Sari la conținut

cu cine beau cafeaua de dimineata?

Postări Recomandate

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2  :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

aolica mamaa..ma doare burta!!!

nu mai pot de ras!!!!

Vizitator Scrat
Reputație: 0
Postat

Ma nenea 2x2 si cum ziceai matale ca se prezentau astia de sunau ? Ca cine e iei pi forum ? Adica colorati ? Sa nu zici ca suna si unu Scrat si se dadu mare galbejit ... ca mor nu alta ! PAROL DE TE MINT !

Postat

Nu frate Scrat ,pe tine lumea te respecta ,era unu Max Paine :laugh2

Randunico usor cu rasul ca darami patul pe motan care de fapt nici nu stiu ce este ,baiat sau fata

Vizitator Scrat
Postat

AAAA ... panificatie ala de zicea ceva odata Randunica de el ? Se mai aude ceva de fainaru ala ?

Postat

Salut,

Recunosc ca nu am citit decat provocarea Randuncii si mi-a trecut prin cap un singur lucru: din acelasi ciclu, "te provoc sa ma cunosti inainte sa ma judeci", m-am gandit sa va provoc sa beti cafeaua cu Marius, aurolacul din scara blocului meu si sa il cunoasteti inainte sa il judecati. el nu ar merita privilegiul asta? cati ati fi curiosi sa il cunoasteti pe Marius?

Pe doritori ii rog sa imi trimita PM cu detaliile intalnirii.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Salut,

Recunosc ca nu am citit decat provocarea Randuncii si mi-a trecut prin cap un singur lucru: din acelasi ciclu, "te provoc sa ma cunosti inainte sa ma judeci", m-am gandit sa va provoc sa beti cafeaua cu Marius, aurolacul din scara blocului meu si sa il cunoasteti inainte sa il judecati. el nu ar merita privilegiul asta? cati ati fi curiosi sa il cunoasteti pe Marius?

Pe doritori ii rog sa imi trimita PM cu detaliile intalnirii.

candidatul perfect!suficient de nesuferit pentru cafeluta de dimineata! ai trecut testul, fa-ti programare! COADA E MAI IN FUND !!daca nu gasesti capatul , da bucile lui Oly si ale lui Doi ori doi egal patru o lecuta mai intr-o parte!

Vizitator debracatu
Postat

candidatul perfect!suficient de nesuferit pentru cafeluta de dimineata! ai trecut testul, fa-ti programare! COADA E MAI IN FUND ASA!!

Martor imi e Pisic pt ce am scris ieri, cu mult timp inainte sa postezi carnatul asta de azi....Eram sigur ca iar ii bese mintea la o porcarie....

Copy/paste...ce e ingrosat...deh, pisic a sters...

cactusjack, nu sunt rau cu tine, sunt doar sincer. Fetei asteia ii plac doar limbile in pasarica, contra cost. Adica tu dai banu! Daca iti citesti ultimele postari vei vedea ca ai pupat-o de multe ori in fund.Asta e chiar culmea. PR-ul celebru are nevoie de un PR? ??

Las-o in pace, chiar daca-i disperata pe aici . Sa se afirme prin masaj si nu prin postari penibile. Daca alegi sa fii PR ei, bravo tie, doar ca ar trebui sa te lase mai mult decat niste limbi innecacioase la pasa....

Sunt curios cand Randunica anunta ca si-a schimbat usa de la intrare....Cand isi plateste asociatia, cand isi reinoieste Polita RCA,etc. O citez : Penibil !

Bv Moxule, pt atitudine, nu te lasi prostit de cafelute, pupaturi in cur si promovari de kkt.

Randunico se vede ca nu esti fututa sau fututa prost. Posibil sa nu ai nici de munca, ai prea mult timp liber. Posibil sa iti dauneze de la prea multe limbi in ceasca.

Nu e nimeni in stare sa o futa p'asta? Sa termine cu porcariile astea. Sa se riste cineva pt binele comunitatii. Multumesc

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

bine ai revenit dezbracatule! in 3 minute pariu ca zbori iar :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

ps:sunt virgina! :laugh2 :laugh2 :laugh2

ptiu, ca m-ai facut sa spun public asemenea secret!

