Sari la conținut

TSANDREEA -0760083373

Postări Recomandate

• Oras:OTOPENI .
Postat

Neazza . Doar astăzi mă găsiți în București apoi o mica pauza de 2 zile . După sunt de găsit de Marți 04/09/2018 ( Menționez fundul natural 1000% , brazilianca ;) )

post-110448-0-50290000-1535774482_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Br/ gl?

deci nu am înțeles nimic . broasca ? Br/GL . Scrie cuvintele în întregime . Înțeleg că acum ceva ani in urma se scria prescurtat că era limita la cuvinte , dar acum nu e nici o limită așa că scrie în întregime ce vrei sa spui .
  • Like 2
Postat

Dominare se poate?

cred că decât să stai sa întrebi aici ar fi ok sa suni 1 minut durează și te lămuresc daca da sau nu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

cred că decât să stai sa întrebi aici ar fi ok sa suni 1 minut durează și te lămuresc daca da sau nu

Am înțeles, voi suna pentru o programare!

• Oras:galati
  • Oras:galati
Postat

Am tastat de pe telefon ...asta i motivul pentru care am scris aiurea pentru că îmi corecta telefonul.. si da am întrebat la Galați / Brăila daca ai turneu:*

Postat

Nu înțeleg faza cu un începător . Toți sunteți începători , toți întrebați prima oara P..A de cat e , toți vă f....i mai rău decât mine și plus nici urmă de începător intră mai rău decât în mine . Și încă ceva atât timp cât sunați bănuiesc că știți ce vreți . Și la o femeie când mergi prima oara nu cred că îi spuneți ăleia că e prima oara .

• Like 2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...