesti de ceai respectiv cafea,acestea din urma fiind si "cadou de casa noua".Acestea sint cumparaturi minime pe care orice om cu un minim bun simt le face cand merge la cineva acasa,mai ales prima oara.Si inca o data o spun,a facut-o pe timpul ei ,timp in care ea chiar poate castiga bani.Bani necesari,are rate la casa de platit,cheltuieli ca toata lumea.Unii dintre noi,care deasemeni avem timp si placere,o vizitam.Este o buna gazda pentru mai multi natarai cu chef de distractie.Crede-ma,niciunul nu o pupa in fund,niciunul nu se indragosteste de ea cu atat mai putin vreunul ar lua-o de nevasta,si asta din cauza ca fiecare,nici noi nici ea nu cautam astfel de relatii.Eu cred ca ti-am dat mai multe explicatii intr-un mod cat se poate de elegant si te invit sa raspunzi si tu in acelasi mod,deasemeni te invit sa-ti devoalezi o alta identitate,una pe care o cunoastem,e greu de crezut ca ai aparut pe forum de o saptamana si deja cunosti membrii,mai mult chiar sa ai si "un cui" impotriva unora.Deasemeni te invit la o cafea la Irina sa vezi si tu ce se petrece acolo,sa faci o "recenzie" in cunostinta de cauza dar mai ales sa spui unde este actiunea publicitara pe care o face Irina.SalutariBai nebunilor,am obosit ,m-a facut baiatul asta suparat pe noi sa fiu serios la prima ora.Tre` sa beau o cafea cu ceai de tei .Randunico,tu-ti creasta ta,asa de dimineata Olyyyyyyy,mii dor de tine nebunule,vino si tzuca-ma bre,pentru tine nici de la nevasta nu mai cer voie
randunica Reputație: 6345 Postat Martie 20, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Martie 20, 2013 Randunico,tu-ti creasta ta,asa de dimineata nu poti nene doixdoi!ca nu ai aprobare scrisa de la domnita doixdoi!! ps: propun sa-ti schimbi numele (eventual in doi la patrat ) :laugh2 .sau direct in 4..(patru)
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 20, 2013 Postat Martie 20, 2013 Sunt de acord cu doixdoi. Am cunoscut-o pe Irina, în fugă ce e drept, dar mi-a făcut o impresie pozitivă. Nu cred că voi fi tentat a apela vreodată la minunatele ei servicii, dar vă pot spune că e o tânără rafinată cu un limbaj elegant şi o atitudine foarte prietenească. Atacurile la adresa ei sunt inutile şi incorecte, mai ales aici în secţiunea Discuţii generale, unde fiecare poate socializa şi se poate manifesta liber. Ce e drept topicul ei de la masaje este foarte încărcat cu discuţii în afara subiectului, dar asta e problema administratorilor să judece. Fata îşi merită însă locul în comunitatea noastră, dă un pic de culoare forumului şi ne insuflă multă voie bună.Aşa că hai să sorbim împreuna cu Rândunica o cafea virtuală sau chiar una reală!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 20, 2013 Este foarte frumos spus,mai ales venind de la "cel ce aduce copii".Prietene,respect Stimate Debracatu (eu am observat lipsa "z"-ului dar am crezut ca-i o greseala de tastare,debracat nu stiu ce inseamna).Parca ai spus pe undeva ,sau asa am inteles eu,nu stiu,ca esti banatul cuni linguist(denumire aproximativa).Imi scapa motivul exact al banarii pe acel cont dar cred ca nu are importanta nici pt.tine.In mod evident esti un om inteligent ,un om care poate tine un dialog.Te rog,spune-mi ,evident,daca ai timp si chef,de ce tot tragi cu gloante verbale in fata asta.Parerea mea este ca e un om normal,un om care este extrem de sociabil si ii face placere sa petreaca timpul distrandu-se.Vrea sa fie originala si inventeaza tot felul de servicii mai mult sau mai putin platite.Ieri spre exemplu pentru vreo 4-5 ore de distractie(pt.mine exact asta a fost) in trei am achitat "monstruoasa" suma de ....70 de lei,eu+oly,reprezentand ceva de baut,niste alune si "maxi-mix" iar la plecare doua seturi de cani si cesti de ceai respectiv cafea,acestea din urma fiind si "cadou de casa noua".Acestea sint cumparaturi minime pe care orice om cu un minim bun simt le face cand merge la cineva acasa,mai ales prima oara.Si inca o data o spun,a facut-o pe timpul ei ,timp in care ea chiar poate castiga bani.Bani necesari,are rate la casa de platit,cheltuieli ca toata lumea.Unii dintre noi,care deasemeni avem timp si placere,o vizitam.Este o buna gazda pentru mai multi natarai cu chef de distractie.Crede-ma,niciunul nu o pupa in fund,niciunul nu se indragosteste de ea cu atat mai putin vreunul ar lua-o de nevasta,si asta din cauza ca fiecare,nici noi nici ea nu cautam astfel de relatii.Eu cred ca ti-am dat mai multe explicatii intr-un mod cat se poate de elegant si te invit sa raspunzi si tu in acelasi mod,deasemeni te invit sa-ti devoalezi o alta identitate,una pe care o cunoastem,e greu de crezut ca ai aparut pe forum de o saptamana si deja cunosti membrii,mai mult chiar sa ai si "un cui" impotriva unora.Deasemeni te invit la o cafea la Irina sa vezi si tu ce se petrece acolo,sa faci o "recenzie" in cunostinta de cauza dar mai ales sa spui unde este actiunea publicitara pe care o face Irina.SalutariBai nebunilor,am obosit ,m-a facut baiatul asta suparat pe noi sa fiu serios la prima ora.Tre` sa beau o cafea cu ceai de tei .Randunico,tu-ti creasta ta,asa de dimineata Olyyyyyyy,mii dor de tine nebunule,vino si tzuca-ma bre,pentru tine nici de la nevasta nu mai cer voie Lasa nene 2x2 ca m-am indragostit eu de ea si o si pup in cur sa moara invidiosii de necaz :rax2 :laugh2 :laugh2
