Sari la conținut

gaze lacrimogene in piata victoriei

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

visuletz, te-ai alaturat hashtagului "fallingstar"? :))))))))))

Habar nu am ce e acela...Nu ma alătur la nimic si nici nu simt nevoia sa ma uit la televizor.Ascult muzică, imi place natura si omul...doar am specificat că citesc comentariile cand privesc un video cu muzică.Fratele meu era la o stație de metro in urma cand s-a dat cu bombă in Bruxelles, iar eu am fost si am filmat totul împreună cu mii de oameni pe data de 10 august.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ei, hai, a fost un fâs. Așa, de încercare. Ce, ați și uitat de Catalonia? Ce omor și-au luat ăia? Cum au intrat cu tancurile? Se aude ceva de la Madrid?

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Dezvaluiri - Evenimente

https://www.luju.ro/static/images/2018/august/13/Gelu_Visan_si_Klaus_Iohannis.jpgVin acuzatii explozive din partea lui Gelu Visan (foto stanga) – fost deputat PDL si fost secretar executiv al PMP – la adresa presedintelui Klaus Iohannis (foto dreapta). Visan sustine nici mai mult, nici mai putin decat ca Iohannis ar urmari, prin radicalizarea protestelor de strada, crearea unei miscari secesioniste care sa aiba drept finalitate ruperea Transilvaniei de Romania.

Intr-un status publicat pe Facebook luni, 13 august 2018, la putin timp dupa miezul noptii, Gelu Visan mai scrie ca primul om in stat ar fi sprijinit in acest demers de catre directorii a doua servicii secrete: Eduard Hellvig de la SRI si Lucian Pahontu de la SPP. Concret: operatiunea (ce ar purta numele de cod “Coridorul”) ar urma sa constea in provocarea unui razboi civil, care sa duca la destramarea Romaniei dupa modelul Iugoslaviei, Ardealul urmand sa se separe alaturi de judetele Suceava si Botosani.

Iata postarea lui Gelu Visan, in care acesta se refera la Klaus Iohannis:

RAZBOIUL CIVIL SI CORIDORUL

Ce se vrea?

Sa plece Dancila si sa vina Orban, Blaga, Videanu, Berceanu?

HaidaDe! Doar aia din piata nu gandesc pentru ca sunt zombi, in afara de Muie, nu stiu ce vor.

Cred ca este timpul sa devoalam adevaratul plan al lui Iohannis, pus la cale demult, de cand a fost numit presedinte.

Ce se urmareste?

Maidan, Violente, Manifestatii fara nici o finalitate. Sa pice guvernul; Si dupa aceea?

Sa il punem pe Orban premier, sa mai ia Iohannis un mandat? Toata tevatura asta doar pentru a mai lua Nazistul un mandat? Nu se leaga... Si atunci?

Ceea ce de fapt se urmareste este Anarhia, aruncarea Romaniei in haos, Razboi Civil.

Scopul Final este altul, conform unui plan extrem de bine stabilit, in urma cu mai multi ani, planul

CORIDORUL.

Ce inseamna de fapt CORIDORUL?

DECLARAREA AUTONOMIEI ARDEALULUI SI FORMAREA UNEI TARI SEPARATE, TRANSILVANIA, DUPA MODELUL KOSOVO.

Alaturi de Judetele din Ardeal, din noua tara ar trebuie sa faca parte si Suceava si Botosaniul,

ROMANIA ramanand doar pe teritoriul Tarii Romanesti si Moldovei, mai putin cele doua judete.

Atunci cand am aflat despre acest plan, in 2014, mi s-a spus clar ca va trebui pus in aplicare in 2018.

Autonomia Transilvaniei trebuie sa se faca dupa modelul Kosovo, pe care Iohannis vrea sa o recunoasca in toamna aceasta. Va urma 'Declaratia de la Cluj', prin care se cere autonomia, pe motiv ca Romania este CORUPTA si NEGUVERNABILA, exact ceea ce a incercat Germania in Catalunia. Nu am gresit, nu Spania, ci Germania.

Planul CORIDORUL este conceput de doi lideri mondiali, unul dintre ei fiind Germania, prin vocea lui Merkel.

Personal stiu despre acest plan de la consultantul celui de-al doilea lider. De ce a ajuns acum cinci ani informatia la mine? Nu stiu. Cert este ca dupa o noapte de discutii, l-am sunat pe unul dintre lideriii politici importanti, l-am intrebat daca stie despre plan si i-am cerut sa-mi spuna doar prin DA sau NU, daca anul este 2018.

Raspunsul a fost DA.

Stiu ca am vorbit despre acest plan si cu domnul Corneliu Vadim Tudor, care mi-a confirmat cu amanunte existenta si punerea lui in practica in Anul Centenarului.

Nazistul a fost numit pentru a duce la indeplinire Planul CORIDORUL.

Modelul prin care se intentioneaza Ruperea Transilvaniei este modelul Iugoslaviei:

RAZBOIUL CIVIL si SECESIUNEA.

Tot ce vedem acum este incercarea lui Iohannis de a pune in practica acest plan. Nu-i vorba de nimic altceva decat de Ruperea Transilvaniei.

Vineri trebuia sa cada guvernul, insa, datorita profesionalismului Jandarmilor, planul a fost intarziat, nu a esuat.

Esecul lui Iohannis in a crea Violente si Anarhie l-a innebunit. A atacat Jandarmii, PSD, vrea sa-i ancheteze pe toti.

Asa cum am spus, Iohannis a scapat de sub control. Ura pe care a imprastiat-o in societate ne poate duce la Razboi Civil si la ruperea Romaniei.

In ultimele zile cred ca am primit sute de injuraturi si amenintari, zeci de amenintari cu moartea, lasand la o parte injuraturile cu MUIA. Toti au devenit muisti.

Efectul dementei de tip Hitlerist a lui Iohannis s-a vazut aseara, cand, in finala castigata de Halep niste imbecili au strigat 'Muie PSD', si a fost nevoie de interventia Simonei Halep pentru a nu prolifera obscenitati. De ce s-a ajuns aici?

Pentru ca de la inaltimea functiei prezidentiale, Nazistul dezaxat Iohannis a spus ca este o expresie de atitudine politica; el a fost urmat de Orban, Barna, Ciolos, Tomac si de multi alti lingai ai curului prezidential, inclusiv de asa zisii intelectuali obsedati, jurnalisti, analisti si de Tampii care strigau in piata. Toti acestia, de fapt, i-au strigat Simonei Halep, intr-o finala 'MUIE!'

'Pentru toti cei care au fost altfel astazi, data viitoare cand veniti pe un teren de tenis, va rog sa respectati aceasta incapere, pentru ca e prea frumoasa pentru astfel de lucruri', a comentat Halep la finalul meciului.

Urmeaza, asa cum previn de trei ani MAIDANUL, dupa care ne va incita sa ne omoram intre noi. Asta vrea Nazistul Dement, sprijinit de Helvigh, Pahontu si de o intreaga armata de nebuni:

RAZBOI CIVIL. si

RUPEREA ROMANIEI.

Asa cum am scris, Iohannis trebuie suspendat sau demis si Judecat pentru INALTA TRADARE.

Tot pentru INALTA TRADARE va trebui Judecat si Eduard Helvigh, artizanul violentelor din ziua de vineri.

Daca Nazistul nu va fi suspendat cat mai repede, vom avea Anarhie, Razboi Civil, iar Romania va deveni o amintire”.

N.B.

Gelu Visan nu este nici pe departe apropiat de PSD. Dimpotriva.

La fel avocatul Aurelian Pa**spam editat**.

Vadim a facut infarct. Ca sa vezi !

Postat

Eu cred, din pacate, ca multi din diaspora au regretat faptul ca si-au sacrificat din concediu, pentru a protesta.

Nu atat din cauza reactiei total disproportionate a Jandarmeriei(din ce am vazut pe internet), insa si din cauza celor PENTRU care au protestat(si, sa nu uitam, salvat la alegerile prezidentiale)

Ii vezi si pe forum : pipilica, picon, raion nebunu' cu clone, trollescoviculos.

Astia nu au trait in viata lor intr-un stat functional.

Plecati, cat mai puteti.

• Like 1
Vizitator mc hammer
Postat

Eu cred, din pacate, ca multi din diaspora au regretat faptul ca si-au sacrificat din concediu, pentru a protesta.

Nu atat din cauza reactiei total disproportionate a Jandarmeriei(din ce am vazut pe internet), insa si din cauza celor PENTRU care au protestat(si, sa nu uitam, salvat la alegerile prezidentiale)

Ii vezi si pe forum : pipilica, picon, raion nebunu' cu clone, trollescoviculos.

Plecati, cat mai puteti.

Tu ai trait si traiesti degeaba. Dovedesti ca esti doar o prostituata pe piata muncii care nu are treaba cu ce se intampla in jurul ei. Tu in ce stat functional ai trait ca si cetatean si platitor de taxe?