Vizitator debracatu
Postat

macar ai citit si stii parerea mea, ca esti penibila si fara munca!!! Se fac bani buni din masaj, tu ai prea mult timp liber si il folosesti prost. Nici cafea nu stii sa faci, sunt sigur!

Seara buna

Vizitator debracatu
Postat

eu zbor, dar tu inoti....

• Oras:EARTH
  • Oras:EARTH
Postat

M-am hotarat! De azi inainte ma apuc de baut cafea...sau mai bine nu!...am sa beau ceai  pentru "ca cafeaua" nu face bine. :laugh2

Dar totusi fac cinste cu cafeluta de dimineata..si lansez aceeasi provocare pentru cei "nesuferiti" .  "nu ma judeca inainte sa ma cunosti!" ...

deci daca ai chef sa bei cafeaua dimineata cu o nesuferita mi-am luat mega ibric si va astept sa ne cunoastem!

pentru cine nu bea cafea, am si o canistra de ceai de tei sau de mure sau de zmeura, de piersica..de ce vreti voi!ceai sa fie!!

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Ce efect UIMITOR au cafeaua şi ceaiul dacă sunt băute împreună

Oare ce efect are ceaiul cu randunici si cafeaua de tei ... sau invers ..
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

macar ai citit si stii parerea mea, ca esti penibila si fara munca!!! Se fac bani buni din masaj, tu ai prea mult timp liber si il folosesti prost. Nici cafea nu stii sa faci, sunt sigur!

Seara buna

daca nu aflam parerea ta chiar muream de curiozitate :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 ...

tare scumpa-i bautura, toate cele s-a scumpit..am familie numeroasa, 6 copii am de hranit...

n-am nici casa n-am nici masa, din padure ma hranesc..

mi-am vandut si camionul, si cotetul de gaini :laugh2 :laugh2

http://www.youtube.com/watch?v=zmpf0ZUvXx4

Vizitator debracatu
Postat

bine ai revenit dezbracatule! in 3 minute pariu ca zbori iar :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

ps:sunt virgina! :laugh2 :laugh2 :laugh2

ptiu, ca m-ai facut sa spun public asemenea secret!

esti virgina in podul palmei :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 nu muncesti prea mult....daca esti virgina, sa stii ca prea mult somn si limbi dauneaza....

Vizitator barzatrei
Postat

Randunico cafea cu somnic pufos se poate? Daca da, ce te  faci de se zbarleste barzoiu’ din pricina cofeinei?

Bre debracatu', tot de la cofeina si matale?!?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

esti virgina in podul palmei :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 nu muncesti prea mult....daca esti virgina, sa stii ca prea mult somn si limbi dauneaza....

dar ce mi porti grija asa prietene? ce suferi asa altruistule?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

ce te  faci de se zbarleste barzoiu’ din pricina cofeinei?

i-l dau lu dezbracatu sa aibe grija de el

Vizitator barzatrei
Postat

i-l dau lu dezbracatu sa aibe grija de el

Ptiu, nesuferito !!!  Cafeaua o dau eu...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

de necaz ca am prea mult timp liber na mi-am chemat cativa amici si ma apuc de baut..ma las de cafea si ma apuc de vin :laugh2 :laugh2 .vorbim mai tarziu cand nu mai vad bine literele..v-as chema si pe voi, dar aveti obligatiuni:))

Vizitator CactusJack
Postat

Asa da... PR imi place...dezvolta subiectul!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

am mare necaz baieti..

juma de bloc de vis a vis se uita la mine cum umblu prin casa in chiloti..

si mi-e necaz ca nu am perdea...

dar mai necaz mie ca fraierii doar se uita :))

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

poi Randunico,umbli "debracata" in chiloti?

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

poi Randunico,umbli "debracata" in chiloti?

uneori si fara...

Postat

am mare necaz baieti..

juma de bloc de vis a vis se uita la mine cum umblu prin casa in chiloti..

si mi-e necaz ca nu am perdea...

dar mai necaz mie ca fraierii doar se uita :))

Randunico dar iti dai seama ca si pe noi ne-au vazut azi cand iti luam masurile?Sa astept acasa niste poze de santaj?A,stai ca le-am aratat eu cand am ajuns :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...