randunica Reputație: 6350 Postat Martie 19, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Martie 19, 2013 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 aolica mamaa..ma doare burta!!! nu mai pot de ras!!!!
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Martie 19, 2013 Postat Martie 19, 2013 Ma nenea 2x2 si cum ziceai matale ca se prezentau astia de sunau ? Ca cine e iei pi forum ? Adica colorati ? Sa nu zici ca suna si unu Scrat si se dadu mare galbejit ... ca mor nu alta ! PAROL DE TE MINT !
doixdoi Reputație: 941 Postat Martie 19, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2013 Nu frate Scrat ,pe tine lumea te respecta ,era unu Max Paine Randunico usor cu rasul ca darami patul pe motan care de fapt nici nu stiu ce este ,baiat sau fata
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Martie 19, 2013 Postat Martie 19, 2013 AAAA ... panificatie ala de zicea ceva odata Randunica de el ? Se mai aude ceva de fainaru ala ?
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 19, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Martie 19, 2013 da ...se aude ...face paine sa avem ce manca pe tren...merge bine cu palinca
moxul Reputație: 86 Postat Martie 19, 2013 Postat Martie 19, 2013 Salut, Recunosc ca nu am citit decat provocarea Randuncii si mi-a trecut prin cap un singur lucru: din acelasi ciclu, "te provoc sa ma cunosti inainte sa ma judeci", m-am gandit sa va provoc sa beti cafeaua cu Marius, aurolacul din scara blocului meu si sa il cunoasteti inainte sa il judecati. el nu ar merita privilegiul asta? cati ati fi curiosi sa il cunoasteti pe Marius? Pe doritori ii rog sa imi trimita PM cu detaliile intalnirii.
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 19, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Martie 19, 2013 Ba da...de ce nu?In fiecare om putem descoperii ceva... Si crede-ma Pm nu e la misto...
randunica Reputație: 6350 Postat Martie 19, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Martie 19, 2013 Salut, Recunosc ca nu am citit decat provocarea Randuncii si mi-a trecut prin cap un singur lucru: din acelasi ciclu, "te provoc sa ma cunosti inainte sa ma judeci", m-am gandit sa va provoc sa beti cafeaua cu Marius, aurolacul din scara blocului meu si sa il cunoasteti inainte sa il judecati. el nu ar merita privilegiul asta? cati ati fi curiosi sa il cunoasteti pe Marius? Pe doritori ii rog sa imi trimita PM cu detaliile intalnirii.candidatul perfect!suficient de nesuferit pentru cafeluta de dimineata! ai trecut testul, fa-ti programare! COADA E MAI IN FUND !!daca nu gasesti capatul , da bucile lui Oly si ale lui Doi ori doi egal patru o lecuta mai intr-o parte!
Vizitator debracatu Reputație: 0 Postat Martie 19, 2013 Postat Martie 19, 2013 candidatul perfect!suficient de nesuferit pentru cafeluta de dimineata! ai trecut testul, fa-ti programare! COADA E MAI IN FUND ASA!!Martor imi e Pisic pt ce am scris ieri, cu mult timp inainte sa postezi carnatul asta de azi....Eram sigur ca iar ii bese mintea la o porcarie.... Copy/paste...ce e ingrosat...deh, pisic a sters... cactusjack, nu sunt rau cu tine, sunt doar sincer. Fetei asteia ii plac doar limbile in pasarica, contra cost. Adica tu dai banu! Daca iti citesti ultimele postari vei vedea ca ai pupat-o de multe ori in fund.Asta e chiar culmea. PR-ul celebru are nevoie de un PR? ?? Las-o in pace, chiar daca-i disperata pe aici . Sa se afirme prin masaj si nu prin postari penibile. Daca alegi sa fii PR ei, bravo tie, doar ca ar trebui sa te lase mai mult decat niste limbi innecacioase la pasa.... Sunt curios cand Randunica anunta ca si-a schimbat usa de la intrare....Cand isi plateste asociatia, cand isi reinoieste Polita RCA,etc. O citez : Penibil ! Bv Moxule, pt atitudine, nu te lasi prostit de cafelute, pupaturi in cur si promovari de kkt.Randunico se vede ca nu esti fututa sau fututa prost. Posibil sa nu ai nici de munca, ai prea mult timp liber. Posibil sa iti dauneze de la prea multe limbi in ceasca. Nu e nimeni in stare sa o futa p'asta? Sa termine cu porcariile astea. Sa se riste cineva pt binele comunitatii. Multumesc
randunica Reputație: 6350 Postat Martie 19, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Martie 19, 2013 bine ai revenit dezbracatule! in 3 minute pariu ca zbori iar :laugh2 :laugh2 ps:sunt virgina! :laugh2 ptiu, ca m-ai facut sa spun public asemenea secret!