• Like 3
  • Minus 3
Vizitator caproshu
Postat

Mda. Cand Basescu si Guvernul Boc au taiat salarii, alocatii, indemnizatii, ajutoare, cand au desfiintat spitale si scoli, cand au vrut sa taie si pensiile, cand, pe fatza, au furat de-au rupt, hastagistii si diaspora jucau table. Acum protesteaza. Pentru ca, de 4 ani, Ciolanis vrea guvernul lui. Tre sa dea banii inapoi, si mai mult, celor care l-au sustinut in campanie. Plus statul paralel - binomul SRI - DNA, carora le-a intrat morcovu' rau ca vor raspunde pentru abuzurile comise. Asta-i treaba.

Du-te la guvern...poate a mai ramas ceva de pomana...dar nu prea cred...au furat TOT !!!

Vizitator caproshu
Postat

Cine nu se pricepe/nu a făcut armata/nu știe nimic despre arme, să tacă în plm! Alea nu erau p.m.-uri, ci arme cu muniție neletală. Cum plm să folosești un p.m. într-un spațiu închis și aglomerat, mai ales că era vorba de un miting, nu ceva gen atentat terorist? 

Foarte adevarat...din intamplare,eu am facut armata chiar la ei....demult !!!le stiu toate tertipurile si toate manevrele...pe vremuri erau mai disciplinati si mai retinuti...acum sunt numai melteni de la coasa cu ceafa si palmele late,burti cat cuprinde angajati pe post de batausi...pe niste salarii de te ia durerea de cap !!!

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Plecati, cat mai puteti.

Am protestat și pentru tine, muistule! Din păcate, ești și tu cetățean român și va trebui să cotizăm și pentru tine, pentru alocația ta!

• Like 2
  • Minus 5
Vizitator
Postat

Cam degeaba. Suntem o țară așa de mică, într-o lume așa mare.

Mie îmi pare ca se testează, printre altele, și nivelul de răspuns al oamenilor, în fața unor decizii.

Ce s-a întâmplat la noi, e bășină față de Grecia și Spania.

Nu degeaba s-a spus că, "ca să schimbi regatul, schimbi omul, nu regele".

• Like 2
Vizitator
Postat

Dragnea l-a copiat pe Erdogan, un puci esuat. O sa iasa scarba asta de Dragnea (bagamias pula in neamul lui de comunisti) si va manca cacat la latrine.

• Like 3
  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!
  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!
Postat

Cam degeaba. Suntem o țară așa de mică, într-o lume așa mare.

Mie îmi pare ca se testează, printre altele, și nivelul de răspuns al oamenilor, în fața unor decizii.

Ce s-a întâmplat la noi, e bășină față de Grecia și Spania.

Nu degeaba s-a spus că, "ca să schimbi regatul, schimbi omul, nu regele".

deavolu e optimist, ca totul se duce dracului! ptiu...ce pleonasm! :)

• Oras:Middle of Nowhere
  • Oras:Middle of Nowhere
Postat

Fiecare popor are conducătorii pe care ii merita.Recomand sa-l ascultați o data pe George Carlin dați un search pe youtube si o sa intelegeti de ce si cum ajunge una ca Dancila sa fie prim-ministru.Pentru ca cetățenii la baza sunt egoiști și ignoranți.Din cetățeni egoiști și ignoranți n-au cum sa iasa politicieni buni.

• Like 1
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Si ce zicea Malin Bot?

Ungaria si a construit toata reteaua de autostrazi aprox 7000 de km cu banii din rovinietele soferilor si cei dati de UE 

In Ungaria soferi platesc rovinieta numai in momentul in care circula pe autostrada la noi suntem obligati sa o avem mereu 

Acum o sa ziceti ca sunt PSD-ist dar va intreb si eu ceva

Noi acum acuzam guvernarea  pentru tot raul care se intampla in Romania dar pe cei anteriori lor de ce nu ii punem in discutie gen Boc Ponta MRU Ciolos etc...Nu e fratilor nimeni de vina la ora actuala decat noi ca ne am trezit prea tarziu din letargie Cand a plecat Ceausescu ne a lasat pe + nu aveam datorii la nimeni dimpotriva aveam de luat acum potrivit INS suntem datori 120 sau 130 de miliarde cand toti banii Romaniei sunt 45 50 de mld pe an ..Cine e de vina pentru asta?..Si in loc sa ne vedem de problemele reale care ne mananca zilele noi o pupam in dos toata ziua pe Halep...Daca se vroia sa se faca ceva chestia asta cu mersul zilnic in Piata Victoriei incepea de pe timpul lui Basescu chit ca atunci cand au iesit la vremea aia in strada I-au rupt jandarmii cu bataia 

• Like 8
Postat

Si ce zicea Malin Bot?

Ungaria si a construit toata reteaua de autostrazi aprox 7000 de km cu banii din rovinietele soferilor si cei dati de UE 

In Ungaria soferi platesc rovinieta numai in momentul in care circula pe autostrada la noi suntem obligati sa o avem mereu 

Acum o sa ziceti ca sunt PSD-ist dar va intreb si eu ceva

Noi acum acuzam guvernarea  pentru tot raul care se intampla in Romania dar pe cei anteriori lor de ce nu ii punem in discutie gen Boc Ponta MRU Ciolos etc...Nu e fratilor nimeni de vina la ora actuala decat noi ca ne am trezit prea tarziu din letargie Cand a plecat Ceausescu ne a lasat pe + nu aveam datorii la nimeni dimpotriva aveam de luat acum potrivit INS suntem datori 120 sau 130 de miliarde cand toti banii Romaniei sunt 45 50 de mld pe an ..Cine e de vina pentru asta?..Si in loc sa ne vedem de problemele reale care ne mananca zilele noi o pupam in dos toata ziua pe Halep...Daca se vroia sa se faca ceva chestia asta cu mersul zilnic in Piata Victoriei incepea de pe timpul lui Basescu chit ca atunci cand au iesit la vremea aia in strada I-au rupt jandarmii cu bataia 

Coaie, niciun partid politic de la noi, nu e mai de Doamne-ajută, dar acum, discutăm de acest guvern! Și nu uita că din cei 29 de ani, PSD (FSN; PDSR), au fost cel mai mult la guvernare, inclusiv în alianțe cu partide care nu fac parte din zona lor politică. Despre ce plm vorbim? 

Când a plecat Ceaușescu (nu a plecat, amețitule), nu mai aveam datorii (pe care tot el le făcuse, nu altcineva-a nu se uita), dar se murea de foame, frig și teamă. Ar fi cazul ca cei ce habar nu au, să se abțină de la comentarii. Nu că le-ar interzice cineva, ci bunul-simț ar trebui să la interzică. 

• Minus 2
Postat

Coaie, niciun partid politic de la noi, nu e mai de Doamne-ajută, dar acum, discutăm de acest guvern! Și nu uita că din cei 29 de ani, PSD (FSN; PDSR), au fost cel mai mult la guvernare, inclusiv în alianțe cu partide care nu fac parte din zona lor politică. Despre ce plm vorbim? 

Când a plecat Ceaușescu (nu a plecat, amețitule), nu mai aveam datorii (pe care tot el le făcuse, nu altcineva-a nu se uita), dar se murea de foame, frig și teamă. Ar fi cazul ca cei ce habar nu au, să se abțină de la comentarii. Nu că le-ar interzice cineva, ci bunul-simț ar trebui să la interzică. 

Pai se murea de foame si frig tocmai de asta ca sa se poata plati datoriile externe ...Ala a fost unul din motivele pentru care sa ajuns la revolutie acum am mai fi dispusi la asa ceva ? Cum spuneam banii nostril anuali sunt cam 50 de mld si suntem datori 150 3 ani de zile sa nu luam salarii pensii si sa platim? Iti spun eu ca ar iesi mai rau ca atunci 

Postat

Datorii pe care tot el le facuse...le a facut si le a platit oricum cu putina suferinta acum cu astia suntem si datorii nu dam 1 leu inapoi si mai murim si de foame 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pai se murea de foame si frig tocmai de asta ca sa se poata plati datoriile externe ...Ala a fost unul din motivele pentru care sa ajuns la revolutie acum am mai fi dispusi la asa ceva ? Cum spuneam banii nostril anuali sunt cam 50 de mld si suntem datori 150 3 ani de zile sa nu luam salarii pensii si sa platim? Iti spun eu ca ar iesi mai rau ca atunci 

Nu doar pentru asta. Pingelica se gandise el ca poate fi alternativa la FMI si Banca Mondiala si se apucase sa imprumute niste neica-nimeni de prin lumea a treia. Vreo 8 miliarde de dolari. Din care Romanica s-a ales ulterior cu praful de pe toba. Cele mai cunoscute cazuri: Irak si Siria.

• Like 1

Postat

Nu doar pentru asta. Pingelica se gandise el ca poate fi alternativa la FMI si Banca Mondiala si se apucase sa imprumute niste neica-nimeni de prin lumea a treia. Vreo 8 miliarde de dolari. Din care Romanica s-a ales ulterior cu praful de pe toba. Cele mai cunoscute cazuri: Irak si Siria.

Da cate tepe n-au fost FMI Caritas pnm..mai nou in zilele noastre monede virtuale 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...