Sari la conținut

0753543928 - Pustoaica simpatica

Postări Recomandate

Vizitator valtoggle
Reputație: 0

Oral/n: 9 deep cât cuprinde, il linge,il mângâie,atentă cu zona adiacentă , ritm variat,foarte plăcut.

Normal nu, la cum a prestat la oral am și uitat de normal.Poate data viitoare.

GFE:10 cu felicitări,face de toate, sărută,se bucura ca și cum i-ar fi venit cea mai buna prietena,etc.

Se pare ca "patronul" a avizat cel putin trecerea de la muscaturi la mangaieri. Poate ca ultimele discutii nu au fost chiar fara de folos. Fatza din ultima poza imi aminteste de o alta fata, buzele au cu totul alta configuratie decat cea din primele poze.

Link spre comentariu
  • Oras:Doar la mine

Se pare ca "patronul" a avizat cel putin trecerea de la muscaturi la mangaieri. Poate ca ultimele discutii nu au fost chiar fara de folos. Fatza din ultima poza imi aminteste de o alta fata, buzele au cu totul alta configuratie decat cea din primele poze.

Poftim poza cu fata si buzele...

post-288468-0-10048600-1574189575_thumb.jpg

• Like 7
Link spre comentariu
Vizitator valtoggle

Poftim poza cu fata si buzele...

Dap, mai draguta decat toate cele dinainte. Cam singura in care arati a pustoaica.Valoreaza mai mult decat orice recenzie pro. Iti recomand sa mergi pe varianta asta, da mult mai bine decat restul pozelor, are ceva juvenil. Buza superioara e mai proeminenta (mai iesita putin din poza), si sub un nasuc mic, da un aer de inocenta (ceea ce stim ca nu este cazul) si senzualitate (aici gura neutra a lumii e unanima) . Si cosmeticiana care te-a asezat ( +coafeza) si fotograful merita banii. 

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator cozonacq

Deloc relevant. La Timișoara este un grup de "dizidenți" care propun la top TOATE fetele pentru a-i critica pe cei ce fac recenzii laudative fără fundament. Prin urmare sunt șanse foarte mari ca un recenzor corect să fi fost păcălit și a apelat la "grupul de șoc" ca să fie promovată și ca paraziții să-și ia țeapă.

Dacă posta oricine altcineva mesajul ăsta, nici că răspundeam la el.

Da, EU am propus (cândva) absolut toate fetele care activează în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi să fie promovate la Top :)

Așa am considerat eu la momentul respectiv drept un mod de protest pentru cele ce se întâmplau în zona noastră.

Doar că...eu NU fac parte din niciun grup. Și tocmai din cauză că nu țin cont de recenziile (aproape) nimănui, am făcut treaba respectivă. Părerea mea este că se ajunge mult prea ușor la Top TM. Sau cel puțin unele fete au ajuns mult prea ușor acolo.

Dintre cei care au ajuns la Camelia...si au lăudat-o (peste 30 din ce am numărat eu fugitiv pe topicul ei), Tomson este un user de a cărui părere eu (mai) țin cont. Are simț critic, nu (mereu) aruncă cu laude sau note de 10...deci părerea lui este una obiectivă.

Ținând cont de faptul că eu consider (sau știu sigur) că unele fete din Top TM nu au ce căuta acolo, promovarea sau prezența Cameliei este meritorie.

Camelia merită să fie la Top Timișoara!!!

Este singura care are piercing în limbă :D :P

Colericule...vezi că eu încă fac flotări!!

Te aștept! :)

• Like 6
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Iasi

Bună. Când mai revii în Iași?

Până răspunde Camelia,îți spun eu:după 15 decembrie.

• Like 4

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu
  • Telefon: Jonny Fucker is on the wave !!
  • Oras:Dupa Pizde
  • Telefon: Jonny Fucker is on the wave !!
  • Oras:Dupa Pizde

Dragilor, ma găsiți pe strada George Emil palade 18A

Apoi chiar pă strada asta aveam o treabă ..... neterminată ! :( ... 

