picon Reputație: 1046 Postat Martie 22, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 22, 2013 Bre Randunico,io zic sa up-gradezi serviciile. De par eczmplu "mic dejun la Randunica" .Bagi niste croissante calde,un gem de dude...sau de placere,un fresh de portocale...ce zici? 1
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 22, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2013 Sa deschida o cafenea domnule! Ce sa mai vorbim?
randunica Reputație: 6344 Postat Martie 22, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Martie 22, 2013 Bre Randunico,io zic sa up-gradezi serviciile. De par eczmplu "mic dejun la Randunica" .Bagi niste croissante calde,un gem de dude...sau de placere,un fresh de portocale...ce zici?cu cea mai mare placere!!
picon Reputație: 1046 Postat Martie 22, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 22, 2013 Cu mare placere ce? Gemu' de dude?
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 22, 2013 Postat Martie 22, 2013 Cu mare placere ce? Gemu' de dude? gemu` din duda........
picon Reputație: 1046 Postat Martie 22, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 22, 2013 Bre teposule,duda e duda...treaba e ca ne-a luat la ranga rotopercutoru' pe topicul Randunicii si mi-e frica sa postez si aici. Daca ma baneza?...sau doamne feri,imi ia boii de la role? aaaa?....io zic ca sa ne potolim dreaq...
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 22, 2013 Postat Martie 22, 2013 Bre teposule,duda e duda...treaba e ca ne-a luat la ranga rotopercutoru' pe topicul Randunicii si mi-e frica sa postez si aici. Daca ma baneza?...sau doamne feri,imi ia boii de la role? aaaa?....io zic ca sa ne potolim dreaq...io de frica nici n-am mai aruncat ochiu` pe topicu` inaripatei....m-am dus direct la ea si io zic la fel....sa ne vedem dreaq de caterincili noastre....pe MUTE
picon Reputație: 1046 Postat Martie 22, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 22, 2013 Corect!
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 22, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Martie 22, 2013 SSSSTTTT...ca faceti galagie!
oly123 Reputație: 178 Postat Martie 22, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Postat Martie 22, 2013 Buueyyy...bagati recenzia ca vreau sa stiu ce ati facut acolo...hai...
Vizitator barzatrei Reputație: 0 Postat Martie 22, 2013 Postat Martie 22, 2013 https://nimfomane.com/forum/topic/11844-cu-cine-beau-cafeaua-de-dimineata/?p=121838 hmmm....asta cam seamana a dragoste cu nabadai.....debracatu si randunica,pe cand recenzia despre cafeaua de dimineata?
doixdoi Reputație: 941 Postat Martie 22, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2013 Buueyyy...bagati recenzia ca vreau sa stiu ce ati facut acolo...hai... Ce se mai oftica astaaaaaa!!!Pai bai nene,noi te-am asteptat,tu nu ai venit.Eu am suferit dupa tine,m-am consolat cu randunica ,tzeposul ne tine de 6.Acum sint prea epuizat sa sa dau detalii,m-a violat aseara o amazoanca de am crezut ca tre sa ma duca ea acasa,nu eu pe ea!!!
gt007 Reputație: 1014 Postat Martie 22, 2013 Oras:Here Oras:Here Postat Martie 22, 2013 Prietene doixdoi te inteleg maxim ! Si imi pare rau ca n-am ajuns si eu zilele astea la o cafea cu voi. Da' promit sa nimeresc odata saptamana viitoare!O singura mica problema as avea, nu prea poci a veni la 9, ci mai degraba spre 10:30 - 11, ca mai am si cale lunga pana acolo.Bine, daca stau sa ma gandesc, am eu mai multe probleme, nu doar una!Alta ar fi ...ceshcutza ...de cafea! Io de unde beau? Ca mie imi plac alea mici cu tortitze finutze. Cica ar fi asa ceva pe acolo,Ca sa nu mai zic de gazda. Nu intelegetzi ca nu avetzi cum. Serios acuma, mi-e sa nu fie geloasa pe mine ca intentzionez sa-i fac ....concurentza!Da' nu va zic nimica inca.Hai ca va pup.Ne vedem la cafea Randunico si domnilor!Tirbuson, Gogu Tirbuson
doixdoi Reputație: 941 Postat Martie 22, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2013 Dragul meuAi dreptate,nu inteleg mare lucru ,mai ales la ora asta nu sint in stare sa calculez nici macar cat fac...2x2 .Cat despre ora ,gasim noi o solutie,Randunica ne tine pina la prima ei programare,dupa om gasi noi o gura de canal in care sa ne incalzim cafeaua .De concurenta ce sa zic,vrei sa faci masaj vreunuia?Vezi ca te baga pasarica asta la un tantric de cica, auzi,iti piere cheful de femei.Un fel de "a inghetat iadul" .Un singur lucru pot sa-ti garantez insa,prietenii mei sint niste oameni care sigur si tie iti vor placea si vei fi incantat de compania lor la fel de mult ca si mine,Irina evident fiind in "capulalista" (tutzi creasta ta pitico ) ,oricum eu ii sant foarte recunoscator pentru faptul ca si-a pus casa la dispozitie de fiecare data si a avut o importanta contributie la a cunoaste pe foarte multi dintre ei.Te salut cu drag si abia astept sa o luam de la capat cu distractiile saptamana viitoare(hai ca daca o mai tin mult asa pina si nevasta-mea ma da afara din casa )Gasca,ramane cum am stabilit...
randunica Reputație: 6344 Postat Martie 23, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Martie 23, 2013 nca.Hai ca va pup.Ne vedem la cafea Randunico si domnilor!Tirbuson, Gogu Tirbuson te astept cu mare drag!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 23, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 23, 2013 Valeuuuuu Gogule poate ma lasi fara Randunica :laugh2 Ai grija ca sint invidios rau de tot :laugh2
nellu76 Reputație: 533 Postat Martie 23, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Martie 23, 2013 Sper sa nu fiu chiar off-topic. Ma bucur ca initiativa Randunicii se si materializeaza. In sensul ca au fost, sunt si vor fi unii care beau cafeaua cu "inaripata noastra". Va dati seama daca anuntul randunicii suna: caut un barbat in trecere prin Bucuresti care sa bea cafeau cu mine, ce era? Aria de selectie era una foarte restransa. Si ar fi durat poate luni (nu de alta, dar avem exemplu concret) pana cand s-ar fi concretizat intalnirea. Iar sa fortezi o deplasare la Bucuresti doar pentru o cafea, fie ea si cu Randunica, ar fi ridicat pretul licorii foarte mult. Promit ca la urmatoarea promotie ma bag si eu. Care o fi ea, nu coteaza.
danutza tm Reputație: 70 Postat Martie 23, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 23, 2013 @nellu76, te invit eu la un cognac din ala bun
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 23, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 23, 2013 Tradatoareooooooooooo!!!!! :laugh2
nellu76 Reputație: 533 Postat Martie 23, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Martie 23, 2013 danutza, sper ca nu trebuie sa fiu in trecere prin Timisoara?Nu te oftica gabriele, mai las si pentru tine.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 23, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 23, 2013 Mai lasi din Danutza sau din cognac? :laugh2
vyypuss Reputație: -425 Postat Martie 23, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Desert Telefon: [email protected] Oras:Desert Postat Martie 23, 2013 Cred ca in vreo doua zile are sa ajunge-ti in Crama la Dragasani cu butoiu in brate. :slap2 :slap2 :slap2
doixdoi Reputație: 941 Postat Martie 23, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 23, 2013 Sper sa nu fiu chiar off-topic. Ma bucur ca initiativa Randunicii se si materializeaza. In sensul ca au fost, sunt si vor fi unii care beau cafeaua cu "inaripata noastra". Va dati seama daca anuntul randunicii suna: caut un barbat in trecere prin Bucuresti care sa bea cafeau cu mine, ce era? Aria de selectie era una foarte restransa. Si ar fi durat poate luni (nu de alta, dar avem exemplu concret) pana cand s-ar fi concretizat intalnirea. Iar sa fortezi o deplasare la Bucuresti doar pentru o cafea, fie ea si cu Randunica, ar fi ridicat pretul licorii foarte mult. Promit ca la urmatoarea promotie ma bag si eu. Care o fi ea, nu coteaza.Ai dreptate Nelu,initiativa se materializeaza ,nu are niciun scop ascuns,Randunica pina acum nu a cistigat material vorbind decit un ibric si niste cescute si cani.Iar timp a "cheltuit" mult.A castigat insa niste prieteni si un sprijin la nevoie.Iar calitatea vizitatorilor ei(cu exceptia mea ,eu sint sharla ordinara ) este incontestabila ,sa nu mai vorbim ca s-au mai anuntat nume grele (exemplu Gogu Tirbuson).
nellu76 Reputație: 533 Postat Martie 23, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Martie 23, 2013 Din cognac gabriele, ca din danutza nu mai las nimic. Oricum, mi-e si datoare (sau ii sunt eu dator, nu mai stiu) asa ca s-ar putea sa nu mai apuci. Si cand zic apuci, nu ma refer la colegul nostru. Dar daca te pui pe tren acum, s-ar putea sa mai prinzi (nu apuci) ceva. Asa ca, la gara frate!
nellu76 Reputație: 533 Postat Martie 23, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Martie 23, 2013 2x2 - ca sa-l citez pe fratele gabi, postarea mea trebuia citita printre randuri. In sensul ca poti sa faci ceva si de pe azi pe maine, nu trebuie sa astepti luni de zile. Stii la ce ma refer. Crede-ma, daca eram in Bucuresti as fi baut cu placere o cafea cu Randunica. Ideea chiar mi s-a parut din start una laudabila si n-am vazut-o deloc ca pe o incercare de a-si face publicitate. Cum poate incerca unii, ca sa nu zic unele. Na, ca am fost putin nesuferit.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum