Sari la conținut

cu cine beau cafeaua de dimineata?

Postări Recomandate

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
Postat

din punctul meu de vedere s-a ajuns deja prea departe...jigniri, amenintari, dezvlauiri publice ale unor detalii private...

dragii mei, invitatia mea la cafea ramane in continuare valabila pentru membrii cu bun simt ai acestei comunitati! cei care doresc sa ma cunoasca pot trimite email pe adresa mea mentionata si in semnatura. lucrurile au mers mult prea departe si asa cav mi se pare deja exagerat! oameni cu o suta de usere care intra doar din rautate si stau sa iti vaneze topicurile...unii nu stiu sa traisca daca nu fac rau celorlalti..adica daca a murit capra mea, de ce nu moara si capra vecinului? 

multumesc tuturor celor care au acceptat invitatia mea la cafea si multumesc acelora care au vrut sa incerce si provocarea mea " nu ma judeca daca nu ma cunosti". consider ca nu mai are rost sa postez pe aici, deja s-a ajuns intr-o latura in care nu are rost. Nu sunt o fire slaba, nu ma victimizez, dimpotriva, sunt mandra de ceea ce sunt si ma multumesc cu ceea ce pot oferii din suflet pentru suflete care ma inteleg. distractie placuta tuturor, eu ma retrag aici. Incepand din acest moment nu voi mai posta absolut nimic pe acest forum, pana cand nu se vor lua masuri care sa nu mai permita incalcarea regulamentului si al intimitatii personale. Nu vad de ce odata banat pentru jigniri ti se permite sa revii si sa tot revii ca sa tot continui sa jignesti. lumea asta e mare, avem loc cu totii in ea...

Vizitator Josep_Guardiola
Reputație: 0
Postat

pe mine nu m-ai invitat niciodata la cafea, asa ca... 

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Pai nene ,i-ati un job part-time...un macramee,un mileu....

• Like 1
Vizitator barzatrei
Postat

ce cearta bre?

Sa imi stearga si mie cineva userul asta, ca ma asteapta barza4.

Nu nene, asta-i marca inregistrata.

Postat

:laugh2

Sau mai bine sa faci bors. 2 lei litru'.

• Like 1
  • Oras:in mintea multora...pe buzele multora...in inima multora...
  • Oras:in mintea multora...pe buzele multora...in inima multora...
Postat

gabi, Irina se descurca cu cescutza, da' ce te faci tu cu oala?

Postat

Deh,frate Gabi,Capitala e mai scumpa....si aerul poluat de-l respiram costa.

Vizitator debracatu
Postat

din punctul meu de vedere s-a ajuns deja prea departe...jigniri, amenintari, dezvlauiri publice ale unor detalii private...

Incepand din acest moment nu voi mai posta absolut nimic pe acest forum, pana cand nu se vor lua masuri care sa nu mai permita incalcarea regulamentului si al intimitatii personale. Nu vad de ce odata banat pentru jigniri ti se permite sa revii si sa tot revii ca sa tot continui sa jignesti. lumea asta e mare, avem loc cu totii in ea...

Nu ma pot abtine, stii parera mea...incepe cu <P>...si se termina cu <A>...Cum mama lu' proces verbal vine asta? Tu aia prinsa cu o mica parte din clone injurand pe aici sa ceri asta? Tu sa spui sa nu ti se pronunte numele, dar matale cand il pronunti pe al altuia cum vine asta? (remember, ieri mi-ai spus pe nume)

Iar te-ai dat cu curu de pamant.... :slap2

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

PAMFLET ( trebuie tratat ca atare)

RANDUNICA:

post-3169-0-67854700-1364295769_thumb.jpg

post-3169-0-58150100-1364296063_thumb.jpg

post-3169-0-67745800-1364296881_thumb.png

post-3169-0-89162900-1364297079_thumb.jpg

post-3169-0-77725600-1364297383_thumb.jpg

post-3169-0-80962600-1364297636_thumb.jpg

post-3169-0-93084500-1364297942_thumb.jpg

Postat

Eeee na! Si mie imi incap vreo 5 covrigi, nu chiar 6 ca in desen dar nici 2. :rax2 :laugh2

Vizitator CactusJack
Postat

Eeee na! Si mie imi incap vreo 5 covrigi, nu chiar 6 ca in desen dar nici 2. :rax2 :laugh2

In chiloteii tai de la zara kids nu pot intra decat covrigei.....mincinosule...si laudarosule :laugh2

Postat

Bai textilistilor,mai taceti ma din gura :laugh2 .

Sa credeti voi ca vi se scoala pe plaja de nudisti :no2 .Poate doar tensiunea,ca maciuaca doar daca va ajuta salvamarii,si nu cred ca va doriti :laugh2

• Oras:In tara tuturor posibilitatilor
Postat

Dar ma gandesc ca nu te-ai dat la ei? Te-ai multumit doar cu privitul?

Postat

Cum dracu sa am cand nici nu stiu sa inot. Dar veleitati am.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...