Sari la conținut

Marti 3 ceasuri rele! Ciocan,Pisic si Afriq

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Va salut in continuare cu respect!

1. @Ciocan cel vehement. Unde ai pierdut-o maestre?

2. @Pisic. Greu cu deliberatul?

3. @Afric. Mi-ai parut un tip echilibrat. Ai mimat sau m-am inselat?

Nu le  luati ca pe un afront ci ca pe niste intrebari pertinente.

Sa aveti spor!

• Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
Postat

Maestre skydiver, n-am pierdut-o, insa doar seara de acasa le pot rezolva, iar acasa exista mereu posibilitatea sa nu pot intra. De exemplu eu n-am intrat de 2 zile deloc, iar de pe mobil nu pot face mare lucru deoarece pe platforma OS pe care o folosesc nu-mi functioneaza toate optiunile de mod. de pe forum.

Stiu despre ce anume vorbesti tu, e putin delicata problema si nu stiu daca putem argumenta rezolvarea ei.

Eu unul nu m-as baga sa dau o rezolutie fara sa fie de acord si Pisicuts si Afriq.

Stima!

Postat

Nu stiu de ce dar am incredere in voi si certitudinea ca nu o sa dezamagiti.

Postat

Asta o sa decida moderatorii pe care ii rog sa editeze titlu si sa  puna un N in titlu ca l-am mancat de nervi si se vede urat :D

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Totusi,secretosenia asta nu este doar lipsa de fair-play,ci si de desconsiderare fatza de noi toti. Puteati,asa cum a mentionat Oly mic, sa comunicati in privat. Nu ca m-ar interesa despre ce este vorba,dar consider deschiderea acestui topic ca o mare impolitete. Propun inchiderea lui si continuarea discutiei in privat. Orice explicatii ulterioare,pentru mine nu mai au valoare. Si cred ca si pentru restul comunitatii.

Postat

O decizie va fi luata curand! Inchid acest topic deoarece putem continua discutia in privat, nu era necesar sa fie public, insa respectand confidentialitatea, nu vom impartasi subiectul discutiei cu toata lumea.

Multumim de intelegere!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...