doixdoi Reputație: 941 Postat Martie 20, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2013 nu poti nene doixdoi!ca nu ai aprobare scrisa de la domnita doixdoi!! ps: propun sa-ti schimbi numele (eventual in doi la patrat ) :laugh2 .sau direct in 4..(patru)Chiar scrisa nu ne da bre aprobarea,poate una ...orala (ce,tu crezi ca eu nu am limba?)Pentru propunerea cu schimbarea numelui chiar e prea dimineata pentru mine,detaliaza Gaby,pai asta se numeste adevarat genocid la cite victime vei face!!!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 20, 2013 Lasa ca daca iese asa o rog eu pe Randunica sa faca "colivile" de rigoare pentru pomenirea lor. Ia sa vezi la cafelutza de dimineatza ce merge si un picutz de dulce :laugh2
alt_nume5465656 Reputație: 25 Postat Martie 20, 2013 Oras:Unde? Oras:Unde? Postat Martie 20, 2013 Este foarte frumos spus,mai ales venind de la "cel ce aduce copii".Prietene,respect Stimate Debracatu (eu am observat lipsa "z"-ului dar am crezut ca-i o greseala de tastare,debracat nu stiu ce inseamna).Parca ai spus pe undeva ,sau asa am inteles eu,nu stiu,ca esti banatul cuni linguist(denumire aproximativa).Imi scapa motivul exact al banarii pe acel cont dar cred ca nu are importanta nici pt.tine.In mod evident esti un om inteligent ,un om care poate tine un dialog.Te rog,spune-mi ,evident,daca ai timp si chef,de ce tot tragi cu gloante verbale in fata asta.Parerea mea este ca e un om normal,un om care este extrem de sociabil si ii face placere sa petreaca timpul distrandu-se.Vrea sa fie originala si inventeaza tot felul de servicii mai mult sau mai putin platite.Ieri spre exemplu pentru vreo 4-5 ore de distractie(pt.mine exact asta a fost) in trei am achitat "monstruoasa" suma de ....70 de lei,eu+oly,reprezentand ceva de baut,niste alune si "maxi-mix" iar la plecare doua seturi de cani si cesti de ceai respectiv cafea,acestea din urma fiind si "cadou de casa noua".Acestea sint cumparaturi minime pe care orice om cu un minim bun simt le face cand merge la cineva acasa,mai ales prima oara.Si inca o data o spun,a facut-o pe timpul ei ,timp in care ea chiar poate castiga bani.Bani necesari,are rate la casa de platit,cheltuieli ca toata lumea.Unii dintre noi,care deasemeni avem timp si placere,o vizitam.Este o buna gazda pentru mai multi natarai cu chef de distractie.Crede-ma,niciunul nu o pupa in fund,niciunul nu se indragosteste de ea cu atat mai putin vreunul ar lua-o de nevasta,si asta din cauza ca fiecare,nici noi nici ea nu cautam astfel de relatii.Eu cred ca ti-am dat mai multe explicatii intr-un mod cat se poate de elegant si te invit sa raspunzi si tu in acelasi mod,deasemeni te invit sa-ti devoalezi o alta identitate,una pe care o cunoastem,e greu de crezut ca ai aparut pe forum de o saptamana si deja cunosti membrii,mai mult chiar sa ai si "un cui" impotriva unora.Deasemeni te invit la o cafea la Irina sa vezi si tu ce se petrece acolo,sa faci o "recenzie" in cunostinta de cauza dar mai ales sa spui unde este actiunea publicitara pe care o face Irina.SalutariBai nebunilor,am obosit ,m-a facut baiatul asta suparat pe noi sa fiu serios la prima ora.Tre` sa beau o cafea cu ceai de tei .Randunico,tu-ti creasta ta,asa de dimineata Olyyyyyyy,mii dor de tine nebunule,vino si tzuca-ma bre,pentru tine nici de la nevasta nu mai cer voie Eu sunt cel banat. Imi cer scuze domnitei si o sa ma rezum la a frunzari forumul si a posta in zona in care sunt fara a-mi mai da voce parerilor.O zi buna, M.
randunica Reputație: 6345 Postat Martie 20, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Martie 20, 2013 jack, hai in Parcul Brancusi la o pipa!!!ne vedem pe prima banca de la intrare
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 20, 2013 Va rog sa nu faceti pipi pe trandafirul din spatele bancii!!!..... Ala sint eu :laugh2 :laugh2
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 20, 2013 Si cum ar spune niste invidiosi de pe aici. Ce faci fata te promovezi si in parcuri? :laugh2 :laugh2
magic blue Reputație: -409 Postat Martie 20, 2013 Postat Martie 20, 2013 Scuze de off-topicCine vrea sa iasa diseara la o bere?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum