skydiver Reputație: 611 Postat Martie 26, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 26, 2013 Va salut in continuare cu respect! 1. @Ciocan cel vehement. Unde ai pierdut-o maestre?2. @Pisic. Greu cu deliberatul?3. @Afric. Mi-ai parut un tip echilibrat. Ai mimat sau m-am inselat?Nu le luati ca pe un afront ci ca pe niste intrebari pertinente. Sa aveti spor!
ciocan Reputație: 382 Postat Martie 26, 2013 Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Postat Martie 26, 2013 Maestre skydiver, n-am pierdut-o, insa doar seara de acasa le pot rezolva, iar acasa exista mereu posibilitatea sa nu pot intra. De exemplu eu n-am intrat de 2 zile deloc, iar de pe mobil nu pot face mare lucru deoarece pe platforma OS pe care o folosesc nu-mi functioneaza toate optiunile de mod. de pe forum.Stiu despre ce anume vorbesti tu, e putin delicata problema si nu stiu daca putem argumenta rezolvarea ei. Eu unul nu m-as baga sa dau o rezolutie fara sa fie de acord si Pisicuts si Afriq.Stima!
skydiver Reputație: 611 Postat Martie 26, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 26, 2013 Nu stiu de ce dar am incredere in voi si certitudinea ca nu o sa dezamagiti.
oly123 Reputație: 178 Postat Martie 26, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Postat Martie 26, 2013 Nu ne spuneti si noua secretul vostru.?Este frumos sa aveti secrete?Cel putin trebuia sa discutati pe privat,nu aici.Oricum ,noi asteptam vesti.Acum suntem curiosi.
skydiver Reputație: 611 Postat Martie 26, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 26, 2013 Asta o sa decida moderatorii pe care ii rog sa editeze titlu si sa puna un N in titlu ca l-am mancat de nervi si se vede urat
Administrator pisicuts Reputație: 114574 Postat Martie 26, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 26, 2013 ce este asta
picon Reputație: 1046 Postat Martie 26, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 26, 2013 Totusi,secretosenia asta nu este doar lipsa de fair-play,ci si de desconsiderare fatza de noi toti. Puteati,asa cum a mentionat Oly mic, sa comunicati in privat. Nu ca m-ar interesa despre ce este vorba,dar consider deschiderea acestui topic ca o mare impolitete. Propun inchiderea lui si continuarea discutiei in privat. Orice explicatii ulterioare,pentru mine nu mai au valoare. Si cred ca si pentru restul comunitatii.
Afriq Reputație: 1265 Postat Martie 26, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 26, 2013 Stiu la ce te referi (sau sper)... am avut un comentariu pe tema respectiva asa cum ai observat zic eu. Pentru restul trebe o decizie la comun
ciocan Reputație: 382 Postat Martie 26, 2013 Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Postat Martie 26, 2013 O decizie va fi luata curand! Inchid acest topic deoarece putem continua discutia in privat, nu era necesar sa fie public, insa respectand confidentialitatea, nu vom impartasi subiectul discutiei cu toata lumea.Multumim de intelegere!
Postări Recomandate