• Like 4
Link spre comentariu
  • Membru Premium

quote name="futarila" post="5950586" timestamp="1575546947"]A venit 16 decembrie. :laugh2

Tot m-am ținut să-ți răspund,dar de fiecare dată a intervenit câte ceva. Greșeala mea e că nu mi-am "împrospătat" informațiile primite la ultima întâlnire.

Ei,dacă tot suntem aici să povestesc câte ceva de la ultima întâlnire,o întâlnire de vis,din care încă nu m-am trezit,cu toate că a trecut suficient timp de atunci,o întâlnire din categoria "Surprize,surprize ...".Merg la una și dau de două,de două fete dragi mie cu care am o legătură mult mai mult decât o simplă "chimie",e ceva mult mai profund,a nu se înțelege cumva c-ar fi vorba de dragoste sau iubire,ne știm fiecare locul,de ce și pentru ce ne aflăm aici.Cum s-a ajuns să găsesc două,în loc de una,n-am să vă spun fiindcă e posibil să stârnesc invidia și gelozia la unii dintre voi și să produc un disconfort celor două fete.Una e simplu de ghicit,e minunata Camelia,iar a doua e un ingeras de fată,nimeni alta decât Ina/Inna/Alina,o combinație la care puțini s-ar fi gândit,acesta fiind al 6-7 cuplu de fete cu care m-am întâlnit de-a lungul timpului.Așa cum am spus ceva mai sus n-am să desconspir prea multe amănunte.Am beneficiat de servicii deosebite,preludiu cu masaj de relaxare și erotic la patru mâini,oral,normal și finalizare în CIM,am dominat și am fost dominat,am f.... și am fost f....,am oferit și am primit plăcere.M-am dezmeticit greu,mi-a trebuit mai mult de două săptămâni ca să-mi dau seama ce s-a întâmplat.. cu adevărat.

O întâlnire pe care o notez fără nici o reținere cu 10 la toate capitolele.

Iertată să-mi fie lipsa de modestie,e poate singura dată când Baron58 s-a simțit și a fost tratat ca un adevărat BARON.

PS:1)Oricât aș încerca să tai din tradiționalul "40 de minute",de data aceasta,a urca la cota 45,spre dezamăgirea unora dintre voi,dar asta e BARONUL E BARON și atât!

2)Mai am în vedere alte două perechi cu fete minunate,vom trăi și vom vedea!Și nu în ultimul rând doi cu una.

Să aveți spor în toate!

• Like 10

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu

quote name="futarila" post="5950586" timestamp="1575546947"]A venit 16 decembrie. :laugh2

Tot m-am ținut să-ți răspund,dar de fiecare dată a intervenit câte ceva. Greșeala mea e că nu mi-am "împrospătat" informațiile primite la ultima întâlnire.

Ei,dacă tot suntem aici să povestesc câte ceva de la ultima întâlnire,o întâlnire de vis,din care încă nu m-am trezit,cu toate că a trecut suficient timp de atunci,o întâlnire din categoria "Surprize,surprize ...".Merg la una și dau de două,de două fete dragi mie cu care am o legătură mult mai mult decât o simplă "chimie",e ceva mult mai profund,a nu se înțelege cumva c-ar fi vorba de dragoste sau iubire,ne știm fiecare locul,de ce și pentru ce ne aflăm aici.Cum s-a ajuns să găsesc două,în loc de una,n-am să vă spun fiindcă e posibil să stârnesc invidia și gelozia la unii dintre voi și să produc un disconfort celor două fete.Una e simplu de ghicit,e minunata Camelia,iar a doua e un ingeras de fată,nimeni alta decât Ina/Inna/Alina,o combinație la care puțini s-ar fi gândit,acesta fiind al 6-7 cuplu de fete cu care m-am întâlnit de-a lungul timpului.Așa cum am spus ceva mai sus n-am să desconspir prea multe amănunte.Am beneficiat de servicii deosebite,preludiu cu masaj de relaxare și erotic la patru mâini,oral,normal și finalizare în CIM,am dominat și am fost dominat,am f.... și am fost f....,am oferit și am primit plăcere.M-am dezmeticit greu,mi-a trebuit mai mult de două săptămâni ca să-mi dau seama ce s-a întâmplat.. cu adevărat.

O întâlnire pe care o notez fără nici o reținere cu 10 la toate capitolele.

Iertată să-mi fie lipsa de modestie,e poate singura dată când Baron58 s-a simțit și a fost tratat ca un adevărat BARON.

PS:1)Oricât aș încerca să tai din tradiționalul "40 de minute",de data aceasta,a urca la cota 45,spre dezamăgirea unora dintre voi,dar asta e BARONUL E BARON și atât!

2)Mai am în vedere alte două perechi cu fete minunate,vom trăi și vom vedea!Și nu în ultimul rând doi cu una.

Să aveți spor în toate!

Bună dragule, cu drag și te mai așteptăm... Și-ți doresc un început de săptămâna cit mai plăcut!!! 😘🤗
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Salutare!

Mă mâncă,și dacă mă mâncă,iar v-ați pomenit cu mine în plin plan.Așa-i când ai gâdilici la limbă,ce să vă fac așa sunt de când mă știu,și mă știu de ceva vreme.

Stați calm,nu vă supărați,voi fi foarte scurt.

Cum era să închei săptămână?După un bis la Ina am călcat și în bătătură la Camelia.Nu am nimic de modificat la ce-am scris până acum aici.Vin cu o completare,a fost și pentru mine ceva nou.După ce-am finalizat,lăsându-mă "călcat în picioare"atât la propriu cât și la figurat,"făcându-mă de comandă" numai din oral,adevărul că am fost eu mai leneș și comod în acelaș timp, Camelia "mă pedepsește" rău de tot cu un masaj de relaxare combinat cu unul erotic.Surprins am fost de calitatea deosebită a masajului care se apropie de cel practicat de Ina.Nu i-am spus,află acum,am fost mai bucuros ca Cristofor Columb.M-a cucerit,dacă mai era nevoie,pentru multă vreme,eu fiind un "consumator"și nu aveam decât o singură variantă până acum,pe scumpa de Ina.

Un motiv în plus pentru a fi vizitată!

Mult noroc și spor în toate!

• Like 8

Link spre comentariu

Salutare!

Mă mâncă,și dacă mă mâncă,iar v-ați pomenit cu mine în plin plan.Așa-i când ai gâdilici la limbă,ce să vă fac așa sunt de când mă știu,și mă știu de ceva vreme.

Stați calm,nu vă supărați,voi fi foarte scurt.

Cum era să închei săptămână?După un bis la Ina am călcat și în bătătură la Camelia.Nu am nimic de modificat la ce-am scris până acum aici.Vin cu o completare,a fost și pentru mine ceva nou.După ce-am finalizat,lăsându-mă "călcat în picioare"atât la propriu cât și la figurat,"făcându-mă de comandă" numai din oral,adevărul că am fost eu mai leneș și comod în acelaș timp, Camelia "mă pedepsește" rău de tot cu un masaj de relaxare combinat cu unul erotic.Surprins am fost de calitatea deosebită a masajului care se apropie de cel practicat de Ina.Nu i-am spus,află acum,am fost mai bucuros ca Cristofor Columb.M-a cucerit,dacă mai era nevoie,pentru multă vreme,eu fiind un "consumator"și nu aveam decât o singură variantă până acum,pe scumpa de Ina.

Un motiv în plus pentru a fi vizitată!

Mult noroc și spor în toate!

Ms mult scumpule, pop și te mai aștept cu drag !

:couple

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...