Vizitator debracatu Reputație: 0 Postat Martie 19, 2013 Postat Martie 19, 2013 macar ai citit si stii parerea mea, ca esti penibila si fara munca!!! Se fac bani buni din masaj, tu ai prea mult timp liber si il folosesti prost. Nici cafea nu stii sa faci, sunt sigur!Seara buna
Vizitator debracatu Reputație: 0 Postat Martie 19, 2013 Postat Martie 19, 2013 eu zbor, dar tu inoti....
tudor21 Reputație: -454 Postat Martie 19, 2013 Oras:EARTH Oras:EARTH Postat Martie 19, 2013 M-am hotarat! De azi inainte ma apuc de baut cafea...sau mai bine nu!...am sa beau ceai pentru "ca cafeaua" nu face bine. Dar totusi fac cinste cu cafeluta de dimineata..si lansez aceeasi provocare pentru cei "nesuferiti" . "nu ma judeca inainte sa ma cunosti!" ... deci daca ai chef sa bei cafeaua dimineata cu o nesuferita mi-am luat mega ibric si va astept sa ne cunoastem! pentru cine nu bea cafea, am si o canistra de ceai de tei sau de mure sau de zmeura, de piersica..de ce vreti voi!ceai sa fie!! :laugh2 :laugh2 Ce efect UIMITOR au cafeaua şi ceaiul dacă sunt băute împreunăCiteste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/ce-efect-uimitor-au-cafeaua-si-ceaiul-daca-sunt-baute-impreuna_1136249.html#ixzz2O1BPRcrb Oare ce efect are ceaiul cu randunici si cafeaua de tei ... sau invers ..
randunica Reputație: 6350 Postat Martie 19, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Martie 19, 2013 macar ai citit si stii parerea mea, ca esti penibila si fara munca!!! Se fac bani buni din masaj, tu ai prea mult timp liber si il folosesti prost. Nici cafea nu stii sa faci, sunt sigur!Seara bunadaca nu aflam parerea ta chiar muream de curiozitate :laugh2 :laugh2 ...tare scumpa-i bautura, toate cele s-a scumpit..am familie numeroasa, 6 copii am de hranit...n-am nici casa n-am nici masa, din padure ma hranesc..mi-am vandut si camionul, si cotetul de gaini :laugh2 http://www.youtube.com/watch?v=zmpf0ZUvXx4
Vizitator debracatu Reputație: 0 Postat Martie 19, 2013 Postat Martie 19, 2013 bine ai revenit dezbracatule! in 3 minute pariu ca zbori iar :laugh2 :laugh2 ps:sunt virgina! :laugh2 ptiu, ca m-ai facut sa spun public asemenea secret!esti virgina in podul palmei :laugh2 :laugh2 nu muncesti prea mult....daca esti virgina, sa stii ca prea mult somn si limbi dauneaza....
Vizitator barzatrei Reputație: 0 Postat Martie 19, 2013 Postat Martie 19, 2013 Randunico cafea cu somnic pufos se poate? Daca da, ce te faci de se zbarleste barzoiu’ din pricina cofeinei? Bre debracatu', tot de la cofeina si matale?!?
randunica Reputație: 6350 Postat Martie 19, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Martie 19, 2013 esti virgina in podul palmei :laugh2 :laugh2 nu muncesti prea mult....daca esti virgina, sa stii ca prea mult somn si limbi dauneaza....dar ce mi porti grija asa prietene? ce suferi asa altruistule?
randunica Reputație: 6350 Postat Martie 19, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Martie 19, 2013 ce te faci de se zbarleste barzoiu’ din pricina cofeinei?i-l dau lu dezbracatu sa aibe grija de el
Vizitator barzatrei Reputație: 0 Postat Martie 19, 2013 Postat Martie 19, 2013 i-l dau lu dezbracatu sa aibe grija de elPtiu, nesuferito !!! Cafeaua o dau eu...
randunica Reputație: 6350 Postat Martie 19, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Martie 19, 2013 de necaz ca am prea mult timp liber na mi-am chemat cativa amici si ma apuc de baut..ma las de cafea si ma apuc de vin :laugh2 .vorbim mai tarziu cand nu mai vad bine literele..v-as chema si pe voi, dar aveti obligatiuni:))
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 19, 2013 Postat Martie 19, 2013 Asa da... PR imi place...dezvolta subiectul!
randunica Reputație: 6350 Postat Martie 19, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Martie 19, 2013 am mare necaz baieti..juma de bloc de vis a vis se uita la mine cum umblu prin casa in chiloti..si mi-e necaz ca nu am perdea...dar mai necaz mie ca fraierii doar se uita )
picon Reputație: 1046 Postat Martie 19, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 19, 2013 poi Randunico,umbli "debracata" in chiloti? 1
randunica Reputație: 6350 Postat Martie 19, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Martie 19, 2013 poi Randunico,umbli "debracata" in chiloti?uneori si fara...
doixdoi Reputație: 941 Postat Martie 19, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2013 am mare necaz baieti..juma de bloc de vis a vis se uita la mine cum umblu prin casa in chiloti..si mi-e necaz ca nu am perdea...dar mai necaz mie ca fraierii doar se uita )Randunico dar iti dai seama ca si pe noi ne-au vazut azi cand iti luam masurile?Sa astept acasa niste poze de santaj?A,stai ca le-am aratat eu cand am ajuns
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum